8333
Simtractor V3.66
-
Lacvina #7597 Én töltöttem le skineket a Skinek(3) nál a kép alatt tök jók vannak a szkin a régi traktort változtatja meg egy újra tök jó meglehet kombájnokat is meg még egy pár dolgot nézd meg a skinek(3) -
Gaben87 #7596 A download centerbe melyik a jó?A 100mb-os vagy a 175mb-os?Site 1 site2 az mindegy? -
gzsolti111 #7595 Van még új maschinery addons a kettő www.simtractor.com-ot kivéve?
Mert kevesellem, hogy csak ennyi gép van... Láttam másféle szántót is vagy nem értem... Vagy ha jól értem a machinery addons = skin?? És ha letöltök 1 skint, akkor új trakijaim lesznek, de megmarad a régi is? -
dj norboo #7594 mitakarsz a letöltéssel?
ugyan ugy kell betenni! -
Lacvina #7593 nekem is menne a v4 2d be csak a videokártyám integrált 64 m és ezért vibrál és zavaros a kép de egyébként simán fut csak így nem jó játszani procim az intel 2.66 ghz és 760 ram van benne -
Gaben87 #7592 És a program filesbe kell menteni a játékot letöltéskor mint a 3.66-ban?A modokak és a skineket ugyanúgy kell betenni?! -
dj norboo #7591 NEM! -
gzsolti111 #7590 Fennvan a 3.66 és ha felteszem a v4-et is akkor összevesznek vagy nem? -
dj norboo #7589 Nekem 1,33as procin,512 RAM,32-64 es v.karim van..és 2D be is de megy a V4!! -
dj norboo #7588 Ezt a V4-es topikban tedd fel..de szerintem ez elég..de ott a videokari kérdés is.. -
Gaben87 #7587 Hy!Kérdésem hogy a Intel Celeron(R) CPU 2.00GHz 1.00GB RAM elegendő a V4-es st-hez hogy az zavartalanul működjön? -
gzsolti111 #7586 Nekem is gyenge a videókártyám, és nekem is 2D-t ír ki, de én hagyom úgy... Ami nem megy ne erőltessük!... :-) -
Lacvina #7585 Nekem se fut el elindul de fehér és ilyen villogó színek vannak benne a videó kártyám gyenge hozzá de neked a 3.66 os milyen mert nekem valamiért nem engedi a 3d azt írja ki hogy 2d de hiába állítom be nem megy(bátyámnak pedig tök szépen megy csak ő nem játszik vele) -
gzsolti111 #7584 Hát nem tudom, lehet enm olyan sokan játszanak "parasztszimulátorral", főleg nem a3.66-al, mivel most a 4-es verzió az új és a menő, ami nem fut el ezen a "****" gépemen, de majd talán egyszer! :-) -
Gaborkik #7583 nincs . és nem is lesz mivel azonos key-el próbálkozik mindenki ... -
Lacvina #7582 Én fel mentem de az a baj hogy nincs server de csináltam de senki nem jön fel mert senki sincs fent multiplayer-en. -
gzsolti111 #7581 Online? :D Azaz multiplayer? OLvasd el A FAQ-t!!! Amúgy: "Lehet játszani multyplayer modban?
NEM! Kivéve, ha megveszed az eredeti keyt." -
Lacvina #7580 Sziasztok lenne egy kérdésem lehet online-on játszani -
gzsolti111 #7579 Nem, asszem csak a keréknyom látszik, vagy az se! -
dj norboo #7578 Le is vágja? -
gzsolti111 #7577 Hát nem tudom, lehet rossz géppel vetettem.. nem tudom, de a fűkasza is átmegy rajt... :( -
dj norboo #7576 Az a legjobb...
Am célszerű akkor permetezni amikor sorok látszódnak mert akkor látod hova meg hova meg nem vegyszer! -
gzsolti111 #7575 Hát nem tudom, de én a vetőgépet a telepen, a két siló mellett van egy 4 lábon álló sátortető. Ott lóg lefele egy cső. Ott töltöttem meg, eleinte sorokban zöld volt, mostmeg zöld összefüggő, de megpróbálom kaszálni akkor, hátha...
Ja és ha nem a teherautót hívom, hanem pl. egy traktor pótkocsira ürítek, és én viszem a siló alá üríteni az is jó? -
Gaborkik #7574 csak 1edül vagy a farmon és sztem te füvet vethettél ha 2 éve zöld ...permetezést nemtom mikor ajánlott -
gzsolti111 #7573 Ok, de meddig várjak, lassan 2 éve várok... Tiszta zöld, összefüggő zöld az egész tábla!
Másik kérdés: Mikor kell permetezni? Amikor tiszta zöld, vagy amikor a sorok még látszanak?
És mégegy: Ez a teherautó tisztára rossz... Sokszor nekimegy a kombájnnak és sokszor úgy áll meg, hogy melléürítek... Ezen lehet segíteni valahogy, vagy csak nekem rossz? Esetleg a traiktoromra vehetek embert aki jön velem és "normális"? -
dj norboo #7572 Várni kéne h megérjen!!! -
gzsolti111 #7571 Nos hát megint nem stimmel v.mi..
Kukoricát vetettem, meggyorsítottam az időt.... Megvettem azt a kombájnt, aminek van kukorica aratós része. Bekapcsoltam minden gombot, mint a búzaaratásnál, de a kukoricát NEM aratja le! Mi lehet a baj? (A kukorica zöld színű nekem (világoszöld), vagy az nem jó? :( -
gzsolti111 #7570 Köszönöm a válaszokat! Majd ha még v.mi ne mstimmel írok, ha nem baj! :) -
dj norboo #7569 Bála: Van egy városi silo..ott egy mázsaház...ráállsz (lehet többször is rá kell) és oldalt kiirja h mennyi pénzt kapsz érte, magától leszedegeti.., vagy leborítod az álltaoknak..
Tankolás: Pénzbe kerül!
2 helyen tucc...vagy bent a farmon ott ahol áll a fószer vagy a rendes benzinkúton...
és úgy tudod megtankolni a gépet ha odaállsz közel hozzá és egy ilyen kattogós
zugos hangot ad ki a töltő.. -
gzsolti111 #7568 Tankolni kell, és ha kell akkor mivel/hogyan? Azt tudom hogy hol... -
gzsolti111 #7567 Igen igen, bebáláztam, összeszedtem, és felraktam a bálapótra! Csak azt nem értettem, hogy ha ez kész, akkor mit kell vele csinálni, hagyom őket a bálapóton? :) Vagy állatoknak odadobom? :D
-
dj norboo #7566 Bálák: Bebálázod és vagy a homlokrakodós trakival összeszeded a bálapótra, vagy a rakodógéppel ami alapba jd 3200 asszem azzal is össze tod szedni
Szántás után: vetsz...aztán permetezel..majd várod h megnőjön..ésaztán betakarítod
Én általában sose érem utol magam:S:S -
gzsolti111 #7565 Na megvannak a modellek, mostmár királyság! :) Lassan fejlődgetek, vannak traktoraim is.. stb! :)
A bálákkal mit kel lcsinálni, hova kell vinni? Ill. az időt leeht pörgetni? Vagy ha felszántok utánna mi a teendő? :) -
gzsolti111 #7564 Okés, működik! :)
A búzát learattam, és most hogyan tovább, mit csináljak!?
machinery addons-t honnan lehet leszedni? Bár rákeresek most googlen, talán kihozza!
u.i: Megnéztem és használtam, tehát a teherautó irányítása:
F9 - Truck Field (földre)
F10 - Truck Combine (kombájnhoz)
F11 - Truck Farm silos (farm siló)
F12 - Truck Town Silos (városi siló) -
Gaborkik #7563 hát ha mentettél nem kell load :S
simán bemész a waiting roomba vagy hova és go
a machinery addonsok is kellenek azok agépek azokat is fel kell tenni ha elmentetted és kilépsz akkor a kód beírása után ott lesz az 1. menüben a load -
gzsolti111 #7562 Köszi, de még ezt a mentés nem értem annyira.. :)
1xESC lemászik a kombájnról, második esc folyamatosan, a menübe visz, ott va nhogy save! Rákattintok, és utánna hogy lépek vissza a játékba, mert ott csak save van, alatta meg back.. load nincs... :( :) -
gzsolti111 #7561 Na közbe történt pár dolog...
A login kérdés megoldódott, sikerült, csak minden indításnál be kell írni!... :)
És amit még nemértek, HELP:
Szóval a játék mentést nem értem, ill. a megnyitást se... Mert ha rákattintottam hogy save, akkor előlről kezdhettem, ha a machineryben a GO-ra mentem... (SZóval ha ott mentek hogy lodalolok vissza?)
Ill. a búzát nem értem még, hogy ha lerarattam, akkor mire/hova kell kiüríteni, és hova kell vinni, ill. ha az egészet learattam akkor hova tovább??
Ill. Próbálkoztam hogy buy/sell, de nem értem azt se igazából... Vagy v.mit még fel kell tenni hogy legyenek gépek amit vásárolhatok???
Bocs hogy fárasztó vagyok, de ha van időd válaszolj pls! :) -
Gaborkik #7560 a jelszót beírtad ??
hát kilépsz esc-el ugye azt addig lépj vissza amíg nem látsz save-t utána a visszalépés ugyan ott van ahonann belépsz a játékba , ha megtelik a kombájn hívod a kamiont az F10 vagy valamennyivel beleüríted a cuccot majd megint F 11el vagy melyikkel elüldöd kiüríteni ha az F 9 10 11 vagy 12 -et próbálddd ;-) -
gzsolti111 #7559 A vicces az, hogy beírtam hogy www.mttu.com , átlépek egy másik menübe, és megint kiírja hogy demo verzió...
Na mind1... A másik: Hol lehet menteni? Mert ha nyomok ESC-et kilépek a menübe és ott már nem tudok visszalépni a játékba! :(
(Bocsi a láma kérdésekért!) -
gzsolti111 #7558 +kellene egy login+key!!