8333
Simtractor V3.66
-
dj norboo #7637 hallod..a directx az független a program files-től
vagyis a simtractor mappától..
egyépként a V4topikba kérdd el!! -
Gaben87 #7636 Igen oda kell lebillenteni de az állatok maguktól megeszik!Majd látni fogod hogy fogyatkozik a tárolóból!Ez kukorica amit vágsz sorfüggetlen adapterrel!Azt a cougar nem viszi csak a füvet!Apropó,betudnád nekem linkelni a directx10-et ami a v4-hez való mert a directx9 nem bírja?!Jah és a directx-et a program filesbe másoljam vagy egyből a simtractor mappába? -
gzsolti111 #7635 Megvan, leburítottam egy betonplatz-ra benn a farmon! És most? Adjam az állatoknak?
Íme, csináltam képet: (Ő lenne az, amit nem tudok, hogy milyen "növény"! Annyi biztos hogy kombájn (kukorica, búza adapterrel) és a cougar ne mboldogul vele... Aki tudja írjon!
-
gzsolti111 #7634 Ja értem, köszönöm!
És az árut hova kell vinni? A városba? -
Gaben87 #7633 A silózó után kapcsolsz egy pótót és arra nyomatod!pl.:http://www.youtube.com/watch?v=ZzKK3r_kfnc -
gzsolti111 #7632 De a szecskázó egyből kiüríti, mivel levágom már nyomja kifele.... Szóval azért nem értem, vagy be lehet állítani, hogy egyből ne nyomja ki???
Ha pedig levágom a füvet, alatta pedig nincs semmi... Szóval kukoricát ott nem találok! A kukorica adapter nem vágja le, csak a szecskázó azt a "füvet".... -
Gaben87 #7631 Hát valszeg kukoricát vetettél mert a fűvet csak úgy nem viszi azt le kell kaszálni!Nem tudsz a kamionra üríteni az csak az aratáskor fuvaroz!Traktort se tudsz odahívni hiszen nem multiba játszol!Felakasztod valamelyik pótot kimész levágod beviszed de sajnos ez csak így műkszik! -
gzsolti111 #7630 Nos lenne 2 kérdésem ismét:
Elvileg kukoricát vetettem, de v.mi világos zöld nőtt helyette! Nem tudtam semmivel se learatni! Se kombájn, se Cougar.... Ám ma megnéztem, és a szecskázó az viszi! 1. kérdésem: Miért nőtt "fű" a kukorica helyett?
2. kérdés: A szecskázó viszi, de azt mire kell üríteni? Mivel folyamatosa löki kifele a "gazokat,fűt"! Hiába hívtam oda a teherautót, abból kifolyik, arra nem lehet ráüríteni! Videókon láttam, hogy traktorra ürítik ki a szecskázót, ami folyamatosan megy mellette! A traktort mivel kell odahívni! Vagy egyáltalán mire kell ráüríteni és hogyan?
Köszi a válasz előre is! -
kitt2000 #7629 A lap alján lévö szám gomra katintva lehet vinni! -
gzsolti111 #7628 A skinek3 az oké, a többi az nem annyira... -
dj norboo #7627 Vagy ha valakinek nem működik szóljon!!! -
Gaben87 #7626 Nade Zsóóti!!!Itt van felül 3 oldalon is! -
gzsolti111 #7625 És itt ezen az oldalon merre kell menni, hogy lássak skineket is?! -
gzsolti111 #7624 A CLAAS Cougar-nak igen is van jelentősége! nem tudom mivel szokod lekaszálni a lucernát???!!!
CLAAS Cougar 1400: A legnagyobb önjáró tárcsás fűkasza.
De igen, beírod google-be és kidobja!... Elvégre arra való.... (-.-)' -
Gaborkik #7623 hát a cougar nevű gépet tartalmazza ....beírod a google-ba hogy mi az aztán rájössz h mi a jelentősége.... -
kitt2000 #7622 Helló.Ha esetleg valki nem ismerné az oldalt.
Minden fajta skin megtalálható itt.Még pár V4 skin is van itt a végén
A link!
http://luxfarm.skyrock.com/1.html -
Gaben87 #7621 és mi a jelentősége -
dj norboo #7620 De az..a Cougar!!És sztem van jelentősége! -
Gaben87 #7619 Hy!A machinery addons II cougar az mi?Nemhiszem hogy nagy jelentősége volna?! -
gzsolti111 #7618 Nem tudom, sok! Ha pedig beállítom 0-ra az időzítőt, akkor meg percenként elmegy egy év kb.! :) -
Lacvina #7617 Nektek a játékban hány év telt már el??? -
dj norboo #7616 Köszi! -
#7615 Javítva... -
Gaborkik #7614 Kérdezzed a saját topikjában !!! -
dienesistvan #7613 hy letöltöttem a 4 es simtractort, hogyan tudok beleülni a traktorba? -
dj norboo #7612 De ha tovább is olvas akk meglássa hogy ottvan a helyes is..! -
Lacvina #7611 OK.De át tudod írni vagy nem nem azért csak egy kezdő ugye oda megy az F.A.Q hoz és oda rosszul van írva nem azért mondom hogy zaklassalak!!!!! -
dj norboo #7610 Nem én írtam a F.A.Q.-ot!!
Azt még az előző házigazda írta meg! -
Lacvina #7609 dj norboo az F.A.Q nem jól van megadva a az trágya ki nyitó cső az van ott hogy shift nyit zár pedig az í és az y nal lehet működtetni -
Lacvina #7608 Szántás után: elvetted amit akarsz azt én úgy tudom hogy amikor még zöld akkor kell permetezni azt aratni trágyázni aratás után kell azt tárcsázni és jöhet a szántás hozzá teszem én kihagyom a tárcsázást de nem mindig -
dj norboo #7607 Fogalmam sincs! -
Gaben87 #7606 Hy norboo!Az E verzsön mikor lesz újra fenn? -
gzsolti111 #7605 Hát igen.. Úgy jó a kormányzás, de van olyan traktor, amin nem jó, talán nincs automata váltó vagy nem tudom... de nem az igazi...
Egy láma kérdés következik! :-)
Leírnátok részeltesen mit kellene csinálni a földeken, nem vagyok v.mi nagy farmer, de az a furcsa hogy nem nő ki semmi! :D
Szóval learatom, felszántom eddig stimmel! Utánna? HELP ME! Tárcsázás, trágya... stb mikor? Valaki írja le pls! Köszi! -
dj norboo #7604 Miért rossz ez?
Ez pont jó...
Lehet azért mondom mert én már hozzászoktam:S:S
de sztem jóez..
am Nem lehet!!! -
Lacvina #7603 Olyat nem lehet csinálni hogy új pályát kapsz térképet ilyen nincs?????? -
Lacvina #7602 Jó ez a játék de valahogy a kormányzás az valami rémálom nem lehet ezen valahogy segíteni valami beállítás nincs hozzá -
gzsolti111 #7601 Értem, köszi! Ez kicsit fura azért... :) -
dj norboo #7600 Ennyi..A trágyaszórók Nem jelzik meddig vannak!
Megtöltöd..kimész..megszórod..bejössz töltöd..
De fölösleges messzi földet szórnod mert a platós hamar ürül ki! -
Gaborkik #7599 a tartályossal pontosan kell odaállni a platóssal nemtom .... -
gzsolti111 #7598 OK! Köszi!
És a trágyaszórót hogy kell megtölteni és mikor kell trágyázni? Gondolom ha learattam akkor kell, még a szántás előtt nem?
Annyi tiszta hogy a teheneknél kell megtölteni és az "Í" vel! Csak azt nem értem, hogy hogy lehet kinyitni a fedelét a trágyaszóró kocsinak? Mert én annyit látok a PDA-n hogy jelzi, hogy fogy a trágya a teheneknél, de azt nem mutatja a barna pda sem hogy töltődne..