Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#vigyor3>
Már megint elírtam...most már tudom miért hittem a múltkor is h farkaslajos vagy jos helyett...

ELOLVASTAM!!! Farkaslajos?
Ne pattogj már !!!!! Most 3-an elvétik te meg szívinfarktust akarsz kapni egybõl ....

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Most a szabályok szerint komolyan az összes üzenetedet kitörölném farkaslajos...és ha megkérdezed hogy miért akkor tényleg kitörlöm...pedig szóltam..meg szolok h SZABÁLYOK

a john deere-ét de már megvan a simtractor.net-en megtaláltam! jobb mint az eredeti a játékban!
melyik skint?

Ezt a skint honna szedted le???

Nah tessék parancsolni ez már szép munka mi?
http://kepfeltolto.hu/i/?275272
Ha én írtam valamit rosszúl akkor bocs<#szomoru1> Amúgy majd lehet fel dobok pár képet hogy diszítsem a honlapot<#vigyor3>.
FELHÍVOM A KEDVES TOPIKOZÓK FIGYELMÉT A SZABÁLYOK LINKRE!!!!
MÁR ÍRTAK 1x-2x OLYAT AMIBEN MEGSZEGTÉK....DE MÉG NEM TÖRÖLTEM SEMMIT MEG SENKIT...EGYENLÕRE VÁROK H MINDENKI BELERÁZKÓDJON!!!!ÉS OLVASSÁTOK EL FIGYELMESEN!!!!!!!!!!!!

Hát..én próbáltam mindenhogy!

Próbáld + úgy hogy amikor rá mész a szerelõ hülyeségre akkor ne pörögjön a kerék vagy állísd le a gépet! Lehet hogy ez a probléma.
Ez a hiba nállam is elõfordult csak az nh vetõtraktorral...

Hy All! Olyan problémám lenne, hogy a Case cvx traktorra szeretnék ikerkereket rakni, a mûhelynél fel is teszi rá de mielõtt leengedné a gépet az ikerkereket le is veszi :S . Aki tud segíteni írjon!
thx

Persze hogy kipróbálhatjátok, bár nem igazán értem a mondanivalódat, igen sajátosan fogalmazol. 😄 Egyébként ha valaki tud valamit multiplayerral kapcsolatban, kérem ossza meg velem, hátha már valakinek sikerült LAN-on, multizni.

Köszönjük h kipróbáltad nekünk ezt a próbát...fajtát..mindent..azért még mi is kipróbálhassuk nem?

Sajna nem mûködött, azonos kóddal próbáltuk még csak, ha tesóm belépett volna hozzám, nekem kiírta, hogy kilépett, szal ledobta rögtön, lehet a key miatt, még próbálkozunk ezzel azzal.

Nem kell thx...majd veszek m kell saját..

* hát

át azt ne itt kérdezzed ...

Én csak az akarom kérdezni hogy a st 4,0 van már használható key?? meg login?
adjak kölcsön ??😄

majd lehet megpróbálom ha lesz LAN kábelem...

sztem net nélkül LANon lehetséges hogy sikerül a multi.még talán azonos kóddal is.de majd írj hogy mire jutottatok.

Az mûködne szerintetek, ha 2 különbözõ játékhoz két külön key-t írnánk be kikapcsolt internet mellett és fizikális LAN-on keresztül próbálnánk multizni? Mindenképpen kipróbálom, remélem mûködik, egyáltalán menni fog a multi net nélkül csak lan-on?

nemis tudom ki kezdte ... :-D

HáHáHá....de a helyesíráshoz tatozik...xDxDxD...de az nem azt jelenti h összekell vsznünk...XDD

De te is ugyanolyan hülye vagy mert te is csak irkálsz ... amúgy a helyesírásoddal meg mit akarsz ??? sehol sem látom hogy ki lenne írva hogy nagy betûvel kellene a fórumban kezdeni a mondatainkat ....

Hát...Amint látom Te...De ha azt is jól látom helyesírási hibát vétettél m mondatot nem kisbetûvel kezdünk..de ez nem magyar óra!

ki az a hülye aki abbahagyja a játékot 1 fórum miatt 😄

Hmm...jogos az ötleted...és majd csinálok képeket...am meg sztem annyira túlképzettek a játékba h annyira játszanak h nem bírnak írni!!!

amúgy szerintem már nem sokan játszanak vele.vagy csak nem írnak a fórumba

csináljatok játék közben képeket az talán színesíti egy kicsit a topikot.(csak egy ötlet)

Senki nem ír ebbe a topikba?Gaborkik segíts és írj!

;-)

Köszi..majd megpróbáljuk Gabokikkel...

sok sikert.és még több kitartást

De én már dolgozok rajta hogy kevesebb legyen!

Hiányoznak a láma kérdések???😄😄Hosszú idõ után elgondolkoztam hogy felrakjam-e a játékot újra mivel itt az õszi szünet de megnéztem pár videót és rájöttem mennyire szar volt az irányítás és el is ment a kedvem.😄látom itt se történt változás még mindíg réngeteg a láma.:S

Senki semmit nem ír?

aha

AZT LÁTOM A MAKRÓKAT MÁR KIPRÓBÁLTAD....😄D

kiv vok be is tartják-e majd ...

hurrá

AZ ÚJ SZABÁLYOK ÉLETBE LÉPTEK A PIROS VONALTÓL!MINDENKI OLVASSA EL A SZABÁLYOKAT!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hamarosan feltöltésre kerül az uj kép és a szabályok link amit kérek mindenkit lassan és pontosan olvasson el vagy megszívja!!Ennyi...

Hmmm...ha nem mondod hülyén halunk meg!!! Még egyszer Thx!!!