8333
Simtractor V3.66
  • dj norboo
    hallod..a directx az független a program files-től
    vagyis a simtractor mappától..
    egyépként a V4topikba kérdd el!!
  • Gaben87
    Igen oda kell lebillenteni de az állatok maguktól megeszik!Majd látni fogod hogy fogyatkozik a tárolóból!Ez kukorica amit vágsz sorfüggetlen adapterrel!Azt a cougar nem viszi csak a füvet!Apropó,betudnád nekem linkelni a directx10-et ami a v4-hez való mert a directx9 nem bírja?!Jah és a directx-et a program filesbe másoljam vagy egyből a simtractor mappába?
  • gzsolti111
    Megvan, leburítottam egy betonplatz-ra benn a farmon! És most? Adjam az állatoknak?

Íme, csináltam képet: (Ő lenne az, amit nem tudok, hogy milyen "növény"! Annyi biztos hogy kombájn (kukorica, búza adapterrel) és a cougar ne mboldogul vele... Aki tudja írjon!

• gzsolti111
    Ja értem, köszönöm!

És az árut hova kell vinni? A városba?
  • Gaben87
    A silózó után kapcsolsz egy pótót és arra nyomatod!pl.:http://www.youtube.com/watch?v=ZzKK3r_kfnc
  • gzsolti111
    De a szecskázó egyből kiüríti, mivel levágom már nyomja kifele.... Szóval azért nem értem, vagy be lehet állítani, hogy egyből ne nyomja ki???

Ha pedig levágom a füvet, alatta pedig nincs semmi... Szóval kukoricát ott nem találok! A kukorica adapter nem vágja le, csak a szecskázó azt a "füvet"....
  • Gaben87
    Hát valszeg kukoricát vetettél mert a fűvet csak úgy nem viszi azt le kell kaszálni!Nem tudsz a kamionra üríteni az csak az aratáskor fuvaroz!Traktort se tudsz odahívni hiszen nem multiba játszol!Felakasztod valamelyik pótot kimész levágod beviszed de sajnos ez csak így műkszik!
  • gzsolti111
    Nos lenne 2 kérdésem ismét:

Elvileg kukoricát vetettem, de v.mi világos zöld nőtt helyette! Nem tudtam semmivel se learatni! Se kombájn, se Cougar.... Ám ma megnéztem, és a szecskázó az viszi! 1. kérdésem: Miért nőtt "fű" a kukorica helyett?

2. kérdés: A szecskázó viszi, de azt mire kell üríteni? Mivel folyamatosa löki kifele a "gazokat,fűt"! Hiába hívtam oda a teherautót, abból kifolyik, arra nem lehet ráüríteni! Videókon láttam, hogy traktorra ürítik ki a szecskázót, ami folyamatosan megy mellette! A traktort mivel kell odahívni! Vagy egyáltalán mire kell ráüríteni és hogyan?

Köszi a válasz előre is!
  • kitt2000
    A lap alján lévö szám gomra katintva lehet vinni!
  • gzsolti111
    A skinek3 az oké, a többi az nem annyira...
  • dj norboo
    Vagy ha valakinek nem működik szóljon!!!
  • Gaben87
    Nade Zsóóti!!!Itt van felül 3 oldalon is!
  • gzsolti111
    És itt ezen az oldalon merre kell menni, hogy lássak skineket is?!
  • gzsolti111
    A CLAAS Cougar-nak igen is van jelentősége! nem tudom mivel szokod lekaszálni a lucernát???!!!

CLAAS Cougar 1400: A legnagyobb önjáró tárcsás fűkasza.

De igen, beírod google-be és kidobja!... Elvégre arra való.... (-.-)'
  • Gaborkik #7623
    hát a cougar nevű gépet tartalmazza ....beírod a google-ba hogy mi az aztán rájössz h mi a jelentősége....
  • kitt2000
    Helló.Ha esetleg valki nem ismerné az oldalt.
    Minden fajta skin megtalálható itt.Még pár V4 skin is van itt a végén
    A link!
    http://luxfarm.skyrock.com/1.html
  • Gaben87
    és mi a jelentősége
  • dj norboo
    De az..a Cougar!!És sztem van jelentősége!
  • Gaben87
    Hy!A machinery addons II cougar az mi?Nemhiszem hogy nagy jelentősége volna?!
  • gzsolti111
    Nem tudom, sok! Ha pedig beállítom 0-ra az időzítőt, akkor meg percenként elmegy egy év kb.! :)
  • Lacvina
    Nektek a játékban hány év telt már el???
  • dj norboo
    Köszi!
  • 6milan6
    Javítva...
  • Gaborkik #7614
    Kérdezzed a saját topikjában !!!
  • dienesistvan
    hy letöltöttem a 4 es simtractort, hogyan tudok beleülni a traktorba?
  • dj norboo
    De ha tovább is olvas akk meglássa hogy ottvan a helyes is..!
  • Lacvina
    OK.De át tudod írni vagy nem nem azért csak egy kezdő ugye oda megy az F.A.Q hoz és oda rosszul van írva nem azért mondom hogy zaklassalak!!!!!
  • dj norboo
    Nem én írtam a F.A.Q.-ot!!
    Azt még az előző házigazda írta meg!
  • Lacvina
    dj norboo az F.A.Q nem jól van megadva a az trágya ki nyitó cső az van ott hogy shift nyit zár pedig az í és az y nal lehet működtetni
  • Lacvina
    Szántás után: elvetted amit akarsz azt én úgy tudom hogy amikor még zöld akkor kell permetezni azt aratni trágyázni aratás után kell azt tárcsázni és jöhet a szántás hozzá teszem én kihagyom a tárcsázást de nem mindig
  • dj norboo
    Fogalmam sincs!
  • Gaben87
    Hy norboo!Az E verzsön mikor lesz újra fenn?
  • gzsolti111
    Hát igen.. Úgy jó a kormányzás, de van olyan traktor, amin nem jó, talán nincs automata váltó vagy nem tudom... de nem az igazi...

Egy láma kérdés következik! :-)

Leírnátok részeltesen mit kellene csinálni a földeken, nem vagyok v.mi nagy farmer, de az a furcsa hogy nem nő ki semmi! :D

Szóval learatom, felszántom eddig stimmel! Utánna? HELP ME! Tárcsázás, trágya... stb mikor? Valaki írja le pls! Köszi!
  • dj norboo
    Miért rossz ez?
    Ez pont jó...
    Lehet azért mondom mert én már hozzászoktam:S:S
    de sztem jóez..
    am Nem lehet!!!
  • Lacvina
    Olyat nem lehet csinálni hogy új pályát kapsz térképet ilyen nincs??????
  • Lacvina
    Jó ez a játék de valahogy a kormányzás az valami rémálom nem lehet ezen valahogy segíteni valami beállítás nincs hozzá
  • gzsolti111
    Értem, köszi! Ez kicsit fura azért... :)
  • dj norboo
    Ennyi..A trágyaszórók Nem jelzik meddig vannak!
    Megtöltöd..kimész..megszórod..bejössz töltöd..
    De fölösleges messzi földet szórnod mert a platós hamar ürül ki!
  • Gaborkik #7599
    a tartályossal pontosan kell odaállni a platóssal nemtom ....
  • gzsolti111
    OK! Köszi!

És a trágyaszórót hogy kell megtölteni és mikor kell trágyázni? Gondolom ha learattam akkor kell, még a szántás előtt nem?

Annyi tiszta hogy a teheneknél kell megtölteni és az "Í" vel! Csak azt nem értem, hogy hogy lehet kinyitni a fedelét a trágyaszóró kocsinak? Mert én annyit látok a PDA-n hogy jelzi, hogy fogy a trágya a teheneknél, de azt nem mutatja a barna pda sem hogy töltődne..