8333
Simtractor V3.66
-
#7677 csá létszives add játok meg az igazi kodot ha tudjátok mert eddig egyse jo pedig mindent jol irtam!
-
Gaborkik #7676 Körülnézel sg.hu -n meg a google-ban és máris találsz még 3-at ;-) -
#7675 nemtud még valaki ilyen gazdasági játékot? -
trakman #7674 CSáá!
Norboo nem lehet letölteni azt a simtractort amelyik megy akkor is amikor van net.
Majd MSN-en megdumálhatnánk.
Csáá
Ken Block 43#
:D -
dj norboo #7673 Persze...
A skint elfogadja!
Meg a 3.66 os modokat is! -
Gaben87 #7672 Dj Norboo sikerült multkor a 3.66-os skint betenni a V4-be??? -
gzsolti111 #7671 Hát néha tényleg én is így gondolom... De ha már itt vagyok és unatkoztam, gondoltam segítek neki... -
Gaborkik #7670 Kár segíteni .... ha magától sem találja jobb ha nem is műkszik neki :-D -
gzsolti111 #7669 Na jó...
Login: www.mttu.com
Key: DC456FF
Gondolom ezt keresed...! -
gzsolti111 #7668 :D.... FAQ...
Amúgy http://www.webben.fr/game/SimTractor_366.exe, és ha visszaolvasol találsz logint+keyt is hozzá! -
dj norboo #7667 F.A.Q.! -
horvathd #7666 Hali! a 3.66 f verzióhoz lécci küldjétek el a logint és a key-t
előre is köszi!!!!! -
dj norboo #7665 Helyes!!!De szerintem nem fog működni mert én áttettem a Jd 7920 as hangját..az inditás,leállás összejött..de a menet nem..igy jártam.. -
Gaborkik #7664 Igen azt én is gondoltam .... de majd megkeresem melyik a tehén hangja és azt cserélem ki .... -
dj norboo #7663 de nem ugy ..
asszem az nem megoldható..
annak más nevet kell adni -
Gaborkik #7662 Majd ha unatkozok kicserélem a tehenek bőgését Metallicára :-D:-D:-D -
Lacvina #7661 Boldog Ünnepeket! -
dj norboo #7660 Ok..szval..kiválasztod a zenét amit beleakasz tenni..
Aztán azt átmásolod az asztalra...
Átnevezed erre: BeyondTheEye
Lényeg h szóköz nélkül..legjobb ha innen másolod ki!
Aztán a C:/Program Files/Sim T. 3.5 be belemásolod..lecseréled..aztán elindítod a game-t És észreveszed a változást -
gzsolti111 #7659 norboo jöhet...! -
Gaborkik #7658 Mert az zene ??? Azt gondoltam csak vmi háttérzaj akarna lenni ... -
dj norboo #7657 Nemtudom akit Érdekel hogy lehet megváltoztatni a Menünek az alapzenéjét az szoljon segítek..! -
dj norboo #7656 Zly megadhatod! -
Gaborkik #7655 Hát sztem még jó sok mindenen lehetne finomítani ha élethűséget szeretnénk :-D
Boldog Karácsonyt !!!! -
Zly #7654 Sziasztok! Ha van még valaki akinél nem megy V4 irjon! Uj kod! (nalam bejött 100%) internet kapcsolatal is megy. -
gzsolti111 #7653 Kössz, mostmár van éjszaka is! Kicsit furcsáltam, hogy nincs benn... Bár esetleg még az utakra pár kocsi kellett volna, az élethűség kedvéért... nah mind1
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek! -
dj norboo #7652 Ne legyek hülye!!
Boldog Karácsonyt Minden Egyes ST topikozónak!! -
dj norboo #7651 ezt passzolom..de ha jól emlékszem nem lehet..még nem próbáltam..mindig jumbo-val szedem össze! -
jocesz87 #7650 Valaki meg tudná mondani hogy a bálakat hogy lehet a leg gyorsabban és a leg egyszerűben össze szedni. És ha össze van sodorva csak bálázóval lehet össze szedni vagy lehet silózóval is? -
gzsolti111 #7649 2 évet, és szerintem az adaptert is beindítottam... Mind1 most vetek másik földre kukoricát ismét, aztán majd megnézem! Köszi azért! -
Gaborkik #7648 lehet nem 2 évet hanem 2 hónapot mentél csak tovább nem ?
-
dj norboo #7647 F7 tel kell állítani a nappal/éjszakát..a lassuság a 60!
Te meg gzsolti próbáld azt h leteszed teljesen az adaptert vagy lehet a szecskázó részt nem inditottad el!!
vagy a vágóasztalt!!! -
gzsolti111 #7646 Lehetséges, majd megnézem, de én nem állítottam ott semmit se be, se ki... -
Gaborkik #7645 sztem nálad ki van kapcsolva a dolog
asszem az F valahánnyal ki/be lehet kapcsolni a nappalokat/éjszakákat
-
gzsolti111 #7644 Hé nekem sose sötétedik be, az márt van?
De te milyen 60 ról beszélsz? Nekem 10.30-on van... És ha 0-ra teszem akkor pörögnek a napok, a hónapok...
Ez esetleg nem v4? Esetleg a saját topickjába kérdezd meg... -
horvathd #7643 hali!olyan kérdésem lenne.hiába lassítom az időt 60 ig!áttudrik egyik napról a másikra és sötétbe sosem tudk dolgozni!nem tudjátok h mi lehet a gond? előre is köszi!!! -
gzsolti111 #7642 Értem, kössz! De azt érted mire godnoltam, csak rosszul fejeztem ki magam, mivel nagyon nem értem ezeket a szakszavakat ill. most találkozik ilyennel először...
Vártam 2 évet, és nem rét meg a kukorica... :( Így maradt a szecskázó... -
dj norboo #7641 Xerion+3800 Disco: Ez a kisebb földekre ajánlott fűkasza..3 tag vágja a füvet+ a xerion más dolgokra is birod használni!
Cougar: Ez is füvet Vág..csak ez 5 taggal vágja így sokkal gyorsabban halad a fűkaszálás!
Jah a füvet nem szoktuk aratni, a liner-rel nem szoktunk gyűjteni! hanem füvet kaszálunk És liner-rel meg sodrunk!
egyépként várni kéne hogy megérjen a kukorica egyébként jó hogy nem vágja le!! -
gzsolti111 #7640 Ezen felül pedig még 1 kérdés:
Mi a különbség a cougar és a xerion 3000+Disco között??? Melyik mit "vág"?
Annyira jutottam eddig, hogy a cougarra llearatom, utánna a linerrel őssze"gyűtöm", majd bebálázom. -
gzsolti111 #7639 Egyértelmű, hogy a directx mappába másold, a simtractor mappának ehhez semmi köze!
Nem feltétlen kell directx10, ez a dx9 frissítés is elegendő a v4-hez tudtommal! -
gzsolti111 #7638 Hmm érdekes...
Csak nem értem, hogy akkro a kombájn a kukorica adapterre miért nem viszi???
Nem tudom, hogy erre gondolsz-e:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=886ACB56-C91A-4A8E-8BB8-9F20F1244A8E&displaylang=en