Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megpróbáltam a :-os kombinációt is.Még mindig nem enged beleülni a trktorba.Amikor beírom a kódot, ezt írja ki:UNREGISTERED VERSION, please register your personal copy.Már fel kéne hagynom minden reménnyel?
próbálj :-ot használni . helyett de elárulom a demó és a teljes játék itt ugyanaz !!! csak a kódtól függ
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
Úgy se fogadja el.Mit tehetnék még?Lehet, hogy a netrõl csak a demót húztam le, és azért nem enged beleülni a traktorba?
f verziónál bontanod kell a netkapcsolatot !!!
Az pedig miért van, hogy beírom a köv. regisztrációs kódot:/login:www.mttu.com key?DC456FF/, és mégsem fogadja el a kódot?
Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban:Miért nem tudok beleülni a traktorba?Csak fölmászik az ürge a tetejére.Segítsetek légyszi!!!!!!!!!
csõtök!
Má' mé' nem lököl föl te ??
Képeket lõjetek mán föl hát haldoklik a fórum!<#schmoll2>#schmoll2><#wilting>#wilting>
Jó akkor 2õt..mert nem volt címzett...de neked sincs!!!
Nemis egyet ...
HA MÉG EGYSZER FEL MER VENNI VALAKI MSN-RE KITÖRLÖM AZ EGÉSZ KIB@äZOTT TOPIKOT!!!!!ÉS MOST ELNÉZÉST KÉREK H MEGSZEGTEM EGY SZABÁLYT!
Back..aztán mashines..és Go
Izé ... úgy akartam hogy : a vevõ menübõl nem jut vissza a játékba ...
hanem?
sztem nem a vevõ menübõl nem talál vissza a játékba
Egyépként Új Skinek a Skinek(3)-nál érdemes megnézni!
Hát..a kérdésedet nem értem de ha még1szer leírod talán megértem..jah és egyszerûbben fogalmazz!!
hy az lenne a kérdésem hogy megnyomom az esk-et és ottvan hogy sell/buy és hogy megveszek egy traktort és kiírja sarokba hogy congratulations és nemtudok a jáátékba visszalépne!akárhogy keresem nemtalálom😞
Most ezt kérdezed? Amugy ha kigyullad arrébb mész leállítod a motort és felkapcsolod a lámpát és vársz...Am a 9-es gomb a lézerpilóta!
És ha pl olyan van mint ha ki gyulladna akkor mit kell csinálni?? És a lexional (kombájn) 9 gomb mit csinál mert nálam olyan volt mint egy robot pilóta és általában mindig akkor történt amit elején írtam?
Akkor ki van törölve a búzának a képe a fõmappájából a játéknak!
NA mégegyszer ülsz a kombájnban és magát a növényt EGYÁLTALÁN nem látod csak a vetõgép nyomait látod
én segítenék de nem értem a gondod .... tehát aratsz normálisan de hol nem mutatja a búzát ??? amúgy meg ugyan oda lehet menni ahova az ff-ben is ...
hello nekem az lenne a bajom hogy letöltöttem az e-t ügye ugy kezdödik hogy az sts-ben vagy és arathatsz na má most nekem nem mutatja a buzát de a kombájn ugyan ugy szórja a szalmát meg gyûjti a magot de nem tom hogy hol kell menni ha valaki tud megoldást hogy mit csináljak az légyszi szóljon
Nekem lenne egy ellentmondásom a F.A.Q. val szemben. Lehet nem regezet változatl multiban játszani, csak anyi a gond h kizárólag LAN ban, Ráadásul ugyanazzal a felhasználónév/jelszóval.
Készül egy magyar nyelvû simtractor honlap!
azt már csak msn-en vagy torrent oldalról bírod megszerezni....
366 E verziót honnan tom leszedni??????????
dj norbó kérlek vegyél fel<#kacsint>#kacsint><#help>#help><#help>#help>
Sziasztok!Teljesen kezdõ vagyok, kérem valaki vegy fen msn-re nagyon kérem!pls!thx elõre is😊
De a "válasz erre" gombot használd lécci!!!!!
Akkor ki próbálom!Kössz<#vigyor4>#vigyor4>
lehet az segítene
de attól függ mikor raktad bele...amikor már mentett játékkal kezdted és akkor raktad bele akk szivacs van mert akkor ujat kell mindig kezdened ha uj modot rax bele...ennyi
de attól függ mikor raktad bele...amikor már mentett játékkal kezdted és akkor raktad bele akk szivacs van mert akkor ujat kell mindig kezdened ha uj modot rax bele...ennyi
de nekem is lenne pár kérdésem ha nembaj! a játék nem ismer fel 2db modot az segít hogy újra telepítem? Mert nagyon nem akarom újra telepíteni a játékot!
Hát szerintem az ö-vel de úgy emlékszem hogy nekem sem ment! Még beíndítani is alig bírtam!
ÕÕÕÕ...egy olyan kérdésem lehet h a Pöettinger Jumbo-t hogy lehet kiüríteni?
Jó mind2 az a lényeg...
Én a cyclopsot használom! A fraps majdnem ugyan olyan csak itt a PrintSceen-nel fényképezel!
Egyépként fraps-sal lehet csin. képeket!!
Nem lehet csak a 40-nessel húzni..ennyi
Üdv földmûvelõ barátaim 😄! A kis john deere-hez van az a cultivátor azt nem tudom más géppel el húzni?? próbáltam már párszor mindig más tractorral de azok nem tudták! aki tudja lécci írjon! Kössz!
Bocs a szar minõségért de nekem a telefonos a legegyszerûbb!XDXD
Indul a tömegtakarmány betakarítás!
DE aki tud segíteni az privátba le írhatná mert azt nagyon meg köszönném
http://www.youtube.com/watch?v=uOP0JWVHrpc --- CLAAS JAGUAR