8333
Simtractor V3.66
  • itamragy
    csá létszives add játok meg az igazi kodot ha tudjátok mert eddig egyse jo pedig mindent jol irtam!
  • Gaborkik #7676
    Körülnézel sg.hu -n meg a google-ban és máris találsz még 3-at ;-)
  • itamragy
    nemtud még valaki ilyen gazdasági játékot?
  • trakman
    CSáá!
    Norboo nem lehet letölteni azt a simtractort amelyik megy akkor is amikor van net.
    Majd MSN-en megdumálhatnánk.
    Csáá
    Ken Block 43#
    :D
  • dj norboo
    Persze...
    A skint elfogadja!
    Meg a 3.66 os modokat is!
  • Gaben87
    Dj Norboo sikerült multkor a 3.66-os skint betenni a V4-be???
  • gzsolti111
    Hát néha tényleg én is így gondolom... De ha már itt vagyok és unatkoztam, gondoltam segítek neki...
  • Gaborkik #7670
    Kár segíteni .... ha magától sem találja jobb ha nem is műkszik neki :-D
  • gzsolti111
    Na jó...

Login: www.mttu.com

Key: DC456FF

Gondolom ezt keresed...!
  • gzsolti111
    :D.... FAQ...

Amúgy http://www.webben.fr/game/SimTractor_366.exe, és ha visszaolvasol találsz logint+keyt is hozzá!
  • dj norboo
    F.A.Q.!
  • horvathd
    Hali! a 3.66 f verzióhoz lécci küldjétek el a logint és a key-t
    előre is köszi!!!!!
  • dj norboo
    Helyes!!!De szerintem nem fog működni mert én áttettem a Jd 7920 as hangját..az inditás,leállás összejött..de a menet nem..igy jártam..
  • Gaborkik #7664
    Igen azt én is gondoltam .... de majd megkeresem melyik a tehén hangja és azt cserélem ki ....
  • dj norboo
    de nem ugy ..
    asszem az nem megoldható..
    annak más nevet kell adni
  • Gaborkik #7662
    Majd ha unatkozok kicserélem a tehenek bőgését Metallicára :-D:-D:-D
  • Lacvina
    Boldog Ünnepeket!
  • dj norboo
    Ok..szval..kiválasztod a zenét amit beleakasz tenni..
    Aztán azt átmásolod az asztalra...
    Átnevezed erre: BeyondTheEye
    Lényeg h szóköz nélkül..legjobb ha innen másolod ki!
    Aztán a C:/Program Files/Sim T. 3.5 be belemásolod..lecseréled..aztán elindítod a game-t És észreveszed a változást
  • gzsolti111
    norboo jöhet...!
  • Gaborkik #7658
    Mert az zene ??? Azt gondoltam csak vmi háttérzaj akarna lenni ...
  • dj norboo
    Nemtudom akit Érdekel hogy lehet megváltoztatni a Menünek az alapzenéjét az szoljon segítek..!
  • dj norboo
    Zly megadhatod!
  • Gaborkik #7655
    Hát sztem még jó sok mindenen lehetne finomítani ha élethűséget szeretnénk :-D
    Boldog Karácsonyt !!!!
  • Zly
    Sziasztok! Ha van még valaki akinél nem megy V4 irjon! Uj kod! (nalam bejött 100%) internet kapcsolatal is megy.
  • gzsolti111
    Kössz, mostmár van éjszaka is! Kicsit furcsáltam, hogy nincs benn... Bár esetleg még az utakra pár kocsi kellett volna, az élethűség kedvéért... nah mind1

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
  • dj norboo
    Ne legyek hülye!!
    Boldog Karácsonyt Minden Egyes ST topikozónak!!
  • dj norboo
    ezt passzolom..de ha jól emlékszem nem lehet..még nem próbáltam..mindig jumbo-val szedem össze!
  • jocesz87
    Valaki meg tudná mondani hogy a bálakat hogy lehet a leg gyorsabban és a leg egyszerűben össze szedni. És ha össze van sodorva csak bálázóval lehet össze szedni vagy lehet silózóval is?
  • gzsolti111
    2 évet, és szerintem az adaptert is beindítottam... Mind1 most vetek másik földre kukoricát ismét, aztán majd megnézem! Köszi azért!
  • Gaborkik #7648
    lehet nem 2 évet hanem 2 hónapot mentél csak tovább nem ?
  • dj norboo
    F7 tel kell állítani a nappal/éjszakát..a lassuság a 60!
    Te meg gzsolti próbáld azt h leteszed teljesen az adaptert vagy lehet a szecskázó részt nem inditottad el!!
    vagy a vágóasztalt!!!
  • gzsolti111
    Lehetséges, majd megnézem, de én nem állítottam ott semmit se be, se ki...
  • Gaborkik #7645
    sztem nálad ki van kapcsolva a dolog
    asszem az F valahánnyal ki/be lehet kapcsolni a nappalokat/éjszakákat
  • gzsolti111
    Hé nekem sose sötétedik be, az márt van?

De te milyen 60 ról beszélsz? Nekem 10.30-on van... És ha 0-ra teszem akkor pörögnek a napok, a hónapok...

Ez esetleg nem v4? Esetleg a saját topickjába kérdezd meg...
  • horvathd
    hali!olyan kérdésem lenne.hiába lassítom az időt 60 ig!áttudrik egyik napról a másikra és sötétbe sosem tudk dolgozni!nem tudjátok h mi lehet a gond? előre is köszi!!!
  • gzsolti111
    Értem, kössz! De azt érted mire godnoltam, csak rosszul fejeztem ki magam, mivel nagyon nem értem ezeket a szakszavakat ill. most találkozik ilyennel először...

Vártam 2 évet, és nem rét meg a kukorica... :( Így maradt a szecskázó...
  • dj norboo
    Xerion+3800 Disco: Ez a kisebb földekre ajánlott fűkasza..3 tag vágja a füvet+ a xerion más dolgokra is birod használni!
    Cougar: Ez is füvet Vág..csak ez 5 taggal vágja így sokkal gyorsabban halad a fűkaszálás!
    Jah a füvet nem szoktuk aratni, a liner-rel nem szoktunk gyűjteni! hanem füvet kaszálunk És liner-rel meg sodrunk!
    egyépként várni kéne hogy megérjen a kukorica egyébként jó hogy nem vágja le!!
  • gzsolti111
    Ezen felül pedig még 1 kérdés:

Mi a különbség a cougar és a xerion 3000+Disco között??? Melyik mit "vág"?

Annyira jutottam eddig, hogy a cougarra llearatom, utánna a linerrel őssze"gyűtöm", majd bebálázom.
  • gzsolti111
    Egyértelmű, hogy a directx mappába másold, a simtractor mappának ehhez semmi köze!

Nem feltétlen kell directx10, ez a dx9 frissítés is elegendő a v4-hez tudtommal!
  • gzsolti111
    Hmm érdekes...

Csak nem értem, hogy akkro a kombájn a kukorica adapterre miért nem viszi???

Nem tudom, hogy erre gondolsz-e:

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=886ACB56-C91A-4A8E-8BB8-9F20F1244A8E&displaylang=en