8333
Simtractor V3.66
  • zolcsi115
    Ja azt elfelejtettem megkérdezni ha regelek a simtractor.net-re akkor kell érte fizetni? Meg még annyit h honnét lehet vagy szoktatok gépeket vagy munkaeszközöket letölteni és beletenni a játékba?
  • zolcsi115
    Hali!! Megy a játék ha kíhúzom a netet de ez nem gond!! Köszi a segítséget!!
  • Gaborkik #7715
    De leginkább őt is átvágták szerintem ...
  • dj norboo
    Ahogy mondod kolegaúraság!!
  • Gaborkik #7713
    Hát ha így folytatja jobb is lesz ha elfelejtjük és kamunak tituláljuk ...
  • itamragy
    sziasztok még nincs meg a multis kód?
  • gzsolti111
    Hát elírtad! Tippek: Netet kapcsold ki a játék indítása előtt, a key-t nagybetűvel írd be, a logint meg ne írd el! :) És jó lesz! Persze nem árt azt is nézni, hogy v4 vagy 3.66 kódot írsz be...
  • zolcsi115
    Hali kössz az eddigi segítséget de valami még mindíg nem oké mert hiába írtam be a logint meg a keyt sem csinált semmit úgyan olyan mintha be sem ütöttem volna!! Miért van ez??
  • Gaborkik #7709
    Hát rendben van, de 8 az fura ...
  • robi11
    csősztök
    hallotam az eggyik haveromtolo hogy a multis koddal nem csak az az 1 ember hanem akinek megadja az is jáchat vele aszt mondta majd megadja és én is megosztom veletek aszt mondta hogy ők 8an nyomták!
  • gzsolti111
    Igaz, a játékot magát én is kezdem unni kicsit, de azért próbálgatok segíteni...!
  • Gaborkik #7706
    Nahát Zsolti te aztán igen kedves 1 srác vagy ... bár eleinte én is pattogtam de 1-2 hónap alatt hamar beleuntam :-D
  • gzsolti111
    Ja és a további játékkal kapcsolatos kérdésedre a választ megtalálod itt:

http://www.simtractorfaq.mlap.hu/

Simtractor F.A.Q. menüpont alatt!!!
  • gzsolti111
    Hát azért villog, mert talán nem regisztrált a játékod???

Licens registry menüpontba menny bele, ott tudod regisztrálni!

Regisztrációs login:

login: www.mttu.com
    key: DC456FF

(a key-t NAGY betűvel írd be!)

És utánna már lesz több gép is! És akkor villogni se fog semmi! persze ha játszol, még előtte nem árt kihúzni (kikapcsolni) a nete se!!!

ja és ezt a regsztrálást minden játék előtt be kell írni!!
  • zolcsi115
    Letöltöttem a játékot de csak egy kombájnal meg egy autóval tudok menni!!! Ez miért van? Ja meg amikor belépek a játékba akkor villog valami register a jobb alsó sarokban! Segítsetek!
  • gzsolti111
    Hali!

Minek ide MSN? A topic szerintem azért van... Tedd fel bátran a kérdéseid, és majd "segítünk"!

Röviden, az alapok: Ez egy farm "paraszt" szimulátor. Szántasz, vetsz, aratsz... stb Növények: búza, kukorica, lucerna/fű.

Alap "fogalmak", FAQ (gyakran ismételt kérdések):

http://www.simtractorfaq.mlap.hu/ --> Simtractor F.A.Q. menüpont!
  • zolcsi115
    Sziasztok mindenkinek először is B.Ú.É.K mindenkinek másodszor szeretnék játszani a játékkal de nem naon tok róla semmit ha valaki megadná az msn címét és segítene akkor azt megköszönném!!! Előre is köcce!!
  • dj norboo
    Majd lesz annak is topik azt majd abba kérdezd meg..oksa?
  • Gaborkik #7699
    Igen én is csak ennyit találtam róla bár érdekel a dolog de a megjelenése 2009 Január szal még 1-2 hetet várni kell az illegális dolgokra ...
  • jocesz87
    Én keresgetem utána de nem sokk mindent tudtam meg róla csak annyit hogy még nagyon friss és csak fizetős torrenten van fent!
  • gzsolti111
    Google-ba rákeresel vagy akárhol... Ez simtractor topic tudtommal, és senkinek ogalma sincs róla énszerintem... Amúgy neked is BUÉK!
  • kovi9999
    Sziasztok !!!!
    ezt a játékot nem tudjátok honnan lehet letölteni?
    http://www.amazon.de/rondomedia-John-Deere-Landmaschinen-Simulator/dp/B001IWNDVC

légyszi ha tudtok akkor segítsetek
    kösz
    bodog uj évet
  • dj norboo
    Uj játékkor tüntek el vagy egy mentetted hoztál be?
  • itamragy
    boldog új évet kívánok mindenkinek!
  • bátyo
    honan tugyam
  • gzsolti111
    Mi az hogy eltűnnek? :D Hogy tűnnek el és miért tűnnek el? :)
  • gzsolti111
    C:\Program Files\SimTractor 3.5\SAV

Itt vannak a mentések, itt ke lkitörölni!
  • bátyo
    ja meg a gépek eltüntek a játékbol hogylehet viszaálitani
  • bátyo
    sziasztok
    amentésthogylehetkitörölni??
  • Gaborkik #7688
    Boldog Új Évet kívánok !!! Minden kedves fórumozónak ;-)
  • gzsolti111
    3.66ban van multi, de ilyen "tört" loginnal nem tudsz vele multizni, v4-ben pedig egyáltalán nincs multi!

Amúgy Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
  • Lacvina
    Nincs csak akkor ha az eredeti keyt használod magyarul az eredeti játékot! DE én is akartam szóval nem. én is akkor sajnáltam
  • Krumpli 4
    Hali!
    Ebben van multi?
  • dj norboo
  • Gaborkik #7683
    Nos ha nem működik 1.-re akkor ajánlott használni az agyunkat is 1 picit ....
  • gzsolti111
    És mielőtt még kérdeznél a játékkal kapcsolatban, mivel gondolom elindult, és sok mindent ne mfogsz érteni, így előbb olvasd el ezt!

http://www.simtractorfaq.mlap.hu/ ---> FAQ menüpont!

(Amúgy régebben nekem se volt jó a login, én is úgy jöttem rá, hogy naggyal kell beírni a key-t...)
  • gzsolti111
    Nem!

A logint kicsivel, ahogy írtam! És mivel a keyt nagygal írtam, így azt naggyal írd be!

Amúgy örülök, hogy jó lett!
  • itamragy
    kőszőnőm jol lett kőszőnőm kőszőnőm!
  • itamragy
    a logint is nagy metűvel irjam?
  • gzsolti111
    Simtractor v3.66:
    Login: www.mttu.com
    Key: DC456FF

Simtractor v4:
    Login: mucha.mariayacho
    Key: 2T4Q6XXFQUN

Mind a kettő jó! Lényeg, hogy amikor játszol kapcsold ki a netet! Illetve a kódot NAGY betűvel kell beírni!