8333
Simtractor V3.66
-
zolcsi115 #7717 Ja azt elfelejtettem megkérdezni ha regelek a simtractor.net-re akkor kell érte fizetni? Meg még annyit h honnét lehet vagy szoktatok gépeket vagy munkaeszközöket letölteni és beletenni a játékba? -
zolcsi115 #7716 Hali!! Megy a játék ha kíhúzom a netet de ez nem gond!! Köszi a segítséget!! -
Gaborkik #7715 De leginkább őt is átvágták szerintem ... -
dj norboo #7714 Ahogy mondod kolegaúraság!! -
Gaborkik #7713 Hát ha így folytatja jobb is lesz ha elfelejtjük és kamunak tituláljuk ... -
#7712 sziasztok még nincs meg a multis kód? -
gzsolti111 #7711 Hát elírtad! Tippek: Netet kapcsold ki a játék indítása előtt, a key-t nagybetűvel írd be, a logint meg ne írd el! :) És jó lesz! Persze nem árt azt is nézni, hogy v4 vagy 3.66 kódot írsz be... -
zolcsi115 #7710 Hali kössz az eddigi segítséget de valami még mindíg nem oké mert hiába írtam be a logint meg a keyt sem csinált semmit úgyan olyan mintha be sem ütöttem volna!! Miért van ez?? -
Gaborkik #7709 Hát rendben van, de 8 az fura ... -
#7708 csősztök
hallotam az eggyik haveromtolo hogy a multis koddal nem csak az az 1 ember hanem akinek megadja az is jáchat vele aszt mondta majd megadja és én is megosztom veletek aszt mondta hogy ők 8an nyomták! -
gzsolti111 #7707 Igaz, a játékot magát én is kezdem unni kicsit, de azért próbálgatok segíteni...! -
Gaborkik #7706 Nahát Zsolti te aztán igen kedves 1 srác vagy ... bár eleinte én is pattogtam de 1-2 hónap alatt hamar beleuntam :-D -
gzsolti111 #7705 Ja és a további játékkal kapcsolatos kérdésedre a választ megtalálod itt:
http://www.simtractorfaq.mlap.hu/
Simtractor F.A.Q. menüpont alatt!!! -
gzsolti111 #7704 Hát azért villog, mert talán nem regisztrált a játékod???
Licens registry menüpontba menny bele, ott tudod regisztrálni!
Regisztrációs login:
login: www.mttu.com
key: DC456FF
(a key-t NAGY betűvel írd be!)
És utánna már lesz több gép is! És akkor villogni se fog semmi! persze ha játszol, még előtte nem árt kihúzni (kikapcsolni) a nete se!!!
ja és ezt a regsztrálást minden játék előtt be kell írni!! -
zolcsi115 #7703 Letöltöttem a játékot de csak egy kombájnal meg egy autóval tudok menni!!! Ez miért van? Ja meg amikor belépek a játékba akkor villog valami register a jobb alsó sarokban! Segítsetek! -
gzsolti111 #7702 Hali!
Minek ide MSN? A topic szerintem azért van... Tedd fel bátran a kérdéseid, és majd "segítünk"!
Röviden, az alapok: Ez egy farm "paraszt" szimulátor. Szántasz, vetsz, aratsz... stb Növények: búza, kukorica, lucerna/fű.
Alap "fogalmak", FAQ (gyakran ismételt kérdések):
http://www.simtractorfaq.mlap.hu/ --> Simtractor F.A.Q. menüpont! -
zolcsi115 #7701 Sziasztok mindenkinek először is B.Ú.É.K mindenkinek másodszor szeretnék játszani a játékkal de nem naon tok róla semmit ha valaki megadná az msn címét és segítene akkor azt megköszönném!!! Előre is köcce!! -
dj norboo #7700 Majd lesz annak is topik azt majd abba kérdezd meg..oksa?
-
Gaborkik #7699 Igen én is csak ennyit találtam róla bár érdekel a dolog de a megjelenése 2009 Január szal még 1-2 hetet várni kell az illegális dolgokra ... -
jocesz87 #7698 Én keresgetem utána de nem sokk mindent tudtam meg róla csak annyit hogy még nagyon friss és csak fizetős torrenten van fent! -
gzsolti111 #7697 Google-ba rákeresel vagy akárhol... Ez simtractor topic tudtommal, és senkinek ogalma sincs róla énszerintem... Amúgy neked is BUÉK! -
kovi9999 #7696 Sziasztok !!!!
ezt a játékot nem tudjátok honnan lehet letölteni?
http://www.amazon.de/rondomedia-John-Deere-Landmaschinen-Simulator/dp/B001IWNDVC
légyszi ha tudtok akkor segítsetek
kösz
bodog uj évet -
dj norboo #7695 Uj játékkor tüntek el vagy egy mentetted hoztál be? -
#7694 boldog új évet kívánok mindenkinek! -
bátyo #7693 honan tugyam -
gzsolti111 #7692 Mi az hogy eltűnnek? :D Hogy tűnnek el és miért tűnnek el? :) -
gzsolti111 #7691 C:\Program Files\SimTractor 3.5\SAV
Itt vannak a mentések, itt ke lkitörölni! -
bátyo #7690 ja meg a gépek eltüntek a játékbol hogylehet viszaálitani -
bátyo #7689 sziasztok
amentésthogylehetkitörölni?? -
Gaborkik #7688 Boldog Új Évet kívánok !!! Minden kedves fórumozónak ;-) -
gzsolti111 #7687 3.66ban van multi, de ilyen "tört" loginnal nem tudsz vele multizni, v4-ben pedig egyáltalán nincs multi!
Amúgy Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! -
Lacvina #7686 Nincs csak akkor ha az eredeti keyt használod magyarul az eredeti játékot! DE én is akartam szóval nem. én is akkor sajnáltam
-
#7685 Hali!
Ebben van multi? -
dj norboo #7684 -
Gaborkik #7683 Nos ha nem működik 1.-re akkor ajánlott használni az agyunkat is 1 picit .... -
gzsolti111 #7682 És mielőtt még kérdeznél a játékkal kapcsolatban, mivel gondolom elindult, és sok mindent ne mfogsz érteni, így előbb olvasd el ezt!
http://www.simtractorfaq.mlap.hu/ ---> FAQ menüpont!
(Amúgy régebben nekem se volt jó a login, én is úgy jöttem rá, hogy naggyal kell beírni a key-t...) -
gzsolti111 #7681 Nem!
A logint kicsivel, ahogy írtam! És mivel a keyt nagygal írtam, így azt naggyal írd be!
Amúgy örülök, hogy jó lett! -
#7680 kőszőnőm jol lett kőszőnőm kőszőnőm! -
#7679 a logint is nagy metűvel irjam?
-
gzsolti111 #7678 Simtractor v3.66:
Login: www.mttu.com
Key: DC456FF
Simtractor v4:
Login: mucha.mariayacho
Key: 2T4Q6XXFQUN
Mind a kettő jó! Lényeg, hogy amikor játszol kapcsold ki a netet! Illetve a kódot NAGY betűvel kell beírni!