8333
Simtractor V3.66
  • Lacvina
    ÉN nem így értettem és egyáltalán nem sértésnek akartam!!!!!És egyébként nekem se megy el a V4 de én nem mezőgazdasági játékra értettem hanem másra!!! Vagy csak ezzel szeretnél és miért érdekkel annyira a cukor répa??? Tényleg nem bántásnak akartam!És nem viccesnek találtam csak kérdeztem!!!
  • gzsolti111
    Bátorkodtam csinálni egy másik (FAQ) GY.I.K weblapot a simtractorral kapcsolatban, mivel a másol közismert weblap rég lett frissítve...! Akit érdekel nézze meg: www.simtractor.mlap.hu :) Köszi!
  • gzsolti111
    A válasz hihhetetlenül egyszerű, ám ez számomra egyáltalán nem nevetséges...

A történet annyi, hogy a v4-nek sokkal nagyobb a gépigénye, mint a 3.66-é! Nekem konkrétan a videókártyám eléggé sz@r! + 2.0 GHz-es processzor sincs meg, mint követelmény. Feltelepítem a játékot, beírom a keyt, elindítom 2D-be: tölt tölt, zene megy, fekete háttér és csak az egér kurzorát látom.. és ennyi... Ilyenkor folyamatok - leállítás kell...

De már az ügyön rajta vagyok, úton van az új gépem, immár 512mb-os videókártyával, és cor2 duo-val.. Azon már el fog menni!

Amúgy a 3.66 egyáltalán nem kedvelem, a v4- miatt vagyok "ezen a topicon", mivel én a cukorrépát szerettem volna csakis kizárólag kipróbálni! De ha már az nem megy el kipróbáltam a régebbik verziót, és most itt vagyok!
  • Gaborkik #7754
    Nekem is csak az megy ... v4-nél betölti a menüt aztán elkezd villogni majd egyre gyakrabban aztán a végén kilép ...
  • Lacvina
    Gzsolti de miért csak a simtraktor 3.66 megy el??? vagy csak ezt kedveled?? :D:D:D:D:D
  • RobiJoe
    Helo! Nincs olyan aki megunta a játékot és van neki eredeti key? Ha volna akkor 2 db érdekelne. [email protected] Köszi
  • Gaborkik #7751
    Én meg simán lusta voltam visszatenni a újratelep. után így nemtudom h működik-e :-D
  • dj norboo
    jaja!!!nem tudom nekem még nemvolt ilyen gondom!!
  • gzsolti111
    Én is úgy tudom, hogy a SAV mappát kell elmenteni! (De akkor az EGÉSZ mappát!)
  • nessaja1987
    Szia dj norboo! Újra lett telepítve a gépem és nem tudom előhozni a mentett játékot! Úgy tudom, hogy a SAV mappa tartalmát kell elmenteni és újratelepítés után azt kell visszarakni a játékba! Vagy kell még mást is tenni? Előre is köszi!
  • robi11
    csá nekem fent van a simtractor3.66e,v4 landwirtschafts simulator 2008
  • gzsolti111
    De jó neked! Én pedig lassan kezdem megunni! És allig várom az új gépet, és akkor már a komolyabb játékokat is ki tudom próbálni! (pl v4-et is, meg hát nem csak az ilyen farm játékokat...)
  • Gaborkik #7745
    Király !!! Én viszont még mindig nem vagyok képes elkezdeni :-)
  • robi11
    csá mindenkinek én is simtractorozok!:D
  • Gaborkik #7743
    Én a fele körüli értékre emlékszem de ez csak erős tipp :-D
  • gzsolti111
    SEHOGY SE! Ilyen tört loginnal nem tudsz játszani multiplayeren, max. ha megveszed te is, és az is akivel akarsz játszani! Tehát 2db eredeti játék kell hozzá, darabja meg 20ezer.... (asszem)!!!!!!!
  • zolcsi115
    Valaki tudna abban segíteni h a 3.66 f -nél hogyan kell multiba játszani??:) Köszi előre is!!
  • dj norboo
    A JOHN DEERE DRIVE GREEN JÁTÉKKAL KAPCSOLATOS DOLGOKAT MOSTMÁR LEHET A SAJÁT TOPIKJÁBA IRNI!!!kösz..
  • Petter84
    ja, a kulcs ugyan az!
  • Petter84
    pepenek!

A simtractor.com-on a 4.082 van fent! Ehez pedig a kód: mucha.mariayocho
  • gzsolti111
    Jaaa, de hát van külön v4 fórum is... Ez 3.66 topic...

Mind1, lényeg hogy attól még igaz rá minden... Nem törölték ki, ugyan ott azon a linken amit adtam fennvan a SimTractor V4 Game! Le tudod szedni! Netet uygan úgy húzd ki, csak a kód más, az pedig:
    Login: mucha.mariayacho
    Key: 2T4Q6XXFQUN

Hosszú, ne írd el! :) Úgyan úgy NAGGY-al, ahogy írtam!
  • pepenek
    de nekem a 4-es kell de ezt irtam is csak kitoroltek de azert koszi a 3.66 az mukodik nekem is
  • gzsolti111
    Én a www.simtractor.com-ról szedtem le és működik!

Pár "szokásos" hiba, ami előfordulhat:

- Játék indítása előtt húzd ki a netet!
    - 3.66 jelszó: www.mttu.com - DC456FF (login kicsivel, kód NAGY BETŰVEL! (ahogy írtam ide))
    - Nézd meg, hogy v4 vagy 3.66 kódot írsz-e be! :)))

Így, ha követed ezeket az "utasításokat", akkor működnie kell! Olyan nincs, hogy nem!
  • pepenek
    koszonom szepen de volna meg olyan gondom hogy az atya ur istener se fogajda el a kodot a simtractor-es mi lehet vele a baj probaltam aktiv es pasiv internet melet is ha azt is be tudnatok linkelni hogy le tudjam szedni akinek jo azt megkoszonem
    mert en a hivatalos honlaprol szedtem le de az nem mukodik koszi mindenkinek
  • gzsolti111
    Az E verzió arra jó, hogy nem kell mindig beírni a felhasználónevet+jelszót! (3.66e -verzió, alapértelmezett pedig a 3.66f verzió!)

De amúgy én nem találom hol kell leszedni! :)))
  • pepenek
    szia ne haragudj de nem tudom mijen e verziorol beszelsz kifejtened boveben negyon szepen koszonom elore is
  • Gaborkik #7731
    Nos van 1 jó hírem !!! Feltettem az E verziót netre és még 9 ember le tudja szedni !!!
    Itt lehet letölteni az E verziót ... CSAK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN !!!
  • pepenek
    sajna nem talaltam semit de ha talaltok valamit akor ertesitsetek koszi elore is jo jatekot
    és örülök hogy segithetem
  • Gaborkik #7729
    Mivan Norboo még te szóltad le hogy ne itt dumáljunk róla úgyis lesz saját topikja .... :-D
  • dj norboo
    Okéé..kössz..
    Ez jóó..
    Már jön lefelé..7%
    De szerintem nem fog futni..
    De kituggya..
    Esetleg kódod nincs hozzá??
  • pepenek
    http://games.ncbuy.com/downloads/title_13648.html
    akor probald meg ezt sok sikert hoza aztan mond meg mi volt es jo játékot
  • dj norboo
    Hát..Rámegyek az oldalra..aztán download free..aztán valami hibát ad ki..:S:S
  • pepenek
    hogy hogy nem szedi le nálam műkodik vagy nem értelek irj ha valami gond van próbálok segíteni
  • dj norboo
    Jó ez a link+a játék..de mégse szedi le!
  • kovi9999
    köszi
    ez is idös?
  • pepenek
    ha valakit erdekel ez a jatek akor inen le tudjatok tolteni a demot jo jatekot
    http://www.gamearena.com.au/shop/games/title/john-deere-drive-green/index.php
  • Gaborkik #7721
    Sőt ha valaki megnézi ezt a pár képet ami fogadja őket ... ha kezdő lennék biztos visszafordulnék a látványtól ...
  • gzsolti111
    Hát mondju kaz se ártana senkinél...
    Én eddig 2 dolgon lepődtem meg:
    - Senki se olvas vissza soha, és 30-as betűméretű linkre sem kattint rá senki...
    - És hogy ennyien játszanak ezzel a játékkal, és ennyi kérdés van mindig! :) Bár amire megtudja mindenki hogy kell jászani, addigra megunja midnenki szerintem! :))
  • dj norboo
    Hmmm...Egyszerűbben a Skinekre annyit mondtam vna h olvasson..:D:D
  • gzsolti111
    Nem tudom kell-e fizetni... Nemhiszem, de ki tudja...

Munkaeszközöket innen tölthetsz le: http://simtractor.com/ - Download menüpont- Machinery Addons I. ill II.-tőt töltsd le! (És másold be a mappába, vagy egyből oda teszi már nem tudom!) És majd a gépek megjelennek, mármint megveheted őket! :)

A skinek emgint más kérdés, azok feltétlen nem szükségesek, de néha jó! :)