Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nektek a játékban hány év telt már el???
Köszi!
Javítva...
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Kérdezzed a saját topikjában !!!
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
hy letöltöttem a 4 es simtractort, hogyan tudok beleülni a traktorba?
De ha tovább is olvas akk meglássa hogy ottvan a helyes is..!
OK.De át tudod írni vagy nem nem azért csak egy kezdõ ugye oda megy az F.A.Q hoz és oda rosszul van írva <#wave>#wave><#vigyor3>#vigyor3> nem azért mondom hogy zaklassalak!!!!!
Nem én írtam a F.A.Q.-ot!!
Azt még az elõzõ házigazda írta meg!
Azt még az elõzõ házigazda írta meg!
dj norboo az F.A.Q nem jól van megadva a az trágya ki nyitó csõ az van ott hogy shift nyit zár pedig az í és az y nal lehet mûködtetni <#violent>#violent><#wow3>#wow3><#wave>#wave><#nevetes1>#nevetes1>
Szántás után: elvetted amit akarsz azt én úgy tudom hogy amikor még zöld akkor kell permetezni azt aratni trágyázni aratás után kell azt tárcsázni és jöhet a szántás hozzá teszem én kihagyom a tárcsázást de nem mindig
Fogalmam sincs!
Hy norboo!Az E verzsön mikor lesz újra fenn?
Hát igen.. Úgy jó a kormányzás, de van olyan traktor, amin nem jó, talán nincs automata váltó vagy nem tudom... de nem az igazi...
Egy láma kérdés következik! :-)
Leírnátok részeltesen mit kellene csinálni a földeken, nem vagyok v.mi nagy farmer, de az a furcsa hogy nem nõ ki semmi! 😄
Szóval learatom, felszántom eddig stimmel! Utánna? HELP ME! Tárcsázás, trágya... stb mikor? Valaki írja le pls! Köszi!
Egy láma kérdés következik! :-)
Leírnátok részeltesen mit kellene csinálni a földeken, nem vagyok v.mi nagy farmer, de az a furcsa hogy nem nõ ki semmi! 😄
Szóval learatom, felszántom eddig stimmel! Utánna? HELP ME! Tárcsázás, trágya... stb mikor? Valaki írja le pls! Köszi!
Miért rossz ez?
Ez pont jó...
Lehet azért mondom mert én már hozzászoktam:S:S
de sztem jóez..
am Nem lehet!!!
Ez pont jó...
Lehet azért mondom mert én már hozzászoktam:S:S
de sztem jóez..
am Nem lehet!!!
Olyat nem lehet csinálni hogy új pályát kapsz térképet ilyen nincs??????<#violent>#violent><#gun>#gun><#wow3>#wow3>
Jó ez a játék de valahogy a kormányzás az valami rémálom nem lehet ezen valahogy segíteni valami beállítás nincs hozzá
Értem, köszi! Ez kicsit fura azért... 😊
Ennyi..A trágyaszórók Nem jelzik meddig vannak!
Megtöltöd..kimész..megszórod..bejössz töltöd..
De fölösleges messzi földet szórnod mert a platós hamar ürül ki!
Megtöltöd..kimész..megszórod..bejössz töltöd..
De fölösleges messzi földet szórnod mert a platós hamar ürül ki!
a tartályossal pontosan kell odaállni a platóssal nemtom ....
OK! Köszi!
És a trágyaszórót hogy kell megtölteni és mikor kell trágyázni? Gondolom ha learattam akkor kell, még a szántás elõtt nem?
Annyi tiszta hogy a teheneknél kell megtölteni és az "Í" vel! Csak azt nem értem, hogy hogy lehet kinyitni a fedelét a trágyaszóró kocsinak? Mert én annyit látok a PDA-n hogy jelzi, hogy fogy a trágya a teheneknél, de azt nem mutatja a barna pda sem hogy töltõdne..
És a trágyaszórót hogy kell megtölteni és mikor kell trágyázni? Gondolom ha learattam akkor kell, még a szántás elõtt nem?
Annyi tiszta hogy a teheneknél kell megtölteni és az "Í" vel! Csak azt nem értem, hogy hogy lehet kinyitni a fedelét a trágyaszóró kocsinak? Mert én annyit látok a PDA-n hogy jelzi, hogy fogy a trágya a teheneknél, de azt nem mutatja a barna pda sem hogy töltõdne..
Én töltöttem le skineket a Skinek(3) nál a kép alatt tök jók vannak a szkin a régi traktort változtatja meg egy újra tök jó meglehet kombájnokat is meg még egy pár dolgot nézd meg a skinek(3)
A download centerbe melyik a jó?A 100mb-os vagy a 175mb-os?Site 1 site2 az mindegy?
Van még új maschinery addons a kettõ www.simtractor.com-ot kivéve?
Mert kevesellem, hogy csak ennyi gép van... Láttam másféle szántót is vagy nem értem... Vagy ha jól értem a machinery addons = skin?? És ha letöltök 1 skint, akkor új trakijaim lesznek, de megmarad a régi is?
Mert kevesellem, hogy csak ennyi gép van... Láttam másféle szántót is vagy nem értem... Vagy ha jól értem a machinery addons = skin?? És ha letöltök 1 skint, akkor új trakijaim lesznek, de megmarad a régi is?
mitakarsz a letöltéssel?
ugyan ugy kell betenni!
ugyan ugy kell betenni!
nekem is menne a v4 2d be csak a videokártyám integrált 64 m és ezért vibrál és zavaros a kép de egyébként simán fut csak így nem jó játszani procim az intel 2.66 ghz és 760 ram van benne
És a program filesbe kell menteni a játékot letöltéskor mint a 3.66-ban?A modokak és a skineket ugyanúgy kell betenni?!
NEM!
Fennvan a 3.66 és ha felteszem a v4-et is akkor összevesznek vagy nem?
Nekem 1,33as procin,512 RAM,32-64 es v.karim van..és 2D be is de megy a V4!!
Ezt a V4-es topikban tedd fel..de szerintem ez elég..de ott a videokari kérdés is..
Hy!Kérdésem hogy a Intel Celeron(R) CPU 2.00GHz 1.00GB RAM elegendõ a V4-es st-hez hogy az zavartalanul mûködjön?
Nekem is gyenge a videókártyám, és nekem is 2D-t ír ki, de én hagyom úgy... Ami nem megy ne erõltessük!... :-)
Nekem se fut el elindul de fehér és ilyen villogó színek vannak benne a videó kártyám gyenge hozzá de neked a 3.66 os milyen mert nekem valamiért nem engedi a 3d azt írja ki hogy 2d de hiába állítom be nem megy(bátyámnak pedig tök szépen megy csak õ nem játszik vele)
Hát nem tudom, lehet enm olyan sokan játszanak "parasztszimulátorral", fõleg nem a3.66-al, mivel most a 4-es verzió az új és a menõ, ami nem fut el ezen a "****" gépemen, de majd talán egyszer! :-)
nincs . és nem is lesz mivel azonos key-el próbálkozik mindenki ...
Én fel mentem de az a baj hogy nincs server de csináltam de senki nem jön fel mert senki sincs fent multiplayer-en.
Online? 😄 Azaz multiplayer? OLvasd el A FAQ-t!!! Amúgy: "Lehet játszani multyplayer modban?
NEM! Kivéve, ha megveszed az eredeti keyt."
NEM! Kivéve, ha megveszed az eredeti keyt."
Sziasztok lenne egy kérdésem lehet online-on játszani
Nem, asszem csak a keréknyom látszik, vagy az se!
Le is vágja?
Hát nem tudom, lehet rossz géppel vetettem.. nem tudom, de a fûkasza is átmegy rajt... 😞
Az a legjobb...
Am célszerû akkor permetezni amikor sorok látszódnak mert akkor látod hova meg hova meg nem vegyszer!
Am célszerû akkor permetezni amikor sorok látszódnak mert akkor látod hova meg hova meg nem vegyszer!
Hát nem tudom, de én a vetõgépet a telepen, a két siló mellett van egy 4 lábon álló sátortetõ. Ott lóg lefele egy csõ. Ott töltöttem meg, eleinte sorokban zöld volt, mostmeg zöld összefüggõ, de megpróbálom kaszálni akkor, hátha...
Ja és ha nem a teherautót hívom, hanem pl. egy traktor pótkocsira ürítek, és én viszem a siló alá üríteni az is jó?
Ja és ha nem a teherautót hívom, hanem pl. egy traktor pótkocsira ürítek, és én viszem a siló alá üríteni az is jó?
csak 1edül vagy a farmon és sztem te füvet vethettél ha 2 éve zöld ...permetezést nemtom mikor ajánlott
Ok, de meddig várjak, lassan 2 éve várok... Tiszta zöld, összefüggõ zöld az egész tábla!
Másik kérdés: Mikor kell permetezni? Amikor tiszta zöld, vagy amikor a sorok még látszanak?
És mégegy: Ez a teherautó tisztára rossz... Sokszor nekimegy a kombájnnak és sokszor úgy áll meg, hogy melléürítek... Ezen lehet segíteni valahogy, vagy csak nekem rossz? Esetleg a traiktoromra vehetek embert aki jön velem és "normális"?
Másik kérdés: Mikor kell permetezni? Amikor tiszta zöld, vagy amikor a sorok még látszanak?
És mégegy: Ez a teherautó tisztára rossz... Sokszor nekimegy a kombájnnak és sokszor úgy áll meg, hogy melléürítek... Ezen lehet segíteni valahogy, vagy csak nekem rossz? Esetleg a traiktoromra vehetek embert aki jön velem és "normális"?
Várni kéne h megérjen!!!
Nos hát megint nem stimmel v.mi..
Kukoricát vetettem, meggyorsítottam az idõt.... Megvettem azt a kombájnt, aminek van kukorica aratós része. Bekapcsoltam minden gombot, mint a búzaaratásnál, de a kukoricát NEM aratja le! Mi lehet a baj? (A kukorica zöld színû nekem (világoszöld), vagy az nem jó? 😞
Kukoricát vetettem, meggyorsítottam az idõt.... Megvettem azt a kombájnt, aminek van kukorica aratós része. Bekapcsoltam minden gombot, mint a búzaaratásnál, de a kukoricát NEM aratja le! Mi lehet a baj? (A kukorica zöld színû nekem (világoszöld), vagy az nem jó? 😞
Köszönöm a válaszokat! Majd ha még v.mi ne mstimmel írok, ha nem baj! 😊
Bála: Van egy városi silo..ott egy mázsaház...ráállsz (lehet többször is rá kell) és oldalt kiirja h mennyi pénzt kapsz érte, magától leszedegeti.., vagy leborítod az álltaoknak..
Tankolás: Pénzbe kerül!
2 helyen tucc...vagy bent a farmon ott ahol áll a fószer vagy a rendes benzinkúton...
és úgy tudod megtankolni a gépet ha odaállsz közel hozzá és egy ilyen kattogós
zugos hangot ad ki a töltõ..
Tankolás: Pénzbe kerül!
2 helyen tucc...vagy bent a farmon ott ahol áll a fószer vagy a rendes benzinkúton...
és úgy tudod megtankolni a gépet ha odaállsz közel hozzá és egy ilyen kattogós
zugos hangot ad ki a töltõ..
Tankolni kell, és ha kell akkor mivel/hogyan? Azt tudom hogy hol...