Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nektek a játékban hány év telt már el???
Köszi!

6milan6
Javítva...

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Kérdezzed a saját topikjában !!!

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

hy letöltöttem a 4 es simtractort, hogyan tudok beleülni a traktorba?
De ha tovább is olvas akk meglássa hogy ottvan a helyes is..!

OK.De át tudod írni vagy nem nem azért csak egy kezdõ ugye oda megy az F.A.Q hoz és oda rosszul van írva <#wave><#vigyor3> nem azért mondom hogy zaklassalak!!!!!
Nem én írtam a F.A.Q.-ot!!
Azt még az elõzõ házigazda írta meg!

dj norboo az F.A.Q nem jól van megadva a az trágya ki nyitó csõ az van ott hogy shift nyit zár pedig az í és az y nal lehet mûködtetni <#violent><#wow3><#wave><#nevetes1>
Szántás után: elvetted amit akarsz azt én úgy tudom hogy amikor még zöld akkor kell permetezni azt aratni trágyázni aratás után kell azt tárcsázni és jöhet a szántás hozzá teszem én kihagyom a tárcsázást de nem mindig
Fogalmam sincs!

Hy norboo!Az E verzsön mikor lesz újra fenn?
Hát igen.. Úgy jó a kormányzás, de van olyan traktor, amin nem jó, talán nincs automata váltó vagy nem tudom... de nem az igazi...

Egy láma kérdés következik! :-)

Leírnátok részeltesen mit kellene csinálni a földeken, nem vagyok v.mi nagy farmer, de az a furcsa hogy nem nõ ki semmi! 😄

Szóval learatom, felszántom eddig stimmel! Utánna? HELP ME! Tárcsázás, trágya... stb mikor? Valaki írja le pls! Köszi!
Miért rossz ez?
Ez pont jó...
Lehet azért mondom mert én már hozzászoktam:S:S
de sztem jóez..
am Nem lehet!!!

Olyat nem lehet csinálni hogy új pályát kapsz térképet ilyen nincs??????<#violent><#gun><#wow3>
Jó ez a játék de valahogy a kormányzás az valami rémálom nem lehet ezen valahogy segíteni valami beállítás nincs hozzá
Értem, köszi! Ez kicsit fura azért... 😊
Ennyi..A trágyaszórók Nem jelzik meddig vannak!
Megtöltöd..kimész..megszórod..bejössz töltöd..
De fölösleges messzi földet szórnod mert a platós hamar ürül ki!

a tartályossal pontosan kell odaállni a platóssal nemtom ....

OK! Köszi!

És a trágyaszórót hogy kell megtölteni és mikor kell trágyázni? Gondolom ha learattam akkor kell, még a szántás elõtt nem?

Annyi tiszta hogy a teheneknél kell megtölteni és az "Í" vel! Csak azt nem értem, hogy hogy lehet kinyitni a fedelét a trágyaszóró kocsinak? Mert én annyit látok a PDA-n hogy jelzi, hogy fogy a trágya a teheneknél, de azt nem mutatja a barna pda sem hogy töltõdne..
Én töltöttem le skineket a Skinek(3) nál a kép alatt tök jók vannak a szkin a régi traktort változtatja meg egy újra tök jó meglehet kombájnokat is meg még egy pár dolgot nézd meg a skinek(3)
A download centerbe melyik a jó?A 100mb-os vagy a 175mb-os?Site 1 site2 az mindegy?
Van még új maschinery addons a kettõ www.simtractor.com-ot kivéve?

Mert kevesellem, hogy csak ennyi gép van... Láttam másféle szántót is vagy nem értem... Vagy ha jól értem a machinery addons = skin?? És ha letöltök 1 skint, akkor új trakijaim lesznek, de megmarad a régi is?
mitakarsz a letöltéssel?
ugyan ugy kell betenni!

nekem is menne a v4 2d be csak a videokártyám integrált 64 m és ezért vibrál és zavaros a kép de egyébként simán fut csak így nem jó játszani procim az intel 2.66 ghz és 760 ram van benne
És a program filesbe kell menteni a játékot letöltéskor mint a 3.66-ban?A modokak és a skineket ugyanúgy kell betenni?!
NEM!

Fennvan a 3.66 és ha felteszem a v4-et is akkor összevesznek vagy nem?
Nekem 1,33as procin,512 RAM,32-64 es v.karim van..és 2D be is de megy a V4!!

Ezt a V4-es topikban tedd fel..de szerintem ez elég..de ott a videokari kérdés is..

Hy!Kérdésem hogy a Intel Celeron(R) CPU 2.00GHz 1.00GB RAM elegendõ a V4-es st-hez hogy az zavartalanul mûködjön?
Nekem is gyenge a videókártyám, és nekem is 2D-t ír ki, de én hagyom úgy... Ami nem megy ne erõltessük!... :-)
Nekem se fut el elindul de fehér és ilyen villogó színek vannak benne a videó kártyám gyenge hozzá de neked a 3.66 os milyen mert nekem valamiért nem engedi a 3d azt írja ki hogy 2d de hiába állítom be nem megy(bátyámnak pedig tök szépen megy csak õ nem játszik vele)
Hát nem tudom, lehet enm olyan sokan játszanak "parasztszimulátorral", fõleg nem a3.66-al, mivel most a 4-es verzió az új és a menõ, ami nem fut el ezen a "****" gépemen, de majd talán egyszer! :-)
nincs . és nem is lesz mivel azonos key-el próbálkozik mindenki ...

Én fel mentem de az a baj hogy nincs server de csináltam de senki nem jön fel mert senki sincs fent multiplayer-en.
Online? 😄 Azaz multiplayer? OLvasd el A FAQ-t!!! Amúgy: "Lehet játszani multyplayer modban?
NEM! Kivéve, ha megveszed az eredeti keyt."
Sziasztok lenne egy kérdésem lehet online-on játszani
Nem, asszem csak a keréknyom látszik, vagy az se!
Le is vágja?

Hát nem tudom, lehet rossz géppel vetettem.. nem tudom, de a fûkasza is átmegy rajt... 😞
Az a legjobb...
Am célszerû akkor permetezni amikor sorok látszódnak mert akkor látod hova meg hova meg nem vegyszer!

Hát nem tudom, de én a vetõgépet a telepen, a két siló mellett van egy 4 lábon álló sátortetõ. Ott lóg lefele egy csõ. Ott töltöttem meg, eleinte sorokban zöld volt, mostmeg zöld összefüggõ, de megpróbálom kaszálni akkor, hátha...

Ja és ha nem a teherautót hívom, hanem pl. egy traktor pótkocsira ürítek, és én viszem a siló alá üríteni az is jó?
csak 1edül vagy a farmon és sztem te füvet vethettél ha 2 éve zöld ...permetezést nemtom mikor ajánlott

Ok, de meddig várjak, lassan 2 éve várok... Tiszta zöld, összefüggõ zöld az egész tábla!

Másik kérdés: Mikor kell permetezni? Amikor tiszta zöld, vagy amikor a sorok még látszanak?

És mégegy: Ez a teherautó tisztára rossz... Sokszor nekimegy a kombájnnak és sokszor úgy áll meg, hogy melléürítek... Ezen lehet segíteni valahogy, vagy csak nekem rossz? Esetleg a traiktoromra vehetek embert aki jön velem és "normális"?
Várni kéne h megérjen!!!

Nos hát megint nem stimmel v.mi..

Kukoricát vetettem, meggyorsítottam az idõt.... Megvettem azt a kombájnt, aminek van kukorica aratós része. Bekapcsoltam minden gombot, mint a búzaaratásnál, de a kukoricát NEM aratja le! Mi lehet a baj? (A kukorica zöld színû nekem (világoszöld), vagy az nem jó? 😞
Köszönöm a válaszokat! Majd ha még v.mi ne mstimmel írok, ha nem baj! 😊
Bála: Van egy városi silo..ott egy mázsaház...ráállsz (lehet többször is rá kell) és oldalt kiirja h mennyi pénzt kapsz érte, magától leszedegeti.., vagy leborítod az álltaoknak..
Tankolás: Pénzbe kerül!
2 helyen tucc...vagy bent a farmon ott ahol áll a fószer vagy a rendes benzinkúton...
és úgy tudod megtankolni a gépet ha odaállsz közel hozzá és egy ilyen kattogós
zugos hangot ad ki a töltõ..

Tankolni kell, és ha kell akkor mivel/hogyan? Azt tudom hogy hol...