8333
Simtractor V3.66
  • Gaborkik #7797
    Ha TE is elolvasnád a F.A.Q.-t most ezt nem kérdeznéd meg mert ott írtak róla !!!
  • Palotai Betyár
    Ez most ful komoly hogy 38 euroért meg kell venni a kodot hogy tudjak multiba játszani???
  • gabikamionos
    ok
  • Gaborkik #7794
    Olvasd már el azt a rohadt F.A.Q.-t !!!
  • gabikamionos
    mi a kod?
    vagy regelni kel?
  • Gaborkik #7792
    Ha elolvastad volna a F.A.Q. nevezetű link tartalmát most nem tennél fel HÜLYE kérdéseket !!!!
  • itamragy
    van multiplayer???
  • gabikamionos
    van multiplayer ha van gyorsan segitsetek
  • Gaborkik #7789
    Hát a Faq-ba másolta be amit írtam a tehenekről :-D
  • robi11
    te mit másoltál be nem értem eszt a beszélgetést:P?
  • gzsolti111
    Hát bemásoltam, elmegy! :D
  • Gaborkik #7786
    Tetszik ? :-D
  • gzsolti111
    :D Kössz, bemásolom mingyár! :-)
  • Gaborkik #7784
    Hmm....

Szarvasmarhák , azokkal mit lehet csinálni ?

A Farmodon az istállóban vannak szarvasmarhák... Az ő etetésükkel tudsz trágyához jutni !
    (Ha nem adsz nekik enni nem lesz velük semmi) Ha kisbálákat teszel be nekik az istállóba nőni fog a trágya szintje! El is lehet őket adni ! A kapujuk automatikusan nyílik , a narancssárga szállítóval ha betolatsz majd lenyitod a hátulját ki kell szálnod a gépből majd az egyik tehánnek neki kell menni hátulról onnantól maguktól felsétálnak a leadó helyen pedig leveszik őket
    El is lehet vinni őket füvet legeltetni itt csak annyi dolgod van hogy a földed közepén lehajtod a hátulját a pótnak és kiszállnak ...
  • gzsolti111
    Hát nem, igaz, DE arról írj ide akkor te és bemásolom! :-)
  • Gaborkik #7782
    Tehenekről nem is írsz benne :-D
  • gzsolti111
    zozi10: www.simtractor.mlap.hu / GYIK MENÜPONT!
  • Gaborkik #7780
    A lap tetején van 3 link !!!
  • zozi10
    VALAKI MONDJA MÁR MEG HONNAN A FAXBÓL LEHET LETÖLTENI 3.66-hoz CUCCOKAT
  • gzsolti111
    Igen, SimTractor v4 topicra mennyetek a v4-el kapcsolatban! ?ultiban tört accal nem lehet játszan.... az kamu.... LAN nemtudom, nemhiszem...
  • ls2008 Dani
    Üdv,John Deere-Drive Green néven keresd a játékot!
  • Gaborkik #7776
    Nem V4 Topik így mi nem is értünk hozzá , van saját topikja !!!
    Nincs senkinek sem multija (csak kamu mind ) !!!
  • peterjoe1992
    JA ÉS A 3.6 V-HOZ VAN VALAKINEK MULTIJA HA VAN SZÓLJON ÉS FELVESZEM MSN-RE OTT ÁT KÜLDI!!ELŐRE IS ŐSZ
  • peterjoe1992
    csá
    figyu nem lehett a 4.0 V-ba zenét rakni valahogy
  • mational91
    Hello, bocs hogy megint megkérdezem de LAN-on játszot már valaki vele?
  • gzsolti111
    zozi10: www.simtractor.mlap.hu

Itt olvasgassál és találsz választ a kérdéseidre!
  • itamragy
    én is nézegettem de ne tudom mire valo.szerintem valami online.mert lehet vele irni és akimég fenn van az is látja
  • mational91
    Hello, azt tudom hogy neten nem leht játszani meg minden de LAN-on se?? Mert én ugy tudom hogy ahoz még net sem kell. LAN-on játszot már valaki vele?
  • zozi10
    valaki meg tudná mondani mi a különbség a v4 és 3.66 között meg honnan lehet leszedni skineket
    Amugy honnan lehet a v4 éeszedni
  • gzsolti111
    Szerintem közvetlen átszállás nemhiszem hogy létezne... Úgy üllsz át, hogy rövid esc kiszáll az embered, majd Ú val beszállsz a másikba... (De a lentebb említett weblapon találsz rá választ...! :-) )

A skinek a 3.66-on is elfutnak , de nem mindegyik!... (szerintem)
  • zozi10
    amugy ezek a skinek mind a v4es játékhoz valok a 3.66 on nem is futnak el?
  • zozi10
    Hello meg tudná nekem valaki mondani melik gombal tok átülni tracktorból kombainba vagy vissza
  • gzsolti111
    :D Akinek nem fut el a v4, de szeretne valami mezőgazdaságos játékkal játszani... :)

Amúgy: www.simtractor.mlap.hu :-)
  • Gaborkik #7764
    Ki akarna ezzel jáccani ? :-S
  • robi11
    itt már nem sokan írnak!
  • Petter84
    A v 3.66-hoz vannak új skinek a www.skintractor.fr oldalon! A fő oldalra nincsenek kirakva, de a kategoria mappákban megtalálhatók. (ha valaki még nem látta volna) :))))
  • dj norboo
    Remélem
  • gzsolti111
    Tudom, de nem én kezdtem! Főleg nem ide ezt a témát! :-) Több iylen úgyse lesz nyugi! :)
  • dj norboo
    Ez mind jo is de én se bántásként akarom de ez nem V4 topik!!
  • gzsolti111
    Semmi gond, csak azzal a sok smiley-val nem úgy tűnt. Akkor lehet én értelmeztem rosszul!... Amúgy nem csak mazőgazdasági játékkal játszok!

Másodszor: Nem tudom miért, de érdekel! :-) Ültem már szedőben, rakodóban, voltam már a gyárba is, cukorrépát is már fuvaroztunk... Aztán megtetszett! Eléggé érdekes gépek szedik és rakják egyaránt! Azért is dühöngtem, hogy nem fut el... Örültem amikro megláttma youtuben, hogy van ilyen játék... :D

Amúgy eléggé rossz megoldás az, hogy magától eltűnik a föld széléről a cukorrépprizma... Eléggé rossz megoldásnak tartom... Még érdekesebb lett volna, ha egy rakodót is beletesznek a játékba (pl. a tiger párját a ROPA euroMaus-t!) Úgy tényleg izgalmas lenne, mégizgalmasabb a játékban a cukorrépa!