8333
Simtractor V3.66
-
Gaborkik #7797 Ha TE is elolvasnád a F.A.Q.-t most ezt nem kérdeznéd meg mert ott írtak róla !!! -
#7796 Ez most ful komoly hogy 38 euroért meg kell venni a kodot hogy tudjak multiba játszani??? -
#7795 ok -
Gaborkik #7794 Olvasd már el azt a rohadt F.A.Q.-t !!! -
#7793 mi a kod?
vagy regelni kel? -
Gaborkik #7792 Ha elolvastad volna a F.A.Q. nevezetű link tartalmát most nem tennél fel HÜLYE kérdéseket !!!! -
#7791 van multiplayer??? -
#7790 van multiplayer ha van gyorsan segitsetek
-
Gaborkik #7789 Hát a Faq-ba másolta be amit írtam a tehenekről :-D -
#7788 te mit másoltál be nem értem eszt a beszélgetést:P? -
gzsolti111 #7787 Hát bemásoltam, elmegy! :D -
Gaborkik #7786 Tetszik ? :-D -
gzsolti111 #7785 :D Kössz, bemásolom mingyár! :-) -
Gaborkik #7784 Hmm....
Szarvasmarhák , azokkal mit lehet csinálni ?
A Farmodon az istállóban vannak szarvasmarhák... Az ő etetésükkel tudsz trágyához jutni !
(Ha nem adsz nekik enni nem lesz velük semmi) Ha kisbálákat teszel be nekik az istállóba nőni fog a trágya szintje! El is lehet őket adni ! A kapujuk automatikusan nyílik , a narancssárga szállítóval ha betolatsz majd lenyitod a hátulját ki kell szálnod a gépből majd az egyik tehánnek neki kell menni hátulról onnantól maguktól felsétálnak a leadó helyen pedig leveszik őket
El is lehet vinni őket füvet legeltetni itt csak annyi dolgod van hogy a földed közepén lehajtod a hátulját a pótnak és kiszállnak ... -
gzsolti111 #7783 Hát nem, igaz, DE arról írj ide akkor te és bemásolom! :-) -
Gaborkik #7782 Tehenekről nem is írsz benne :-D -
gzsolti111 #7781 zozi10: www.simtractor.mlap.hu / GYIK MENÜPONT! -
Gaborkik #7780 A lap tetején van 3 link !!! -
zozi10 #7779 VALAKI MONDJA MÁR MEG HONNAN A FAXBÓL LEHET LETÖLTENI 3.66-hoz CUCCOKAT
-
gzsolti111 #7778 Igen, SimTractor v4 topicra mennyetek a v4-el kapcsolatban! ?ultiban tört accal nem lehet játszan.... az kamu.... LAN nemtudom, nemhiszem... -
#7777 Üdv,John Deere-Drive Green néven keresd a játékot! -
Gaborkik #7776 Nem V4 Topik így mi nem is értünk hozzá , van saját topikja !!!
Nincs senkinek sem multija (csak kamu mind ) !!! -
peterjoe1992 #7775 JA ÉS A 3.6 V-HOZ VAN VALAKINEK MULTIJA HA VAN SZÓLJON ÉS FELVESZEM MSN-RE OTT ÁT KÜLDI!!ELŐRE IS ŐSZ -
peterjoe1992 #7774 csá
figyu nem lehett a 4.0 V-ba zenét rakni valahogy -
mational91 #7773 Hello, bocs hogy megint megkérdezem de LAN-on játszot már valaki vele? -
gzsolti111 #7772 zozi10: www.simtractor.mlap.hu
Itt olvasgassál és találsz választ a kérdéseidre! -
#7771 én is nézegettem de ne tudom mire valo.szerintem valami online.mert lehet vele irni és akimég fenn van az is látja -
mational91 #7770 Hello, azt tudom hogy neten nem leht játszani meg minden de LAN-on se?? Mert én ugy tudom hogy ahoz még net sem kell. LAN-on játszot már valaki vele? -
zozi10 #7769 valaki meg tudná mondani mi a különbség a v4 és 3.66 között meg honnan lehet leszedni skineket
Amugy honnan lehet a v4 éeszedni -
gzsolti111 #7768 Szerintem közvetlen átszállás nemhiszem hogy létezne... Úgy üllsz át, hogy rövid esc kiszáll az embered, majd Ú val beszállsz a másikba... (De a lentebb említett weblapon találsz rá választ...! :-) )
A skinek a 3.66-on is elfutnak , de nem mindegyik!... (szerintem) -
zozi10 #7767 amugy ezek a skinek mind a v4es játékhoz valok a 3.66 on nem is futnak el?
-
zozi10 #7766 Hello meg tudná nekem valaki mondani melik gombal tok átülni tracktorból kombainba vagy vissza -
gzsolti111 #7765 :D Akinek nem fut el a v4, de szeretne valami mezőgazdaságos játékkal játszani... :)
Amúgy: www.simtractor.mlap.hu :-) -
Gaborkik #7764 Ki akarna ezzel jáccani ? :-S -
#7763 itt már nem sokan írnak! -
#7762 A v 3.66-hoz vannak új skinek a www.skintractor.fr oldalon! A fő oldalra nincsenek kirakva, de a kategoria mappákban megtalálhatók. (ha valaki még nem látta volna) :)))) -
dj norboo #7761 Remélem -
gzsolti111 #7760 Tudom, de nem én kezdtem! Főleg nem ide ezt a témát! :-) Több iylen úgyse lesz nyugi! :) -
dj norboo #7759 Ez mind jo is de én se bántásként akarom de ez nem V4 topik!! -
gzsolti111 #7758 Semmi gond, csak azzal a sok smiley-val nem úgy tűnt. Akkor lehet én értelmeztem rosszul!... Amúgy nem csak mazőgazdasági játékkal játszok!
Másodszor: Nem tudom miért, de érdekel! :-) Ültem már szedőben, rakodóban, voltam már a gyárba is, cukorrépát is már fuvaroztunk... Aztán megtetszett! Eléggé érdekes gépek szedik és rakják egyaránt! Azért is dühöngtem, hogy nem fut el... Örültem amikro megláttma youtuben, hogy van ilyen játék... :D
Amúgy eléggé rossz megoldás az, hogy magától eltűnik a föld széléről a cukorrépprizma... Eléggé rossz megoldásnak tartom... Még érdekesebb lett volna, ha egy rakodót is beletesznek a játékba (pl. a tiger párját a ROPA euroMaus-t!) Úgy tényleg izgalmas lenne, mégizgalmasabb a játékban a cukorrépa!