Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
F.A.Q.!
Hali! a 3.66 f verzióhoz lécci küldjétek el a logint és a key-t
elõre is köszi!!!!!
elõre is köszi!!!!!
Helyes!!!De szerintem nem fog mûködni mert én áttettem a Jd 7920 as hangját..az inditás,leállás összejött..de a menet nem..igy jártam..
Igen azt én is gondoltam .... de majd megkeresem melyik a tehén hangja és azt cserélem ki ....
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
de nem ugy ..
asszem az nem megoldható..
annak más nevet kell adni
asszem az nem megoldható..
annak más nevet kell adni
Majd ha unatkozok kicserélem a tehenek bõgését Metallicára :-D:-D:-D
Boldog Ünnepeket!
Ok..szval..kiválasztod a zenét amit beleakasz tenni..
Aztán azt átmásolod az asztalra...
Átnevezed erre: BeyondTheEye
Lényeg h szóköz nélkül..legjobb ha innen másolod ki!
Aztán a C:/Program Files/Sim T. 3.5 be belemásolod..lecseréled..aztán elindítod a game-t És észreveszed a változást
Aztán azt átmásolod az asztalra...
Átnevezed erre: BeyondTheEye
Lényeg h szóköz nélkül..legjobb ha innen másolod ki!
Aztán a C:/Program Files/Sim T. 3.5 be belemásolod..lecseréled..aztán elindítod a game-t És észreveszed a változást
norboo jöhet...!
Mert az zene ??? Azt gondoltam csak vmi háttérzaj akarna lenni ...
Nemtudom akit Érdekel hogy lehet megváltoztatni a Menünek az alapzenéjét az szoljon segítek..!
Zly megadhatod!
Hát sztem még jó sok mindenen lehetne finomítani ha élethûséget szeretnénk :-D
Boldog Karácsonyt !!!!
Boldog Karácsonyt !!!!
Sziasztok! Ha van még valaki akinél nem megy V4 irjon! Uj kod! (nalam bejött 100%) internet kapcsolatal is megy.
AMD Sempron(tm)Processor 3000+ 1.60 GHz, 1,50 GB RAM ,ATI videokari 128mb
Kössz, mostmár van éjszaka is! Kicsit furcsáltam, hogy nincs benn... Bár esetleg még az utakra pár kocsi kellett volna, az élethûség kedvéért... nah mind1
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
Ne legyek hülye!!
Boldog Karácsonyt Minden Egyes ST topikozónak!!
Boldog Karácsonyt Minden Egyes ST topikozónak!!
ezt passzolom..de ha jól emlékszem nem lehet..még nem próbáltam..mindig jumbo-val szedem össze!
Valaki meg tudná mondani hogy a bálakat hogy lehet a leg gyorsabban és a leg egyszerûben össze szedni. És ha össze van sodorva csak bálázóval lehet össze szedni vagy lehet silózóval is?
2 évet, és szerintem az adaptert is beindítottam... Mind1 most vetek másik földre kukoricát ismét, aztán majd megnézem! Köszi azért!
lehet nem 2 évet hanem 2 hónapot mentél csak tovább nem ?
F7 tel kell állítani a nappal/éjszakát..a lassuság a 60!
Te meg gzsolti próbáld azt h leteszed teljesen az adaptert vagy lehet a szecskázó részt nem inditottad el!!
vagy a vágóasztalt!!!
Te meg gzsolti próbáld azt h leteszed teljesen az adaptert vagy lehet a szecskázó részt nem inditottad el!!
vagy a vágóasztalt!!!
Lehetséges, majd megnézem, de én nem állítottam ott semmit se be, se ki...
sztem nálad ki van kapcsolva a dolog
asszem az F valahánnyal ki/be lehet kapcsolni a nappalokat/éjszakákat
asszem az F valahánnyal ki/be lehet kapcsolni a nappalokat/éjszakákat
Hé nekem sose sötétedik be, az márt van?
De te milyen 60 ról beszélsz? Nekem 10.30-on van... És ha 0-ra teszem akkor pörögnek a napok, a hónapok...
Ez esetleg nem v4? Esetleg a saját topickjába kérdezd meg...
De te milyen 60 ról beszélsz? Nekem 10.30-on van... És ha 0-ra teszem akkor pörögnek a napok, a hónapok...
Ez esetleg nem v4? Esetleg a saját topickjába kérdezd meg...
hali!olyan kérdésem lenne.hiába lassítom az idõt 60 ig!áttudrik egyik napról a másikra és sötétbe sosem tudk dolgozni!nem tudjátok h mi lehet a gond? elõre is köszi!!!
Értem, kössz! De azt érted mire godnoltam, csak rosszul fejeztem ki magam, mivel nagyon nem értem ezeket a szakszavakat ill. most találkozik ilyennel elõször...
Vártam 2 évet, és nem rét meg a kukorica... 😞 Így maradt a szecskázó...
Vártam 2 évet, és nem rét meg a kukorica... 😞 Így maradt a szecskázó...
Xerion+3800 Disco: Ez a kisebb földekre ajánlott fûkasza..3 tag vágja a füvet+ a xerion más dolgokra is birod használni!
Cougar: Ez is füvet Vág..csak ez 5 taggal vágja így sokkal gyorsabban halad a fûkaszálás!
Jah a füvet nem szoktuk aratni, a liner-rel nem szoktunk gyûjteni! hanem füvet kaszálunk És liner-rel meg sodrunk!
egyépként várni kéne hogy megérjen a kukorica egyébként jó hogy nem vágja le!!
Cougar: Ez is füvet Vág..csak ez 5 taggal vágja így sokkal gyorsabban halad a fûkaszálás!
Jah a füvet nem szoktuk aratni, a liner-rel nem szoktunk gyûjteni! hanem füvet kaszálunk És liner-rel meg sodrunk!
egyépként várni kéne hogy megérjen a kukorica egyébként jó hogy nem vágja le!!
Ezen felül pedig még 1 kérdés:
Mi a különbség a cougar és a xerion 3000+Disco között??? Melyik mit "vág"?
Annyira jutottam eddig, hogy a cougarra llearatom, utánna a linerrel õssze"gyûtöm", majd bebálázom.
Mi a különbség a cougar és a xerion 3000+Disco között??? Melyik mit "vág"?
Annyira jutottam eddig, hogy a cougarra llearatom, utánna a linerrel õssze"gyûtöm", majd bebálázom.
Egyértelmû, hogy a directx mappába másold, a simtractor mappának ehhez semmi köze!
Nem feltétlen kell directx10, ez a dx9 frissítés is elegendõ a v4-hez tudtommal!
Nem feltétlen kell directx10, ez a dx9 frissítés is elegendõ a v4-hez tudtommal!
Hmm érdekes...
Csak nem értem, hogy akkro a kombájn a kukorica adapterre miért nem viszi???
Nem tudom, hogy erre gondolsz-e:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=886ACB56-C91A-4A8E-8BB8-9F20F1244A8E&displaylang=en
Csak nem értem, hogy akkro a kombájn a kukorica adapterre miért nem viszi???
Nem tudom, hogy erre gondolsz-e:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=886ACB56-C91A-4A8E-8BB8-9F20F1244A8E&displaylang=en
hallod..a directx az független a program files-tõl
vagyis a simtractor mappától..
egyépként a V4topikba kérdd el!!
vagyis a simtractor mappától..
egyépként a V4topikba kérdd el!!
Igen oda kell lebillenteni de az állatok maguktól megeszik!Majd látni fogod hogy fogyatkozik a tárolóból!Ez kukorica amit vágsz sorfüggetlen adapterrel!Azt a cougar nem viszi csak a füvet!Apropó,betudnád nekem linkelni a directx10-et ami a v4-hez való mert a directx9 nem bírja?!Jah és a directx-et a program filesbe másoljam vagy egybõl a simtractor mappába?
Megvan, leburítottam egy betonplatz-ra benn a farmon! És most? Adjam az állatoknak?
Íme, csináltam képet: (Õ lenne az, amit nem tudok, hogy milyen "növény"! Annyi biztos hogy kombájn (kukorica, búza adapterrel) és a cougar ne mboldogul vele... Aki tudja írjon!

Íme, csináltam képet: (Õ lenne az, amit nem tudok, hogy milyen "növény"! Annyi biztos hogy kombájn (kukorica, búza adapterrel) és a cougar ne mboldogul vele... Aki tudja írjon!
Ja értem, köszönöm!
És az árut hova kell vinni? A városba?
És az árut hova kell vinni? A városba?
A silózó után kapcsolsz egy pótót és arra nyomatod!pl.:http://www.youtube.com/watch?v=ZzKK3r_kfnc
De a szecskázó egybõl kiüríti, mivel levágom már nyomja kifele.... Szóval azért nem értem, vagy be lehet állítani, hogy egybõl ne nyomja ki???
Ha pedig levágom a füvet, alatta pedig nincs semmi... Szóval kukoricát ott nem találok! A kukorica adapter nem vágja le, csak a szecskázó azt a "füvet"....
Ha pedig levágom a füvet, alatta pedig nincs semmi... Szóval kukoricát ott nem találok! A kukorica adapter nem vágja le, csak a szecskázó azt a "füvet"....
Hát valszeg kukoricát vetettél mert a fûvet csak úgy nem viszi azt le kell kaszálni!Nem tudsz a kamionra üríteni az csak az aratáskor fuvaroz!Traktort se tudsz odahívni hiszen nem multiba játszol!Felakasztod valamelyik pótot kimész levágod beviszed de sajnos ez csak így mûkszik!
Nos lenne 2 kérdésem ismét:
Elvileg kukoricát vetettem, de v.mi világos zöld nõtt helyette! Nem tudtam semmivel se learatni! Se kombájn, se Cougar.... Ám ma megnéztem, és a szecskázó az viszi! 1. kérdésem: Miért nõtt "fû" a kukorica helyett?
2. kérdés: A szecskázó viszi, de azt mire kell üríteni? Mivel folyamatosa löki kifele a "gazokat,fût"! Hiába hívtam oda a teherautót, abból kifolyik, arra nem lehet ráüríteni! Videókon láttam, hogy traktorra ürítik ki a szecskázót, ami folyamatosan megy mellette! A traktort mivel kell odahívni! Vagy egyáltalán mire kell ráüríteni és hogyan?
Köszi a válasz elõre is!
Elvileg kukoricát vetettem, de v.mi világos zöld nõtt helyette! Nem tudtam semmivel se learatni! Se kombájn, se Cougar.... Ám ma megnéztem, és a szecskázó az viszi! 1. kérdésem: Miért nõtt "fû" a kukorica helyett?
2. kérdés: A szecskázó viszi, de azt mire kell üríteni? Mivel folyamatosa löki kifele a "gazokat,fût"! Hiába hívtam oda a teherautót, abból kifolyik, arra nem lehet ráüríteni! Videókon láttam, hogy traktorra ürítik ki a szecskázót, ami folyamatosan megy mellette! A traktort mivel kell odahívni! Vagy egyáltalán mire kell ráüríteni és hogyan?
Köszi a válasz elõre is!
A lap alján lévö szám gomra katintva lehet vinni!
A skinek3 az oké, a többi az nem annyira...
Vagy ha valakinek nem mûködik szóljon!!!
Nade Zsóóti!!!Itt van felül 3 oldalon is!<#lookaround>#lookaround>
És itt ezen az oldalon merre kell menni, hogy lássak skineket is?!
A CLAAS Cougar-nak igen is van jelentõsége! nem tudom mivel szokod lekaszálni a lucernát???!!!
CLAAS Cougar 1400: A legnagyobb önjáró tárcsás fûkasza.
De igen, beírod google-be és kidobja!... Elvégre arra való.... (-.-)'
CLAAS Cougar 1400: A legnagyobb önjáró tárcsás fûkasza.
De igen, beírod google-be és kidobja!... Elvégre arra való.... (-.-)'
hát a cougar nevû gépet tartalmazza ....beírod a google-ba hogy mi az aztán rájössz h mi a jelentõsége....
Helló.Ha esetleg valki nem ismerné az oldalt.
Minden fajta skin megtalálható itt.Még pár V4 skin is van itt a végén
A link!
http://luxfarm.skyrock.com/1.html
Minden fajta skin megtalálható itt.Még pár V4 skin is van itt a végén
A link!
http://luxfarm.skyrock.com/1.html
és mi a jelentõsége<#kerdes>#kerdes>
De az..a Cougar!!És sztem van jelentõsége!
Hy!A machinery addons II cougar az mi?Nemhiszem hogy nagy jelentõsége volna?!
Nem tudom, sok! Ha pedig beállítom 0-ra az idõzítõt, akkor meg percenként elmegy egy év kb.! 😊