8333
Simtractor V3.66
-
dj norboo #7837 Helyesbítenélek..akár milyen kóddal megy a multiplayer de csak az a kikötés hogy neked kell megvenned.. -
Gaborkik #7836 A Multiplayer alapból benne van a játékban de csak eredeti kóddal lehet használni !!! -
krisz6930 #7835 honan lehet le tölteni a multiplayert aki tudja írjon privátba köszi -
dj norboo #7834 Hát igen..az nem ártana..de senkinek sincs ahhoz kiadni pénzt... -
#7833 múlti kelleni hozzá -
dj norboo #7832 ja..habár én most szereztem be egy új progit..hátha az behozza..na majd kiderül... :D:D -
Gaborkik #7831 én annak örülnék ha valahogy meg lehetne piszkálni a modelljeiket .... pl kicserélni vmi jobbra :D -
dj norboo #7830 Nembaj...van akinek csak ez jut...ha ezt birja a gépe..most azon gondolkozok h visszateszem..mer nincs fent egy ideje..és csinálok bele jó kis skineket...kicsit hiányzik is..de van h felbosszant...akkor utálom..na majd meglátom mit teszek vele..: D -
Gaborkik #7829 Húsvétkor játszottam vele :-D De megutáltam hamar .... -
dj norboo #7828 Egyáltalán valaki még jáccik ezzel a játékkal?? : D : D -
Gaborkik #7827 Nehéz elolvasni a 3 link címét mi ??? Neked az nem mond semmit hogy skinek(1) Skinek(2) Skinek(3) ????????????? -
Jocóka manóka #7826 hello
nem tud segiteni valaki?? mégpedig abban hogy a simtractor 3.66 hoz skineket meg modokat honnan tudnák letölteni.Léci segítsetek. előre is köszönöm!!!
-
dj norboo #7825 Először is jobb lett volna ha egybe leirod az összes bánatodat..
Másodszor jobb lenne ha visszaolvasnál..leírtam pár gép irányítását..
De azért ne offoljunk..
Majd máskor előbb gondolkodsz mielőtt irnál.. -
gzsolti111 #7824 www.simtractor.mlap.hu -
Gaborkik #7823 F.A.Q.!!! // vagy töröld Norboo// -
zetor proxima #7822 rájöttem csak az a baj hogy nekem vibrál ki tudna segíteni? meg még a gombaokban -
zetor proxima #7821 Esetleg a játékmenele? nemnagyon tudok eligazodni.:(:( -
zetor proxima #7820 Regisztrálni kell a teljes játékhoz a simtractor.com-on? ha igen mik a hátrányai? -
zetor proxima #7819 Üdv nekem az a baj hogy lehet hogy demó mert beírom a kódot nem történik semmi mit kell beírni loginnak?Valaki tud segíteni mi lehet a baj? -
#7818 a remény hal meg utoljára :D -
Gaborkik #7817 Kérte hogy PMben jelentkezz , ne a fórumot írd tele ezzel (ami valószínűleg sikertelen lesz ...) -
#7816 Hello én jelentkeznék, de hogy is megy ez? Mert nekem nincs eredeti kódom! -
Gaborkik #7815 Sok sikert ! -
#7814 jah valakinek megvan az E-s telepítő? meghajítana egy linkkelPLS:D
-
#7813 Heló! MULTIPLAYERES béta tesztre keresek embereket!
nálam jelentkezni PM ben!!!
-
gzsolti111 #7812 Köszi!:D -
Gaborkik #7811 Köszi !!! -
dj norboo #7810 Lecseréltem a F.A.Q. linket! -
Gaborkik #7809 Én benne vok de nem rajtam múlik :-D -
gzsolti111 #7808 Akkor meg meg kell valósítani! :-) -
Gaborkik #7807 Igen, erre céloztam ... :-D -
gzsolti111 #7806 Igen, ez jó ötlet! Mingyár beírom, de az oldalt is ki kellene ide tenni! :-) Mint új FAQ! :) ^^
Oldal link: www.simtractor.mlap.hu -
Gaborkik #7805 Zsolti majd beírnád a Faqba hogy az alap kamiont nem lehet vezetni ? :-)
Norboo te meg be tudnád linkelni az "új" faqot valahova felülre ?
Kösz ;-) -
Gaborkik #7804 No Comment -
#7803 ben van a machine adons 1 de a traktoral kamional nem tok meni mi lhet a baj? -
Gaborkik #7802 NEM sőt fel is kell tenni mert az tartalmazza a Cougart !!! -
#7801 csá ha beteszem a machine adons 1,akkor nem zavarja bea 2? -
#7800 csá betetem a egy traktor és a töbit is tem be? -
#7799 Ir itt mindenki mindenfélét... :( Szoval az a lényeg nem lehet multizni... -
#7798 most nem tudom miért kellet törölni csak meg akartam kérdezni hogy tudom beállitani a multyt már probáltam hamachival is... Vki adhatna vmi tippet...