8333
Simtractor V3.66
-
#7877 de nem tudok rá kapcsolni.mert nem tom hogy honan vegyek adaptert mert a jhondeere nem megy rá.. -
#7876 Irányítások:
*
Home gomb - Vágóasztalt csatlakoztat
*
End gomb - Vágóasztalt lekapcsol (leakaszt)
*
Ű gomb - Vágóasztal felemelése
*
Á gomb - Vágóasztal leengedése
*
1-es gomb - Cséplő elindítása/leállítása
*
2-es gomb - Vágóasztal elindítása/leállítása
*
3-as gomb - Rendre rakás be/ki
*
4-es gomb - "Magasító" felnyit/lecsuk (Nem mindegyiknél van, de például a Lexion-nál van...)
*
5-ös gomb: a Lexion és a NH CR motollája le mozgatása
*
6-os gomb: a Lexion és a NH CR motollája fel mozgatása
* Ó gomb - Ürítőcsiga kinyit/becsuk
* Ö gomb - Ürítőcsiga inditása/leállítása
*
7-es gomb - Villogó be/ki
*
9-es gomb - Lézer pilóta be/ki kapcsolása (pl.: lexionnál van) (Csak gázt kell nyomni és arat magától, tehát nem kell kormányozni!)
Ugyanezekkel a gombokkal az ellentétet csinálja, ha még egyszer megnyomod...!: Pl: Leállítja a cséplőt, asztalt, nem rendre rakja (szecskázza) stb... -
#7875 sziasztok.
valakitudna nekem segiteni hogy hogy tudnák a newholandomra kukorica adapterfelveni?? -
#7874 ok.mikor lehet csatlakozni mert vlm levelet kűld el ezt el kell fogadnod -
dj norboo #7873 Háth..jó lenne:D:D:D -
#7872 vagy a progit le kell tőlteni? -
#7871 MELYIK A HÁLOZATI NÉV?
-
dj norboo #7870 Már csináltam egyet!
Hálózati névhez irjátok be hogy simtractorHUNG
Jelszóhoz meg hogy simtractor
Ha bentvagytok akkor irjatok rám!
Kösz :D -
dj norboo #7869 Én értek hozzá..És csinálok 1et ha nem gond..
Mellesleg mi az a vlm? -
#7868 remélem lehet vele vlm kezdeni -
Gaborkik #7867 érdekes, lehet működik ... már csak kell valaki aki ért is ehhez :-D -
dj norboo #7866 Kipróbálom...amugy nem mindegy hogy hogyvan írva???:D:D ígyis úgyis válságos... -
#7865 hely -
#7864 ingyenes multyplayer -
#7863 pééz?nem pénz?
-
dj norboo #7862 LAN-nal szerintem lehet tolni..csk ahhoz az kell h legyen pééz 2gépre.. -
#7861 csá.szerintem ezzel a lan beálitással lehet multizni nem? -
krisz6930 #7860 be indult a szántási szezon -
benice #7859 nem de má rájöttem a turrpisságra ujj gépet kaptam aztán ebbe videokártya 504 mb os de a játéknak 512 es kell ugh vihetem szmitogép dokihoz
-
dj norboo #7858 Nah én is újra feltettem a Simtractor 3.66e-t És az allmods-ot....Köszönet érte gaborkik-nek...=D=D=D -
Gaborkik #7857 és ahogy aratsz a kombájnal nem változik a föld színének árnyalata ??? élénk sárgáról halványra ??? -
benice #7856 na szoval amiko uj játékot keztessz az sts kombájnba vagy oda mek vele valamejik földhöz h arassak de nem látom a buzát de viszont mag meg jön a kombájnba
amikor a vetögépet töltöm abba is jön a mag de a tartájkijelző 0 án áll
meg amikor elkezdek vetni elvetetem az időt gyorsitottam de a buza meg se jelent
sztem vmi video kártya lecc de mondom megkérdezem mer lehet h csak elálitodott vmi a játékba
-
dj norboo #7855 Kössz.. :D -
#7854 norbo.jo lett a kép. -
#7853 azt ird le hogy hol van a gond a főldőn? a tankoláson? vagy a tőltéskor? -
benice #7852 hali nekem az lenne gondom h telepitetem a játékot a machine addonst is és megy nincs gáz csak nem láccik a buza v amit vetetem nem nö de a kombájnal ha mek akko van mag meg vetögépet tankolok ott is van mag de nem mutatja h mennyi meg se moccan áll a nullán ijenkor mi a baj lécci segitsetek
-
dj norboo #7851 És az meg hogy lehet?...
Nekem sikerül...
Amugy amikor tolacc rá akkor folyamatosan nyomd az insert-et vagy a home-t... -
#7850 + a tőbbi uj gépet se tom fell akasztani
#7849 nem lehet felakasztani -
dj norboo #7849 Mer mi a baja? -
#7848 ebben a Simtractor 3.66 All mods ba még mindig nem jo a pőttinger jumbo -
Gaborkik #7847 F.A.Q. !!! -
Killock7 #7846 lehetne egy kérdésem ?ki tudna nkem kódot adni vagy a V4hez vagy a Simtractor 3.66hoz elöre is köszönöm a segitséget -
Gaborkik #7845 A legtöbb mód és skin benne van és egyszerre telepíti fel, itt működik a pöttinger jumbo is rendesen ... -
krisz6930 #7844 mi az a allmod-s? -
Gaborkik #7843 Feltöltöttem a Simtractor allmod-sot is !!!! Itt a link !!!! Simtractor 3.66 All mods -
dj norboo #7842 VAAAN!! -
Gaborkik #7841 Érdeklődnék hogy van-e igény az Allmods telepítőjének a feltöltésére is ??? -
dj norboo #7840 Kösziii!! -
Gaborkik #7839 Helló !
Itt a link!E verzió !!! -
Gaborkik #7838 Helló
Akit érdekel majd írjon !!! Ma estefele elérhető lesz a Simtractor E verziója!!! 9 ember töltheti le és max 30 napig lehet letölteni !!! Akit érdekel figyelje a fórumot !!!