8333
Simtractor V3.66
-
gzsolti111 #7917 Rendben, így már Oké. De még nem válaszoltál, hogy tudod-e vagy nem? :) Valaki azt írja, hogy nem lehet duplakereket felrakatni-leszedeti (a v4ben.) Miért 3.66-ban hogy kell duplakereket cserélni? :) Mertott se jöttem rá. -
dj norboo #7916 Így jó?? :D -
Gaborkik #7915 Nos van valami a srác üzenetiben amúgy Norboo !!! Ugyanis a topik neve Simtractor ....
Át kéne nevezni 3.66-ra nem ??? Mert a V4nek van másik topikja és így a félreértéseket elkerülhetnénk ... -
dj norboo #7914 de akkor is..nemakarom h ujjárjunk mint az ls-téma h bezárják..igaz csk én kérhetem h bezárják:P
-
gzsolti111 #7913 :) És ez nem megfelelő téma? Máskor is tettem fel ilyen kérdést, de valahogy a hozzáállás más volt. A játék ugyan az, csak a verzió más. Jó, nekem8... De akkor lennél szíves a v4 topicban válaszolni a kérdésemre!? THX! Vay mind ezt elkerülhettük volna, ha szimplán azt írod, hogy nem tudod... :( -
dj norboo #7912 Nempattog!
Azért vok hg. hogy a topikba megfelelő témák legyenek! -
dj norboo #7911 Bocsi de ez nem V4topik :D:D -
Gaborkik #7910 Ha sikerül multyzni és találsz programot amivel lehet bele modellezni gratulálni fogok 2 hétig minden nap neked :-D -
dj norboo #7909 Ez jó kérdés! -
#7908 ebbe a játékba milyen programmal lehet modellezni? -
#7907 majd rakok fel képeket inditsul el ezt a forumot -
#7906 multizunk vmikor? -
#7905 hy all -
Gaborkik #7904 Dehogynem !!!Itt sok infót találsz -
matekus #7903 nem tudjátok hogy honnan lehet letölteni gépeket meg hogy hogy kell be tenni??? -
marci0607 #7902 Nemtom nekem mondtad-e de nincs eredeti létszíves adj egy IP címet .Köszi Márton -
marci0607 #7901 Nincsen de egy barátom azt mondta ,hogy ezen a kódon is lehet multizni:www.mttu.com
DC456FF -
Gaborkik #7900 Mi van ? :-D:-D -
#7899 nem Gaborkiknak szolt -
#7898 nem lehet előlvasni a F A Q-t? -
Gaborkik #7897 Van eredeti kódod ??? -
marci0607 #7896 tudnál adni egy IP címet? -
marci0607 #7895 Létszíves adjatok egy magyar szerver ip címét ,már 2 éve próbálok multizni de nem sikerült. Kösz -
Gaborkik #7894 Én meg csak hozzátettem a válaszodhoz az infót ... :-D -
dj norboo #7893 Jah..de azt kérdezte lehet e..énmeg mondtam h lehet csak mi nem tuggyuk h hogy... :DDD -
Gaborkik #7892 Csak még nem jöttünk rá pontosan hogy kellene ... :-P -
dj norboo #7891 Lehet.. -
Lacvina #7890 sziasztok lehet multiplayerbe játszani???? -
#7889 azt hallotam ..... Az IP beállítást..
az egyik az egyik Ip-jét a másik a másik Ip.jét..asszem.. -
csonkesz #7888 Sziasztok, tudtok már valamit multiplayerről? Mi tesómmal régebben feltettük mind a két gépre, a net kivolt húzva. LAN-on próbáltunk multizni egyszer már láttam is tesóm nevét a játékba, hogy csatlakozott, de ő nem tudott belépni. Azóta nem próbáltuk, most elővenném megint a játékot, valakinek sikerült már valahogy multizni? -
dj norboo #7887 rákattansz a nyilra..ami ottvan mellette..És fájl mentése..És jönnie kell.. -
#7886 hát ez a gond hogy nem jönn
-
dj norboo #7885 Regisztrálsz és már jön is lefelé! -
#7884 sziasztok.hogy tudok a mysimtractoról letölteni?? -
dj norboo #7883 Az IP beállítást..
az egyik az egyik Ip-jét a másik a másik Ip.jét..asszem.. -
norbi99992 #7882 sziasztok szegitsetek !!
hogy tudok lanon jáccani ? haverommal akartunk de nem jött össze :S hamachi kell hozzá ? vagy csak simán mikor inditom a játékot átváltom lan farmra és go ? vagy kell még valami átállítani ? -
gzsolti111 #7881 Javítva. -
gzsolti111 #7880 Vegyed meg azt a JD kombájnt, amin van az a kukorica adapter...És kész. -
dj norboo #7879 A nem ide való kérdések törlődnek!..így járt a #7879-es is..
A megfelelő kérdésnek megfelelő topikban a helye!
Köszöntem! -
dj norboo #7878 Hát az nh-ra nincs csőtörő adapter!
#7876 javítanálak a Magositó kifejezésre..vagyis pontosítanálak!
Magtartálymagosító!