The Guild 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagykispeter
Nekem is magyar van meg.
Miért akarsz angolt ,örülj hogy magyar?!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

acsati
te se tudsz nekem segiteni? :S
nagykispeter
Úgy tudom nedm lesz patch,nem jött össze a kiadónak.

Sziasztok!

Valaki tudna nekem küldeni egy angol text.db file-t mert magyar van meg és elég idegesítõ...
Ha lenne valaki olyan kedves és elküldi akkor nagyon hálás lennék.
Tud valaki valamit az 1.3 patch magyar verziójáról?

Sajnos szántóföldet még soha nem használtam, bocs :)

ja és küldjétek a [email protected] -ra
thx és
byby
acsati
valaki?
acsati
Hali!

Segítene vki? Sztem tök alap kérdés :) Nincs pénzem, csináltam egy szántoföldet. Azt müvelni hogyan tudom? Ha munkaerõt akarok felvenni nincs senki.

Hogy kell mûvelni a földemet?
Szisztok!

Kéne egy kis help!
Olyan gondom lenne, hogy már az elsõ tutorialban elakadtam. Azt még megmutatja hol a quest log, de utanna nem mondja mit kéne csinalni és amig az nincs kész, a többire se tudok menni. :(

Kezdtem egy új játékot is, de ott sem tudom mit kéne csinálni kezdésnél. Nem rakja be a karaktert. Gondoltam hátha elöbb épületet kell venni, de azt sem engedi, nincs kint az ikon a megvehetõ házaknál. Ötletem sincs mit kéne csinálni.

Elölre is kösz a helpet!
Szia!

Az, hogy az emberek panaszt tesznek e egymás ellen nem tõled függ. Ha egy kisvárosban vagy bíró ahol rajtad kívül nem él más család akkor nyílván senki sem fog panaszt tenni a másik ellen. Tehát inkább célszerû megcélozni valamilyen nagyobb várost.
A második problémára a legjobb megoldás az ha egy másik családtaggal (pl feleség vagy gyerek)panaszolsz be valakit.

Üdv, remélem segítettem.

Sziasztok! Lenne 1 kérdésem! Akámikor vagyok vagy közvetítõ, vagy falu helytartó, vagy fõbíró, soha nem tudok ítéljezni, senki nem tesz panaszt a másik emberre! Ha meg én akarom akkor azt mondja hogy bíróként nem vádolhatok senkit! Ez bug, vagy mit kell csinálni hogy bíráskodhassak? A tippeket elõre köszönöm!
Hali!

Esetleg ha vkinek megvan a Pirates of the Europen seas (Az európai tengerek kalózai) kieg. magyarul az el tudná nekem küldeni a The Guild 2 - Pirates of the European Seas\DB\text.dbt fájlt emailben? Sajnos nekem nem magyarul van meg és jobb lenne magyarul játszani vele. Elõre is thx.

Aha! De nekem miért áll meg a betöltésnéél a játék ha felrekom az 1.2 es patcot? te honnan töltötted le? ( van olan patch ami mûxik is)??
hali. Bolti verziom van és mikor feltettem XP alá, nem jelent meg a játékban az emberem,csak a tutoriálban. Videokártya gondra tippeltem, mert a gép többi paramétere megfelel bõven az elõírtaknak. Videokártya: 6600GT 128Mb rammal. Evett az ideg. De láttam, hogy a játék XP-n és 2000 alatt is fut, így egy hirtelen ötlettõl vezérelve feltettem 2000 alá és ott minden jo lett, gyári driver van csak 2000 alatt. XP alatt a kompatibilitás modba se jo. A játék kézikönyve szerint Win98 alatt is megy, de ezt nem probáltam ki. 2000 alatt is van benne bugos karakter.
Sziasztok! Létszi segítsetek! Amikor fennt van a Guild 2 1.1 es verzió akkor minden oké, de ha felrakom az 1.2 es patch-ot akkor a betöltésnél egyszeûenb megáll a végén, az 1.3 as patch-ot nem engedi felrakni. De ha nem rakok 1.2 es patchot akkor 30-40 perc játék után kilép. mit tegyek? A Tippeket elõre is köszönöm!
Hát azért az nem tiszta, hogy miért nem lehet a városon belül másik helyre költözni, 2500 aranyam bánja... az meg nagyon sok pénz:/.
Nemtom ki hogy játsza, de három város, max nehézség és 15 ellenfél az egen jó, durva.

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

Hát oké ööö melyik részét?:d na mind1 rájöttem kicsit nob voltam szal annyi volt h ki kellet kapcsolni a nod32-õt és már ment.
ummm, szerintem ha ezt egy hét múlva vissza olvasod akkor nem fogod érteni. nekem nem kellett hozzá egy hét se <#wow1>

aut viam inveniam aut faciam

Hi!

Nekem 1 olyan gondom lenne a kieggel h amikor belépek a menübe fekete a háttér egyébként minden mûxik. Aztán elkezdem a tutorialt nah ittmár nem mûxik semmi:d Tehát az van h belépek elkezdi mondani addig eljutok h bezárom a küldetéses könyvet és utána semmi.... Nem mond semmi újat nem tok csinálni semmit. aztán megpróbáltam új játék...akkor nem jelenik meg a karakterem..tökjó..pls help
benne van. standalone lett. 3.4 gb kiegnek eleg sok lenne :p

nagykispeter
de kell hozzá az alap

nagykispeter
nincs

Kéne egy kis help ebbõl mindegyik kell? vagy az alajátékot ne szedjem le?

Na, magyarán a pirate-ban benne van az alajáték is?

Ez milyen addiktív játék emberek... tegnap reggel negyed hétkor mentem aludni... aztán meló, hááát... ma már csak negyed négyig ment a gamma, de elég nehéz volt abbahagyni.
Über.

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

erre valo az "ask around". ha kiepitetted a hazad es van embered is akkor mukodik. meg ha te vagy az inkvizitor. ehhez a cimhez jar ketto informator.

nagykispeter
Igen lehet,bár néha jól jönne

jah :S így 1 kicsit komplíkáltabbá válik a game :( de akkor lehet annélkül is játszani?
nagykispeter
Pedig a tutoriálba azt írta hogy így tudhatok meg az ellenfeleimrõl sokmindent amit aztán felhasználhatok ellene!
De semmi.

nagykispeter
Ja értem már mire kérdezted a bugot!
Nem azon én is meglepõdtem hogy nincs beszéd!

sziasztok!!!
mi lehet a probléma,h nem tudom elindítani? rákattintok a parancsikonra, 4-5 másodpercig fekete a monitor,(mintha gondolkodna), aztán újra kilép az sztalra! mibaj lehet???
telepítés után krekkelni vagy elõbb patc-elni kell?? vagy hogyan,mind1a sorrend?? segítségeteket elõre is köszönöm

a Tutorial-on kívül nincs a játékban (semmijen játékmódban) "beszéd ikon" csak a felszerelések,támadás,udvarlás és ennyi :S
szimpla beszed ikon csak scenarioban van asszem. ha csak ugy dinasty modban nyomulgacc akkor szimplan valaszd ki a megfelelo "kommunikacios ikont". (bribe, flirt, stb)

nagykispeter
Már mi nem bug?

akkor ez nem bug?
nagykispeter
Mert az eredetiohez sem adtak.

Nem :S
nagykispeter
Eredetid van?

Hy all! Én csak most kezdtem el vele játszani,de nagyon tetszik :) csak az a gond hogy a játékban (a tutorial kivételével) nem tudok senki-vel se beszélni, nincs "beszéd valakivel" ikon :( nemtom hogy ez bug-e? és ha igen mivel lehet orvosolni? (1.2-ig följavitottam de semmi)
Hát akkor bocccss!!!!!
Azért kérdezte, mert a CD kulcsát senki nem fogja odaadni neked. Nem azért vette meg drága pénzen a játékot. CD kulcsot kérni vicc.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Azért ha felfedezel valamit szólj köszike
Szia nem vicceltem tényleg kéri a cd kulcsot, a játékban és enélkül nemmegy az interneten a játék!
ugye csak vicceltél... <#vigyor2>

sziasztok! Én a 2.0-hoz keresem a cd kulcsot, mert máshogy nemlehet interneten keresztül játszani mással. valakinek ha meglenne és leírná nekem ide azt nagyon megköszönném!!! :)
magyarosítás van a játékhoz valahol?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Londonban van egy halászhajóm elmegy halászni, majd mikor már visszafele tart a kikötöbe szétlövik, a városból. De miért????
Valki tudja?
( Patron vagyok, nics ellenségem, Londonban nincs más dinasztia csak én)
1. na ilyenre nem tudok mit mondani
2. work tools vagy simán tools. piacon vehecc
3. nem, sajnos
+1. egyszerre csak 3 felnõttet tudsz irányítani. ha pedig egyszer is kivetted a trióból soha többet nem tudod õket visszavenni.

tipp: ha már túl sokan vagytok, vegyél be valakit akit soha sem akarsz irányítani. szavazd be valami jókis helyre a tanácsban. aztán szimplán vedd ki a trióból. egyik elõnye a szinte 100%-os rádszavazás, a másik és ez a legjobb, a fizetése a te kasszádba jön <#vigyor2>
ja, és védd meg ha ki akarják szavazni. ha az ág egy olyan részébe rakod ahol van vele egy vonalban másik pozíció is, akkor simán 'átugrod' az aktív tagjaiddal.

jah, és ne habozz vesztegetni a politikában. máshogy nem megy, meg egy rakás tp is jár érte. amúgymeg oda is érdemes egy két sütit vagy verset magaddal vinni.

nagykispeter
Köszi!
Így már tudom

izék. minden amit készíthetsz vagy akár meg is vehetsz a piacon. (parfüm, sétapálca, etc...)

nagykispeter
az mi?

OK, kösz