The Guild 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért akarsz angolt ,örülj hogy magyar?!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Valaki tudna nekem küldeni egy angol text.db file-t mert magyar van meg és elég idegesítõ...
Ha lenne valaki olyan kedves és elküldi akkor nagyon hálás lennék.
Tud valaki valamit az 1.3 patch magyar verziójáról?
Sajnos szántóföldet még soha nem használtam, bocs :)
ja és küldjétek a [email protected] -ra
thx és
byby
Segítene vki? Sztem tök alap kérdés :) Nincs pénzem, csináltam egy szántoföldet. Azt müvelni hogyan tudom? Ha munkaerõt akarok felvenni nincs senki.
Hogy kell mûvelni a földemet?
Kéne egy kis help!
Olyan gondom lenne, hogy már az elsõ tutorialban elakadtam. Azt még megmutatja hol a quest log, de utanna nem mondja mit kéne csinalni és amig az nincs kész, a többire se tudok menni. :(
Kezdtem egy új játékot is, de ott sem tudom mit kéne csinálni kezdésnél. Nem rakja be a karaktert. Gondoltam hátha elöbb épületet kell venni, de azt sem engedi, nincs kint az ikon a megvehetõ házaknál. Ötletem sincs mit kéne csinálni.
Elölre is kösz a helpet!
Az, hogy az emberek panaszt tesznek e egymás ellen nem tõled függ. Ha egy kisvárosban vagy bíró ahol rajtad kívül nem él más család akkor nyílván senki sem fog panaszt tenni a másik ellen. Tehát inkább célszerû megcélozni valamilyen nagyobb várost.
A második problémára a legjobb megoldás az ha egy másik családtaggal (pl feleség vagy gyerek)panaszolsz be valakit.
Üdv, remélem segítettem.
Esetleg ha vkinek megvan a Pirates of the Europen seas (Az európai tengerek kalózai) kieg. magyarul az el tudná nekem küldeni a The Guild 2 - Pirates of the European Seas\DB\text.dbt fájlt emailben? Sajnos nekem nem magyarul van meg és jobb lenne magyarul játszani vele. Elõre is thx.
Nemtom ki hogy játsza, de három város, max nehézség és 15 ellenfél az egen jó, durva.
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
aut viam inveniam aut faciam
Nekem 1 olyan gondom lenne a kieggel h amikor belépek a menübe fekete a háttér egyébként minden mûxik. Aztán elkezdem a tutorialt nah ittmár nem mûxik semmi:d Tehát az van h belépek elkezdi mondani addig eljutok h bezárom a küldetéses könyvet és utána semmi.... Nem mond semmi újat nem tok csinálni semmit. aztán megpróbáltam új játék...akkor nem jelenik meg a karakterem..tökjó..pls help
Na, magyarán a pirate-ban benne van az alajáték is?
Über.
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
De semmi.
Nem azon én is meglepõdtem hogy nincs beszéd!
mi lehet a probléma,h nem tudom elindítani? rákattintok a parancsikonra, 4-5 másodpercig fekete a monitor,(mintha gondolkodna), aztán újra kilép az sztalra! mibaj lehet???
telepítés után krekkelni vagy elõbb patc-elni kell?? vagy hogyan,mind1a sorrend?? segítségeteket elõre is köszönöm
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Valki tudja?
( Patron vagyok, nics ellenségem, Londonban nincs más dinasztia csak én)
2. work tools vagy simán tools. piacon vehecc
3. nem, sajnos
+1. egyszerre csak 3 felnõttet tudsz irányítani. ha pedig egyszer is kivetted a trióból soha többet nem tudod õket visszavenni.
tipp: ha már túl sokan vagytok, vegyél be valakit akit soha sem akarsz irányítani. szavazd be valami jókis helyre a tanácsban. aztán szimplán vedd ki a trióból. egyik elõnye a szinte 100%-os rádszavazás, a másik és ez a legjobb, a fizetése a te kasszádba jön <#vigyor2>#vigyor2>
ja, és védd meg ha ki akarják szavazni. ha az ág egy olyan részébe rakod ahol van vele egy vonalban másik pozíció is, akkor simán 'átugrod' az aktív tagjaiddal.
Így már tudom