950
The Guild 2
  • Taylor10
    sziasztok.nem tudjátok hogy The Guild 2 patchot hová kel feltelepiteni??mert nekem elindul a patch telepitő de nem tudom hová tegyem fel.valaki segitene??
  • Peti011
    Sziasztok!
    Valaki tudna az alapjátékhoz olyan modot adni ami 1 kör 1 év?
  • CS@
    Miután becsúszik ez a mentés bug, utána többet nem lehet olyan manuális mentést(quick se) csinálni, amit vissza is lehetne tölteni.
    Időközben le is szedtem a játékot, úgyhogy a következőket nem próbáltam ki, de leírom hátha segít valakinek(hiv fórumról származnak):
    Egy modi azt írta, hogy ha az options -ban bekapcsolható autosave működött neki.
    Illetve egy másik lehetőség, hogy vegyük le teljesen a sebességet(pause) és állítsuk a kamerát olyan helyre ahol minél kisebb az aktivitás, pl távol a várostól egy erdőbe vagy víz felett és próbáljunk ott menteni.

Ha esetleg valaki megteszteli valamelyiket és műxik, akkor pls erősítse meg a fentieket.
  • Fritz Von...
    Örülök is, meg nem is. Én imádom a Guild sorozatot, mindenm résszel rengeteget játszottam, és a Venice is tetszik. Akkor is, ha túl sok újítás nincs benne. Viszont a mentés/töltés bug szintén előjött, kétféle gépen is, de most már látom, hogy a verzió a rossz. Úgyhogy várok... :)
  • CS@
    Nálam is „csak” ez a 4 van(nekem „kicsit” hiányoznak a hidak is a játékból).
    Mindenképp azt javaslom, hogy kerüld a játékot legalább az első patch megjelenéséig. Gondolom erre a patchre nem kell majd sokat várni, mert elég felháborodott hozzászólások találhatóak a hivatalos fórumon, főleg azoktól, akik megvették a játékot(tőlük aztán teljesen jogosan). Látatlanba arra tippelnék, hogy a jövőhéten összetákolnak valami patch szerű dolgot, amiben legalább a mentést orvosolják és így legalább játszhatóan bugos legyen ne játszhatatlanul.
  • leonyda
    Sziasztok! A Velencében hány térkép van? Mert nekem csak a 4 új jelenik meg. Nem kéne benne lennie a régieknek is?
    Még nem nagyon próbálgattam, a kalózos nálom jól működik (csak egyszer szállt el :). Ez tényleg ennyirre kiforratlan, mint előttem írták?
  • CS@
    Valamikor a játék megjelenésekor, még kipróbáltam és reménykedtem benne, hogy olyan frankó lesz, mint az előd, de az idegesítő bugok elvették a kedvemet tőle. Gondoltam, azóta eltelt egy jó csomó idő, jöttek patch –ek, sőt már a 2dik kieget éli a játék, akkor meglesem megint.
    Bár ne tettem volna…
    Egyszerűen nem térek magamhoz, hogy ilyen borzalmas trágyahalmazt képesek az ember orra alá nyomni, és azt mondani rá, hogy: nesze játék.
    Ez a „csodás” Venice kieg tulajdonképp a nem működés határán áll.
    A játék maga marha jó lenne, akkor ha normálisan működne, de a sok kedves bug(köztük elsőként a save bug) –nak köszönhetően ez ebben a formában egy kalap túró, nem értem miaszarnak kell egy játékot ilyen állapotban kiadni.
  • TomtikaSan
    Üdv!
    Valaki segítsen már, egy olyan akudt problémám van, hogy a tutorialban, a mission book-ig működik utánna viszont nem csinál semmit a program, és ha ki hagyom a tutorialt, akkor meg nem jelenik meg a figura a játékban, se a képe se semmi, még a nevét sem írja ki, a címer mellé, ami mellesleg bármire változtatom az alap címer marad, amin az elején áll.
    Ez a probléma fent áll a kiegészítőknél is, kipróbáltam mindent ami itt le volt írva, az összes változatot megszereztem, kivéve a boltit (anyagi okok miatt), szal, ha valakinek van ötlete akkor írja le lécci.
    előrre is kösz
  • MasterMind
    Sziasztok! Két problémám lenne, egyik hogy, eltelt 40 év s játék kezdetétől, és jelentkeznék egy hivatalba, de azt írja ki, hogy most nem lehet mert a város hamarosan új jogokat fog kapni, és ezt írja vádemelésre is. És már legalább 10 éve tart. Lesz vmi vagy vmi bug?
    Másik meg hogy van egy Feltaláló Házam, és van benne egy látomás észlelése opció vagy vmi ilyesmi, de kellenek hozzá bizonyos cuccok, füstölő meg szerszámok a felszerelésemből, ezt írja a játék, de nem találtam semmi ilyesmit. Ha vki tudna segíteni az jó lenne. Előre is kösz.
  • c21
    Sziasztok! Mesteremberként kezdtem a játékot és nemtudom h kell 3-as szintü mesteremberré elölépni, meg jelentkeztem hivatalra és meg is kaptam a vallatási kinzó bigyot de ezt mire kell használni? Hogy lehet beszélni az örökkel? Lécci segitsetek mert nagyon tetszik a játék! Köszönöm!
  • somiati
    Ez a magyarnyelvű verzióhoz is jó? Gyári.
  • Taylor10
    sziasztok.nekem meg van a The Guild 2 és mikor játszok vele egy kicsit utána kilép.tudna nekem segiteni valaki??
  • nagykispeter
    Kurj meg egy nőt
  • Menyus51
    hello! Hogy lehet utodot csinálni??
  • Rolcas
    közben megoldottam :) grafika felbontás :)
  • nagykispeter
    Driver?
  • Rolcas
    sziasztok nekem az lenne a problémám hogy mikor elindítok egy játékot a karakterek és épületek képe sok szép szines pixel... nem tudjátok mi lehet a baj?
  • casanova007
    Na akkor jól figyeljen mindenki akinek gondja van a guild 2-nél...
    -Először is rakd fel a játékot
    - Töltsd le az 1.30 uk patchet innen a Softpedia Mirror (RO)-ra kattintva:
    http://games.softpedia.com/progDownload/The-Guild-UK-13-Patch-Download-17148.html
    ( ezzel a patchel nem fagysz le játék közben 5 percenként és nem eszi meg a memoriád)

-Ha ez megvan innen: http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_the_guild_2.shtml
    leszeded ezt a cracket ( The Guild 2 v1.30 [UK/US] No-DVD/Fixed EXE ) ha nem eredeti a játékod.
    miután kicsomagoltad bemásolod a játék főkönyvtárába és felülirod.

Az intro után lefagyás problémára mert ezt is sokan írták, a játék főkönyvtárában keresd meg a config.ini file-t és nyisd meg jegyzettömbbel, ha ez megvan megkeresed ezt a 2 sort:
    SplashScreen = 1
    LoadingScreen = 1
    És mindkettőt átírod 0-ra
    elmented.
    Ezután problémamentesen fut az egész játék :)
  • Frantyo
    Hello!

Feltettem az 1.2 path-t és a betöltés valamiért leáll a legvégén.Nem tudja valaki mi lehet a probléma?
  • Trantorius
    thx
  • Larvin
    bankhoz kell odamenni közvetlenül és megjelenik egy zöld akciógomb
  • Trantorius
    Hello valaki tudja hogy lehet kölcsönt felvenni?
  • Larvin
    köszi

Hát kíváncsi leszek rá, de szerintem nem lesz sok újítás benne.
  • Nos
    Én is mostanában játszom vele, de nekem viszonylag régi a gépem. A Hansa térképen szaggatott is rendesen miután megnőttek a városok. Így maradok a kontinensen 2 várossal. Egyébként hajózni úgy tudsz, ha felépíted a saját kereskedőházad valahol a tenerparton és ott úgy tudsz hajót építeni, mint máshol szekeret. Lehet letöltei manualt is, ott le van írva, hogy mit tudnak az újdonságok. Itt letöltheted: http://www.gamesplanet.com/UK/pc-games/buy-download-The-Guild-2---Pirates-of-the-European-Seas-291-17.html

És nemsokára itt a Venezia addon :)
  • Larvin
    Mostanában felújított a gépem és elővettem a játékot újra. Annak idején a magas gépigény miatt hagytam abba a játékot rögtön a tutorial után nem sokkal.
    A hatred verzióval játszok. Símán megy a játék standalone, alapjáték nélkül. Mod is vant fent. Legutóbb 16 dinasztiánál kicsit belassult az eleje, de hamar kinyírták egymást és mindjárt az elején 2-3 ki is lőtte egymást. Most egész tűrhető, az irányítás nem egy csúcs, az útkeresés tényleg ócska, az új opciókat nem is tudtam kipróbálni, mert istennek sem jövök rá, hogy hogyan lehet hajóra szálni.
    De jól elvagyok a Lyon-Macon-3ikváros(nemtudommianeve) térképen.
    Kíváncsi vagyok, hogy tényleg lehet-e király lenni benne a végén, és, hogy az mire jó (mivel jár).
    Izgalmakban nem bővelkedik a játék. Aki szerette a Patrician részeit, az el lesz ezzel is. Én tolom még egy darabig, aztán meglátom.
  • Kriszu10
    hali valaki tudna küldeni egy magyar text.db-file a A céh 2: Az európai tengerek kalózai-hoz azt nagyon megköszönném e-mail címen [email protected] pleese valaki !!
  • Besz
    Köszi a választ.
  • nagykispeter
    Hajdanán úgy volt hogy tartalmazza a régi 2 első részt is ,de úgytudom nincs benne!
  • nagykispeter
    Én ahogy néztem csak az árával ér többet.
    Magyarán akit tudnak átkúrnak.
  • Besz
    Hello!

Még nem volt szerencsém ehhez a játékhoz, de felkeltette az érdeklődésemet. Lenne egy kérdésem. Eddig úgy tudtam, hogy a Pirates of the European Seas kiegészítő az újdonságok mellett tartalmaz mindent, ami az alap játékban is szerepelt. És mint tudjuk, nem szükséges hozzá az alap játék. Viszont most látom, hogy kiadtak egy Gold verziót is, amely mindkettőt tartalmazza. Mi értelme lenne egy dobozban szerepeltetni kétszer ugyanazt, persze drágábban? Csak kell, hogy legyen valami, amivel a kiegészítő szegényebb.

Nem tudja valaki, hogy pontosan miben különbözik a kettő?
  • Gurey
    Szerintem ez a topik nagyon kihalt, nem fognak semmit sem küldeni!
  • Kriszu10
    hali valaki tudna küldeni egy magyar text.db-file a A céh 2: Az európai tengerek kalózai-hoz azt nagyon megköszönném e-mail címen [email protected]
  • Cash23
    Hello meg tudná valaki mondani honan tudom leszedni a magyar patch-et, vagy melyik jó hozá?
  • Gurey
    Hahóóó....valaki plz ha tudja tényleg szoljon:)
  • Gurey
    Nem rossz a game...csak 10perc útán midníg kilép...nemtudjátok mit lehet ellene tenni?
  • Kriszu10
    jah e-mail címen [email protected]
  • Kriszu10
    Hali valaki tudna küldeni egy magyar text.db-file a A céh 2: Az európai tengerek kalózai-hoz.Ha lenne valaki olyan kedves és elküldi akkor nagyon hálás lennék.
  • nagykispeter
    Sikerült megoldani.
    A későbbi dinasztiáknál sem okoz gondot?
  • nagykispeter
    Hát nekem csak 4 évet vált.
    Ahogy kivettem a fórumba a lua fájlba kell bemásolni azt a kódot.
    Utánna pedig a config ini fájlba azt a másikat.
    Mást is kell még csinálni?
  • nagykispeter
    Köszi