The Guild 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja! Elvett pár órát a hétvégémbõl! Azért milyen érdekes, hogy képes az ember egy virtuális világban órákat tölteni, csakhogy: "legyen már meg a lóvém arra bányára, hogy ne kelljen a bot gyártónak külön vettem a gyémántot a bothoz..."
Hihetetlen játék!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

HAYES
Helló!

Játszik már valaki a Renaissance-al?

Valaki nem tapasztalt olyat mint én? A guild 2 alapjátéknál, a kiegészítõknél ugyanaz a problémám hogy bejön a menü meg a zene, de csak a feliratok vannak és háttér nincs. Ha belemegyek a start game be ott se látom pl az embert. Szóval gondolom grafikai hiba, de a gépem 3x erõsebb mint ami ennek a játéknak kéne. Vagy talán a monitor probléma?
Hi.Én egy régebbi magyarítással használom és mûködik!
Itt vannak cuccok:
http://www.guild2hun.netai.net/

Mondjuk azt nem értem hogy azt írják hogy 9 karakterosztály van de én csak 4-et látok választhatónak?
Nektek?
nagykispeter
Na látod milyen okos vagy

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

mivel új, ezért nincs, rájöttem.
császtok

az új kiegészítõ, ami futtatható önmagában, a Renaissance, van már hozzá magyarosítás?

vagy megjelent magyarul?
Sziasztok!
Én most vettem meg e játékot a fiamnak, felment a patch, magyarítás, minden szépen mûkszik eddig - a tutoriálokat viszi épp a kiscsákó :-)
Nekünk a maga szintjén tetszik :-)
Fél éve senki...
Sziasztok!
Kinek köszönök, hisz egy éve senki nem írt semmit...
DE, ha csak olvasnál, és ismered már a játékot, játszottál is vele, nézd meg a 712-713-714 hozzászólásokat...
A fórum vicce! <#buck>

Legalábbis nekem tetszett... köszönöm!
Taylor10
Sziasztok.nekem lenne egy olyan gondom a játékba,hogy amikor a gyerekemet fizetném be az iskolába,azt írja ki hogy nincs meg az 500 arany.Pedig tele vagyok pénzel,és már a Barones címem is megvan.

Winterfresh
Nem tudom megoldódott-e a probléma azóta, de régebben azért nem lehetet interneten játszani, mivel a JoWood és a játék szervereit üzemeltetõk között valami probléma volt.

www.guild2hun.netai.net

heko lenne egy problémám mikor regisztrálni akarok egy accountot minden jó de a végén azt irja hogy nem sikerült belépni a serverbe és ellenõrizzem a tüzfalat meg a routert de nekem engedéjezve van még sem jó amugy a tüzfalam Comodo Firewall pro akinek van ötlete kérem irjon
Most töltöm le a kalózos kiegészítõt,hátha az helyrehozza
Mike
hivatalos fórumban nem írnak róla semmit?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

újratelepítettem,felraktam 1.4-re, az a hiba kijavult,h kilép, mikor a piacra kattintok, de karakterem még mindig nincs:D és a tutorial-t se lehet végigcsinálni...
Mike
nem rossz, de elég gányul van megcsinálva
telepítsd újra angolul, tedd fel a patcheket, és próbáld meg úgy

értem :S óóó...szívesen kipróbáltam volna...nem tûnt rossz ötletnek a játék
Mike
ötletem sincs
telepítsd újra
rakj fel más grafdrivert

Nem érzem,h ezzel meg lenne oldva az ügy :D még mindig nem megy a tutorial és single playerben sincs meg a karakterem
Mike
elindítod a programot újra
egyébként állandóan kilép

Üdv mindenki! A problémám a következõ:

Feltettem a játékot, (1.2 ha jól emlékszem) elkezdtem a Tutorial-t ami az elsõ 2-3 feladat után nem csinált semmit...gondoltam egye fene kell a francnak az a gyakorlás majds megértem a játékot menet közben :D elkezdtem a játékot single player módban szépen összeraktam a karakterem, elkezdtem a játékot CSAKHOGY karakterem sehol nem volt és ha ez még nem lett volna elég, amikor rákattintottam csak nézelõdés céljából egy piacra, a játék leállt, semmit nem írt ki csak bezárult szép csöndben

Szóval így annyira nem élvezhetõ a játék :D pls aki tud segítsen
Mike
naja, meg hogy ne nyuljuk le a teljes városi tanácsot
vagy ha beültettem õket, akkor már elvannak ott magukban, választhatok másik karaktert?

Winterfresh
A városban lévõ bûnözöket (vagy személyeket meg kell vádolni, majd tárgyalás útján a legsúlyosabb büntetést kell kérni a vádlotra. Ha megszavazzák, akkor a város fõterén kivégzik az érintett személyt.

A vezérelhetõ karakterek száma valóban 3, így csak azokat a karaktereket és csak akkor javasolt vezérelhetõvé tenni, mikor már jó körülmények vannak számukra. Sosem lesz sok felfejlõdött karakter. Gondolom azért 3 a vezérelhetõ emberek száma, hogy ne legyen túl bonyolult a játék. De ez csak tipp.

www.guild2hun.netai.net

Mike
volt 2 korrupt mentés, az kavart be
no meg nem szabad 3. csatlóst felvennem, mert azonnal kilép

hogyan tudom a városba magukat befészkelõ bûnözõket kivégeztetni?
én vagyok a bíró, hamarosan minén lesz a városparancsnokság is

+1
lehet váltogatni a csapat tagjait? miért csak 3 lehet összesen?
a gyerekeim tökhülyék maradnak, még dolgozni sem tudom õket felvenni, hogy tp-t gyûjtsenek

Winterfresh
Tedd fel az 1.4-et (nyelv mind1), töltsd le mellé a magyarítást, és úgy próbáld meg a játékot, ha javasolhatom.

www.guild2hun.netai.net

Mike
nemtom a pc-gurus exe milyen
de fut lemez nélkül is

Mike
aha
de azt olvastam, hogy a 1.2-es magyarra nem igazán lehet feltenni az angol 1.4-est

mondjuk ha még sokat faszakodik, unistall lesz, aztán megyek vissza fallout3-azni
az nem lép ki

Winterfresh
A kilépést a törés nem megfelelõ verziószáma okozza az esetek nagyrészében. (1.2|1.3-1.4)
Elvileg a legújabb patch (alapjátéknál: 1.4) használata orvosolhatja a problémát, de ez csak tipp.
A multiplayer mentések esetén szokott a "Connection out of Sync" miatt a mentés tönkremenni. (Igazából nem megy tönkre, csak kiesik a játék a szinkronból.) Ez ellen nem lehet semmit tenni. (SP játék esetében én még nem találkoztam mentés károsodással.)

www.guild2hun.netai.net

A Guild 2 arról híres hogy talán a valaha készült leginstabilabb játék,pl azért sem játszottam vele szinte semmit mert anno mindig koruptálódott a savem vagy kidobott,jah és nem voltam vele egyedül a játék fóruma teli volt panaszokkal(már ha egyáltalán él még).

Idióták semmi köze ahhoz hogy lopott e vagy sem

Mike
iszonyat instabil a játék
a pc-gurusok nem próbálták ki? ma pl. 5 perc után tuti kilép

a guild2hun szerint azért lép ki mert lopott
hát hogyne

Mike
aha
hát helyi hálón nálunk nem látják egymást

úgy hallottam még hálóba talán játszható is.
Annyit tudok hogy neten szinte játszhatatlan mert elõbb utóbb koruptálódik a save.

Mike
hely hálón próbálta már valaki?

Mike
köszi

Mike
mondjuk én is csak a pc guru miatt próbáltam ki

Próbálj ittolvasgatni egy kicsit. nekem sokat segített

Passz a 2-vel szinte semmit nem játszottam.

Mike
hogy lehet ebben a szarban igazán pénzt keresni? elkovácsolgatok szép lassan jön is valami suska, de sosem lesz 5000-em, pláne 10k

Winterfresh
A temetõgondnok London városán kívül, a hegyen (közvetlenül a pálya szélén) található.

www.guild2hun.netai.net

Hát szerintem az egy jobb volt,a mostani még most sem tökéletes(bár igaz az 1 sem volt mondjuk nekem pont ritkán volt gondom vele).Könnyebb a játék és kevesebb a hivatal és rengeteg az unalmas cselekvés ismétlés.

Taylor10
megtaláltam a crackot a kiegészitõhöz nagyon jó game már az elsõ küldetés is megvan a másodiknál elkadtam nem tom megtalálni valamilyen bolond temetõ gondozó fickót.

Taylor10
hellósztok.a game már nem lép kifele nekem.feltettem az 1.2 patchtot majd egy 1.2-es crackal krekeltem.Leszedtem a kiegészitõt is A Céh 2 Európai tenger kalózait és nem volt mellékelve crack.egy crackot valaki küldjön már el nekem vagy egy linket.nagyon hálás lennék.elére is kössz.

folytatódik a pc guru méylrepülése ujjabb gané játék
Desiderata
most pc guruhoz adják
Elnézést, én néztem el, mert nem a US patch-t töltöttem le, hanem azt ami a UK verzióhoz van <#lama> De most meg kéri az eredeti lemezt. Van valakinek ehhez crack, vagy honnan lehetne leszedni? <#help>

Legend Killer
passz

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Pár napja iszonyatosan lelassult a játék, olyan mintha folyamatosan lag lenne. Gondoltam felrakom az 1.3-as patch-t, de a telepítésnél azt a hibát írja, hogy: ...\GuildII.exe: unknown version, és itt megáll a telepítés. Most mi a baja az indítófájllal? <#confused>

Taylor10
ok.