The Guild 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hihetetlen játék!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Itt vannak cuccok:
http://www.guild2hun.netai.net/
Mondjuk azt nem értem hogy azt írják hogy 9 karakterosztály van de én csak 4-et látok választhatónak?
Nektek?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
az új kiegészítõ, ami futtatható önmagában, a Renaissance, van már hozzá magyarosítás?
vagy megjelent magyarul?
Én most vettem meg e játékot a fiamnak, felment a patch, magyarítás, minden szépen mûkszik eddig - a tutoriálokat viszi épp a kiscsákó :-)
Nekünk a maga szintjén tetszik :-)
Kinek köszönök, hisz egy éve senki nem írt semmit...
DE, ha csak olvasnál, és ismered már a játékot, játszottál is vele, nézd meg a 712-713-714 hozzászólásokat...
A fórum vicce! <#buck>#buck>
Legalábbis nekem tetszett... köszönöm!
www.guild2hun.netai.net
telepítsd újra angolul, tedd fel a patcheket, és próbáld meg úgy
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
telepítsd újra
rakj fel más grafdrivert
egyébként állandóan kilép
Feltettem a játékot, (1.2 ha jól emlékszem) elkezdtem a Tutorial-t ami az elsõ 2-3 feladat után nem csinált semmit...gondoltam egye fene kell a francnak az a gyakorlás majds megértem a játékot menet közben :D elkezdtem a játékot single player módban szépen összeraktam a karakterem, elkezdtem a játékot CSAKHOGY karakterem sehol nem volt és ha ez még nem lett volna elég, amikor rákattintottam csak nézelõdés céljából egy piacra, a játék leállt, semmit nem írt ki csak bezárult szép csöndben
Szóval így annyira nem élvezhetõ a játék :D pls aki tud segítsen
vagy ha beültettem õket, akkor már elvannak ott magukban, választhatok másik karaktert?
A vezérelhetõ karakterek száma valóban 3, így csak azokat a karaktereket és csak akkor javasolt vezérelhetõvé tenni, mikor már jó körülmények vannak számukra. Sosem lesz sok felfejlõdött karakter. Gondolom azért 3 a vezérelhetõ emberek száma, hogy ne legyen túl bonyolult a játék. De ez csak tipp.
www.guild2hun.netai.net
no meg nem szabad 3. csatlóst felvennem, mert azonnal kilép
hogyan tudom a városba magukat befészkelõ bûnözõket kivégeztetni?
én vagyok a bíró, hamarosan minén lesz a városparancsnokság is
+1
lehet váltogatni a csapat tagjait? miért csak 3 lehet összesen?
a gyerekeim tökhülyék maradnak, még dolgozni sem tudom õket felvenni, hogy tp-t gyûjtsenek
www.guild2hun.netai.net
de fut lemez nélkül is
de azt olvastam, hogy a 1.2-es magyarra nem igazán lehet feltenni az angol 1.4-est
mondjuk ha még sokat faszakodik, unistall lesz, aztán megyek vissza fallout3-azni
az nem lép ki
Elvileg a legújabb patch (alapjátéknál: 1.4) használata orvosolhatja a problémát, de ez csak tipp.
A multiplayer mentések esetén szokott a "Connection out of Sync" miatt a mentés tönkremenni. (Igazából nem megy tönkre, csak kiesik a játék a szinkronból.) Ez ellen nem lehet semmit tenni. (SP játék esetében én még nem találkoztam mentés károsodással.)
www.guild2hun.netai.net
Idióták semmi köze ahhoz hogy lopott e vagy sem
a pc-gurusok nem próbálták ki? ma pl. 5 perc után tuti kilép
a guild2hun szerint azért lép ki mert lopott
hát hogyne
Annyit tudok hogy neten szinte játszhatatlan mert elõbb utóbb koruptálódik a save.
www.guild2hun.netai.net
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!