950
The Guild 2
  • axel123
    Hello!
    Az alapjátéknál nagyon fontos a megfelelő törés, különben előjön a kedves fekete képernyős dolog. A játékkal kapcsolatban ajánlom a The Guild 2 magyar portált, ahol minden jól le van írva.
  • Gab920926
    Valaki írja már le nekem plíz hogy hogy van ez az egész
    feltettem az 1.4 et akkor fekete háttér
    utána újratelepítettem az egészet
    1.1 re feltettem az 1.2
    töltés közbe beállt a játék
    gondoltam felteszem az 1.3 at
    nem engedi
    felteszem az 1.4 et fekete háttér....
    szal 1.4 el akarok játszani amihez gondolom kell lennie egy külön cracknak valahol de azt se találltam
    aztán arra mehet az 1.4 es magyarítás
    BÁR NEM SOKAT VÁROK A JÁTÉKTÓL HA MÁR ÚGY KEZDŐDIK HOGY TEDD FEL AZ ALAPJÁTÉKOT UTÁNA MÉG 600 patchet..szal magyarul FOS :D
  • Gab920926
    Sikerült elinditanom de csak fekete háttér:S
  • Gab920926
    üdv!
    feltettem a játékot(angol)
    feltettem az 1.4 es patchet
    és most cracket kér 1.4 hez lehet valahonnan letölteni külön?
  • Nos
    Aki már esetleg többet játszot a Reneszánsszal írhatna pár gondolatot, véleményt.
  • Nos
    Nagyon jónak tűnik. Tetszenek az új dolgok. Kár, hogy a Tirol map szaggat a nagy magasságkülönbségek miatt. A grafikát nem szívesen venném le miatta. A 4 városos térkép viszont szépen fut :) és szép is.
  • Hunor1
    Nah közben megtudtam ezt:
    "A Reneszánsz esetén már a legalsó hivatalhoz is legalább a 3. megvásárolt rang szükséges, amíg ez nincs meg, addig a játék fel sem ajánlja a hivatali pozícióra való jelentkezést. "

nekem még csak 1 címet sikerült vennem a kevés lóvé miatt.

Na ok akkor van egy másik kérdésem:
    Indítottam egy tudós karit.Bankházzal indultam.lehet alapból valami pénzt gyártani.gondolom itt az lenne a nyereség ha kamatra kikölcsönözném a pénzt.De hogyan jönnek be hozzám a hitel igénylők?Nem látom hogyan lehetne invitálni őket.Ugye a pénzem csak fogy a gyártás miatt
    köszi
  • Hunor1
    köszi, értem.csak az a baj hogy amint írtam is én csak 3 zöld ikont látok:
    1. rang vásárlása
    2. feljelenteni valakit
    3. épület elhagyása

tehát akkor az lehet hogy nem a megfelelő időben küldtem be a karakteremet a vh.-ba?
    Bár mondom amikor észleltem hogy üres az alsó szék, egyből bementem oda.Vagy esetleg várakozzam bent amíg meg nem jelenik az íróasztalos ikon mint opció?
    köszi.
  • Winterfresh
    Először is be kell küldened az emberedet a városházára, ahol az egyik olyan zöld ikonra kell kattintani, amely egy íróasztalt ábrázol. Ekkor kijön a város politikai szereplőinek táblája, ahol kiválaszthatod, hogy melyik hivatalra akarsz jelentkezni. Rákkattolsz a kiválasztott hivatalra, befizeted a jelentkezési költséget, majd vársz a szavazásra, ahol ha eléggé szeretnek, akkor be fognak szavazni.
  • Hunor1
    Köszönöm Winter!
    De még akkor sem értem hogyan kell megszavaztatnom magamat!
    Pont hogy a legalsó tisztség üresedett meg, mentem is a városházára hogy bejelentkezzek érte( azt is láttam már hogy egy üres szék-tisztség-mellett a jelentkezők kis képe van)
    Az világos hogy ha tudnám hogyan jelölhetném magam akkor a többiek szavaznak be(gondolom előtte lehet egy kis befolyásolás lefizetéssel, ajándékkal stb)
    DE HOGYAN jelölhetném magam a tisztségre hogy indulhassak egyáltalán a szavazáson??
    KÖSZI ! Várom még a segítséget.
  • Winterfresh
    Amennyiben még nincs hivatalod a városházán, akkor a ranglétrát alulról kezdve kell végigmásznod, azaz be kell szavaztatnod magad az elérhető legalacsonyabb tisztségbe, majd onnan egyesével menni felfele. Hivatal megszerzésekor nem számít se a céhmesteri cím, se a megvásárolt rang. (Kivéve a legmagasabb szintet, ahol már követelmény egy magasabb rang.)
  • Hunor1
    valaki meg tudná mondani hogyan lehet betölteni a városházán funkciót?Időnként felszabaduk egy hely( egy üres szék az ikonja)
    de nem tudok rá kandidálni(jelentkezni).Pedig már 6-os szintű polgár vagyok.Ha bemegyek a városházára akkor csak vádat emelhetek illetve rangot vehetek pénzért.Nem látom hogy hogyan jelentkezhetnék tisztségekre..??? :(((
    Jah és már céh vezető is vagyok pl.
    köszi.
  • BlueMaster
    Ennek utánanézek, köszi!!
  • BlueMaster
    nem mint HAYES-nek, neki ment a válasz....
  • ratgab
    4 alapkaszt stimmel nálam is.

Nekem kezdő karakterem craftsman volt és alapból kapott egy téglakészítő üzemet, ami viszont tradesman-hez tartozó épület és tudta fejleszteni. Szóval lehetnek lehetőségek, hogy az alapkaszton belül tovább szakosodj, de lehet, hogy csak szimplán szint függő. Még teljesen nem tiszta, hogy hogyan.

Interakciók nálam működnek: Aki ráér annak az interakció ikonja a feje fölött megjelenik, aki dolgozik vagy sürgős dolga van azzal én sem tudok beszélni (nincs ideje azt mondja= Has no time). Jobb szélső sárga szinű interakció gombok multiplayerben használhatóak.
  • koj
    Sikerült megoldanom a problémát:D:D
  • koj
    Mármint ugyanaz a problémád mint nekem?
  • BlueMaster
    Nálam is ugyanez van sajnos...
  • koj
    köszönöm a semmit:)
  • HAYES
    Csak azért kérdezem mert most telepítettem fel és az a problémám hogy a játékban nem elérhetőek az interakciók. Nem tudok beszélgetni, meg semmi hasonló, mindig azt írja hogy has no time, vagy valami ilyesmi. A másik meg hogy nekem ugyanúgy 4 karakterosztály van mint az alapjátékban. Van erre valami megoldás?
  • ratgab
    Jaja! Elvett pár órát a hétvégémből! Azért milyen érdekes, hogy képes az ember egy virtuális világban órákat tölteni, csakhogy: "legyen már meg a lóvém arra bányára, hogy ne kelljen a bot gyártónak külön vettem a gyémántot a bothoz..."
    Hihetetlen játék!
  • HAYES
    Helló!

Játszik már valaki a Renaissance-al?
  • koj
    Valaki nem tapasztalt olyat mint én? A guild 2 alapjátéknál, a kiegészítőknél ugyanaz a problémám hogy bejön a menü meg a zene, de csak a feliratok vannak és háttér nincs. Ha belemegyek a start game be ott se látom pl az embert. Szóval gondolom grafikai hiba, de a gépem 3x erősebb mint ami ennek a játéknak kéne. Vagy talán a monitor probléma?
  • Hunor1
    Hi.Én egy régebbi magyarítással használom és működik!
    Itt vannak cuccok:
    http://www.guild2hun.netai.net/

Mondjuk azt nem értem hogy azt írják hogy 9 karakterosztály van de én csak 4-et látok választhatónak?
    Nektek?
  • nagykispeter
    Na látod milyen okos vagy
  • jghbtfj
    mivel új, ezért nincs, rájöttem.
  • jghbtfj
    császtok

az új kiegészítő, ami futtatható önmagában, a Renaissance, van már hozzá magyarosítás?

vagy megjelent magyarul?
  • Hay #843
    Sziasztok!
    Én most vettem meg e játékot a fiamnak, felment a patch, magyarítás, minden szépen műkszik eddig - a tutoriálokat viszi épp a kiscsákó :-)
    Nekünk a maga szintjén tetszik :-)
  • Morlan
    Fél éve senki...
  • Morlan
    Sziasztok!
    Kinek köszönök, hisz egy éve senki nem írt semmit...
    DE, ha csak olvasnál, és ismered már a játékot, játszottál is vele, nézd meg a 712-713-714 hozzászólásokat...
    A fórum vicce!

Legalábbis nekem tetszett... köszönöm!
  • Taylor10
    Sziasztok.nekem lenne egy olyan gondom a játékba,hogy amikor a gyerekemet fizetném be az iskolába,azt írja ki hogy nincs meg az 500 arany.Pedig tele vagyok pénzel,és már a Barones címem is megvan.
  • Winterfresh
    Nem tudom megoldódott-e a probléma azóta, de régebben azért nem lehetet interneten játszani, mivel a JoWood és a játék szervereit üzemeltetők között valami probléma volt.
  • koborati
    heko lenne egy problémám mikor regisztrálni akarok egy accountot minden jó de a végén azt irja hogy nem sikerült belépni a serverbe és ellenőrizzem a tüzfalat meg a routert de nekem engedéjezve van még sem jó amugy a tüzfalam Comodo Firewall pro akinek van ötlete kérem irjon
  • Gezukam
    Most töltöm le a kalózos kiegészítőt,hátha az helyrehozza
  • Mike
    hivatalos fórumban nem írnak róla semmit?
  • Gezukam
    újratelepítettem,felraktam 1.4-re, az a hiba kijavult,h kilép, mikor a piacra kattintok, de karakterem még mindig nincs:D és a tutorial-t se lehet végigcsinálni...
  • Mike
    nem rossz, de elég gányul van megcsinálva
    telepítsd újra angolul, tedd fel a patcheket, és próbáld meg úgy
  • Gezukam
    értem :S óóó...szívesen kipróbáltam volna...nem tűnt rossz ötletnek a játék
  • Mike
    ötletem sincs
    telepítsd újra
    rakj fel más grafdrivert
  • Rundstedt17