950
The Guild 2
-
Plata #910 Kapcsolatokat a házadban diplomácia fülnél tudod javítani,vagy valamelyik család tagnak küldesz ajándékot esetleg kedveskedsz neki.Ha visznek kivégezni szerintem már nem tudsz megszökni,de ha súlyos ügyben kell a bíróságra menned akkor ne menj el.Max egy körre kitiltanak a városból amiért nem mentél el. -
Plata #909 Próbáld meg felrakni a 4.15 javítást.Ha a reneszánszal játszol. -
Tcsm #908 Egy olyan mentésnél ahol már sok idő telt el(ezalatt 18-19 kört értek) a játék mindig kidob.Először csak mentésnél dobott ki,ha sokáig nem mentettem azelőtt.De egy idő után már akkor is kidob ,ha csak betöltöm(töltés közben),ha meg véletlenül beenged vár 1-2 másodpercet és akkor dob ki.És nagyon szaggat is.
Olyannál,ahol még nem telt el ennyi idő tökéletesen fut.
A gépem teljesíti az ajánlott rendszerigényt.
Valaki tud erre megoldást? -
Tcsm #907 Ha letartoztattak és visznek kivégezni,van valamilyen módja a szökésnek? -
Tcsm #906 Azt tudja valaki,hogy hogyan lehet növelni a kapcsolatainkat más emberekkel? -
Tcsm #905 értem,köszi
-
Plata #904 Alul a menüben keresd meg a házasság kikényszerítése vagy udvarlás opciót.Akkor látni fogod kivel jöhetsz össze. -
Plata #903 Hát ha jól emlékszem több módja is van,vásárolni kell fegyvereket a városháza mellett.Ágyút pisztolyt,és lőszert hozzá,úgy emlékszem növeli a hírnevet,és építs egy kastélyt ahol fogadhatsz külföldi diplomatákat.Kastély nagyon drága,és elég magas cím kell hozzá.Általában a városon kívül lehet építeni mert nagy.Ha oda mész a karaktereddel előjön egy opció hogy külföldi méltóságok fogadása.Azt hiszem. -
Tcsm #902 Üdv,azt szeretném kérdezni, hogy a játékban(TG2 Re.) csak a legjobb jelöltekkel lehet házasodni? -
Helló mindenkinek! Ha valaki még jár erre,legyen szíves segíteni nekem!
A céh és család hírnevet hogyan lehet növelni? Köszönöm!
(Renaissance) -
Motolla #900 Megvan, a patrónus menünél. -
Motolla #899 Sziasztok!
Hogyan lehet karámot építeni? A majorságon belül a termelés fülön termények és állatok vannak, de karámépítés nincs. A jogokat már megvettem az állattartásra. -
Apa27 #898 Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy melyik játékok azok amik a Céhre hasonlítanak? Amivel én játszottam az a Pirates a port royale, de van még ilyesmi gazdálkodós, építgetős , fejlesztgetős gazdasági játék? -
Ez nagyon jó játék, igazán előrukkolhatnának egy harmadik résszel is! ;) -
Lord Baal #896 A múltkor felraktam a 4.17b patch- et, és nagyon belassult a játék, annyira, hogy teljesen élvezhetetlenné vált, más is tapasztalt ilyet? (az újrarakás sem oldja meg) -
Girl80 #895 Akinek van kedve segíteni msn en en, [email protected]
Köszi előre is:) -
Girl80 #894 Hali
Én csak 1 hete kezdtem el vele játszani lenne jópár kérdésem, de senki sem ir:(
-
Toljátok inkább ti is online.
hu.europe1400.com -
totya4 #892 Ez a jowood tényleg haláli egy cég... Ez a Renaissance bugosabb mint az alapjáték, még a legújabb 4.17b patch-el is. Teszem azt kezdődik egy tárgyalás, szöveg meg semmi, tehát nem tudok mit csinálni. Karakteremtől lépésnyire áll akinek hízelegni/kenőpénzt adni kéne, erre kiírja hogy nem talál hozzá utat. Azért ennyire durva hibák az alapjátékban sem voltak. Kicsit csúnyább is lett a játék, a hardverigénye mégis jóval nagyobb. Épületben ha mozgok ütemesen akadozik, de ez az alapjátékban is megvolt, és ez külső területekre is igaz. Pedig jó lenne ha működne a Renaissance, mert pl. itt mindenféle trükk nélkül megoldható hogy egy év ne 4 évnek számítson, ez az alapjátékban még moddal sem oldható meg tökéletesen, amúgy is kicsit gyorsan megy minden a játékban, kevés az idő, a lassítás erre nem gyógyír. -
atheg #891 Hali.
ha vki még nézegeti ezt a fórumot kéne egy kis segítség a kalózhajómmal. Ugyanis nem tudom megjavítani. Bedokkolok a kikötőmbe majd kiválasztom a hajót, aktívvá is válik a javítás ikon, de ha ráklikkelek nem történik semmi. Előre is köszi. -
Tibbor #890 Működik!Dúskálok a vasban, ezüstben, drágakőben, aranyban!
-
Tibbor #889 Nagyon kösz a helpet, kipróbálom! -
Sok olyan pálya van, ahol az esetlegesen megsemmisült épület helyére nem lehet többet ugyanolyan méretű, sőt egyes esetekben még kissebb épületet sem lehet építeni (például a Lyon közepén lévő katedrális helye). Ilyen esetben kénytelen vagy a nyersanyaglelőhelytől messzebb építeni az adott épületedet. -
Tibbor #887 Akadt egy kis gondom a Reneszánsz-ban...
Szabotáltam az egyetlen bányát a térképen, hogy mikor az épület már kellőképpen sérült, az egyik emberemmel elfoglalhassam.Sajnos az őrség túl korán jött, az emberemet megölték, a bánya meg leégett.A fő problémám az, hogy az istennek se enged a régi bánya helyére újat építeni, pedig minden feltételem adott(van craftsman a karaktereim között, pénzem is elég).Hol azt írja, hogy nem építhetek az útra, hol azt, hogy ezen a helyen a bánya nem megközelíthető, szóval sose akar kizöldülni az épületem.
Pedig nagyon kellene a bánya, hogy legyen drágakövem az ékszerészműhelyembe, mert most ott állok alapanyag nélkül...:(
Mi a franc lehet a gond, miért nem enged új bányát? -
csibe70 #886 helló skacok nekem fekete az eleje ,és rengetegszer kilép csak úgy ha tudjátok miért az jó lenne addig is olvasok vissza, és ha pl harangot kérnek vagy bár mit azt hova kell szállítani vagy hogyan adom át stb??? -
axel123 #885 Hello!
Próbáld meg kitörölni a játék könyvtárából a videókat (Movie mappa tartalma), azok néhányszor megakaszthatják a betöltés folyamatát! -
Metontour #884 Az mitől lehet hogy miután bejön a JooWood logó utána csak fekete képernyőt kapok a Reneszánszban?Hogyan orvosolható?Köszönöm a választ! -
axel123 #883 MEGJELENT A The Guild 2 - Renaissance magyarítása a 4.1-es verzióhoz! -
axel123 #882 Üdv mindenkinek! Valaki tud valamit arról, hogy mikor fog megjelenni a Reneszánsz magyarítása? -
ismét sikerült fel patchelnem mostmár 1.4 re
de a feke háttér megint megjelent és nem találom sehol a megoldást rá :S:S -
valaki megmondaná nekem hogy kell patchelni?
1.letöltöttem a játékot,aztán feltettem 1.0 ás verzió volt
felpatcheltem 1.2 re majd feltettem a magyarítást
jah az alapjátékom angol volt
most fel szeretném tenni az 1.4 es patchet magyarítással
ha jól tudom 1.2 re felmegy az 1.4 nem
nekemm az 1.4 Protected változatot sikerült feltennem de akkor meg cracket kér amit nem találltam sehol..szóval valaki írja már le nekem hogy kell felpatchelni normálisan 1.4 ig köszi -
axel123 #879 Szuper játék a Reneszásznsz. Már nagyon várom a magyarítását! -
De a multiplayer legalább stabil... :D -
Nos #877 a reneszánsz per pillanat egy bughalmaz :(
-
Karámot építesz, aztán felépítesz egy farmot, és a disznó utáni bőr ikonképű fejesztést is kifizeted az épületben, és akkor már tenyésztheted is a sertéseket. -
na sikerült feltennem 1 kérdés a majorságnál hogy tudok sertést venni? -
Nos #874 http://forum.jowood.de/showthread.php?t=170618 -
Nos #873 Minek szerencsétlenkedtek az alapjátékkal.
A Reneszánszban minden benne van, ami az előzőkben, meg egy csomó új lehetőség. Ráadásul védelem nélkül jött ki.
(De a 4.1 patcen túl kellenek a bugfixek. A hivatalos fórumon minde megvan. Jó lenne 4.2) -
Legjobb a ha a 2.részt teszed fel mert az tartalmazza az alapot is -
axel123 #871 A The Guild 2 - Renaissance magyarítása hamarosan kész lesz!