The Guild 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan lehet karámot építeni? A majorságon belül a termelés fülön termények és állatok vannak, de karámépítés nincs. A jogokat már megvettem az állattartásra.
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy melyik játékok azok amik a Céhre hasonlítanak? Amivel én játszottam az a Pirates a port royale, de van még ilyesmi gazdálkodós, építgetõs , fejlesztgetõs gazdasági játék?
Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com
Én csak 1 hete kezdtem el vele játszani lenne jópár kérdésem, de senki sem ir😞
ha vki még nézegeti ezt a fórumot kéne egy kis segítség a kalózhajómmal. Ugyanis nem tudom megjavítani. Bedokkolok a kikötõmbe majd kiválasztom a hajót, aktívvá is válik a javítás ikon, de ha ráklikkelek nem történik semmi. Elõre is köszi.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
www.guild2hun.netai.net
Szabotáltam az egyetlen bányát a térképen, hogy mikor az épület már kellõképpen sérült, az egyik emberemmel elfoglalhassam.Sajnos az õrség túl korán jött, az emberemet megölték, a bánya meg leégett.A fõ problémám az, hogy az istennek se enged a régi bánya helyére újat építeni, pedig minden feltételem adott(van craftsman a karaktereim között, pénzem is elég).Hol azt írja, hogy nem építhetek az útra, hol azt, hogy ezen a helyen a bánya nem megközelíthetõ, szóval sose akar kizöldülni az épületem.
Pedig nagyon kellene a bánya, hogy legyen drágakövem az ékszerészmûhelyembe, mert most ott állok alapanyag nélkül...😞
Mi a franc lehet a gond, miért nem enged új bányát?
Próbáld meg kitörölni a játék könyvtárából a videókat (Movie mappa tartalma), azok néhányszor megakaszthatják a betöltés folyamatát!
de a feke háttér megint megjelent és nem találom sehol a megoldást rá :S:S
1.letöltöttem a játékot,aztán feltettem 1.0 ás verzió volt
felpatcheltem 1.2 re majd feltettem a magyarítást
jah az alapjátékom angol volt
most fel szeretném tenni az 1.4 es patchet magyarítással
ha jól tudom 1.2 re felmegy az 1.4 nem
nekemm az 1.4 Protected változatot sikerült feltennem de akkor meg cracket kér amit nem találltam sehol..szóval valaki írja már le nekem hogy kell felpatchelni normálisan 1.4 ig köszi
www.guild2hun.netai.net
A Reneszánszban minden benne van, ami az elõzõkben, meg egy csomó új lehetõség. Ráadásul védelem nélkül jött ki.
(De a 4.1 patcen túl kellenek a bugfixek. A hivatalos fórumon minde megvan. Jó lenne 4.2)
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Az alapjátéknál nagyon fontos a megfelelõ törés, különben elõjön a kedves fekete képernyõs dolog. A játékkal kapcsolatban ajánlom a The Guild 2 magyar portált, ahol minden jól le van írva.
feltettem az 1.4 et akkor fekete háttér
utána újratelepítettem az egészet
1.1 re feltettem az 1.2
töltés közbe beállt a játék
gondoltam felteszem az 1.3 at
nem engedi
felteszem az 1.4 et fekete háttér....
szal 1.4 el akarok játszani amihez gondolom kell lennie egy külön cracknak valahol de azt se találltam
aztán arra mehet az 1.4 es magyarítás
BÁR NEM SOKAT VÁROK A JÁTÉKTÓL HA MÁR ÚGY KEZDÕDIK HOGY TEDD FEL AZ ALAPJÁTÉKOT UTÁNA MÉG 600 patchet..szal magyarul FOS 😄
feltettem a játékot(angol)
feltettem az 1.4 es patchet
és most cracket kér 1.4 hez lehet valahonnan letölteni külön?
"A Reneszánsz esetén már a legalsó hivatalhoz is legalább a 3. megvásárolt rang szükséges, amíg ez nincs meg, addig a játék fel sem ajánlja a hivatali pozícióra való jelentkezést. "
nekem még csak 1 címet sikerült vennem a kevés lóvé miatt.
Na ok akkor van egy másik kérdésem:
Indítottam egy tudós karit.Bankházzal indultam.lehet alapból valami pénzt gyártani.gondolom itt az lenne a nyereség ha kamatra kikölcsönözném a pénzt.De hogyan jönnek be hozzám a hitel igénylõk?Nem látom hogyan lehetne invitálni õket.Ugye a pénzem csak fogy a gyártás miatt
köszi
1. rang vásárlása
2. feljelenteni valakit
3. épület elhagyása
tehát akkor az lehet hogy nem a megfelelõ idõben küldtem be a karakteremet a vh.-ba?
Bár mondom amikor észleltem hogy üres az alsó szék, egybõl bementem oda.Vagy esetleg várakozzam bent amíg meg nem jelenik az íróasztalos ikon mint opció?
köszi.
www.guild2hun.netai.net
De még akkor sem értem hogyan kell megszavaztatnom magamat!
Pont hogy a legalsó tisztség üresedett meg, mentem is a városházára hogy bejelentkezzek érte( azt is láttam már hogy egy üres szék-tisztség-mellett a jelentkezõk kis képe van)
Az világos hogy ha tudnám hogyan jelölhetném magam akkor a többiek szavaznak be(gondolom elõtte lehet egy kis befolyásolás lefizetéssel, ajándékkal stb)
DE HOGYAN jelölhetném magam a tisztségre hogy indulhassak egyáltalán a szavazáson??
KÖSZI ! Várom még a segítséget.
www.guild2hun.netai.net
de nem tudok rá kandidálni(jelentkezni).Pedig már 6-os szintû polgár vagyok.Ha bemegyek a városházára akkor csak vádat emelhetek illetve rangot vehetek pénzért.Nem látom hogy hogyan jelentkezhetnék tisztségekre..??? 😞((
Jah és már céh vezetõ is vagyok pl.
köszi.
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Nekem kezdõ karakterem craftsman volt és alapból kapott egy téglakészítõ üzemet, ami viszont tradesman-hez tartozó épület és tudta fejleszteni. Szóval lehetnek lehetõségek, hogy az alapkaszton belül tovább szakosodj, de lehet, hogy csak szimplán szint függõ. Még teljesen nem tiszta, hogy hogyan.
Interakciók nálam mûködnek: Aki ráér annak az interakció ikonja a feje fölött megjelenik, aki dolgozik vagy sürgõs dolga van azzal én sem tudok beszélni (nincs ideje azt mondja= Has no time). Jobb szélsõ sárga szinû interakció gombok multiplayerben használhatóak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.