The Guild 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megvan, a patrónus menünél.
Sziasztok!
Hogyan lehet karámot építeni? A majorságon belül a termelés fülön termények és állatok vannak, de karámépítés nincs. A jogokat már megvettem az állattartásra.
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy melyik játékok azok amik a Céhre hasonlítanak? Amivel én játszottam az a Pirates a port royale, de van még ilyesmi gazdálkodós, építgetõs , fejlesztgetõs gazdasági játék?
Palika1989
Ez nagyon jó játék, igazán elõrukkolhatnának egy harmadik résszel is! 😉

Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com

A múltkor felraktam a 4.17b patch- et, és nagyon belassult a játék, annyira, hogy teljesen élvezhetetlenné vált, más is tapasztalt ilyet? (az újrarakás sem oldja meg)
Akinek van kedve segíteni msn en en, [email protected]

Köszi elõre is😊
Hali

Én csak 1 hete kezdtem el vele játszani lenne jópár kérdésem, de senki sem ir😞
terasz
Toljátok inkább ti is online.
hu.europe1400.com
Ez a jowood tényleg haláli egy cég... Ez a Renaissance bugosabb mint az alapjáték, még a legújabb 4.17b patch-el is. Teszem azt kezdõdik egy tárgyalás, szöveg meg semmi, tehát nem tudok mit csinálni. Karakteremtõl lépésnyire áll akinek hízelegni/kenõpénzt adni kéne, erre kiírja hogy nem talál hozzá utat. Azért ennyire durva hibák az alapjátékban sem voltak. Kicsit csúnyább is lett a játék, a hardverigénye mégis jóval nagyobb. Épületben ha mozgok ütemesen akadozik, de ez az alapjátékban is megvolt, és ez külsõ területekre is igaz. Pedig jó lenne ha mûködne a Renaissance, mert pl. itt mindenféle trükk nélkül megoldható hogy egy év ne 4 évnek számítson, ez az alapjátékban még moddal sem oldható meg tökéletesen, amúgy is kicsit gyorsan megy minden a játékban, kevés az idõ, a lassítás erre nem gyógyír.
Hali.

ha vki még nézegeti ezt a fórumot kéne egy kis segítség a kalózhajómmal. Ugyanis nem tudom megjavítani. Bedokkolok a kikötõmbe majd kiválasztom a hajót, aktívvá is válik a javítás ikon, de ha ráklikkelek nem történik semmi. Elõre is köszi.
Mûködik!Dúskálok a vasban, ezüstben, drágakõben, aranyban! <#taps>

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Nagyon kösz a helpet, kipróbálom!

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Winterfresh
Sok olyan pálya van, ahol az esetlegesen megsemmisült épület helyére nem lehet többet ugyanolyan méretû, sõt egyes esetekben még kissebb épületet sem lehet építeni (például a Lyon közepén lévõ katedrális helye). Ilyen esetben kénytelen vagy a nyersanyaglelõhelytõl messzebb építeni az adott épületedet.

www.guild2hun.netai.net

Akadt egy kis gondom a Reneszánsz-ban...
Szabotáltam az egyetlen bányát a térképen, hogy mikor az épület már kellõképpen sérült, az egyik emberemmel elfoglalhassam.Sajnos az õrség túl korán jött, az emberemet megölték, a bánya meg leégett.A fõ problémám az, hogy az istennek se enged a régi bánya helyére újat építeni, pedig minden feltételem adott(van craftsman a karaktereim között, pénzem is elég).Hol azt írja, hogy nem építhetek az útra, hol azt, hogy ezen a helyen a bánya nem megközelíthetõ, szóval sose akar kizöldülni az épületem.
Pedig nagyon kellene a bánya, hogy legyen drágakövem az ékszerészmûhelyembe, mert most ott állok alapanyag nélkül...😞

Mi a franc lehet a gond, miért nem enged új bányát?

helló skacok nekem fekete az eleje ,és rengetegszer kilép csak úgy ha tudjátok miért az jó lenne addig is olvasok vissza, és ha pl harangot kérnek vagy bár mit azt hova kell szállítani vagy hogyan adom át stb???
Hello!
Próbáld meg kitörölni a játék könyvtárából a videókat (Movie mappa tartalma), azok néhányszor megakaszthatják a betöltés folyamatát!
Az mitõl lehet hogy miután bejön a JooWood logó utána csak fekete képernyõt kapok a Reneszánszban?Hogyan orvosolható?Köszönöm a választ!
MEGJELENT A The Guild 2 - Renaissance magyarítása a 4.1-es verzióhoz!
Üdv mindenkinek! Valaki tud valamit arról, hogy mikor fog megjelenni a Reneszánsz magyarítása?
Gab920926
ismét sikerült fel patchelnem mostmár 1.4 re
de a feke háttér megint megjelent és nem találom sehol a megoldást rá :S:S

Gab920926
valaki megmondaná nekem hogy kell patchelni?
1.letöltöttem a játékot,aztán feltettem 1.0 ás verzió volt
felpatcheltem 1.2 re majd feltettem a magyarítást
jah az alapjátékom angol volt
most fel szeretném tenni az 1.4 es patchet magyarítással
ha jól tudom 1.2 re felmegy az 1.4 nem
nekemm az 1.4 Protected változatot sikerült feltennem de akkor meg cracket kér amit nem találltam sehol..szóval valaki írja már le nekem hogy kell felpatchelni normálisan 1.4 ig köszi

Szuper játék a Reneszásznsz. Már nagyon várom a magyarítását!
Winterfresh
De a multiplayer legalább stabil... 😄

www.guild2hun.netai.net

a reneszánsz per pillanat egy bughalmaz 😞
Winterfresh
Karámot építesz, aztán felépítesz egy farmot, és a disznó utáni bõr ikonképû fejesztést is kifizeted az épületben, és akkor már tenyésztheted is a sertéseket.

www.guild2hun.netai.net

Gab920926
na sikerült feltennem 1 kérdés a majorságnál hogy tudok sertést venni?

http://forum.jowood.de/showthread.php?t=170618
Minek szerencsétlenkedtek az alapjátékkal.
A Reneszánszban minden benne van, ami az elõzõkben, meg egy csomó új lehetõség. Ráadásul védelem nélkül jött ki.

(De a 4.1 patcen túl kellenek a bugfixek. A hivatalos fórumon minde megvan. Jó lenne 4.2)
nagykispeter
Legjobb a ha a 2.részt teszed fel mert az tartalmazza az alapot is

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

A The Guild 2 - Renaissance magyarítása hamarosan kész lesz!
Hello!
Az alapjátéknál nagyon fontos a megfelelõ törés, különben elõjön a kedves fekete képernyõs dolog. A játékkal kapcsolatban ajánlom a The Guild 2 magyar portált, ahol minden jól le van írva.
Gab920926
Valaki írja már le nekem plíz hogy hogy van ez az egész
feltettem az 1.4 et akkor fekete háttér
utána újratelepítettem az egészet
1.1 re feltettem az 1.2
töltés közbe beállt a játék
gondoltam felteszem az 1.3 at
nem engedi
felteszem az 1.4 et fekete háttér....
szal 1.4 el akarok játszani amihez gondolom kell lennie egy külön cracknak valahol de azt se találltam
aztán arra mehet az 1.4 es magyarítás
BÁR NEM SOKAT VÁROK A JÁTÉKTÓL HA MÁR ÚGY KEZDÕDIK HOGY TEDD FEL AZ ALAPJÁTÉKOT UTÁNA MÉG 600 patchet..szal magyarul FOS 😄

Gab920926
Sikerült elinditanom de csak fekete háttér:S

Gab920926
üdv!
feltettem a játékot(angol)
feltettem az 1.4 es patchet
és most cracket kér 1.4 hez lehet valahonnan letölteni külön?

Aki már esetleg többet játszot a Reneszánsszal írhatna pár gondolatot, véleményt.
Nagyon jónak tûnik. Tetszenek az új dolgok. Kár, hogy a Tirol map szaggat a nagy magasságkülönbségek miatt. A grafikát nem szívesen venném le miatta. A 4 városos térkép viszont szépen fut 😊 és szép is.
Nah közben megtudtam ezt:
"A Reneszánsz esetén már a legalsó hivatalhoz is legalább a 3. megvásárolt rang szükséges, amíg ez nincs meg, addig a játék fel sem ajánlja a hivatali pozícióra való jelentkezést. "

nekem még csak 1 címet sikerült vennem a kevés lóvé miatt.

Na ok akkor van egy másik kérdésem:
Indítottam egy tudós karit.Bankházzal indultam.lehet alapból valami pénzt gyártani.gondolom itt az lenne a nyereség ha kamatra kikölcsönözném a pénzt.De hogyan jönnek be hozzám a hitel igénylõk?Nem látom hogyan lehetne invitálni õket.Ugye a pénzem csak fogy a gyártás miatt
köszi
köszi, értem.csak az a baj hogy amint írtam is én csak 3 zöld ikont látok:
1. rang vásárlása
2. feljelenteni valakit
3. épület elhagyása

tehát akkor az lehet hogy nem a megfelelõ idõben küldtem be a karakteremet a vh.-ba?
Bár mondom amikor észleltem hogy üres az alsó szék, egybõl bementem oda.Vagy esetleg várakozzam bent amíg meg nem jelenik az íróasztalos ikon mint opció?
köszi.
Winterfresh
Elõször is be kell küldened az emberedet a városházára, ahol az egyik olyan zöld ikonra kell kattintani, amely egy íróasztalt ábrázol. Ekkor kijön a város politikai szereplõinek táblája, ahol kiválaszthatod, hogy melyik hivatalra akarsz jelentkezni. Rákkattolsz a kiválasztott hivatalra, befizeted a jelentkezési költséget, majd vársz a szavazásra, ahol ha eléggé szeretnek, akkor be fognak szavazni.

www.guild2hun.netai.net

Köszönöm Winter!
De még akkor sem értem hogyan kell megszavaztatnom magamat!
Pont hogy a legalsó tisztség üresedett meg, mentem is a városházára hogy bejelentkezzek érte( azt is láttam már hogy egy üres szék-tisztség-mellett a jelentkezõk kis képe van)
Az világos hogy ha tudnám hogyan jelölhetném magam akkor a többiek szavaznak be(gondolom elõtte lehet egy kis befolyásolás lefizetéssel, ajándékkal stb)
DE HOGYAN jelölhetném magam a tisztségre hogy indulhassak egyáltalán a szavazáson??
KÖSZI ! Várom még a segítséget.
Winterfresh
Amennyiben még nincs hivatalod a városházán, akkor a ranglétrát alulról kezdve kell végigmásznod, azaz be kell szavaztatnod magad az elérhetõ legalacsonyabb tisztségbe, majd onnan egyesével menni felfele. Hivatal megszerzésekor nem számít se a céhmesteri cím, se a megvásárolt rang. (Kivéve a legmagasabb szintet, ahol már követelmény egy magasabb rang.)

www.guild2hun.netai.net

valaki meg tudná mondani hogyan lehet betölteni a városházán funkciót?Idõnként felszabaduk egy hely( egy üres szék az ikonja)
de nem tudok rá kandidálni(jelentkezni).Pedig már 6-os szintû polgár vagyok.Ha bemegyek a városházára akkor csak vádat emelhetek illetve rangot vehetek pénzért.Nem látom hogy hogyan jelentkezhetnék tisztségekre..??? 😞((
Jah és már céh vezetõ is vagyok pl.
köszi.
BlueMaster
Ennek utánanézek, köszi!!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

BlueMaster
nem mint HAYES-nek, neki ment a válasz....

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

4 alapkaszt stimmel nálam is.

Nekem kezdõ karakterem craftsman volt és alapból kapott egy téglakészítõ üzemet, ami viszont tradesman-hez tartozó épület és tudta fejleszteni. Szóval lehetnek lehetõségek, hogy az alapkaszton belül tovább szakosodj, de lehet, hogy csak szimplán szint függõ. Még teljesen nem tiszta, hogy hogyan.

Interakciók nálam mûködnek: Aki ráér annak az interakció ikonja a feje fölött megjelenik, aki dolgozik vagy sürgõs dolga van azzal én sem tudok beszélni (nincs ideje azt mondja= Has no time). Jobb szélsõ sárga szinû interakció gombok multiplayerben használhatóak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sikerült megoldanom a problémát😄😄
Mármint ugyanaz a problémád mint nekem?
BlueMaster
Nálam is ugyanez van sajnos... <#falbav>

köszönöm a semmit😊
HAYES
Csak azért kérdezem mert most telepítettem fel és az a problémám hogy a játékban nem elérhetõek az interakciók. Nem tudok beszélgetni, meg semmi hasonló, mindig azt írja hogy has no time, vagy valami ilyesmi. A másik meg hogy nekem ugyanúgy 4 karakterosztály van mint az alapjátékban. Van erre valami megoldás?