The Guild 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszike
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Hmuda: akkor elárulnád nekünk is hogyan lehet misét celebrálni? Köszi<#finom>#finom>
www.republiknet.hu
Aki átbasz, az basszon bét is!
amugy énis csak tippelek de artifact alatt azt hiszem relikviát kell érteni amit magasabb szintû templomban lehet csinálni és amivel hívõket lehet toborozni. a skill talán a használatok közötti idõt rövidíti le
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Végignyomtam a tutorialok és már játszogattam is egy kicsit.
Úgyhogy bevállalom, hogy láma vagyok, de egyszerûen nem értem, hogy az ArcaneKnowledge skill mit is csinál pontosan. Mik azok az Artefacts –ok? Valaki légyszí magyarázza el.
Köszönöm!
Végre rájöttem, hogy hogyan is kell misét tartani. Ha valakit dícsérek a szertartás alatt akkor annál javul a helyzet? Ki kellene békülnöm a polgármesterrel. Kicsit zavaró, hogy nem mindenki semleges a legelején. 😛
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Szóval:
- DVD verzió: securom loader 7.26 ÉS a daemon 4.03 feletti bármelyik verzió (vagy lemezre kiírva) jó neki (együtt). Patch-elhetõ és mûködõképes a játék. No problem.
A securom loader 7.26 használja azt a "procyon.exe" nevû file-t, ami a dvd verzióhoz hozzá lett rakva.
- Realoaded verzió: a kép készítésénél kimaradt az a lemezpozíció, ahonnan Securom-on kívüli védelemként a program kér egy titkos ellenõrzõ számsort.
Ez nincsen benne ebben a verzióban.
Így akinek ez van meg, annak meg kell várnia a jó crack-et.
De persze jobban jár ha meg is veszi a játékot a boltban, mert a jó játékokat érdemes megtisztelni a megvétellel. 😊
www.republiknet.hu
www.republiknet.hu
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
www.republiknet.hu
www.republiknet.hu
http://forum.jowood.de/showthread.php?t=122776
\"...de miért nem rakja ki a hasára a mellét???\"
felraktam a RELOADED verziót, http://forum.jowood.de/showthread.php?t=122703 szerint területi beállításokat átírtam angolról németre, felpatcheltem 1.15re, visszaírtam németre a területi beállításokat majd bemásoltam a RELOADED crackjét és így elindul.
Hogy fagy e azt még nem tudom, most próbálom ki...
dvd-s el sem indul a konyvtaraban levo procycon util-al sem.
(sot 3masik securomos szrt is probaltam,azzal sem)
reloaded elindul,es 5percig birja
warez rox 😊
1. akinek bugos ne a realoados verziót szerezze meg hanem a dvd-st mert abban van egy tools könyvtár amiben van egy porcyon nevü kis programocska ami egybõl meghackeli a patcheket. Ergó így nem kell várni míg valaki megkrackeli. Azért szedjétek le a dvd-st mert a realodos verziónál ez a progi nem mûködik.
2. Sorrendbe rakjátok fel a patcheket, azaz 1.01 majd 1.15 majd 1.16 ami már nem is igazi patch csak egy 7,5 Mb-os exe fálj.
3. Akit zavar, hogy német a szöveg - merthogy mind az 1.15 illetve az 1.16 is csak németûl jött még ki - az írja át a konfig iniben a languice=german helyett englishre.
Nekem ezzel a metodussal most már simán fut a game. Nem akad nem fagy és ami a legjobb nem dob ki 5 percenként.
Ja még valami. A készítõk felhívják a figyelmet, hogy kezdjen mindenki új játékot aki felrakta az 1.16-os patchet.
Nagy elõrelépés az elsõ rész óta, hogy legalább próbálkoznak újabb és újabb peccseket kiadni (több kevesebb sikerrel). Sajna azóta se változott a hozzáállásuk a dolgokhoz: "német verzió a fontos, az angol ratyi".
Több óra játék után, (és eltekintve a sok bugtól) hajszállal jobbnak tartom az elsõ részt ennél. Számomra az hangulatosabb volt, szórakoztatóbb. Itt egy csomó olyan dologba nyúltak bele, amibe nem kellett volna, azokra a részekre meg nem fordítottak elég idõt, amik az elsõ részben is elég gyatrák voltak.
Ha más játékhoz szeretném hasonlítani, akkor azt mondanám, hogy a Guild 1 a Guild 2höz képest olyan mint a Settlers 2 a Settlers 3 -hoz képest. Jó ... jó ... de nem az igazi 😊.
saját vélemény
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
akkor viszont ugy láccik megoldódik a probléma:reloaded ismét elk....
sajna én már csak holnap tudom ezt letesztelni,mert sajna valamibõl élni is kell😞
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Feltéve a Reloaded –féle crackot a töltési idõm KB. a 10x esére nõt és KB. 5 perc után kivágott a Desktopra. Visszaraktam az eredeti patchelt exet és hibátlanul ment több, mint egy órán keresztül.
kopp-kopp-kopp
reloaded verzió állandóan kidobált.
szal vmi eltérés lehet
szal leszedem akkor a clonedvd-t azt megnézzük az eredményt