The Guild 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello ! nem tudja valaki hogy mit jelent ha valaki " pitét " , " cake "-t ad nekem ( és az ikonja egy ideig látszodik a karakterm képe mellet)? Szóval mi a jelentése? jó vagy éppen akadályoz valamiben ??
Köszike
Hmuda
Nem a fõkari csinálja hanem az egyik pap. Jobb oldalon kiválasztod és ha épp a helyszinen van akkor ott lesz a zöld "Hold Sermon" vagy valami hasonló nevû gomb. Mise közben lehet egyvalakit dícsérni vagy ócsárolni. Ugyan még nem láttam hasznát, de lehet, hogy nem árt ostyából felszerelkezni a szertartás elõtt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Igen, klassz game. <#vigyor2>
Hmuda: akkor elárulnád nekünk is hogyan lehet misét celebrálni? Köszi<#finom>

www.republiknet.hu

terasz
biza!
Szerintetek jó játék?

Aki átbasz, az basszon bét is!

köszönöm mindenki segítségét megérte a fáradozás:3 óra game bug és fagyás nélkül óyeeee

amugy énis csak tippelek de artifact alatt azt hiszem relikviát kell érteni amit magasabb szintû templomban lehet csinálni és amivel hívõket lehet toborozni. a skill talán a használatok közötti idõt rövidíti le

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

CS@
Üdv!
Végignyomtam a tutorialok és már játszogattam is egy kicsit.
Úgyhogy bevállalom, hogy láma vagyok, de egyszerûen nem értem, hogy az ArcaneKnowledge skill mit is csinál pontosan. Mik azok az Artefacts –ok? Valaki légyszí magyarázza el.
Köszönöm!

Hmuda
Felraktam a klón változatra a reloaded patchet (a németekkel akármilyen machinálással se akart kibékülni, pedig pontról pontra követtem minden tanácsot). Kicsit mintha csökkent volna az akadozás és egy-két hülyeség kikerült (például ha betelik a munkahely akkor nem marad ott a felvétel gomb, hogy hajtogassa, hogy beteltünk). Síma Pr0t.St0p+procyon loaderrel minden zokszó nélkül elindul.

Végre rájöttem, hogy hogyan is kell misét tartani. Ha valakit dícsérek a szertartás alatt akkor annál javul a helyzet? Ki kellene békülnöm a polgármesterrel. Kicsit zavaró, hogy nem mindenki semleges a legelején. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Nah utánaolvastam mi a helyzet ezzel a védelemmel.
Szóval:
- DVD verzió: securom loader 7.26 ÉS a daemon 4.03 feletti bármelyik verzió (vagy lemezre kiírva) jó neki (együtt). Patch-elhetõ és mûködõképes a játék. No problem.
A securom loader 7.26 használja azt a "procyon.exe" nevû file-t, ami a dvd verzióhoz hozzá lett rakva.

- Realoaded verzió: a kép készítésénél kimaradt az a lemezpozíció, ahonnan Securom-on kívüli védelemként a program kér egy titkos ellenõrzõ számsort.
Ez nincsen benne ebben a verzióban.
Így akinek ez van meg, annak meg kell várnia a jó crack-et.

De persze jobban jár ha meg is veszi a játékot a boltban, mert a jó játékokat érdemes megtisztelni a megvétellel. 😊

www.republiknet.hu

Tudom én azt, de sajna nagyok ezek a game-k és kétszer leszedni nem biztos hogy mindenki le tudja könnyedén. <#worship>

www.republiknet.hu

Pluskast
Igen. Errõl beszéltem😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Az elsõ patch benne van alapból az 1.15-öt és a 1.16-ot meg a jowood fórumáról.

Pluskast
Már bocsánat de meg lehet találni a dvd-s verziót is.

És honnan szedted le a patcheket?
A Clone dvd-s verziót is érdemes patchelni?
Akiknek csak a reloaded van meg, az most szívhatja a fogát, mert amit ajánlasz az nekik nem megy. <#wow1>

www.republiknet.hu

Persze, de neked a dvd verzióról megy, így az az exe nem jó a többieknek (csak akiknek szintén a full dvd-s van meg).

www.republiknet.hu

clone dvd-s verzio, winXP sp2, és mondom hogy fut minden gond nélkül!!!
Pluskast
Amúgy íme itt a link ahonnan le lehet szedni az 1.16-os patchet.

http://forum.jowood.de/showthread.php?t=122776

Pluskast
Mert az 1.16 a jó! 1.15 szar.

Sajnos 1.15-tel is fagy... 😞 Az a fura, hogy a játék fõképernyõjén csak 1.1-es verziószámot ír ki, pedig elméletileg mindent jól csináltam... Valami tipp esetleg?

\"...de miért nem rakja ki a hasára a mellét???\"

Nah, nekem sikerült a RELOADED verziót felpatchelnem 1.15-re a következõ módon:

felraktam a RELOADED verziót, http://forum.jowood.de/showthread.php?t=122703 szerint területi beállításokat átírtam angolról németre, felpatcheltem 1.15re, visszaírtam németre a területi beállításokat majd bemásoltam a RELOADED crackjét és így elindul.
Hogy fagy e azt még nem tudom, most próbálom ki...

dartonita
dvdst mar toroltem 40 probalkozas es reinstall utan.
reloaded-ot most fogom

Pluskast
És melyik van fent? Mert ha a realoadost hagytad fenn és úgy próbálod a dvd-st elíndítani akkor az nem fog menni.

dartonita
en leszedtem mind2ot

dvd-s el sem indul a konyvtaraban levo procycon util-al sem.

(sot 3masik securomos szrt is probaltam,azzal sem)

reloaded elindul,es 5percig birja

warez rox 😊

Pluskast
Ja és még valami. Minden indításnál legyen bemountolva a deamon toolsba a dvd-s változat mds fálja mert annélkül nem fog elindúlni és ha valakinek van anti-blax progija akkor az kapcsolja ki ha játszani akar.

Pluskast
Na srácok tessék felnézni a joowod guild 2 német fórumára. onnan lehet leszedni az 1.16-os patchet. Ezzel már gond nélkül fut a game. A lényeg:
1. akinek bugos ne a realoados verziót szerezze meg hanem a dvd-st mert abban van egy tools könyvtár amiben van egy porcyon nevü kis programocska ami egybõl meghackeli a patcheket. Ergó így nem kell várni míg valaki megkrackeli. Azért szedjétek le a dvd-st mert a realodos verziónál ez a progi nem mûködik.
2. Sorrendbe rakjátok fel a patcheket, azaz 1.01 majd 1.15 majd 1.16 ami már nem is igazi patch csak egy 7,5 Mb-os exe fálj.
3. Akit zavar, hogy német a szöveg - merthogy mind az 1.15 illetve az 1.16 is csak németûl jött még ki - az írja át a konfig iniben a languice=german helyett englishre.
Nekem ezzel a metodussal most már simán fut a game. Nem akad nem fagy és ami a legjobb nem dob ki 5 percenként.
Ja még valami. A készítõk felhívják a figyelmet, hogy kezdjen mindenki új játékot aki felrakta az 1.16-os patchet.

És semmi bug, semmi fagyás azóta?

rálehet dobni a német patcheket az angolra úgy hogy angol is marad link.Eme leirásal simán fel tudtam patchelni 1.15ig és müxik is

ZsZso
Jó majd akkor lesz a gamma, ha kijön a Gold! (kopp kopp)

Nagy elõrelépés az elsõ rész óta, hogy legalább próbálkoznak újabb és újabb peccseket kiadni (több kevesebb sikerrel). Sajna azóta se változott a hozzáállásuk a dolgokhoz: "német verzió a fontos, az angol ratyi".

Több óra játék után, (és eltekintve a sok bugtól) hajszállal jobbnak tartom az elsõ részt ennél. Számomra az hangulatosabb volt, szórakoztatóbb. Itt egy csomó olyan dologba nyúltak bele, amibe nem kellett volna, azokra a részekre meg nem fordítottak elég idõt, amik az elsõ részben is elég gyatrák voltak.

Ha más játékhoz szeretném hasonlítani, akkor azt mondanám, hogy a Guild 1 a Guild 2höz képest olyan mint a Settlers 2 a Settlers 3 -hoz képest. Jó ... jó ... de nem az igazi 😊.

saját vélemény

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

most töröltem le játékot, 10 perce 😄 de majd még vmikor próbálgatok vele szórakozni... azért thx
CS@
Elég sokféle SecuromLoader –er találkoztam már és közülük nekem csak az ITT található vált be. Ha esetleg pont ezt nem próbáltad még, akkor egy tesztet megér.

az jó, mert nálam a securomloader nem mûkszik egy játéknál se
CS@
Tiszta sor bocsy a #214bõl kifelejtettem megjegyezni, hogy ilyenkor csak SecuromLoader(asr.exe) mûxik(mentségemre legyen, haogy a #204re hivatkoztam, ahol megjegyeztem).

hát ez érdekes, mert nekem a patchelt exével el sem indul xD csak kiírja azt a secorumos baromságot, hogy nincs bent a cd vagy mi... már kezdek nagyon ideges lenni ezzel a játékkal. dolgozhattak volna még vele, ha már ilyen bugos
hajjaj erre bizony nemis gondoltam😄

akkor viszont ugy láccik megoldódik a probléma:reloaded ismét elk....
sajna én már csak holnap tudom ezt letesztelni,mert sajna valamibõl élni is kell😞

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

CS@
Tesztelgettem egy kicsit azt amit a #204 –ben írtam.
Feltéve a Reloaded –féle crackot a töltési idõm KB. a 10x esére nõt és KB. 5 perc után kivágott a Desktopra. Visszaraktam az eredeti patchelt exet és hibátlanul ment több, mint egy órán keresztül.

terasz
részemrõl leszedtem a clone-t, felpeccseltem, és most nincs vele bajom
kopp-kopp-kopp

reloaded verzió állandóan kidobált.
Titan
Ejjj! Mivel a Reloados-ban benne van a fix és a crack is neeeem???

amúgy sztem nem teljesen ugyanaz a 2 verzió mert a reloadedos verzió 28 db 47,6 MB+1 db 9,6 MB-s darabban van, a cloneos meg 27*47,6+1*43,3
szal vmi eltérés lehet

I.C.ram
hat ez a második rész nagyon ratyi az elsõhöz képest... 😞
énis ugy gondoltam ezért tegnap reinstalláltam és leszedtem torrentrõl csak a securommegkerülõ progit de az valahogy nem indította el. meg van helyem szal leszedek akkor egy másik verziót azt meglátjuk mi lesz.

hiba
Nincs valami FAQ a gamerol?

CS@
Ha megvan a Reloadedes és azt felinstallálod, de a crack –et nem rakod fel, akkor az nem tök ugyanaz, mint ha a Clone –ost raknád fel?

Hajrá! Majd mesélj hogy milyen azzal! Ha tényleg a crack a szar, akkor megvan a véleményem a RELOADED-ról. Mostanában nem igazán remekelnek...

akkor van egy sanda gyanúm miért lépeget ki:a RELOADED miatt lehet
szal leszedem akkor a clonedvd-t azt megnézzük az eredményt

CS@
Bár én még elég keveset játszottam a játékkal(KB.2órát), de eddig semmilyen problémám nem volt(WinXP SP1). Clonos verzióra raktam a #180-ban található patch –et, de a benne található exe –t azt nem(azért, ha legközelebb nekiülök felrakom azt is), úgyhogy eddig SecuromLoader –el(asr.exe) játszottam.

milyen verziód van reloaded v clonedvd+milyen az oprencered?

a reloadedos verzió is mûködik a clonedvd-s progival? mert sztem nem

Most látom, hogy ez az "alap" Reloados patch + crack, ami az ISO crack mappájában is benne van... 😞