The Guild 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HELP PLEASE!!!
ON
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Bocs! Egy kis off-topic... Nincs meg vkinek a Guild I Gold Edition Manualja(pdf)? Ha elküldené mailben, nagyon megköszönném ([email protected]).
Népek ide a sok okosságot<#smile>#smile><#wink>#wink>
elõbb telepítsd fel a játékot, majd indítsd el és tölts el vele pár órát, aztán találhatsz te is dögivel 😄
"ti találtatok egyáltalán bugot?!?!?!?!?!?" ...ezt mind tök ártatlan bociszemmel 😄
gondolom én 8000x600 fogom..
más. Tegnap bementem az 576 boltba megkérdezni, hogy mikor jön és náluk szept. 29-re volt kiírva!
Gondolom az optimalizáció miatt csúszik, ezért érdemes megvárni a hivatalos megjelenést, majd errõl klón..
\"...de miért nem rakja ki a hasára a mellét???\"
2,4 procival, fél giga rammal és egy 9600pro-val elmegy?
ti mivel nyomjátok?
köszi
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
\"...de miért nem rakja ki a hasára a mellét???\"
😞(
ugyanakkor egy fárasztó nap után kéjes örömmel mészároltam le a konkurrens család prominens tagjait, és 8 éven belül teljes hatalmat szereztem a városi tanácsban
😊
rohadjon meg ez a játék, nem ér ennyit az egész---> kuka
Ugye jól tudom, hogy most jelenik (okt. 3.) a játék?
köszii
Viszont, ha egy kicsit utána olvasol, mondjuk ITT vagy ITT, akkor láthatod, hogy egyesek állítása szerint ennek nincs semmi értelme, mert ez idõvel magától is bekövetkezik a játékban(1kör/1év).
Ha pedig veszed a fáradságot és átböngészed az egész fórumot, akkor olyat is fogsz találni akinek komoly problémái adódtak ezután a MODdolás után.
mindenki 100 évig él.
lehetett volna alapból 2 év egy kör, és akkor normálisan mindenki nyomott volna egy 50est, ami az akkori gazdagokra jellemzõ volt.
2 éves MOD van, valahol a hiv. fórumon írtak róla, honnan lehet leszedni.
Az jó, mert akkor meg mindenki majd 200 évig él..
😊)
Kipróbálnám úgy is.
Köszi
www.republiknet.hu
The Matrix has you...
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Ebben a részben jól van megoldva az üzlet vezetése? értem ezalatt a "mester" felvételét, aki önállóan viszi a boltot.
az elõzõ részben voltak gondok vele, legalábbis nekem. enyhén szólva nem volt a toppon.
The Matrix has you...
Aki átbasz, az basszon bét is!
"I cant reach my goal" üzenettel. Próbáltam úgy is, hogy kintrõl katt, úgy is, hogy bentrõl katt. Semmi. Volt már valakinek ilyen?
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
-nekem soha egyszer sem fagyott ki a játék
-a most kijött 1.16-os "beta exe-t" minden féle gond nélül felraktam a megbugerált korábban már említett 1.1-es angol patch-re
kérdés: hogy tudom használni a spy-on someone opciót, amit már megvásároltam upgradekáént a házamhoz? sem a fõ karaktereim sem a henchmanjaim action listájában nem jelenik meg.....
válasz Tutilevinek: henchmanokat a rezidenciádban tudsz felvenni, pont úg ymint alkalmazottat egy bolthoz (a munkahelyek számát is lehet növelni) Illetve teljesen egyzserûen kiválasztasz az utcán járkáló tömegbõl egy neked tetszõ unemployed arcot!
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
olvasom a hsz-eket és feltûnt pár dolog. játszottam az elsõ résszel, imádtam meg minden, többé-kevésbé ment is.
szóval legelsõ mindjárt az elõzõ hsz. mi az, hogy be lehet nézni a házakba? hát az elsõbe ez volt az egyik alap dolog. ezt itt kivették vagy mi?
meg úgy néhány példával felsorolva mi változott pozitívan és mi negatívan az elõzõ részhez képest?
The Matrix has you...
Kly9: Igen. Nyomd végig a tutorialt, addig nem érdemes vele vacakolni, mert én a közel egy órás tutorialból jöttem pl rá, hogy bele lehet lépni a házakba (pedig egy szép nagy gomb is kint van e célból, csak nem tûnt fel 😉).
Tutorial nézése nélkül nem jutsz itt semmire.
www.republiknet.hu
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
Aki átbasz, az basszon bét is!
Az irányítás kabaré, Két gombot lenyomvatartani a kameramozgatáshoz? Tartsd lenyomva a jobb egérgombot az infóablakon való olvasáshoz majd mikor elereszted becsukódik. Kész egérgyilkosság a játék.
Az AI néha nevetségesen viselkedik, két útvonal közül mindíg a hosszabikat választja a szállításnál.
Marha kevés map van. Legalább egy normális pályaszerkesztõt adnának hozzá, mondjuk akkor is kevés a mapok száma. Mit képzelnek ezek, hogy majd mi elkészítjük a játékot helyettük?
Csináltam egy olyat, hogy vettem egy új házat és eladtam a régit. Erre beköltözik az új tulaj, fizetség meg nuku. Nemtom, hogy ez bug-e, de, ha én csináltam rosszul valamit, akkor a tutorial gáz.
Nagyon vártam ezt a játékot, de ez így nagyon szar. Ezen semmilyen patch nem segít->uninstall és kuka kategória