The Guild 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most akkor meg lehet csinálni végülis a Reloaded verziót úgy, hogy mûködjön rendesen? Már 3x végigolvastam az egész fórumot, meg megcsináltam minden patch-elést meg securom loader meg procyon meg DT 4.06 meg mittudomén, de vagy kilép a picsába vagy kiírja azt a sz@r védelmi hülyeséget indulás elõtt.
HELP PLEASE!!!
Az a gáz hogy még a menüig sem jutok el...DVDs verzióm van de nem képfájlban hanem kicsomagolva...
gondolom már unalmas a kérdés...de most huztam le a gemet!próbálom elindítani...végignyomja az intrót,meg mindent és amikor bejön a loading képernyó a betöltés kb.95%-ánál kilép a windowsba...ez mitöl van és hogyan lehet orvosolni???Köszi üdv...
Titan
Már dolgoznak rajta a fiuk...

A magyarítás tényleg jó lenne!!!!!Nem válalja be valaki????
Apus
úgy emlékszem nem is volt az külön kieg, hanem Gold edition-be hozták ki ami tartalmazta azt is, meg patchet.
ON

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

nekem még az 1 kiegészítõjét se sikerült sehol találnom, pedig osztálytársam annyira odavan a temetkezési vállalkozóért (vagy miért...) 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Sziasztok!

Bocs! Egy kis off-topic... Nincs meg vkinek a Guild I Gold Edition Manualja(pdf)? Ha elküldené mailben, nagyon megköszönném ([email protected]).
Ki milyen karakterrel jáccik? Miért?
Népek ide a sok okosságot<#smile><#wink>
valszeg énsem megvenni fogom elõször de majd szépen körbeszaglászom és megfontoltan kölcsönkéregetek 😄

CS@
aztán akik már kicsit több idõt töltöttek el vele, azok valószínûleg be is fogják írni válaszként, hogy:
elõbb telepítsd fel a játékot, majd indítsd el és tölts el vele pár órát, aztán találhatsz te is dögivel 😄

dejó lesz majd a polcról megvenni az eredetit és azt beírni hogy:
"ti találtatok egyáltalán bugot?!?!?!?!?!?" ...ezt mind tök ártatlan bociszemmel 😄

fakk!

dartonita
nincs 800*600

1024*768 a legkisebb :S

terasz
??
de miért?

az sem lesz magyar nyelvû..
😊)
ja csak jelenjen meg itthon is!

terasz
szerintem a kint kévõ clone is ugyanez, de majd az okosok megmondják..
milyen felbontásban tolod?
gondolom én 8000x600 fogom..

más. Tegnap bementem az 576 boltba megkérdezni, hogy mikor jön és náluk szept. 29-re volt kiírva!
Gondolom az optimalizáció miatt csúszik, ezért érdemes megvárni a hivatalos megjelenést, majd errõl klón..

Elég gépigényes, fõleg az idõ elõrehaladtával.Intel 930D-m van (dual core, 3GHZ), 7900GT-m és 1 GB 667-es Corsair ramjaim, de néha igencsak be-beszaggat. Ráadásul mindezt medium(!) detailen!!!

\"...de miért nem rakja ki a hasára a mellét???\"

hali!
2,4 procival, fél giga rammal és egy 9600pro-val elmegy?
ti mivel nyomjátok?

köszi

balee4
Én a reloaded verziót szedtem le, ez egyáltalán nem müxik sehogy sem? Itt legalábbis azt olvastam!

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Fritz Von...
Itt direkt dolgok nincsenek, teljesen más a karakterfejlõdés. Tudsz trainelni, az XP-t oda teszed, ahova te akarod. A backroom-ot úgy tudod használni, hogy felfogadsz a házadba is embereket, akik (thug) neked dolgoznak, de nem a termelõ munkában. 😊 A jobb oldalon a házadnál láthatod majd az embereidet, és ha egyiket kiválasztod, akkor a piros kard ikonnál meg fog jelenni egy halom opció, mint pl bomba szabotázs, info szerzése, stb.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Meg tudná mondani valaki, hogy hogyan tudnám használni a házamban lévõ backroom-ot? Ha jól emlékszem, az elõzõ részben ott különbözõ dolgokat lehetett tenni...

\"...de miért nem rakja ki a hasára a mellét???\"

1.16 ANGOL patchet ? honnan lehet ? webcímet ha kérhetném
Pluskast
Guild 2 német fórum.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

terasz
igen, elég bugos sajnos
😞(

ugyanakkor egy fárasztó nap után kéjes örömmel mészároltam le a konkurrens család prominens tagjait, és 8 éven belül teljes hatalmat szereztem a városi tanácsban
😊
PTW
ez a játék használhatatlan, egy rakás sz*r bughalmaz , és semmilyen patch nem segít rajta. sikerült belefutnom a "cant reach my goal, no valid path" kettõsbe. nem tudok bemenni a házamba, semmiképpen. se újratöltés se semmi nem segít , építek egy másikat gondolom hátha, remek ebbe betudok menni viszont amikor a feleségemmel szeretném tölteni az éjszakát megindulnak a kijárat felé, átlépnek az ajtón majd közlik hogy cant reach goal.

rohadjon meg ez a játék, nem ér ennyit az egész---> kuka

honnan lehet leszedni az 1.16 -os patchet ?
hali!
Ugye jól tudom, hogy most jelenik (okt. 3.) a játék?

köszii

CS@
Szorry azt kifelejtettem, hogy ez a MODdolás csak új játék kezdése esetén mûködik, a már megkezdett játékra nincs semmilyen hatással. Fordítva is igaz, tehát ha kezdesz egy 2éves játékot és utána visszaállítod az eredeti állapotot a már megkezdett játékod továbbra is a MODdolt beállítást fogja használni.

CS@
Olyat tök egyszerû elõállítani, hogy egy kör 1évnek felel meg, de a karakter 2évet öregszik, bõvebben ITT.
Viszont, ha egy kicsit utána olvasol, mondjuk ITT vagy ITT, akkor láthatod, hogy egyesek állítása szerint ennek nincs semmi értelme, mert ez idõvel magától is bekövetkezik a játékban(1kör/1év).
Ha pedig veszed a fáradságot és átböngészed az egész fórumot, akkor olyat is fogsz találni akinek komoly problémái adódtak ezután a MODdolás után.

terasz
ez a 4éves rendszer totál csõd.

mindenki 100 évig él.
lehetett volna alapból 2 év egy kör, és akkor normálisan mindenki nyomott volna egy 50est, ami az akkori gazdagokra jellemzõ volt.

2 éves MOD van, valahol a hiv. fórumon írtak róla, honnan lehet leszedni.
Az jó, mert akkor meg mindenki majd 200 évig él..
😊)
Nem tudja valaki hogyan lehet átírni a játékot hogy 2 vagy 1 évente teljen az idõ?
Kipróbálnám úgy is.
Köszi

www.republiknet.hu

bigapó
szavaidból azt vonom le, hogy ugyan mûanyag érzetû, de legalább használható😊)

The Matrix has you...

_Atti_
be lehet állitani egy csomó mindent miszerint vezesse az üzletet, de sajnos itt nem mesternek hivják és nem kell neki fizetés hanem pusztán átrakod AIra azt slussz.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

bigapó
Hali!

Ebben a részben jól van megoldva az üzlet vezetése? értem ezalatt a "mester" felvételét, aki önállóan viszi a boltot.
az elõzõ részben voltak gondok vele, legalábbis nekem. enyhén szólva nem volt a toppon.

The Matrix has you...

Nemtom, elég szarul van megírva, nekem játszhatatlanul szaggat, pedig elég jó a vas. De fagyni nem fagyott.

Hogy lehetne csökkenteni a szaggatást? Megpróbáltam lejjebb venni a grafikát, de 1024x768 alá nem lehet. Egyéb 5let?

Aki átbasz, az basszon bét is!

Fritz Von...
Következõ a helyzet. Feltettem a Clone verziót, a fagyások miatt. Megy is, minden fasza. Csakhogy délután mentettem egyet, megszületett a fiam, stb stb. És se a fõkarimmal, se a feleségemmel NEM TUDOK bejutni a házamba.
"I cant reach my goal" üzenettel. Próbáltam úgy is, hogy kintrõl katt, úgy is, hogy bentrõl katt. Semmi. Volt már valakinek ilyen?

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

PTW
érdekes dolgok:
-nekem soha egyszer sem fagyott ki a játék
-a most kijött 1.16-os "beta exe-t" minden féle gond nélül felraktam a megbugerált korábban már említett 1.1-es angol patch-re

kérdés: hogy tudom használni a spy-on someone opciót, amit már megvásároltam upgradekáént a házamhoz? sem a fõ karaktereim sem a henchmanjaim action listájában nem jelenik meg.....

válasz Tutilevinek: henchmanokat a rezidenciádban tudsz felvenni, pont úg ymint alkalmazottat egy bolthoz (a munkahelyek számát is lehet növelni) Illetve teljesen egyzserûen kiválasztasz az utcán járkáló tömegbõl egy neked tetszõ unemployed arcot!

letöltöttem a german 1.1 patchet és amikor installálom, amikor ki kell választani a foldert mindig valami baj van. Mit csináljak?
CS@
Be lehet menni itt is a házakba van erre egy ikon illetve duplaklikk is megteszi, valamint, ha valaki olyannak a képén nyomsz duplaklikket aki már bent van, akkor is rögtön bejutsz. Kivétel ez alól néhány magánlakás amiben, ha este alszanak, akkor bezárják és így nem lehet bejutni.

CS@
„Az irányítás kabaré, Két gombot lenyomvatartani a kameramozgatáshoz?” – Szerintem azért 2006ban már minden számítógéptulaj megengedhet magának egy görgõs egeret, aminek a középsõ gombja tökéletes alkalmas minden kameramozgatásra(zoom, döntés, forgatás).

észrevétel a templomokhoz kapcsolódóan:valakinek a felmagasztalása igen hasznos dolog mise közben mert ezzel a módszerrel jelentõsen lehet javítani a hozzáfûzõdõ viszonyunkon,ami jól jöhet politikai pályafutásunkhoz.azonban csak azt dicsérjük,aki éppen a templomban tartózkodik és hallgatja a misét

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

bigapó
hali!

olvasom a hsz-eket és feltûnt pár dolog. játszottam az elsõ résszel, imádtam meg minden, többé-kevésbé ment is.
szóval legelsõ mindjárt az elõzõ hsz. mi az, hogy be lehet nézni a házakba? hát az elsõbe ez volt az egyik alap dolog. ezt itt kivették vagy mi?

meg úgy néhány példával felsorolva mi változott pozitívan és mi negatívan az elõzõ részhez képest?

The Matrix has you...

Köszi.

Kly9: Igen. Nyomd végig a tutorialt, addig nem érdemes vele vacakolni, mert én a közel egy órás tutorialból jöttem pl rá, hogy bele lehet lépni a házakba (pedig egy szép nagy gomb is kint van e célból, csak nem tûnt fel 😉).
Tutorial nézése nélkül nem jutsz itt semmire.

www.republiknet.hu

engem az érdekelne hogy fogadok fel henchment?

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

habár sajátmagam a tutorialok ellen vagyok,sztem ezaz a game a aminél szinte MUSZÁJ megcsinálni hogy értsd mi történik.szal neked is azt ajánlom:vidd végig a tutorialt és ha utána is van kérdésed bátran fordulj vele ide

Most szereztem meg a játékot. El tudnátok igazítani? Elég <#lama> vok. Megcsináltam a karim és beléptem a játékba addig ok. (rouge vok) DE az után mit kell csinálni? (El mentem vmi nemeshez, nála vettem civilian jógot, vagymi a rákot és támogattam vmi politikai személyt.)

Aki átbasz, az basszon bét is!

Nem értem miért muszály min 1024-es képernyõfelbontás és 32 bites színmélység hozzá. Tök játszhatatlan 512 MB memóriával, ha 2 dinasztiát állítok be és minden minimum konfigon van akkor is akadozik. Nem értem egy stratégiához minek ilyen grafika. Inkább a játékmeneten javítottak volna...
Az irányítás kabaré, Két gombot lenyomvatartani a kameramozgatáshoz? Tartsd lenyomva a jobb egérgombot az infóablakon való olvasáshoz majd mikor elereszted becsukódik. Kész egérgyilkosság a játék.
Az AI néha nevetségesen viselkedik, két útvonal közül mindíg a hosszabikat választja a szállításnál.
Marha kevés map van. Legalább egy normális pályaszerkesztõt adnának hozzá, mondjuk akkor is kevés a mapok száma. Mit képzelnek ezek, hogy majd mi elkészítjük a játékot helyettük?
Csináltam egy olyat, hogy vettem egy új házat és eladtam a régit. Erre beköltözik az új tulaj, fizetség meg nuku. Nemtom, hogy ez bug-e, de, ha én csináltam rosszul valamit, akkor a tutorial gáz.
Nagyon vártam ezt a játékot, de ez így nagyon szar. Ezen semmilyen patch nem segít->uninstall és kuka kategória