950
The Guild 2
  • Grrrrrrr
    Azt csak eredetivel lehet gondolom. :-)
  • donatus13
    amugy
  • donatus13
    10 kálán osztottam bE:D:D:D:
    nem toltam le mert teccik :) Azaz letoltam de az nem cask saját vélemény maugy sekni nem akar vele multizni?
  • Grrrrrrr
    Nektek volt olyan, hogy akit elvettetek egy idő után visszakerült a másik család színébe, és elvesztetted felette az irányításat? A házasság megmaradt.

A nmásik: van valami beállítás, amivel az automata nem ilyen idiótán oldja meg a dolgokat? xcsak mert van fatelepem, hegyekbe áll a fa, a fáklyák meg nem készülnek fahiány miatt. És 8 épületet összehangolni nincs időm, ha mellette politizálni is akarok.
  • Faterx
    Kösz!
  • nagykispeter
    Nem ,de napokon belül lesz hozzá
  • Faterx
    Grrrrrrr?
  • Faterx
    Sziasztok
    A magyar (boltira) felmegy az 1.3?
  • Grrrrrrr
    Sikerült elérnem a céh főügyintéző posztot. De ez nem ad igazán +-t. majd talán a céh mester.
  • Prince23
    Már azt hittem, h letoltad a sárga földig:DD De látom 5-ös skálán osztottad be.
  • donatus13
    sztet is de inkább így

grafika 3
    Hangulat 5
    Hangok 5
    Irányíthatoság 2

Amugy nagyon teccik a játék:) sokat jáccom vele de sok mindenen lehetne változtatni.
  • Prince23
    Sztem ez a gamma sokkal nehezebb mint a Sims 2.
    Ide aztán full, tiszta aggyal kell neki látni a karrierünknek...

Grafika: 9
    Hangulat: 8
    Hangok: 8
    Irányíthatóság: 7.5
  • nagykispeter
    Az lehet.
    Én átállítottam mikor már több volt ,hogy a számítógép vezérelje.
    Úgysincs idő arra hogy politikát és a családot is irányítsd!
  • olympus
    Én nekem mostmár van egy Ékszerműhelyek, bányám, farmom, templomom:)

igaz 3. dinasztia:D
  • Grrrrrrr
    Hát pedig megint kifogyott a piacról a vas. Én a legnehezebb fokozaton játszom, talán azért. Most azon agyalok, hogy úgy kellene kezdeni, semmi kiadás, amíg lehet, nyomni kell az ipart, majd az öntöműhelyt eladbni, és beruházni egy bányába. Ehhez 7500 aranyat kell eladnom. Azért még megpróbűlom megmenteni ezt az állást, eladom az öntödét, és politkai karrierbe kezdek. Ha tudok.
  • Grrrrrrr
    igen.
  • nagykispeter
    Én azzal kezdtem és vólt,vaqlami más a bibi!
    1.3-al játszol?
  • Grrrrrrr
    Műkszik. Tök jó. :-D

Mesteremberként viszont nem biztos, hogy öntödével kellett volna bnyitnom. Ugyanis nem volt fa a piacon, amiből vásárolhattam volna...
  • Grrrrrrr
    Műkszik. Tök jó. :-D

Mesteremberként viszont nem biztos, hogy öntödével kellett volna bnyitnom. Ugyanis nem volt fa a piacon, amiből vásárolhattam volna...
  • Grrrrrrr
    na... kitörölgettem azokat a fájlokat, amikbe belekötött, és így már lefutott a javítás telepítője...
  • Grrrrrrr
    This program cannot update the installed version of the Gulid 2 because of the following reason: D:\PROGRAM FILES\THE GULID 2\Objects\Characters\worker_cart_male.nif unknow version

Ezt nem értem. Simán az 1.0-ra akartam feltenni az 1.3-at. Vagy előtte tegyem be az 1.0 cracket?
  • Grrrrrrr
    De arra nincs magyarítás, és én nem tudnék játszani vele.
  • OculusDei
    javallom a a legújabb verzió beszerzését - The Guild 2 - Pirates of the European Seas, ami stand alone lett -. az már 2.0 és engem nem dobott ki egyszer se. a kalóz fícsőr elég gyenge lett de legalább stabil a játék.
  • nagykispeter
    Nem .
    Az 1.3 oldja meg
  • Grrrrrrr
    Uninstall. Bármit próbáltam vele, folyton kidobott. És nem találtam meg máshol a játékot. (Mondjuk clone verzióban.)7000 forint pedig hatalmas pénz nekem. Kár, mert amúgy tetszett a játék. :-(
  • Grrrrrrr
    Engem is folyton kidobál. Wanadoo-s reloaded verzió. Azt hittem a magyarítás miatt, de nem. Akkor is kidob, ha nincs fent. Igaz, ez 1.1 verzió. Talán az 1.2 megoldja ezt a problémát?
  • nagykispeter
    szerintem az az utolsó
    az 1.3 -al nem egész kompatibilis
  • Grrrrrrr
    Üdv! Megnéztem ezt a magyarítás oldalt. Sajna vendégkönyv, vagy ilyesmi nincs rajta, ezért itt kell megkérdezzem: A legalsó rövidékezetes a legújabb honosítás verzió? Ha igen, akkor gondolom ez megy 1.2-vel. És 1.3-mal próbálta már valaki ezt az 1.2 magyarítást?
  • nagykispeter
    köszi
  • olympus
    guild2.uw.hu
  • nagykispeter
    Az alapjáték honosítás az a játékból kivett,vagy külön készült?
    A kieg.-nek készül-e?
  • olympus
    sztem még nincs
  • fbd195
    én is prince-t képviselem :D van magyaritása?
  • Prince23
    THX

Megoldódott, felülírta.
    Ui: a kiegészítőjének van honosítása?
  • olympus
    a DB mappába kell bemásolni
    de igy csinált, hogy ne szarakodjon:

Install a játék
    patch UK/US patch 1.30
    Text fájl a DB mappába
    crakc a UK 1.30 crack
    gamecopyn minden megtalálható
  • Prince23
    Igen ám, de nekem nem magyarította le a szövegeket:((( Benásoltam a játék főkönyvtárába, de semmi... maradta az angol:(((
    Azért köszi.

De még is müködnie kéne, nem? Nekem nem is írt felül semmit a f.könyvben. Vajon hol lehet a text file????
  • olympus
    meret előtte már felraktál egy másik peccset teljesen friss játékra kell tenni.
  • fbd195
    nem akarok visszaolvasni(nincs F.A.Q)(kéne :D) szoval. ha fel akarom rakni az 1.3-mas patchet hogy ne lépjen ki(ezt viszont visszaolvastam :D) akkor mér van az hogy vmi Action.dbt unknown version jelenik meg...RELOADED verzio van meg. HEEELP pls
  • donatus13
    Ez kell mind kettötöknek
  • fbd195
    hi
    vki tudna egy magyarositást belinkelni?(lehetöleg a guild 2-höz :D)
    thx