World in Conflict
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hova kell másolni a modokat h lássam és bele tudjak lépni??
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
hoy ehh
https://hotshu.wordpress.com/
Most vettem meg a játékot és szeretném megtudni hogy vannak e Magyar Klánok?
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
hoy ehh
Most a nem eredeti fel van telepitve, gonodltam kiprobalom, de gep ellen csak szenvedek, mert nem igazan akar tamogatni. Megeshet hogy velem is igy van, hogy az elejen nem vagom az egeszet, kesobb raerzek...
hoy ehh
hoy ehh
hoy ehh
haverral próbálunk jáccani hamachin de hiába kreálunk nem látjuk egymásét
lehet vhogy hamachizni a játékba(ha lehet nem kérnék VEDD MEG EREDETIBE válaszokat azért kérdezem mer nem tom megvenni...)
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétõl függ, amin át nézzük.\"
The Matrix has you...
Sziasztok!
Multihoz lenne szükségem serialra.
Tud valaki segíteni?
Elõre is kössz!
\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétõl függ, amin át nézzük.\"
http://www.youtube.com/watch?v=SK4EzFUVJJU
Nagyon faxa trailer!!
Éreztem hogy lesz folytatása... remek már csak egy bika gépet kell vennem hogy tudjak vele normálisan játszani mert a FULL LOW graf nem annyira jó dolog! :)
Ez egy nagyon jó játék kár érte hogy magyarok nem annnyira játszák mint a külföldiek! :(
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
World In Conflict: Soviet Assault
Megtámadják a szovjeteket és megkezdõdik a visszavágó. A sikeres játék folytatása készül PC-re és kiegészítõ konzolra. A World In Conflict: Soviet Assault önállóan futtatható változatban kerül árusításra. Elõkerült az elsõ dizájner napló, mely bemutatja a termék vonzó oldalát.
(A képek tuti a konzol verzióból vannak)

A halál csupán a kezdet...
The Matrix has you...