World in Conflict
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
Nekem fõleg hétvége reggel alkalmas akkor meg amúgy is kevesen játszanak.
Este mindig akad más elfoglaltság amit nem feltétlen én találok ki magamnak. 😞
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
The Matrix has you...
ha meg már dolgos ember vagy akkor a melóból 😄
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
The Matrix has you...
köszi csácsá
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
https://hotshu.wordpress.com/
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
Amikor multiban jáccom, pár perc után lefagy a gép... van valakinek vmi ötlete hogy mért?
Jobb game ez mint a szaro C&C
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
A halál csupán a kezdet...
https://hotshu.wordpress.com/
The Matrix has you...
A patchek közül melyik javít a single-n, és elég csak azt az egy patchet felraknom vagy az elõtte lévõket is sorrendbe?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
The Matrix has you...
Sehol sem találok MAGYAROSITÁST a játékhoz, tud nekem valaki segíteni??
Ha egy játék magyarul jelenik meg akkor az angol verzióhoz nem is készül MAGYAROSITÁS??????????
semmire nem emlékszel a nevébõl? Balkán, Super, Special, valami?
N0 TXT TLK PLZ!4!
Megvettem a játékot majdnem 4000 FT-ért, beregisztráltam, szeretnék szerverre csatlakozni, és azt írki ki nekem, hogy nincsen meg ez a pálya. Mindegyik szervernél. A legújabb patchet felraktam már, alapból letöltötte.
A választ elõre is köszi.