World in Conflict

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

avengir
Vedd meg eredetibe, megéri 😉

https://hotshu.wordpress.com/

beatz
hamarosan tervezem beszerezni a jatekot, a 4ezres ar nagyon barati. a multi demot mar unom =)) erdekelne, hogy a magyar kozosseg milyen? hany klan van, hol lehetne felvenni veluk a kapcsolatot? mert hat eleg fontos ebben a jatekban a csapatmunka ugye es szeretnek majd valami magyar klanban jatszani a kesobbiekben =)

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

nálatok emgy hamachin a game?

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

menne, kb minimum-közepes grafikán
avengir
szedd le a demot és próbáld ki

butcher20
szevasztok!!! a játék menne ezen a konfigon? amd athlon 64 3500+, gigabyte radeon x600, 1gb ram

Random work
Én is ritkán jutok fel.
Nekem fõleg hétvége reggel alkalmas akkor meg amúgy is kevesen játszanak.
Este mindig akad más elfoglaltság amit nem feltétlen én találok ki magamnak. 😞

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

bigapó
Ritkán jutok fel mostanában, de nem nagyon láttalak, mi történt/mi van Veled?

The Matrix has you...

Random work
fõleg most volt hústvét ha locsókodtá pézé akkor összejöhetett
ha meg már dolgos ember vagy akkor a melóból 😄

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

bigapó
nem hiszem, hogy tudsz neten játszani generált kulcsal, maximum hamachin. Már csak 4000-be kerül, nem tudom, hogy mit csinálsz, de ezt össze lehet spórolni egy hónap alatt (max kettõ). Érdemes megvenni, mert hatalmas csaták dúlnak és vannak magyar klánok is. Szóval várunk szeretettel😊

The Matrix has you...

16gaborm
Hali vki tud küldeni egy KEY Generatort a World In Conflict-hoz,mert leszedtem és multiba is szeretném nyomni!De elfogadok CD-Key-t is😛(persze ha csak nem bolból való valkainek,azt ugyse kérném)
köszi csácsá

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

avengir
pedig vid kártya gebasz lesz szvsz, vagy driver csere vagy ha eredeti a játékod, akkor irj a massgate supportnak, kb fél nap alatt válaszolnak

GyimiGábor
geforce 8800gts 512

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

avengir
nvidia 6600?

GyimiGábor
Mármint csak WiC közben XD

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

GyimiGábor
Hali

Amikor multiban jáccom, pár perc után lefagy a gép... van valakinek vmi ötlete hogy mért?

Úgy hallottam készul egy ujabb World in Conflict: Soviet Assault néven
Igenis, hogy nagyon jó játék!!!!!!!!!!!!
Te igazi suta... Ez a GAME nem bukás.... ez nagyon jó game. csak egy a baj hogy az én gépem elég szar hozzá és FULL lowon nem akkarok játszani ha lesz zoral gépem ezt a gamet megveszem mert megérdeli 😄
Jobb game ez mint a szaro C&C

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

<#hehe>Szerintem egy klánban nyomjuk.....

Fenrir
Stílszerûen vörös 😊

Biztos sokszor vannak USSR oldalon.

A halál csupán a kezdet...

Egy ilyen dzsogging kéne.....<#nyes>

OOOOOOOOO,YEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!<#vigyor1><#gun><#violent><#boxer><#eplus2>

Fenrir
AU tournament at Reloaded LAN January 26-27 2008

Fenrir
Jah azért vannak kb havonta nagyobb online tornák a klánoknak mert olyan nagy bukás lett 😊

avengir
A játék kurva nagy siker lett. Az, hogy nincs hazai közösség, azazért vvan, emrt nem az EA adta itt is ki, aki pumpálna bele pénzt.

<#eplus2><#kacsint>

bigapó
Õ biztos nem multizik vele, ezért mondja😊)

The Matrix has you...

bigapó
el kellene olvasni a patch notes-okat, azokban leírják, hogy éppen mit változtattak és mikor van single-hez javítás. ha jól tudom egyébként elég az utolsót felrakni, mert általában tartalmazza a korábbi javításokat, azaz csak kiegészítik a régit az újabb javításokkal.

The Matrix has you...

Honnan szeded,hogy "bukás lett"?Lehet,nem olyan nagy név,vagy nincs akkora marketing mögötte,mint a C&C,vagy Company of Heroes,de megvannak azok az emberek,akiknek ez jön be.A készítõk sem feledkeztek meg a játékosokról.Igyekszenek javítani,kiegyensúlyozni.Igazság szerint ezt vettem meg egyedül a múlt évben.És nem csalódtam mostanáig sem.Az meg hogy itt a fórumon ennyi a hozzászólás....Ez nem biztos,hogy a játékot minõsítí.

Nem akarok parasztnak tünni, de én megmondtam elõre, hogy ez a játék bukás lesz.
zzeN
Hi all!

A patchek közül melyik javít a single-n, és elég csak azt az egy patchet felraknom vagy az elõtte lévõket is sorrendbe?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

bigapó
már válaszolt, van magyar verzió is a neten, "vedd meg" onnan, ha nem tudsz 4000-et kifizetni rá a boltban. Ha egyik sem megy, nem fogsz vele magyarul játszani, ennyi...

The Matrix has you...

grebber
Külön magyarítás felejtõs nincs olyan.

Next PC upgrade: 2022

Akkor ne is keresgéljek??
grebber
Nem mert minek készítsenek.Töltsd le/vedd meg a magyart!

Sziasztok
Sehol sem találok MAGYAROSITÁST a játékhoz, tud nekem valaki segíteni??
Ha egy játék magyarul jelenik meg akkor az angol verzióhoz nem is készül MAGYAROSITÁS??????????
repro
ne haragudj, de ezen csak nevetni tudok 😊

semmire nem emlékszel a nevébõl? Balkán, Super, Special, valami?

N0 TXT TLK PLZ!4!

Kérlek segítsetek, véletlenül kiléptem a klánomból és nem tudom megkeresni õket, hogy visszalépjek hozzájuk. Friss tag voltam, és nem emlékszem a nevükre. Nincs esetleg valami lehetõség valahol visszakeresni õket?
blackfire001
Magyar szeróról tud valaki?
bigapó
automata letöltést engedélyezd.

The Matrix has you...

avengir
Opcioknál állítsd be, hogy szedje le a hiányzó pályákat.

blackfire001
Pályákat hogyan tudnék letölteni?
Megvettem a játékot majdnem 4000 FT-ért, beregisztráltam, szeretnék szerverre csatlakozni, és azt írki ki nekem, hogy nincsen meg ez a pálya. Mindegyik szervernél. A legújabb patchet felraktam már, alapból letöltötte.

A választ elõre is köszi.
bigapó
felváltva játszhatod.

The Matrix has you...

grebber
Vagy ez az 1.007-es tartalmazza az eddigi patchekben lévõ javításokat?

grebber
Valaki tudna linket adni az 1.004-es magyar patchez?

Ha új fiókot nyitok, akkor felváltva két név alatt játszhatok, vagy a régit "eldobhatom"?
Abban lenne benne?Hmm......<#fejvakaras>Külön kiegként írták.Na mindegy.Azért köszi.

avengir
massgate.net broadcast tool

bigapó
csak profil váltás esetén lehet változtatni, azaz minden addigi eredményed nullázódik. a régi természetesen megmarad😊)

The Matrix has you...