1536
  • Thanatos
    ki modnta hogy midnen rts bázisépitgetős?
    és ki modnta hogy az amcsik a világ ellen szindromát az act of war találta ki? naneeeee...
  • Magnetic
    Még egy ilyen borzalmas játékot...Ez csak azért rts, mert egérel irányitod. A történet lenyúlva az act of war-ból....szánalmas.
    Biztos van akinek tetszik, nekem nagyon nem.

#373: Teljes részletesség, bár élsimitás kikapcsolva nem szaggatott pedig csak 1950pro alatt futt :)
  • zeus89
    Hát nem semmi, íme itt az első játék amin akad a gépem Full detailon... legalábbis az első hatalmas pályan .... igaz mindent benyomtam .... most kiszedtem az antialesinget meg az antistropicot 2x reraktam és 1024 *768 ra raktam és most már élvezhető ...
  • Dexantreal
    Muszáj így szarakodnod?
    Ergo mégegyszer kurva nehéz leírni?:P
    Ergo:P.
  • Random work
    Nekem is csinált olyat, hogy néha megmeredt a kép a hang az ment. A megoldás az lett, hogy medium-ról visszább vettem a képminőséget.
  • Random work
    Ma viszem haza a törtet!

Amúgy a PCdome azt írta, hogy péntek délután kapja meg a szállítmányt a forgalmazó és legkorábban hétfőre kerülhet hozzájuk át a game, de mobilon hívnak ha mehetek érte.
  • Shep
    Na ez jó akkor lehet megnézem, mert a demo tetszett. Ebben az építkezésben nem voltam biztos, mert az ilyen építés marhaságból nem nagyon kérek. Mondjuk a CoH-ban még el is ment.
  • Hmuda
    Építkezés csak annyi van, hogy ha elfoglalsz egy területet, akkor ha ott ahgysz pár egységet akkor védelmi állásokat építenek ki (feltéve, hogy az a pont megfelelő erre), de ezen kívül semmi más. Alapvetően egy pontrendszerű egységrendelgetős játék.
  • Shep
    Jó az aláírásod.

Kell ebben építkezni is, vagy csak adott küldetéseket megoldani (ez utóbbi jobban tetszene)?
  • Pluskast
    Szerintem jobb is és más fajta is! Pláne az atombombás rész:) Csak azért azt tudni kell, hogy nem könnyű játék. Én normalban kezdtem de most már elég komoly fejtörést okoz, hogy hogy nyerjem meg. Ami nem tetszik benne, hogy a gép rendesen csal. Nem fix számú ellenség van a küldetéseknél, hanem mindíg újra termelődnek. Mondjuk ez az egyik küldetésben elég nevetséges volt mikor az volt a cél, hogy semmisítsem meg a szigeten a ruszikat és azok maguktól újra termelődtek. De ettől függetlenűl nagyon jó kis game.
  • ZaJanga
    hi all
    valami nem stimm
    a demo is és ez is kifagy. a hang megy tovább de a kép kimered és alig tudok desktopra menni
    (winxpsp2,P5K,C2.6300,8800gts,2gb geil,163.69 nvidia driver)
    van valami 5let?másnál nem jelentkezik ez a gond?
    üdv
  • grebber
    Azzal nem játszottam még mert régi gépemmel 512 ram 6600GT 2500+ nem akartam szenvedni!
  • Gabee667
    Akkor ugy tunik a 8-as nvkkel van baja.
  • Gabee667
    17/115 52 lowon ahol utána szagat a game.
  • Prince23
    Ja és remélem nem olyan a játék mint a War on Terror?
  • Prince23
    Van olyan hangulatja mint a Company of Heroes-nak, szted?
    Mert ha igen, akkor azon nyomban megszerzem!
  • grebber
    Én gépemel medium-high beálitásokkal egész szépen fut!
  • Prince23
    Jó-jó, de éngemet a single érdekel...
    meséljen már valaki, h fut meg minden + hangulat...
  • Fenrir
    Nagyon komoly multiban a demo :)

Tegnap haverral felmentünk egy szerverre ahol 7 vs 7 ment, állat darálások voltak :P
  • Gabee667
    Ezt nem értem 12min/63max 28fps ave a benchmarkba 1024 en és utána low szaggat a game.
  • Prince23
    Hi!
    Na milyen lett a gém? Meséljen már valaki?
    7300 GT (sm3.0).-vel megyen jól? + 1 gb ram
    Megy úgy mint a coh fullon? Hangulata mien?
  • markastor
    Nekem egy 7600GT-n fut akadásmentesen medium-hgih beállításokon.
    A 163.69-es driver van fent.
  • grebber
    Komolyan mondom amit művelnek ezek a kiadok meg a hardverfejlesztök meg tököm tudja kinek van még benne a keze nevetségesen szánalmas.

Az hogy felső ill csúcskártyákon amik 88-130 ezer körül vannak de fusson rendesen egy játék azért elgondolkodtad.
    És még képesek sirni hogy a warez igy emg ugy hát ezekután duplán nemfogom megvenni a szarjaikat ne nézzenek hülyének.
    Nem kéne orba szájba fejleszteni minden szart hanem egyszerűen optimalizáni kéne normálisan.
  • Gabee667
    Akkor lehet hogy az nvidia-val szemétkedik mert én ugy látom hogy atis gépeken nincs semmi baj.
  • Gabee667
    Ja szernitem is valalmi gebesz van kizárt hogy enyir nem fusson.
  • Akylleus
    keremszepen segitseg a #338 hsz-ra!
  • BaLeeX
    A játékban lévő benchmarnknál érvényesülnek a grafikai beállítások? Mert én úgy vettem észre, hogy very highon és mediumon is ugyanannyi fps-t produkált meg megjelenésben sem vettem észre különbséget.
    Nekem 1280x1024ben a benchmark min 7 avg 19 max 60-at produkált, 2gb ram, X2 4200+, 1950xt

Mediumon játszok, teljesen korrektül játszható, még egyszer sem akadt be.
  • Zsolo007
    Állítsd inkább az effekteket etc., én a demónál azt tapasztaltam, hogy a felbontás kevésbé izgatja, annál inkább a grafikai részletesség...

De a te esetedben valóban fura a dolog...
  • Gabesz026
    Hi!

Szerintem az a vicc hogy 1024-ben meg 1280-ban is ugyanannyi fps-t produkál a game. Leteszteltem a min fps 7 max 60 avarage 29 ,de szerintem a játékkal van valami mert egy 8800gts nem ennyit tud. Ráadásul az összes új game 1280x1024 minden full beállításokkal reccenésmentesen megy.
  • Szpecnyaz
    Vörös hajnal a fim címe
  • Random_
    Visszaolvasnál legalább pár hozzászólást?
    Ergo le lett írva!
    ....
  • Dexantreal
    Min konfigot vki leírná?
    Ergo gépigényre lennék kíváncsi.
    Thanks.
  • avengir
    21.éig összesezdsz 8000ret, utána bemész a boltba és megveszed eredetibe ;)
  • Jammer
    Uhh hát most tettem föl, és még a benchmark ment végig, de már aközben olyan dolgokat láttam, hogy az eszem megáll... :) Gyönyörű!
  • Ivinorbi
    Hello. A Game inditásával van olyan problémám, hiába másolom be a crack-et így is kéri a eredeti DVD-t. Ilyenkor mit lehet tenni?
  • Fenrir
    Ezer hála
  • Gabee667
    Hello. Legalso szinten a 80fps körül mozog ha feljebb teszem akár csak egyettlen szinten akkor egyböl szaggatni kezd a játék, mi lehet a hiba? Amd-t nem csipi a játék, valami bug vagy a vga driver? Idáig ment minden Bishock is futott mint a kisangyal 8/8 30 fps alá nem esett soha.
  • Akylleus
    sziasztok. egy olyan problemaval kellett szembesulnom az elso palya (talan) vegen, hogy jon 2 blackhawk, leteszi az embereket miutan megtisztitottam az LZ-t, aztan elrepulnek, fekete kepernyo es a helikopterek zugasa, es marad ez folytonosan, nem nagyon akar tovabblepni, valakinek hasonlo problema, esetleg megoldas? koszonom szepen.
  • mesor
    Ugye ez nem olyan link mint a "Crysis bf2 kulcsért..."
  • Tigristank
    Azt hiszem te a Vörös hajnalra gondolsz.Imdb link, port.hu link.
    Az MGM-en szeptember 28-án, 0:35-kor vetítik. :)