World in Conflict
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fizikaja van mindennek.
Szerintem ezzel az egyszeru otlettel, hogy mindenki csak a bizonyos csapatait viheti, sikerult elkesziteniuk az elso olyan multis strategiai jatekot, amiben komoly klanok lesznek es rengetek jatekos na meg verseny. Ha birni fogja a nep geppel, lesz itt starcraft kultusz eleg hamar 😊
Ha van eleg memoriad, es nem kaosz a geped, kb 20 sec a palya betoltese, nem tudom milyen 10 percekrol irogattok...
szerintem
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
--------
Tactical Aid Points
--------
As you play and capture Command Points, you are awarded Tactical Aid points. These can be spent on various powerful
weapons, such as air strikes, artillery barrages or tactical nukes. To use your Tactical Aids, press the “Tactical
Aids” button in the upper left corner.
The Tactical Aids are divided into three groups, one supportive and two damage-dealing groups. All of the weapons
can be ordered in three different strengths, each higher level increasing the Tactical Aid Point cost for the
delivery. Whenever you deploy a tactical aid weapon, there is a delivery delay, so make sure that you synch it
with your enemy’s location. Take care not to hurt your teammates as well – Tactical Aid weapons do heavy damage,
regardless of affiliation.
szerintem
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Fölleg ,h ase tom mit,hogy jöjjél rá magadtól aztán ha nem vagy gyors már vége is a pályának és akkor vársz 10percet mire betölti a másikat...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
lehet azért nem ment ,mert én csak heliztem😄
csak infantryval lehet foglalni?tankal esetleg?
Gondoltam felmászok vmi üres szerverre megnézem,h mit meg hogy,de hát rögtön bejöttek még vagy 10en és leaprítottak😄
Szép a játék!Nekem gyengusz videó karim miatt annyira nem pompázik,de hát ezvan.Robbanások meg a bombázások nagyon jól néznek ki!Az egész város legyalulható...Sok dolog nem tiszta...Példáúl,h foglalom be a pontokat:S
Ugye 4 kaszt van amit lehet választani(közben lehet váltani)de mindenki armor,meg air szkvadba nyomja.Ha szétlötték mindened kérhetsz ujra suplyt és akkor a pontjaid alapján "vásárolhatsz".Ha már nagy killer vagy kapsz támogatási cuccokat(arty,légitámogatás stb stb...)rengeteg dolog van!!Persze az atom bomba a legsulyossabb^^
Pár kép:

http://download.ngz-server.de/wic/WiC_closedMPBeta.exe
ftp://download.ngz-server.de/wic/WiC_closedMPBeta.exe
http://www.ngz-server.de/media/WiC_closedMPBeta.exe.torrent
http://closedbeta.worldinconflict.com/WiC_closedMPBeta.exe
Berar-ozva:
ftp://download.ngz-server.de/wic/WiC_closedMPBeta.rar
http://www.ngz-server.de/media/WiC_closedMPBeta.rar.torrent
Mondjuk ez csak az exkluzív bétateszteseknek van de azért megadom ;-) Én torrentrõl szedtem, az a legbiztonságosabb...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
O/S: Windows® XP, VistaTM operating system (32-bit)
CPU Single-core: 2.5 Ghz or faster (2.8 GHz for Windows VistaTM)
CPU Dual-core: Any Intel® or AMD®
RAM: 1 GB (1.5 GB for Windows VistaTM)
Hard Drive: 2.0 GB available hard drive space
Video: 128 MB video RAM, DirectX® 9.0c compatible (GeForce® 4 MX, Radeon® 8500, 9200 not supported)
Sound: DirectX® 9.0c compatible
Input: Keyboard and mouse
Internet connection: Cable/DSL
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Next PC upgrade: 2022
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?