1536
  • Livius
    Ezek szerint lesz honosítva is? Ami már kering a neten az gondolom még nem tartalmazza ugye?
  • NeBby
    Ha esetleg még nemlenne , csináltam egy hamachi szobát:

Szoba: WORLD.IN.CONFLICT
    Jelszó: havefun

• Tatyla
    itt megnézheted,milyen a géped hozzá...
  • robotnyk
    van lan, szóval valószínűleg hamachival megoldható a multi. viszont nincs gép elleni skirmish, csak kampány, ez elég gáz. valószínűleg azért, mert csak multinak szánták, de nyilván a marketingesek tanácsára összehánytak egy scriptelt kampányt, normális aira nem futotta :\
  • tugyiti
    Minimum System Requirements
    System: 2.2GHz single-core or any double-core process or equivalent
    RAM: 512 MB
    Video Memory: 128 MB
    Hard Drive Space: 8000 MB
    Other: 1GB RAM required for Windows Vista
  • grebber
    Sajnos hirtelen nemtaláltam gépigényt de az én gépemen max beállításokkal szaggat!

De némely beállítást mediumra téve frankon fut! De ezt már irtam lentebb képekkel a demóról!
  • Random work
    PcDome-ot ma kérdeztem levélben, hogy pénteken kézhez vehetem-e a játékot. Remélem hamar válaszolnak valami pozitívat. Hétvégén már szeretném tolni. :D
  • ricsa008
    mi a gép igénye?
  • Fenrir
    Jah, néztem már ezeket. Akkor előrendelem, ebből tört verzió nem érdekel.
  • grebber
    pcdome,576,galaxisnet-en csak előrendelés van más boltot nem ismerek!
  • keepernext
    Megjelent!!!
  • Fenrir
    Még csak előrendelni lehet vagy meg lehet már valahol venni is?
  • Random_
    Ha igazak a hírek holnapután kezemben foghatom az eredeti példányom! :) Plusz még hármat a haveroknak. Szóval hesss csúnya kalóz változatok! :D

Naggyon kíváncsi leszek hogy megy majd a netes játék ezt azért meséljétek el.
  • kovecses
    World_In_Conflict-FLT
  • Fenrir
    Nem emlékszik valaki arra az amerikai filmre aminek kb ugyanez volt a története? Ott is az oroszok megtámadták Amerikát és a városokat foglaltak el ahol átnevelőtáborokat építettek. A film végülis arról szólt, hogy pár fiatal elszökött a közeli hegyekbe és onnan folytattak gerillaharcokat az orosz katonák ellen. Nem jut eszembe a címe, pedig láttam a filmet.
  • Hellsing47
    World.In.Conflict.CLONEDVD-PROCYON
  • Newyorker
    Azt hittem azon gondolkodol, hogy eredetiben is ledobsz egy nukét :)
  • beatz
    rendszeresen jatszok =) mostmar 240. vagyok, este ledobtam egyszerre 3 nukeot..isteni erzes gondolkozok rajta, hogy talan eredetibe is megvegyem, mert 8ezer telleg nem sok erte ahhoz kepest, hogy most jelenik meg
  • Titan
    Azt hiszem azzal az érzéssel nem vagy egyedűl..
  • Random work
    Ha rendszeresen játszol. :D Ha nem akkor elvesznek a pontok és a rangok. ;)
  • beatz
    akit erdekel klan es jol tolja a multit az jelentkezhet nalam, van teamspek szerverunk a kommunikacio megoldott 8) irj itt privatot vagy jatekon belul keress ThugLife neven, kb a 900. hely kornyeken ^^
  • bacsi5514
    Az IGN írt róla reviewt és oda volt tőle. Ennek hatására letöltöttem a demót és most már én is oda vagyok
  • Random_
    pc dome
  • avengir
    vki majd vegyen fel friendsbe ezzel a nickkel Aranyb3ka
    Hol rendeltétek elő?
  • Ranger23
    Szerintem ma Én is csak későn leszek 22-23 körül!
    Igen tegnap volt egy kis dolgom :)
    Jó lenne már egy 3-4 játékos történetet összehozni!
    250. vok :)
  • Random work
    Nem tetszik kicsit se a pálya tegnap csak szenvedtem rajta mint disznó a jégen. A sziget az vicces érdekes megoldani ott a támadást.

Tegnap nem láttalak. Ma meg én nem leszek csak 22 után.
  • Ranger23
    Kicsit érdekes az új map nem? Valahogy sokkal egyszerűbbnek tűnik. Igaz a sziget fejtörést okozott :)
  • Random_
    Már 4 példányban rendeltem meg a gamét. Ma meg is kaptam a kódokat amivel az előrendelőknek járó extra mappokat is játszhatjuk.
  • Ranger23
    Köszi!
    Közben azért csak csak kinyomoztam....
  • KáTéCé
    http://portal.kani.hu/ventrilo
  • Ranger23
    Sziasztok!

Tudna valki segíteni hogy kell belőni a ventrilo mikrofon progit? A játékhoz szeretnénk használni...
  • Ranger23
    Sziasztok!

Kersünk pár tökös magyart akik szeretnének kánba társulva játszani! Mire kiadják a játékot összeszoknánk stb...
    Eddig 3-an vagyunk....
    Bye
  • Rusy
    mikor jelenik meg?
  • robotnyk
    jah, meglepődtem, hogy csak ennyi :)
  • Random work
    Na előrendeltem a gamét. 7990 forinté még a hülyének is megéri hát még nekem. :D
  • sopi
    Hi all
    Valakinek nem volt oylan gondja hogy a Demoban az elsö páylán :D ez hülye leirás de mind1 kb 1 perc után kifagy a gépe? :)
    Skirmishen nem csinál ilyet
  • PsyhoApu
    Nekem ami bevált taktika:
    Kihozok az elején 2 raj gyalogost (1 sima, egy tankelhárító)
    A maradék pénzből apc-ket veszek. Vagy kihagyok egy gyalogos rajt és javítót veszek, később jól fog jönni. Amint megvan a lehetőség lehívom az összes ernyős könnyűtankot. Ezzel az erővel gyerekjáték haladni, főleg azér mert igen kellemes rakétákkal vannak felszerelve. Ha minden jól megy akkor valamivel később kapunk egy m1-est. A hullámokban támadó ellent szépen meg lehet akasztani tüzérséggel, bombázásokkal. Aki meg lőtávolba ér az kapja a rakéta sorozatot. Aki sérült azt kicsit hátravonni és javítani.
    Ezek után irány a supermarket. Itt megfeleztem az erőimet és két oldalt védekeztem (a veszteségeket már tankelháró gyalogsággal pótoltam) itt van egy lehetőség, hogy megmentsünk egy szövetséges m1-est. Küljük oda a javító járművet, szervizeljük minél hamarabb. Én kiséretnek azért egy apc-t is mellé csaptam.
    Megkapjuk a parancsot, húzzunk a fenébe mert szétlövik a marketet, a sajátok. Tipli a városközpontba, ássuk be magunkat. A felesleges erőkkel segítsünk a körbezárt tüzérségnek. Jutalmunk 3 tüzér lesz, akivel szintén szépen lehet szórni. Ha jól csináltuk és kitartottunk megjelenik a csatahajó és innentől fogva ő támogat minket. Fontos, hogy ha bármilyen ellenséges csoportosulást látunk szórjuk meg valamivel. Tüzérség, repülők, vagy bármi. Nem szabad hagyni hogy felfejlődjenek. A közelünkben meg rakéta hegyek fogadják az ellenséges csapatokat.
    Természetesen nem ez az egyetlen járható út, nekem így sikerült végigverekednem magam a demon.
  • Endor
    talán nem a tűzvonalba kellene tenni :D
  • robotnyk
    l2p
  • grebber
    Én is használom a javítokat azokat szedik le elősször még valamit tipp :D