World in Conflict

← ElőzőOldal 31 / 31

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Szerintem meg nem e grafikától lesz atommegahiperszuperállat egy gém.

olyasmi lesz hja ::
Szega87
az

<#eljen>atommegahiperszuperállat lesz ez a géjm<#hehe><#vigyor2><#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

[NST]Cifu
Nos talán nem véletlen, hogy az angolok nukleáris aknákat telepítettek a nyugatnémet/keletnémet határszakaszon. Ha kivesszük a nukleáris fegyvereket a képletbõl, akkor a varsói szerzõdés nyomasztó számbeli fölénnyel rendelkezett minden téren (ember, harckocsi, repülõgép, tûzérség).

Innen nézve a varsói szerzõdés esélyei jobbak voltak.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

linkén sokat nemtudok belölle kivenni,de érdekes olvasni való.
Igazából ezt; Features in World in Conflict include: elemeztem😊
Zsolo007
Tényleg, ki gyõzött volna? Te hogy látod? (igaz ez a haditechnikai topicba is elférne....)

[NST]Cifu
Tetszik a szavazás:

Melyik katonai tömb gyõzött volna egy hagyományos fegyverekkel vívott európai csatában?

US: 291 szavazat
Varsói Szerzõdés: 1359 szavazat

Mondjuk a dolog ott kezdõdik, hogy igazából NATO vs. VSz kellett volna, hogy legyen...

Elkészült a weboldal:LINK
ok,thanks<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Shep
Valós idejû stratégia (Real Time Strategy)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

RTS?<#fejvakaras>..sry a láma kérdésért,de gõzöm sincs mi az<#hehe>

Shep
Persze lehet nrm, majd elválik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ez elég húzós, szerintem én év végén veszek egy boxot mindnféle kábellel, hogy rá tudjam kötni a TFT-m meg egeret billt és 3 évig nem kell fejlesztenem és minden játék futni fog rendesen.

grebber
LOL.nézd a képeket olyan RTS lesz mint a picsa!!!

Next PC upgrade: 2022

1kérdés:e zakkor first person shooter féle lesz nem és mehetünk majd tankokkal meg repcsikkel is?<#fejvakaras>

grebber
Alaplap még egyenlõre nincs AM2-es AMD-t támogató , proci 3800+, 2GB ram, DX10-es VGA. 250ezerért fáj 😞

Shep
Milyen gépet veszel?

grebber
Én tudom már megvan a konfig + a pénz is csak a Dx10-es karimra várok hogy kiadják és teljes lesz az összkép!

kurva yo lesz,elõre látom<#eljen>

valszeg ugyanez<#hehe>..de ez is yo gép<#eljen>

Shep
2007-re ki tudja milyen géped lesz?

Képek

biztos baszott nagy gépigény kell majd hozzá.bár asszem enyém bírni fogja...asszem...de kíváncsi vok rá.

[NST]Cifu
Hát igen, de azért ez még nem 2 centi. A War on Terror sokkal durvább csúsztatás azért, amikor egymás hegyén-hátán állnak a harckocsik...

joebacsi
szép...de itt is majd 2 centirõl lövik egymást a tankok 😞
(másidik kép)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Találtam még képeket:

Szega87
jah jól néz ki

ÜH
Elég jól nézki!<#eljen>
Zsolo007
Trailer király, Red Alert 2es fílingem lett egybõl 😊

csak aztán a játék is legyen olyan jó

grebber
Hát remélem ezek a képek nem csak parasztvakitás mint a War on Terror esetében istencsudaszép képek azt valojában szinte átlagos graf.

GC 1-2 nagy game-ek szeretem õket.Remélem valami jót alkotnak majd a fiúk.

bigfoot
remélem vmi hasonló hangulat teremtõ intrója lesz mint anno red alert 2
bár a trailer után sztem mindent ütni fog!

bigfoot
kemény!!!!
csak kár hogy 2007😞

[NST]Cifu
Készül a Massive (Ground Control I.-II.) új játéka, amely egy fiktív hidegháborús világba kalauzol el bennünket, ahol a Szovjet csapatok megszálni készülnek az Egyesült Államokat. Egyelõre csak egy pár kép és egy videó áll rendelkezésre, valamint a még nullával felérõ hivatalos oldal. Kiadó a Sierra / Vivendi Universal, várható megjelenési dátum 2007.

WiC trailer

← ElőzőOldal 31 / 31