World in Conflict
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Together we'll fly someday...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
A hírekben írják, hogy igyekeznek javítani..
Lehúztam a béta tesztet és amikor inditamám a multiplaiert akkor kódot kér .Beirom azt ami ott van asdf és nem ibndul.
Volt már ilyen másnak is??
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
itt egy link akinek kell, a kódot, lentebb találjátok, Gamekapocs user vok, de nem iagzán köt le a tps mûfaj, akinek kell használja nyugodtan.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az irányítás nagyon egyszerû, a látvány frenetikus, a hangulat fantasztikus a gépigény borzalmas.
Kipróbáltam 1680*1050-ben,4*AA,16*AF,minden fullon, a beépített telljesítménymérõben így az átlag fps 22 <#wow1>#wow1>. Nagyon még nem nyomultam vele, de késöbb rakok fel képeket is.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Next PC upgrade: 2022
http://kutyuszoba.blog.hu/
Köszönjük, hogy igényeltél kulcsot a World in Conflict nyílt bétateszt keretein belül.
Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy a játékot július 31-tõl kezdve lehet letölteni a következõ linken:
http://www.gamekapocs.hu/wicbeta/download/
Egyedi kulcsod a bétateszthez a következõ:
BF3F-H9OB-35Y8-2WN2-CGVY
Ezt a levelet a teszt végéig hagyd meg, arra az esetre, ha netán elfelejtenéd a letöltés linkjét vagy a kódot.
Jó szórakozást kívánunk! :-)
--
Gamekapocs.hu
www.gamekapocs.hu
használja egészséggel aki szeretné.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Jól olvastam, hogy a hétvégén minden pálya elérhetõ és egy csomó új mód is?
Igaz dobálta az atomot a srác 4 -esével! <#wow2>#wow2>
Kül van valami magyar csapat a ki tolja? mert csináltam egy guildet, ha érdekel valakit. tolhatnánk esténként! Jah. és van 1db plus kulcsom! <#vigyor2>#vigyor2>
mikor jelenik meg a teljes játék?
Én is kaptam béta kulcsot szépen feltelepítettem (XP sp2) majd kaptam indításnál a hibát hogy nem indul el... Nah mondom remek újra letöltöttem megint ua...
Átbootoltam Vista alá (64bit ultimate) és lám elindult csak épp a patcheket nem tette fel.. ekor feltelepítettem Vista alatt is és minden ment szuperül sebesség is bõven jó! Az elöbb meg gondoltam egyet és a Vistás installt elindítottam XP alatt és tóltam is egy gyors mecset!
Különbséget nem vettem észre a két rendszer alatt szóval szerintem bátran lehet Vista alatt is gyûrni!!
Ami bosszant hogy 7900GTX is kifekszik high beállításokkal de legalábbis textúrahibákkal szórja tele a képet (nincs húzva) ha lejjebb veszem mediumra akkor okés! (És itt jön a poén hogy mediumban is gyönyörû a játék!)
Ez az új játékmód nem jön be:S
de a mappok nagyon szépek!<#eljen>#eljen>
Na kaptam egy béta kulcsot végre! 😊
Van pár olyan ember, aki tolja TSen vagy lenne kedve hozzá?
Ill. van tapasztalat, h Vista alatt hogy megy?
Nekem egy olyan problémám lenne hogy amikor rákattintiok a wic.exe-re hogy elindítsam, ezt írja ki:
Megoldás?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Na megyek dobok par atomot, majd beleviszem a kamerat, vicces a geiger szamlalo ahogy el kezd kattogni, na meg a kep is szetesik 😊
Az a lokeshullam amit produkal a crsys is megirigyelhetne leszamitva, hogy ott allitolag nem lesz benne a jatekban itt meg szerencsere benne van 😊
szerintem