World in Conflict
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
hoy ehh
Az ABC két külön betûje,ha elbasztad nyugi írja mert nem lesz olyan kód :D
A CD kulcsot a multi résznél kéri majd.
A próbaverziót odaadhatod valakinek kipróbálni,másra nem jó...
Egy kis problémám lenne a telepítéssel. Magyarul feltelepítettem, azonban az oktató résznél hibát ír ki és kilép a játék. Ez, ö minek a következménye? És miért nem kért még tõlem kulcsot a játék? És kaptam valami 10 napos próbaverzió CD-t a csomagban. Azzal mit kezdjek?
Él a MP része és vannak magyarok is.
Nagy különbségek nincsenek.
Keddre várhatóan megérkezik a játék és lenne pár kérdésem:
Egy Athlon 5050e, 4 GB RAM és egy (túlhajtott) Radeon 4830 társaságában mi az a legnagyobb grafikai beállítás ami még szakadozás nélkül beállíthatok?
Van skirmish a játékban?? (NATO vs. orosz vs. USA)
Miben különböznek a hadviselõ felek? Én C&C-kkel játszottam eddig ahol bizony volt különbség az oldalak között.
Még mindig él a multija a játéknak? Vannak magyar szerverek?
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
A szovjet pályákat meg úgy tudom akkor elérni, hogy új hadjáratot indítok, és a régi hadjáratba lesznek beleszúrva az új szovjet pályák?
makett.tk
50%-os kedvezménnyel 2000-ért megéri megvenni?
Az Miért van hogy elvileg megvan az ajánott be is állitom de laggzik. ez miért van? Konfig alul!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
már majdnem végigvittem az alapjátékot, amikoron rejtélyes oknál fogva
eltûntek a mentéseim. tudna valaki küldeni egy mentést kb onnan, ahol azt a sok elszórt, mûködösképtelen tankot kell javítgatni a pályán?
czarpe(at)vipmail(pont)hu
elõre is kösz
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
makett.tk
a multival játszottál már?<#idiota>#idiota>
nekem unalmas az egyjátékos része a játéknak, de ez lehet hogy csak azért van mert már nagyon hozzászoktam a multizáshoz
ezzel az "enyhe" túlerõvel ami ennél a résznél szokott jönni( képen még nem látszik) mit lehet csinálni?semelyik fegyverem sem hatásos,ugyanúgy elõrenyomulnak
Hecker: a single nagyon pörgõs! Megnyugodhatsz.
elég hülyén néz ki hogy az egyik mapon a szovjetekkel vagyunk az amerikaiak ellen,a másikon pedig fordítva
gondolom kevésbé pörgõs
amúgy milyen hangulatosan kezdõdik már az elsõ pálya, berlin elõestéjén... kár hogy újból beékelõdnek a régi küldetések
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
GanXstaZolee#2709