World in Conflict

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, olvass utána:D
meg sincs,csak tervezem hogy megveszem....
Hecker007
ha eredeti a játékod és multizol akkor a játék automatikusan feldobja a patchet meg a patch leírását...

és ezt nekem honnan kéne tudni?:)
Meg különben is, a legutóbbi patchhel már kompatibilis multiba mind a kettõ.
Hecker007
Alapjátékkal mivel a kieg csak egyjátékos küldiket tartalmaz!

kieggel játszanak többen vagy az alap játékkal??
Fisicofan
Nem szoktam írni ide, nem is nagyon ismerem a játékot csak pont erre jártam de: Ukrajnában teljesen legális tört játékokat árulni szóval gondolom ezért van ez a gond. Tulajdonképp megvetted 1000 forintért azt a tört játékot amit bármilen torrent vagy warez oldalról leszedhetsz. Ha eredeti játékot akarsz venni jobban teszed ha itthon veszed meg rendesen áron, Ukrajnából lehet hogy olcsóbb, de az tuti nem eredeti.

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Haverom Ukrajnabol hozott nekem egy World in Conflict-ot, korulbelul ezer forint volt, korrektul be van csomagolva, igaz ukranul van rajta minden, de fel tudtam tenni. A problema az, hogy cd-kulcs-ot nem kaptam hozza, single-player megy gond nelkul, de igy nem tudok online jatszani. Ilyenkor mi van, azert volt ilyen olcso, mert ez csak egyjatekos modban jatszhato vagy mi? Rendes boltban arulta a tag a jatekokat, szinte mindet ezer forint koruli aron.

hoy ehh

mrzoltan
:D,grat jó játékot!
Már játszottam pár meccset online, asszem V-k voltak azok:D
mrzoltan
<#wow3>
Az ABC két külön betûje,ha elbasztad nyugi írja mert nem lesz olyan kód :D
Egyébként a kulcsnál mi a különbség az U és a V között? Félek, hogy felcseréltem a kettõt. Mert pl az A-nak is ilyen hegyes, háztetõ fejet adtak.
Laza 2 és fél óra mire felrakja õket:D A többi gondot már megoldottam. Kösz a segítséget, még lesz kérdésem:D
mrzoltan
Az elsõ problémára passz,rakd fel a patch-et kb. 1GB <#hehe>.
A CD kulcsot a multi résznél kéri majd.
A próbaverziót odaadhatod valakinek kipróbálni,másra nem jó...
Sziasztok!
Egy kis problémám lenne a telepítéssel. Magyarul feltelepítettem, azonban az oktató résznél hibát ír ki és kilép a játék. Ez, ö minek a következménye? És miért nem kért még tõlem kulcsot a játék? És kaptam valami 10 napos próbaverzió CD-t a csomagban. Azzal mit kezdjek?
mrzoltan
Azon kell hagyni amit a gép "megad"
Él a MP része és vannak magyarok is.
Nagy különbségek nincsenek.
Sziasztok!
Keddre várhatóan megérkezik a játék és lenne pár kérdésem:
Egy Athlon 5050e, 4 GB RAM és egy (túlhajtott) Radeon 4830 társaságában mi az a legnagyobb grafikai beállítás ami még szakadozás nélkül beállíthatok?
Van skirmish a játékban?? (NATO vs. orosz vs. USA)
Miben különböznek a hadviselõ felek? Én C&C-kkel játszottam eddig ahol bizony volt különbség az oldalak között.
Még mindig él a multija a játéknak? Vannak magyar szerverek?
Maak
#1407<#nezze>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Az alapjátékot tényleg patchelni kell a soviet assault kiegészítõ felrakása elõtt? Nem végzi el ezt a kiegészítõ automatikusan a települése elõtt?

A szovjet pályákat meg úgy tudom akkor elérni, hogy új hadjáratot indítok, és a régi hadjáratba lesznek beleszúrva az új szovjet pályák?

Köszi közben már megtaláltam :) megint hamarabb kérdeztem mint gondolkodtam :)

mrzoltan
Trial lemez és kulcs van benne a tokba...
Sziasztok! Ennek a topicnak nincs warez része? mert szeretném kipróbálni a játékot. Egy haveromnak megvan a játék és tõle kértem kölcsön de a CD kulcsot azért mégse használnám. Remélem ezért nem kapok semmi büntetést.

m1garand
meg hát, ha megtanulsz vele multiban játszani és van hozzá kitartásod, mert ez elején elég szar ja és játszani kell 2-3 órát vele mindennap csak úgy fogsz feljebb lépni

makett.tk

hali

50%-os kedvezménnyel 2000-ért megéri megvenni?
Hecker007
próbáld DX9-ben meg vedd lejjebb a grafikát

Colton
hali!

Az Miért van hogy elvileg megvan az ajánott be is állitom de laggzik. ez miért van? Konfig alul!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Prince23
Steamen tölthetõ a wic demója

heló mindenkinek

már majdnem végigvittem az alapjátékot, amikoron rejtélyes oknál fogva
eltûntek a mentéseim. tudna valaki küldeni egy mentést kb onnan, ahol azt a sok elszórt, mûködösképtelen tankot kell javítgatni a pályán?
czarpe(at)vipmail(pont)hu

elõre is kösz
balee4
még jóhogy nem kell végigvinni újra az alap kampányt, ki lehet választani a 6 orosz küldit és csak azokat végigvinni... (mivel az alapot már végigtoltam, sztem ezért engedi)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Snexi
nekem ez a trailer jött be a legjobban

m1garand
ennek a játéknak a trailer-ei is kurva jók
kieg trailer

ill.

magnumos
silent night

makett.tk

Hecker007
kipróbáltam az egyjátékost és hát ööö...<#idiota><#idiota>
a multival játszottál már?<#idiota>
nekem unalmas az egyjátékos része a játéknak, de ez lehet hogy csak azért van mert már nagyon hozzászoktam a multizáshoz

Snexi
kell

BariHUN
Ehez kell az alapjáték?

Snexi

ezzel az "enyhe" túlerõvel ami ennél a résznél szokott jönni( képen még nem látszik) mit lehet csinálni?semelyik fegyverem sem hatásos,ugyanúgy elõrenyomulnak

Prince23
Meglehetett volna oldani külön-külön is:(

Hecker: a single nagyon pörgõs! Megnyugodhatsz.

Snexi
én sem értem minek kellenek a régi küldik
elég hülyén néz ki hogy az egyik mapon a szovjetekkel vagyunk az amerikaiak ellen,a másikon pedig fordítva

Hecker007
én az egyjátékost sose próbáltam, mennyivel másabb mint a multi?
gondolom kevésbé pörgõs

Prince23
Hja értem már...

amúgy milyen hangulatosan kezdõdik már az elsõ pálya, berlin elõestéjén... kár hogy újból beékelõdnek a régi küldetések

Hecker007
igen ezt olvastam, nézd meg hogy pontosan mire válaszoltam...

Prince23
Hecker007
a patchben csak a multi mapok vannak benne

zzeN
nem.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

most a patch is tartalmazza a ruszki pályákat vagy mivan?

Oké, de ha a kieg magyar sosem lesz igaz? (majd ha kijön magyarul akkor esetleg?!)

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Prince23
Összevissza nem lehet. Vagy angol marad vagy magyar

Azt meglehet valahogy csinálni, hogy nekem a magyar van meg, és ha felrakom a kieg-et akkor az alap játék magyar maradjon és esetleg az az 1pár kieg küldetés angol?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Snexi
nincs

GanXstaZoleeWrk
1 kérdés hogy magyar nyelv benne van ? feliratra gondolok mert még1x akár végig is játszanám.

GanXstaZolee#2709