World in Conflict
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Angolul játssz. Nekem is kiakadt a magyar nyelvû változat.
ahhoz nem lett volna feltétlen fontos a patch, de szerintem akkor is valamelyik driverrel van baj, még sehol nem olvastam ilyet, sõt még a béta verzióval se volt ilyen tudomásom szerint
a 1.010-es patchel hogy tudtál online játszani??
mivel 1.011-es a legfrissebb fel sem enged a szerverekre a játék míg le nem szeded :S
amúgy ilyen bugot eddig nem tapasztalt senki akit ismerek és játszanak a játékkal...
VGA driver, dx, alaplap driver-t frissíts és nézd meg utána, ha nvidia kártyád van akkor lehet hogy annak a drivere kavar be, volt már rá példa sajnos
mivel 1.011-es a legfrissebb fel sem enged a szerverekre a játék míg le nem szeded :S
amúgy ilyen bugot eddig nem tapasztalt senki akit ismerek és játszanak a játékkal...
VGA driver, dx, alaplap driver-t frissíts és nézd meg utána, ha nvidia kártyád van akkor lehet hogy annak a drivere kavar be, volt már rá példa sajnos
Én belefosok a saját számba
Eddig, lassan négy órányi próbálkozás, egy reinstall, és az 1.010 patch felrakása után sem sikerült 5 percnél többet játszanom a bugok miatt. Hol kifagy, hol eltûnnek az egységeim, hol képernyõt beborító textúrahibák...
Asszem lepasszolom valakinek a játékot egy ezresért, és végeztem...
Eddig, lassan négy órányi próbálkozás, egy reinstall, és az 1.010 patch felrakása után sem sikerült 5 percnél többet játszanom a bugok miatt. Hol kifagy, hol eltûnnek az egységeim, hol képernyõt beborító textúrahibák...
Asszem lepasszolom valakinek a játékot egy ezresért, és végeztem...
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
MAX RESPECT
ezzel gond nélkül el is indította..
ezzel gond nélkül el is indította..
wic.exe
de hagyd hogy a game maga szedje le a patcheket ill. a mapokat
itt vannak:
download mappa
ezt mentsd le máshova és csak vissza kell másolni a mapokat ill. a 2 patchet telepíteni
de hagyd hogy a game maga szedje le a patcheket ill. a mapokat
itt vannak:
download mappa
ezt mentsd le máshova és csak vissza kell másolni a mapokat ill. a 2 patchet telepíteni
makett.tk
a címem:[email protected] ha becsomagolod valahogy, vagy átnevezed, nem lesz gond az exe.vel...
a gmail meg elbírja a 10 megát
elõre is kösz
a gmail meg elbírja a 10 megát
elõre is kösz
esetleg egy tesztet megérne, ha átdobnád a wic exe fájlod egy másolatát..
bár nem biztos, hogy mûködne vele..
<#hawaii>#hawaii><#csodalk>#csodalk>
bár nem biztos, hogy mûködne vele..
<#hawaii>#hawaii><#csodalk>#csodalk>
Szia!
Látom, hogy neked megvan de nekem sajnos nincs.
Missing WIC exe
ha más nincs akkor uninstall,és megpróbálkozom a telepítéssel megint.. (arra gondolok, hogy a magyar változat, és a patch eltérõ nyelve lehet esetleg a gond, mivel a Fórum link fórumon van magyar nyelvû patch is
Látom, hogy neked megvan de nekem sajnos nincs.
Missing WIC exe
ha más nincs akkor uninstall,és megpróbálkozom a telepítéssel megint.. (arra gondolok, hogy a magyar változat, és a patch eltérõ nyelve lehet esetleg a gond, mivel a Fórum link fórumon van magyar nyelvû patch is
Üdv!
Nincs meg a WIC.exe. Csak a WIC online exe van meg. Ha elindítom a akkor csak a multi rész indul el. A verziószám: V1.0.1.1(b35)
A CD projektes magyar feliratos változat van meg, és amikor felmentem a multi részre, a játékon belülrõl húzott le minden frissítést. (ha elindítom a multit, az megy frankón, és teljesen magyar (persze felirattal))
Nincs meg a WIC.exe. Csak a WIC online exe van meg. Ha elindítom a akkor csak a multi rész indul el. A verziószám: V1.0.1.1(b35)
A CD projektes magyar feliratos változat van meg, és amikor felmentem a multi részre, a játékon belülrõl húzott le minden frissítést. (ha elindítom a multit, az megy frankón, és teljesen magyar (persze felirattal))
Sziasztok!
Ma telepítettem az eddigi összes frissítést, amit a játék ajánlott, ha multizni akarok. Viszont meglepõdve tapasztaltam, hogy a single exe eltûnt..
Másnak is volt ilyen problémája már, vagy csak én szaladtam bele ebbe..
Kis kihagyás után akartam elõvenni, pici single gyakorlat után multiba tolni... de most nem tudom a single pályákat játszani.
Ha van valami megoldás, kérlek benneteket, jelezzétek. Természetesen a játék eredeti..
Ma telepítettem az eddigi összes frissítést, amit a játék ajánlott, ha multizni akarok. Viszont meglepõdve tapasztaltam, hogy a single exe eltûnt..
Másnak is volt ilyen problémája már, vagy csak én szaladtam bele ebbe..
Kis kihagyás után akartam elõvenni, pici single gyakorlat után multiba tolni... de most nem tudom a single pályákat játszani.
Ha van valami megoldás, kérlek benneteket, jelezzétek. Természetesen a játék eredeti..
makett.tk
üdv
szeretném megvenni majd a játékot és azt szeretném megkérdezni, hogy kb mennyien játszanak és mennyi magyar van?
szeretném megvenni majd a játékot és azt szeretném megkérdezni, hogy kb mennyien játszanak és mennyi magyar van?
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
igen ezt én is tudom, csak volt egy egyén aki pm-ben akarta elkérni tõlem a kulcsot, azzal az ürüggyel hogy õ elhagyta a sajtját...<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav><#banplz>#banplz>
Csak multihoz kell a kulcs. Aki csak singlezni akar, az vidáman töltse le.
Akinek nincs még meg és kulcsot kéreget pm-ben vagy itt a topikban az ITT MEGVEHETI 1800Ft+postáért!!!44
szerintem nem, legalábbis még ilyet nem hallottam, nekem hozzá adja a pontokat és én is leginkább dominanciát tolok
Igen, be van állítva.
Nem lehet hogy azért nem adja hozzá mert csak dominanciát játszom, és azt akarja a játék hogy másból is szerezzek pontokat?
Nem lehet hogy azért nem adja hozzá mert csak dominanciát játszom, és azt akarja a játék hogy másból is szerezzek pontokat?
I never asked for this.
Én is ezt hittem de nem. Van amikor meccs után rögtön megnézem, és hozzáadta, máskor pedig nem, még fél nappal késõbb sem.
I never asked for this.
Hello
Multiban miért csinálja azt, hogy szerzem a pontokat de a ranglistás pontjaimhoz nem adja hozzá? Mikor a profilomon nézem a pontszámokat, szépen mennek föl, az átlagot is alakítja minden meccs, de a ranglistán nem lépkedek elõre, ott nem adja hozzá a pontjaimhoz.
Multiban miért csinálja azt, hogy szerzem a pontokat de a ranglistás pontjaimhoz nem adja hozzá? Mikor a profilomon nézem a pontszámokat, szépen mennek föl, az átlagot is alakítja minden meccs, de a ranglistán nem lépkedek elõre, ott nem adja hozzá a pontjaimhoz.
I never asked for this.
láttam már elég atomrobbanást azalatt a 2 hét alatt amióra multizok<#nyes>#nyes>
nem rég elkezdtem játszani vele nagyon jó kis game eddig nagyon bejön <#eljen>#eljen> hirtelen összedobtam egy kis videot az atomrobbanásból 😊
ha érdekel itt megnézheted
ha érdekel itt megnézheted
neked is fel kell venni engem hogyha látni akarsz
úgy keress rám hogy bazooka_hun, a nevem elõtt lesz majd egy klánjelzés de ha jól tudom azzal együtt nem talál meg a keresõ
úgy keress rám hogy bazooka_hun, a nevem elõtt lesz majd egy klánjelzés de ha jól tudom azzal együtt nem talál meg a keresõ
nah most fentvagyok,friendlistbe nem látlak szóval gondolom nekem is fel kell téged vennem vagy nemtom,neked mi a nicked?
tegnap nem játszottam mert évfolyamtársam "buliján" voltam egyetemen,de ma valamikor forma1 után felnézek majd
megvettem a game-t.Warhawk21 néven vagyok,aki akar vegyen fel friendlistbe
-.-
Gyere, szétkenlek😄
holnap lemegyek és megveszem media-ba,remélem még van a 2000-es akcsiós változatból😊)) majd valakinek van kedve játszani?
multi érdekel igazából,single nekem elég volt a ground control 2 esetében😊
jah így már más, elég ha az alapot megveszed, ha az egyjátékost is végig akarod játszani a kiegben akkor elég hogyha letöltöd
annak nehéz utána olvasni hogy az alappal vagy a kieggel multiznak többen😊 fõleg mivel nem is tudtam hogy a kieg csak single😛