World in Conflict
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kurvára nincs benne semmi játékos és szórakoztató, olyan dög unalmas egysíkú valami hogy hihetelten, teljesen passzív, alig lehet benne valami csinálni... ha a shotemupra hajtanak a modern rts ek akkor szólok nekik hogy ennél már az operation wolf is ezerszer érdekesebb és változatosabb volt
Hogyan tudnék új accot csinálni?
(van másik serialom hozzá)
Akkor ez ilyen béta betegség. Én meg azt hittem, hogy én vagyok béna. <#idiota>#idiota>
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Mikor elindul az pálya, hogy választok bármit is, mert pontom nincs és nem tudok egységet választani. <#help>#help>
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ccont néven játszok, délután vagyok gép közelben.
Hát ennek a játéknak a grafikája lenyûgözõ meg a játékélménye is! Ehez foghatót még nem láttam (Crysis videókon kívûl<#vigyor0>#vigyor0>)! (Nick: SD HUN) Késõbb jön majd valaki multizni? Én ma Air el mentem... oda aláztam az oroszokat! 1. lettem a listán! Yeah! Vegyetek majd fel friends-be!
Bye All!
PS3 ID: SDani456
Ha meg nem botlok helikopterekbe, akkor is ált megtalálom a nehéztüzérségét, amit így is úgy szétkapnak, még azzal a gyenge közelharci tûzerõvel is, amivel ezek a medium anti-air tankok rendelkeznek.
Next PC upgrade: 2022
A gyalogosokkal lehet sprintelni ami arra jó, hogy egy fedezékig elszaladj velük. Amúgy arra nagyon ideálisak, hogy elszórod õket és a környéket belátják így nem magadnak hanem a csapatnak jó mert látják mire számíthatnak.
A légierõnél nekem a kissebb vadász helik a kedvenceim. Azokkal írtom az ellenség légierejét. Egy hatos csapat már bármilyen légi egységet szétszed. A földi védelem ellen viszont semmit se érnek.
A páncélosoknál meg nagyon fontos, hogy legyen valaki aki a helik ellen véd mert különben esélyed nincs a levegõbõl jövõ támadás ellen.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A másik amire még rá kell érezni az meg a support. Nektek mi a taktikátok? Azon felül, hogy a heavy artilleryt meg pár anti-airt elbújtatok, nem sokat lehet tenni; lassan jönnek a TA pontok sajna.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Viszont a légi támogatások különbözõ variáció nagyon kedvesen. Elõször egy kis felderítés és ha megvan a löveg nyomni neki tüzérséget vagy egy repülõt ami végigsorozza õket.
Az erdõk és gyalogok írtására meg nagyon kellemes a napalm vagy a gáztámadás. 😊
Szerintem a pályák méretével nincs gond csak kellmég pár mert ezek már kezdenek unalmasak lenni. Az elõzõ bétában volt még másik 2 map.
A beépítettség meg nem gáz, gondolom direkt olyan pályákat választottak ahol mindenbõl van egy kicsi. Mondjuk való igaz, hogy pl farmland nekem nemjön be, mert túl kevés az épület és az infantry nem tud azon a mapon nagyon érvényesülni.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
512MB nagyon lol mivel game közben alt+tab-al kiléptem és 1,8GB- virtuális memót vagy mit zabált a dög 😄
attol függ h kell-e 😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Feltettem mindent maxra és hát amit láttam a 10 perc alatt kb 6-7 bemoccani képet láttam az nagyon nagyon szép volt!!!!
Lefutattam a tesztet és a gépem alkalmatlan a game bárminemû normális futtatására, nemütei meg a 16fps-t se 800*800 lowon se!
Akinek kell a serial privizzen!
Together we'll fly someday...
Ez a legjobb része a játéknak 😊 Sajnos ahhoz hogy az összeset összelehessen gyûjteni, pre-orderesnek kell lenned.
Más:
A retail verzióban is csak 3 map lesz, meg ennyi egység? Nemtudom, de ez elég kevésnek tûnik, ezt a két map-ot is elöbb utóbb megunja az ember. Aztán lehet hogy olyanokká válnak, mint a cs-ben a dust2, vagy az office 😊