World in Conflict

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#idiota>
Prince23
De most komolyan, hány páylás? most tartok a 13.-nál... és má szeretném végig vinni, mert nincs helyem a winyón

Prince23
Hány pályás ez???? azt hittem 10. erre betölti a 11-iket😮
Jah meg szerintem van ruszki kampánya is, mert most tolom az usával, de ha a kampányra megyek már más bannere van, a ruszkik.... csak nem próbálom ki, mert már van egy profilom... nem akarom felülírni, és se újat nem akarok.

Amúgy a 11. pálya nagyonn fullos, ahogy kezdõdik a küldi + látványvilág a atom után, aki végigvitte az tudja mirõl beszélek

Random_
keress egy kevésbél lagos szervert

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Evogordon
Na még ma én is tesztelem 😉 már csak a krekre várok <#hehe>

bon
Szerintem pont az a gond, hogy mentél a hidat visszafoglalni. Nem szabad elveszíteni, ha a védelme a feladat.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Prince23
A 7. pályán a híd védelmére van valami trükk?
Bevetettem minden légi csapást +tüzérséget, de nem ment... maradt vagy 4 ruszki tank, egyszer csak a ezredes beszól, h mission aborted😛P Holott volt még tankjaim vagy 8, és épp akartam menni a hidat visszafoglalni, erre mission aborted, baket.

ÉN nem értettem félre, éppen "a maga idejében" kifejezés miatt írtam a válaszomat... De tök mindegy, nem érdemes ezt boncolgatni, mert tömény offolás keletkezik itt a topicban 😊
Ugy nézek ki mint aki veccel, mivel nem látsz elmondom, nem ugy nézek ki 😊 Aamugy ha már megtanultál olvasni, azért mondatértelmezésben még van mit javulnod, amint irtam "a maga idejében" (akkor még tervezõasztalon voltak a sm3.0-ás kártyák, és még ott sem a sm3as gamék)

w77d
a te javadat nézi a gép, hogy ne játszál egyszerre többet 2 óránál! <#buck>
Viccet félretéve, nézd meg, hogy ír-e valami hibakódot amikor kidob

spidey91
ÉS 2-3 ORÁNKÉT KIDOB AZAL HOGY AZ WORLD IN CONLFICT MÜKÖDÉSE LEÁLLT! MÉ?

Gépem ati X1900 4200

hát vagy laggol, vagy akad... De inkább lagg lesz a konfigodat elnézve 😊
spidey91
az mé van hogy multizás közben néha szaggat? igy mintha ugrálna az egység...
laggit?

Gépem ati X1900 4200

Most viccelsz, ugye? Az sm 3.0-ás játékokig jó hasznát vettem, kivéve az ilyet, hogy pl Oblivion... (az már akadt, de lejjebb vettem a dolgokat, és okés volt) És a kártya már akkor se volt új...
az a maga idejében legalább tényleg középkat kártya volt :p

nekem meg sapphire 9600-asom van... az jobb? 😛
Hát izé azt irta gépe ott alul, és ez van ott legalul "2. XV 8500GT, 1GB 800Mhz, C2D 1,6Ghz" 😊, viszont ha a 8800al megy szarul akkor ott valami szoftveres gixernek kéne lennie sztem (driver, vista tapaszok hiánya, vagy kitudja).

a vistánál pl duplán kell venni a RAM-ot is, ha a gépigényt nézzük... azt viszont nem értem, hogy miért lenne középkategóriás a kártyája...
Hmuda
Még tíz kép, de mostmár vissza minimumra, mielõtt leég a kártya:

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

...és ezzel a képzeletbeli "középkategóriás" videokártyával még csodálkozol ezen? nameg a vista sem arról híres hogy sokkal jobban mennek rajta a gamék...

Mennyi pálya van benne kb? Még csak az 5.-be vagyok

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Prince23
A képernyõd két felsõ sarkában nincsennek ikonok?????
Amúgy az ikonra katt és úgy választod ki az egységeket/légi támogatás +tüzérséget is...

FLeT
csá nép!
Nem tudom hogy hogy optimalizálták a játékot de nekem nem hogy nem megy maxon de még ha a DX10-et kikapcsolom akkor is csak medium-on megy élvezhetõen...(a gépem ott alul)másnál is ilyen?

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

spidey91
egy hülye kérdés:
megvetem a gamestart ugye abba benne voltaz a kulcs meg a 10 napos trial
feltettem
elindul
ok
de a ha belépek egy szerverre és megy a gém akkor én közvetlenül nemtok irányitani senkit! mé nem? csak nézem a meccset! MIÉRT? és mé nem magyar szinkorn?

ÉN közvetlenül nem is tok játszani multiba csak nézem?

Gépem ati X1900 4200

Prince23
Letöltenéd.

spidey91
mivan?

Gépem ati X1900 4200

Prince23
Sztem meg éri... bár jó lenne, ha leszüretelnéd otthol.

spidey91
Érdemes rá beruházni? megéri az árát? 8ezret?

Gépem ati X1900 4200

Shep
Na az zsír, mert a Generalst is csak a légierõ miatt szerettem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hmuda
Lesz egy pálya (New York) ahol kifejezetten a légitámogatás lesz a szereped.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Shep
Hány pálya van amúgy, helikopátereket nem fogok tudni irányítani?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rohamsisak
Sziasztok! A grafikai beállításoknál van egy opcio aminek a neve nem ugrik be de azt tudom hogy compressed vagy decompressed-re lehet állítani. Akkor itt most melyik a kettõ közül amelyiktõl jobb lesz a graf?

Morfi
Nem annyira, de ha az ember meg akarja szerezni az összes medált akkor azért elnyúlhat a játékidõ. Én kb 6-ot nem tudtam elsõre megszerezni.

asysoft
Ejj, akkor ez nem egy hosszú játék😞

/*WTF?!*/

Morfi
Reggel kezdtem én is. Az jó pálya, én azza lkezdtem hogy egybõl lebombáztam a templomot, gondoltam az a cél 😄
Az tetszett, hogy amerika leatomozta magát 😊

Morfi
Normálon kb 7 óra.

Hmuda
Csináltam pár képet. Ez az abszolút maximum amit DX9-bõl ki lehet hozni (és az én 7800GS 256M kártyámon akad is, ahogy az a nagy könyvben meg van írva, csak a képek kedvéért raktam fel, bár nem olyan borzalmas). Arra figyeljetek, hogy nem mindegy mik az alap beállítások mielõtt elkezdenétek buherálni a részletesebb opciókat. Ha minimumra rakod a globális beállítást és utána Advanced-ben felraksz mindent maxra, akkor például a fák még sprite-ok maradnak és úgy láttam, hogy kevesebb particle-t mozgat egyszerre. Viszont ha a legrészletesebb-re állítod, akkor máris sokkal szebb képet mutat, pedig elméletileg ugyanazok a beállítások vannak érvényben (persze sokkal lassabb is).

asysoft
Mennyi idõ alatt vitted végig?

/*WTF?!*/

Requiem88
már végig is toltad? én még szenvedek azon a pályán ahol a szovjet headquartert kéne szétkapni, egy templomban, a domb tetején. :S

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Faterx
Tud valaki wheel-lel zoomot csinálni? (Nem vertikális mozgást)
A legjobban ez zavar...
A másik hogy Lanon gép ellen max 40 perc a limit, hol lehetne ezt feljebb srófolni?

Amúgy látvány, hangulat 10/10
Morfi
Csak egy icike-picikét hosszabb lett volna...

Prince23
Ez a játék qrva hangulatos tud lenni, ajánlom mindenkinek, aki CoH-fan, meg úgy aki rajong a taktikai rts-ért.
Vegyétek, szedjétek, mert maradandót hoztak a Sierrások!!!!

Már megoldódott a probléma,korábbi hamachi verzió kellett.
Ha valakinek esetleg ilyen gondja lenne akkor telepítsen régebbi hamachit,1.0.1.5 pl,vagy ne update-ljen.

Hello

A játé multiplayer részét szeretnénk kipróbálni a haverokkal,hamachin keresztül.
De nem akar összejönni sehogysem,egyszerûen nem látunk semmilyen servert,játékost,semmit.
Csak csinálni tudunk egy játékot amiben egyedül lehetünk aztán annyi.
A hálózattal nincs gond,tehát pingelhetõ mindenki,más játékok mennek,de ez nem akatja az igazságot.
Illetve még az is kérdés hogy a multis server/játékos lista magától frissül?Mert semmilyen frissítési lehetõséget nem látunk.

Valaki tudna esetleg tanáccsal szolgálni?

thx

asysoft
Köszönöm, az jó lenne! Remélem tényleg igaz😊 (CDGalaxisnál néztem, ott nem szerepel egyértelmû információ.)

/*WTF?!*/

Prince23
Meg remélem föl töltöd a magyar felirati file-kat😄D persze, ha tudod.

Random_
A PCdome szerint magyar felirattal kapjuk.
Ha kezemben lesz azonnal elmondom végülis mit tartalmaz a csomag.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

robotnyk
annyira hasonlít ez a company of heroesra, mint a company of heroes a battlefieldekre... 😊
Requiem88
nekem sajnos se pénzem, se netem nincs hozzá.
úgy értem rohadt drága, és 1M/128Kbps nettel ezt a játékot nem érdemes online tolni :S
sebaj, majd lanozok 😄

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Alwares
Huh de tólnám már! Csak az a baj, hogy nincsen most ramom.... De talán az Xboxos verzió irányítását nem cseszik annyira el, megvárom azt a verziót. Végülis ez nem olyan mikrózós játék szóval talán nem lesz olyan gáz mint a CnC3....

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400