World in Conflict
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>
Jah meg szerintem van ruszki kampánya is, mert most tolom az usával, de ha a kampányra megyek már más bannere van, a ruszkik.... csak nem próbálom ki, mert már van egy profilom... nem akarom felülírni, és se újat nem akarok.
Amúgy a 11. pálya nagyonn fullos, ahogy kezdõdik a küldi + látványvilág a atom után, aki végigvitte az tudja mirõl beszélek
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Bevetettem minden légi csapást +tüzérséget, de nem ment... maradt vagy 4 ruszki tank, egyszer csak a ezredes beszól, h mission aborted😛P Holott volt még tankjaim vagy 8, és épp akartam menni a hidat visszafoglalni, erre mission aborted, baket.
Viccet félretéve, nézd meg, hogy ír-e valami hibakódot amikor kidob
laggit?
Gépem ati X1900 4200

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Amúgy az ikonra katt és úgy választod ki az egységeket/légi támogatás +tüzérséget is...
Nem tudom hogy hogy optimalizálták a játékot de nekem nem hogy nem megy maxon de még ha a DX10-et kikapcsolom akkor is csak medium-on megy élvezhetõen...(a gépem ott alul)másnál is ilyen?
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
megvetem a gamestart ugye abba benne voltaz a kulcs meg a 10 napos trial
feltettem
elindul
ok
de a ha belépek egy szerverre és megy a gém akkor én közvetlenül nemtok irányitani senkit! mé nem? csak nézem a meccset! MIÉRT? és mé nem magyar szinkorn?
ÉN közvetlenül nem is tok játszani multiba csak nézem?
Gépem ati X1900 4200
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az tetszett, hogy amerika leatomozta magát 😊

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
A legjobban ez zavar...
A másik hogy Lanon gép ellen max 40 perc a limit, hol lehetne ezt feljebb srófolni?
Amúgy látvány, hangulat 10/10
Vegyétek, szedjétek, mert maradandót hoztak a Sierrások!!!!
Ha valakinek esetleg ilyen gondja lenne akkor telepítsen régebbi hamachit,1.0.1.5 pl,vagy ne update-ljen.
A játé multiplayer részét szeretnénk kipróbálni a haverokkal,hamachin keresztül.
De nem akar összejönni sehogysem,egyszerûen nem látunk semmilyen servert,játékost,semmit.
Csak csinálni tudunk egy játékot amiben egyedül lehetünk aztán annyi.
A hálózattal nincs gond,tehát pingelhetõ mindenki,más játékok mennek,de ez nem akatja az igazságot.
Illetve még az is kérdés hogy a multis server/játékos lista magától frissül?Mert semmilyen frissítési lehetõséget nem látunk.
Valaki tudna esetleg tanáccsal szolgálni?
thx
/*WTF?!*/
Ha kezemben lesz azonnal elmondom végülis mit tartalmaz a csomag.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
úgy értem rohadt drága, és 1M/128Kbps nettel ezt a játékot nem érdemes online tolni :S
sebaj, majd lanozok 😄
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6