World in Conflict
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/*WTF?!*/
Bár már azt várom, hogy eredetibe kezembe fogjam felregeljek a netre és gyûjcsem a rangokat. A Single player csak az idõ elütésére szolgál. 😛
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Amúgy most nem megy el a kép! Biztos majd elfog, mi? De az mikor elment nekem, a vidi (játék garfikájájú) bejátszás után volt, most nem csinálja.
Na szal elsõ benyomásom:
Company of Heroes stilusú a gém... nem lepõdtem volna meg, ha a Thx is feltünt volna.
Van hangulat dögivel, ezt már aláírom, a grafika szép, küldetés felépítése tetszetõs, hangok és fõleg a zene nagyon kiemelkedõ!!!!
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Nekem 6600GT van lehet valamit ki kell kapcsolni az beállításokban vagy le kell venni.
Azt szeretném kérdezni, h a multys ikonját le szabad törölnöm, mert ki van az asztalomon... a cod2 is ezt csinálta, de azt letöröltem...
szal le lehet törölni?

Érdemes nem a benchmark alapján be állítani a játék graf. mivel a játék során nem fog annyira szaggatni mint abba a pár perces demóban.
Remélem a sm 3 kihasználhatom... legalább mediumon... reméelm...
7300 GT, 1 GB ram, Amd 3000+
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ja akinek plussz fps kell kapcsolja ki a shader modelt vagyis vegye low-ra nem fog csillogni az út, de gyorsabb lesz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Nekem is 8800gts-em van nekem sem valami meggyõzõ. Lefutattam én is a
benchmark-ot az atomrobanásnál 5 fps-t produkál. Igaz 1280x1024-en minden max beálítással de szerintem erre többre képes a gépem. Szerintem valami javítás biztos lesssz hozzá. De azért nekem nem játszhatatlan a game mint neked.
Létezik, hogy nem szereti az SLI-t? Nem tudok mire gondolni, maximálisan megfelel a gép a követelményeknek, mégis a gyermekkorom marvel képregényeit idézi a látvány. Szal, ha valaki 8800 GTS-el játszik, vagy két 8800 kártyával párbakötve, akkor említse meg, csak hogy tudjam, hogy itt van-e a probléma.
(merthogy cimbora hasonló géppel, Ati 2900HD-val remekül futtatja, gondolom, itt a gond, csak nem tudom, miként lehetne megoldani)
/*WTF?!*/
Ha valaki hamachizna az szóljon, én nagyon benne lennék!
Végre egy taktikai RTS, amúgy lehet skirmisht is játszani, be kell lépni a multiba, csinálni egy lan szervert és ha kész akkor nyomni egy ESC-et és ott van egy olyan hogy BOT OPTIONS, használjátok egészséggel.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Szép képek, thanks.
Valszeg lekapom majd.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!