World in Conflict

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asysoft
Azt tudod, hogy nálunk mennyire lesz lokalizálva? (Leginkább az érdekel, hogy a szinkronos lesz-e.)

/*WTF?!*/

Prince23
Hát a CoH-ot AZONNAL szerezd be, pár héten belül már jön a kiegje is
ON

Random_
Company of Heroes-ról nem is hallottam. Lehet ezek után megszerzem. 😄
Bár már azt várom, hogy eredetibe kezembe fogjam felregeljek a netre és gyûjcsem a rangokat. A Single player csak az idõ elütésére szolgál. 😛

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Szerintem pont így jó. Én az elsõ béta tesztek óta nyomom és neten óriási a hangulata. Lehet taktikázni itt is csak pörgõsebb a játékmenet és a taktikai pontokkal lehet színesíteni a csatáktat. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Prince23
Na a 2. küldetésnél vaok... egy hidat kell védni, de vmit elbaxtam..., elmentem a híd másik túl végibe, miután Sawyer tábornok megérkezett.
Amúgy most nem megy el a kép! Biztos majd elfog, mi? De az mikor elment nekem, a vidi (játék garfikájájú) bejátszás után volt, most nem csinálja.

Na szal elsõ benyomásom:
Company of Heroes stilusú a gém... nem lepõdtem volna meg, ha a Thx is feltünt volna.
Van hangulat dögivel, ezt már aláírom, a grafika szép, küldetés felépítése tetszetõs, hangok és fõleg a zene nagyon kiemelkedõ!!!!

Requiem88
megnézem 😊

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Company of Heroesban nem sok szerepet kaptak az infantrysok...elsõ pár pályán kellet velük menni aztán el fogytak😞és csak tankozni kellett szinte végig.Itt azért elég hatékonyak a katonák fõleg az anti tankosok!Az építkezés nekem annyira nem hiányzik éppen ettõl ilyen pörgõs a játék.
Eagle16
Ezért jobb a Company of Heroes 😊De ez se rossz egynek...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Requiem88
én csak az épületek felhúzását, katonák kiképzését hiányolom belõle 😞 tök jó lenne (pl multiban) ha nem csak ilyen "dobd le ejtõernyõvel oszt menj és lõjjé" játékmenet lenne hanem kicsit összetettebb. Bázisépítés, sereggyártás. a reinforcements meg aféle bónusz lenne, ha kifogynál az egységekbõl. ha jól tudom ilyemsi (mármint ilyen modern egységekkel) játék még nem készült. vagy tévedek?

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

zeus89
nem lehet atomot dobni a szabadságszoborra???? <#mf1>, próbálja már ki valaki ... meg egy kérdés, ebbe hol a Squrmish vagy hogy irják 😊 mikor te raksz be mapet meg ellenfelet ....

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

zeus89
ez azért fordúl elõ, mert nem bírja futtatni a géped a gémet az adott beállítások szerint, vegyél visszább, én is ezt kelletett tegyem, bár minden max-on van csak az antialesinget vettem ki, meg az antistropikot 2x -re tettem, meg kiszedtem a felhok tükrözõdését a vízbõl .... a többi max.

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Random_
Én már írtam lentebb, hogy nekem alapból medium beállításon csinál ilyet tegnap este is az 5. küldetés végét ezért csesztem el! Közvelten mielõtt atomot kellett volna dobni. 😞 Nem kicsit voltam ideges.
Nekem 6600GT van lehet valamit ki kell kapcsolni az beállításokban vagy le kell venni.

Eagle16
Egyszer nekem is csinált ilyet..tegyél fel újabb drivert, jobb ötletem nincs...

Requiem88
én drivert frissítenék, jobb ötletem nincs 😄 vagy buherálnám picit a beállításokat

Prince23
Miért van az, h az elsõ küldetésnél a vidi bejátszás után elmegy a kép, és csak hang van, szal mintha lefagyott volna... de nem fagyott le...

Prince23
OK, kösz...akkor letörlöm/tem

PsyhoApu
Az asztali parancsikonokkal azt csinálsz amit csak akasz.

http://kutyuszoba.blog.hu/

Prince23
OK
Azt szeretném kérdezni, h a multys ikonját le szabad törölnöm, mert ki van az asztalomon... a cod2 is ezt csinálta, de azt letöröltem...
szal le lehet törölni?

Prince23
Na most telepítem... de a krekkelésnél ugye elég csak az egyiket bekrekkelni... vagy mind a 3-at be kell?? ott van egy onlineos Wic ikon, azt is?

Eagle16
Nekem a 2. pályát 2x kellett megcsinálnom, mert a végén valamiért kifagyott a kép...(lehet drivert kéne cserélni, mert a végén a videóban nem voltak emberek, csak lógtak a fegyverek a levegõben XD - de másodjára már nem fagyott...)

Requiem88
én most fejeztem be ezt a pályát 😄

Prince23
Pár perc is csomizom kifelé... remélem a hangokkal nem lesz gond (effectek)

Eagle16
Nem tudom, nem játszottam a demóval 😊

asysoft
Ez volt a demóban is, nem?😊

/*WTF?!*/

Eagle16
A 3. pályán találtam egy sunyi orosz mesterlövészt 😄

Prince23
Nekem is ez jut eszembe a képek alapján... azért is hasonlítottam a Coh-oz a hangulatot, h van e olyan.

Nekem errõl a játékról a company of heroes jut eszembe.Talán mert az is annyira tetszett mint ez.
Érdemes nem a benchmark alapján be állítani a játék graf. mivel a játék során nem fog annyira szaggatni mint abba a pár perces demóban.
Eagle16
Hát, nekem a shaders highon van, nehogy má' lowra tegyem 8600GT-vel :S

Prince23
Minygyá len van a gém😄
Remélem a sm 3 kihasználhatom... legalább mediumon... reméelm...
7300 GT, 1 GB ram, Amd 3000+

Shep
Na jó, de ahoz nekem nincs kedvem ,gondoltam van olyan gép amin legalább 25fpsel megy fullon.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Eagle16
Nem kell ahhoz erõmû, 8 FPS-el is lehet csinálni szkrínsotot <#vigyor3>

Shep
Akinek van hozzá erõmûve az csináljon már egy fullos képet, hagy lássuk hogy is néz ki maxon.

Ja akinek plussz fps kell kapcsolja ki a shader modelt vagyis vegye low-ra nem fog csillogni az út, de gyorsabb lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hehe ez a kép lehetne akár Red Alert 3-ból is <#worship>

Eagle16
Azt így nem lehet pontosan elmondani, mert rengeteg féle mindent be lehet állítani a grafikai opciókban. De nálam kb. medium beállítások mellett megy(pár dolog kikapcsolva, high textures), és a benchmark átlag 40 FPS-t dobott ki. Szóval te ennél jobbra is számíthatsz. Nem lesz csúnya 😊

úgy értem milyen beállitások mellett fogom tudni tolni szakadozások nélkül 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Eagle16
Hmm ez nekem is! Annyian vannak mint az oroszok!<#idiota>

A tapasztaltak véleményét kérdezném, nekem kb. hogy fog menni szerintetek?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Nekem ez rohadtul tetszett:

Eagle16
Jó hát! 😄

Jó a gém? Most kezdtem el tölteni.

Hi!
Nekem is 8800gts-em van nekem sem valami meggyõzõ. Lefutattam én is a
benchmark-ot az atomrobanásnál 5 fps-t produkál. Igaz 1280x1024-en minden max beálítással de szerintem erre többre képes a gépem. Szerintem valami javítás biztos lesssz hozzá. De azért nekem nem játszhatatlan a game mint neked.
valaki játszik 8800-as kártyával?
Létezik, hogy nem szereti az SLI-t? Nem tudok mire gondolni, maximálisan megfelel a gép a követelményeknek, mégis a gyermekkorom marvel képregényeit idézi a látvány. Szal, ha valaki 8800 GTS-el játszik, vagy két 8800 kártyával párbakötve, akkor említse meg, csak hogy tudjam, hogy itt van-e a probléma.
(merthogy cimbora hasonló géppel, Ati 2900HD-val remekül futtatja, gondolom, itt a gond, csak nem tudom, miként lehetne megoldani)
asysoft
Nálunk milyen lesz a lokalizáció? Csak a kézikönyv, vagy esetleg szinkron is? (remélem semmiképp sem az utóbbi😊)

/*WTF?!*/

Eagle16
Nekem még a benchmark is nagyon tetszett 😄 Szép játék, a füst, meg a robbanások különösen jók lettek.

tényleg izomjó game, az átvezetõ videó, amit az elején láttam, az vmi hihetetlen volt! Medium/High-on tolom, úgyhogy néha jól beakad 😄, de így legalább jól néz ki...

Hát ez valami isten gém! A kamerakezelésbe ugyan bele kell jönni de eddig én csak ennyi kivetni valót találtam benne. Anyira jó a kampány sztori hogy egyszerûen nem bírtam felállni a játéktól, már fájt a szemem de akkor is toltam 😄. 2 napig aludtam a munkahelyemen, olyan sokáig jáccottam!
Ha valaki hamachizna az szóljon, én nagyon benne lennék!
Végre egy taktikai RTS, amúgy lehet skirmisht is játszani, be kell lépni a multiba, csinálni egy lan szervert és ha kész akkor nyomni egy ESC-et és ott van egy olyan hogy BOT OPTIONS, használjátok egészséggel.

Random_
Szerintem is nagyon jó a single. Tegnap telepítettem a törtet és a hétvégén tolom. Remélem hétfõn már az eredetimmel multizhatok. 😄

Amúgy a graf így is szép sztem.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Igen érdekes géjm.
Szép képek, thanks.
Valszeg lekapom majd.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Fenrir
Nah majd én lövök jobb képeket a demó mulitból 😊

A halál csupán a kezdet...