World in Conflict
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Még 5 ember kéne! Aki jönne az vegyen föl msnen ([email protected]) vagy hamachi szoba: WORLD.IN.CONFLICT jelszó: havefun
PLS GYERTEK!<#wave>#wave>
Starcraft2 e-mail: [email protected]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A halál csupán a kezdet...
Random_ néven vagyok aki megtalál vegyen fel frend-nek és üzenjen. 😊
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
https://hotshu.wordpress.com/
A magyar feliratról annyit, hogy viszonylag jó, nagy elírások nincsenek benne bár volt átvezetõ videó ahol késett vagy egyáltalán nem volt felirat és volt ahol helyesírási és fordítási hiba volt benne. Pl kicsit fogtam a fejem amikor a Harpoon rakétát, szigonyrakétának egy az egyben lefordították 😊
Az elsõ pályán Seattle-ben a Kingdome-ot is vagy 3 féleképpen írták (volt Kindgome is), ha megtalálom a nyelvi fájlt és ezeket kijavítom akkor feltölthetem valahova mert amúgy nem rossz összességében.
Szinkronról nem tudok, hogy létezne.
Este gyilok a neten végre!
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Please unmount your image, close these emulators, and insert the original disc in order to start the application.
If the application still won't start, please send a SecuROM™ analysis file to [email protected] (see Support Info section on how to prepare and send an analysis file)."
Vicces, eredeti játékom van, mindkét fent megnevezett programot letöröltem, még a registry-bõl is kitakarítottam, de nem hajlandó elindulni a singleplayer. A multi szó nélkül megy.
Valakinek van valamilyen ötlete?
Jó a játék Al-je? Mert Demoba A pár ruszki katona próbálta szembõl, nyílt terepen lerohanni a Bradley páncélosomat, közbe vadul tüzeltek rá karabéllyal. Éltek 5 másodpercet.
nehogymá nekem késõbb legyen mint másnak ebben az országban 😄
huhú 4 példány ráadásul 😊 micsoda érzés
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
engem ma hívtak de nemtom ki volt mer nem tom visszahívni
hú holnap rákérdezek!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Pffff a vége az katasztrófa volt, má majdnem sítam xD. Kinszenvedés volt ez a pálya, késõbb kapcsoltam, h heavy tankot lehet, egyáltalán nem vettem észre, (persze tudtam róla van, hisz használtam) Így még nem átkoztam a ruszkikat, a partot nagyon nehéz volt visszafoglalni... de hevyk azok nagyon jók... elõtte a lejárt idõig medium tankokkal nyomultam, pffff.
Heavy, heavy tank ott az a jelszó xD
Amúgy a történet teljesen filmes, jah és kommentátor az átvezetõ töltéseknél nem más mint ALEC BALDWIN!
Na szal nagyon jó lett
Grafika: 8
Hangok: 9
Kezelhetõség: 9
Küldetések: 9
és ha most az oltás jön hogy "tudom-e hány amerikai halt meg ott stb" elõre szólok: tudom, és hidegen hagy. 😉
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
AMD ATHLON XP 1600Mhz
NVIDIA GEFORCE 7600gs 256mb vram pixelshader 3.0 (gainward)
RAM: 756 MB?????????
????????????????????
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
mindegy a svéd srácok jól komponálták össze...
13. pályánál vagyok, ti??