90
  • roliika
    ;-)))
  • haxoror
    Kár hogy április elseje van, az év bármely más napján kiugranék a bőrömből örömömben :)
  • Vorpal
    Most nézd meg a lükéket a fotón, szerintetek melyik tudja mi az a fájlcserélés?,)))

Mostmár tényleg kéne egy P2P pártot lapitanunk srácok, hogy legyen valaki aki belelát az eccerü szoftvertolvajok lelkébe is,)))
  • toyotakacsa01
    Na végre.
    Azt hittem már elmarad az április elsejei tréfa. :)
    Tegnap este óta ezt várom, hogy idén milyen sületlenséget találnak ki.
  • DjDano
    Valahogy nem tudok röhögni ezen az egészen, Április 1 ide vagy oda, ilyennel nem kéne viccelődni!!
  • tothzozo
    Chuck Norris nak nem kell fáljcserélő,mert ő maga az internet és letőltésvezérő egyben.
  • echo
    Ez nagyon ott van. Tök jó dumák vannak benne:
    "If this patent holds up in federal court, Apple will have no choice but to convert to analog," said Apple interim CEO Sjavascript:szmajlik()
    [szmájlik]teve Jobs, "and I have serious doubts whether this company would be able to remain competitive selling pedal-operated computers running software off vinyl LPs."
  • h4x0r
    Inkább adok egy jópofa linket: Microsoft patents ones and zeroes
    :D
  • nbarnabas
    Ém meg húsvét hétfőről. (de ezeket lehetne sorolni)
  • xSomebody
    höhö
  • h4x0r
    Én ezt a szilveszerről hallottam. :)
  • NEXUS6
    "anyyira qurvára elegem van ebből az ápr 1-ből, hogy NAGYON!!. még jó hogy szombatra esik és jövőre is vasárnapra fog."

És azt is nézted, hogy idén milyen szerencsétlen karácsonyunk lesz? Péntek 13-ra fog esni!
  • Grusi
    Neked mennyi eszed van :D
  • HUmanEmber41st
    ÉLJEN ÁPRILIS ELSEJE!! :) :) :)
  • lazly

nezz korul... :D
  • duke
    "Legalizálódik a hazai fájlcserélés"
    Ez igy meg nagyon keves.Az igazi megoldas az lenne hogy a kiadok fizesenek annak aki helyetuk terjeszti az adott mediumot.Aki mondjuk DC-n megoszt egy filmet es letoltik tole 100-an annak fizesen a kiado a terjesztesert a befolyo jogdijakbol.Ez igy lenne korekt,sokaknak eleguk van abbol hogy a file es zene kiadok evek ota file cserelokon eloskodnek.
  • h4x0r
    Hát igen, eleve úgy jöttem ide, hogy valami hasonlóra számítottam. Nem csalódtam. Végtére is mi várható az egyik nagy nemzeti ünnepünkön. :)
  • exxile
    tenyleg elhittetek? mikor meglattam a cimet, tudtam hogy ilyen nem letezik. amugy meg nem jo poen..
  • echo
    haha, én is beszoptam (bár közben végig az járt a fejembe, hogy majd a választások után ez biztos elmúlik)
  • BaliBoy
    Remélem jövőre nem lesz április 1.
  • risp
    vaz :D

LOL
  • orkenyid
    A fenébe április 1 :(
  • kbupdate
    április1
  • lazly
    De jo is lenne... :D Irjatok at a cikk datumat valami masra legyszi. :)
  • Praetor
    hah, én is bedőltem az ápr.1-nek.
  • Praetor
    Elhúzzák a mézes madzagot az internetes társadalom előtt. így is lehet politikai tőkét kovácsolni...
  • arty
    én is :D
  • Davidus
    beszoptam:D
  • IMYke2.0.0.0
    A francba, én a feléig még elhittem...
    [...] a fájlcserélő szoftverek, hálózatok használata immár legális tevékenységgé válna, vagyis senkinek nem kellene attól tartania, hogy az így letöltött, illetve megosztott, szerzői joggal védett tartalmak miatt felelnie kell majd. A hazai változat ráadásul az átalánydíj bevezetését is elveti, tehát az új törvény minden szempontból a felhasználóknak kedvezne.

Itt jöttem rá, hogy ez nem lehet igaz!

• Fejes021
    anyyira qurvára elegem van ebből az ápr 1-ből, hogy NAGYON!!. még jó hogy szombatra esik és jövőre is vasárnapra fog.
    nem lehet semmi értelmes hírt olvasni. Gamestaron is : film lesz a S.W.I.N.E.ból meg a simszből. ilyet. A tököm tele van egész bolondok napjával
  • Zsoldos
    neked tenyleg ennyi eszed van?
  • smv
    Hehe én rögtön tudtam! :D Mondom ilyen nem létezik. :(
  • enkido
    a francba... majdnem bevettem én is :DDDD

Kellemes április elsejét :D
  • Jozsó
    Szeretem április elsejét :-(
  • DKm
    Legalize it!
  • Mr Csé