90
-
roliika #50 ;-))) -
haxoror #49 Kár hogy április elseje van, az év bármely más napján kiugranék a bőrömből örömömben :) -
#48 Most nézd meg a lükéket a fotón, szerintetek melyik tudja mi az a fájlcserélés?,)))
Mostmár tényleg kéne egy P2P pártot lapitanunk srácok, hogy legyen valaki aki belelát az eccerü szoftvertolvajok lelkébe is,))) -
#47 Na végre.
Azt hittem már elmarad az április elsejei tréfa. :)
Tegnap este óta ezt várom, hogy idén milyen sületlenséget találnak ki. -
#46 Valahogy nem tudok röhögni ezen az egészen, Április 1 ide vagy oda, ilyennel nem kéne viccelődni!! -
#45 Chuck Norris nak nem kell fáljcserélő,mert ő maga az internet és letőltésvezérő egyben. -
echo #44 Ez nagyon ott van. Tök jó dumák vannak benne:
"If this patent holds up in federal court, Apple will have no choice but to convert to analog," said Apple interim CEO Sjavascript:szmajlik()
[szmájlik]teve Jobs, "and I have serious doubts whether this company would be able to remain competitive selling pedal-operated computers running software off vinyl LPs." -
#43 Inkább adok egy jópofa linket: Microsoft patents ones and zeroes
:D -
nbarnabas #42 Ém meg húsvét hétfőről. (de ezeket lehetne sorolni) -
xSomebody #41 höhö -
#40 Én ezt a szilveszerről hallottam. :) -
#39 "anyyira qurvára elegem van ebből az ápr 1-ből, hogy NAGYON!!. még jó hogy szombatra esik és jövőre is vasárnapra fog."
És azt is nézted, hogy idén milyen szerencsétlen karácsonyunk lesz? Péntek 13-ra fog esni! -
Grusi #38 Neked mennyi eszed van :D -
HUmanEmber41st #37 ÉLJEN ÁPRILIS ELSEJE!! :) :) :) -
lazly #36
nezz korul... :D -
duke #35 "Legalizálódik a hazai fájlcserélés"
Ez igy meg nagyon keves.Az igazi megoldas az lenne hogy a kiadok fizesenek annak aki helyetuk terjeszti az adott mediumot.Aki mondjuk DC-n megoszt egy filmet es letoltik tole 100-an annak fizesen a kiado a terjesztesert a befolyo jogdijakbol.Ez igy lenne korekt,sokaknak eleguk van abbol hogy a file es zene kiadok evek ota file cserelokon eloskodnek. -
#34 Hát igen, eleve úgy jöttem ide, hogy valami hasonlóra számítottam. Nem csalódtam. Végtére is mi várható az egyik nagy nemzeti ünnepünkön. :) -
exxile #33 tenyleg elhittetek? mikor meglattam a cimet, tudtam hogy ilyen nem letezik. amugy meg nem jo poen.. -
echo #32 haha, én is beszoptam (bár közben végig az járt a fejembe, hogy majd a választások után ez biztos elmúlik) -
#31 Remélem jövőre nem lesz április 1. -
risp #30 vaz :D
LOL -
orkenyid #29 A fenébe április 1 :( -
kbupdate #28 április1 -
lazly #27 De jo is lenne... :D Irjatok at a cikk datumat valami masra legyszi. :) -
Praetor #26 hah, én is bedőltem az ápr.1-nek. -
Praetor #25 Elhúzzák a mézes madzagot az internetes társadalom előtt. így is lehet politikai tőkét kovácsolni... -
#24 én is :D -
#23 beszoptam:D -
#22 A francba, én a feléig még elhittem...
[...] a fájlcserélő szoftverek, hálózatok használata immár legális tevékenységgé válna, vagyis senkinek nem kellene attól tartania, hogy az így letöltött, illetve megosztott, szerzői joggal védett tartalmak miatt felelnie kell majd. A hazai változat ráadásul az átalánydíj bevezetését is elveti, tehát az új törvény minden szempontból a felhasználóknak kedvezne.
Itt jöttem rá, hogy ez nem lehet igaz!
-
#21 anyyira qurvára elegem van ebből az ápr 1-ből, hogy NAGYON!!. még jó hogy szombatra esik és jövőre is vasárnapra fog.
nem lehet semmi értelmes hírt olvasni. Gamestaron is : film lesz a S.W.I.N.E.ból meg a simszből. ilyet. A tököm tele van egész bolondok napjával -
Zsoldos #20 neked tenyleg ennyi eszed van? -
#19 Hehe én rögtön tudtam! :D Mondom ilyen nem létezik. :( -
#18 a francba... majdnem bevettem én is :DDDD
Kellemes április elsejét :D -
Jozsó #17 Szeretem április elsejét :-( -
DKm #16 Legalize it! -
#15 kampány cikk !!!44 -
#14 ÁÁÁÁhhh rendszeróra elvolt állítva márc.31et írt ki -
Yuuzer[real] #13 hehe, jó poén :) -
Caro #12 Úgy tűnik közelednek a választások... -
Riddick #11 Majdnem bevettem!:D