RailWorks 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BF109
Az sp2-õt le lehet ugyan tölteni, de mikor installálom, vizsgálja annak eredetiségét, és annyi, bukta. Viszont a frameworkhöz kell az sp2. Nem lehet valahol krekkelt sp2-õt lelni, ami frissíteni tudja a letört xp profot is?

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

BF109
Nem tudom, szerintem a grafikai chip nem elég neki. A játék leírásában nem szerepel ugyanis az Intel integrált... Viszont azt írja ki h a felbontás nem támogatott, ki érti ezt.

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

Én csak azt nem értem h laptopon ha nem tudja az 1280x800-at akkor mért nem tud elindulni kisebb felbontásban?!

BF109
Köszi szépen!

gabi89
Innen szedd le a net framework-öt: http://pcworld.hu/downloads.php?op=visit&lid=422

Amúgy a Microsoft oldaláról is lelehet szedni nem eredeti XP-vel is legalábbis én most néztem meg és símán jött (innen)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

BF109
Sziasztok!
Sajnos gondjaim adódtak a játékkal. Elõször a laptopomra tettem fel (acer aspire 1024 Ram, 1,6 mobilcerka, intel grafikus csipp, win xp home) A gém simán felment csak nem indult el, nem bírtam beállítani neki olyan felbontást ami megfelelt volna (widescreen 15,4 collos kijelzõ), meg szerintem kevés is neki a GPU (a játékon belül csak atik meg nvidiák vannak, lehet h ez nem támogatott)
Ez után az asztali gépemre akartam feltenni (2,66 cerka d 1024 ram Radeon 9600XT) de itt meg egybõl a net framework frissítést kér, kapcsolódik a netre, de ez meg megbukik mert régi és feltört xp prof van rajta (ha meg nincs bedugva a net kábel akkor is bukta).
Tudtok valami megoldást? A legjobb az lenne ha nem kérné a frissítést. Vagy létezik olyan framework frissítés (valami crack vagy ilyesmi) ami nem ellenõrzi az xp eredetiségét?
Köszi elõre is!

ohh köszi😊

Nohab
Ctrl-t nyomod és úgy húzod rá.

De itt már szépen leírták, és még más dolgokat is.
http://marci.triak.hu/msts/ Jelszót, Felhasználónévet kér, de ott van az is.
Valaki tudja hogy lehet összeilleszteni a sineket??

Tuvok
Végre valahára ki tudtam próbálni a játékot, 4 órát töltöttem el vele, kipróbáltam minden pályát és gépet, néhány küldetést . Elég kritikus szemmel néztem mindent, de ez a szubjektivitás talán betudható a szakmai ártalomnak . :o)
Elõzetes informálódások miatt azonnal Expert módban kezdtem játszani, mivel a teljes élethûség híve vagyok, azaz amit egy mozdonyvezetõnek kell végrehajtani, azt meg is akarom tenni .
Rengeteg hibát (bugot) és hiányosságot tudnék sorolni, de nem kezdek bele, mert holnap is írnék, azonban az keserít el a legjobban, hogy olyan dolgok maradtak ki, amik egy "Simulator" szóval fémjelzett játékban alapvetõnek és magától értetõdõnek kellene lennie .
Kettõt emelnék ki, az egyik az éberségi berendezések hiánya, másik pedig a vonatbefolyásolás . Míg elõbbinek idõ-, vagy útarányosan kellene adnia a felhívást, addi utóbbinak a következõ fõjelzõ jelzési képét kellene megismételnie a vezetõálláson . Gõzmozdonyokon értelemszerûen ezek nincsenek, de az angol és a német pályán alapvetõ lenne . Mivel a német jelzési rendszerbõl hiányos a tudásom (amit hamarosan pótolok, de még nem találtam angol nyelvû jelzési utasítást, németül sajnos nem tudok), így a minimális szintû beépített vonatbefolyásolásnak köszönhetõen egyes jelzõknél "levágott" gyorshajtás miatt, de a vezetõálláson sehol nem találtam bármilyen kijelzõt, illetve amire tippelek, hogy az lenne, nem változott sosem, így elkönyveltem, hogy nem mûködik jól . A BR101 vezetõállását ismerve pedig elkönyvelhetõ, hogy kimaradt . Az egyik brit gépen találtam valami erre utaló mûszert, de 2 színképen kívül semmit sem mutatott, így sebesség kijelzésére szintén alkalmatlannak tituláltam .

Egyetlen pozitívum az MSTS-hez képest a jövõre nézve a motor (fõmegszakító) kikapcsolásának lehetõsége, ez késõbb a leendõ magyar jellegû pályákon jól fog jönni (fázishatár) .
A hangokra nem fecsérlem az idõt, silány és irreális mind, viszont a jó minõségû hangfájlok használatának lehetõsége szintén a jövõt tekintve kecsegtet lehetõségekkel, gondolok a magyar jármûvek használatára (magam is dolgozok több jármû valós hangcsomagján, folyamatosan veszek fel hangokat utazásaim során) .

Összegezve a véleményem az, hogy a készítõk egyszer sem vették a fáradtságot, hogy felüljenek (neadj'isten utazzanak valamennyit) egy mozdonyra, hogy megízleljék milyen fizikát, dinamikát kellett volna lemodellezni . Az alapjáték talán ad egy kis szájízt a jövõbeli kihasználhatóság terén, de önmagában semmit sem ér, egyszerûen összedobtak egy unalmas esték elütésére alkalmas árkád (és semmiképp nem szimulátor) jellegû játékot, mely alkalmas lehet egy kis szórakozásra azok számára, akik a valóságban nem próbálhatják ki ezt, de kárukra (vagy talán örömükre) meg sem közelíti a valóságos vezetést sem technikailag, sem hangulatban . A hangulat és realitás, a nem 2 kar mozgatásán alapuló vezetéstechnika megteremtése az elkövetkezendõkben a lelkes amatõrök kezében van, de ennek feltétele, hogy a készítõk kiadnak kompatibilis javításokat, és még több lehetõséget biztosítanak a valóság szimulálása érdekében .
De ez nem 2 hónapba fog telni ...

bepe79
Rajottem, hogy 1-es gomb kabinnezet + jobb egergomb korbefordullal mar szepek a texturak es minden okes. Nem tudom, hogy a 8-as free camera mode mennyivel tud tobbet, de azt akkor nem nagyon fogom hasznalni.

Suzuki Swift GL 1.3

gabi89
Mellesleg láttad már,hogy nézett ki egy game 1997-ben hát ennél százszor rondább volt.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Train Simulator-nál jobb örülj annak mivel a vasut szerelmeseit nem bombázzák játékokkal nem úgy mint az FPS-ek világa ahol mindennapra jut egy...(amúgy az FPS játékok az egyik kedvencem szóval nem azért csak ez a példa jutott eszembe)

w77d
a hiba nálad leledzik, nálam gyönyörû a grafika és tûélesek a textúrák!

bepe79
Te jo eg! Hogy nez ki ez a game? Most telepitettem fel, es mivel 8600M GT-m van, ezert alapbol mindent high-ra allitottam, a water-t pedig highest-ra. Nagyon remek, hogy meg a laptop-felbontasokat sem tamogatja (pl. 1280x800) merthogy en laptopon nyomom. Igy kenytelen vagyok valami hikomat gnom 1280x7xx-ben jatszani. Belso nezetben free mode-ban (8-assal aktivaltam) korbeforogva a texturak valami irtozatosan ocsmanyok, en nem tudom, hogy hogy lehet ilyen munkat kiadni 2008 kuszoben.. Mintha valami 10 eves game elmosodott sz@r texturait latnam, kb. 64x64 v. 128x128-as textekre tippelek. A game-et meg csak most probalgatom, remelem lesznek szepen kidolgozott kabinok, miutan kijon az editor.

Suzuki Swift GL 1.3

Nekem tetszik! Igaz kicsit magas a gépigénye, de saját pályát csinálni TS-hez képest gyerekjáték😊 Nagyon állat😊😊

Bocs...
Mert ez másik topic. Te a train simulatorrol beszélsz. 😊

Sziasztok! Az Act.hu jármûcsomagok tartalma miért nem jelenik meg a conbuilderben? Köszi!
Tuvok
Na azért a valóságtól IGEN messze áll .

bepe79
Harom fek is van. Az ellenallas novelese (villanyos fek), a masodik az egesz szerelvenyre hato fek (nem a villamos fek), es a harmadik fek, ami csak a mozdonyra hat es azt fekezi. Ez kokemeny szimulator, ugy van, ahogy a valosagban. Ugyhogy keretik nem fikazni. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

Csõ! Optionsba a gameplay résznél a control model-t váltsd át expert-re

csn tamás
halljátok! miért ilyen gány a mozdonyok vezetése? pl a német dieselnél meg villanynál nem lehet külön fékezni meg ilyenek és akkor vagy megy a vonat vagy fékez de olyan nincs, hogy pl csak gurul mert akkor tuti fékez...ez nekem magas. megoldás?

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

gabi89
Memóriánál nem csak az a lényeg,hogy hán GB-t hanem fontos az órajele (533,667,800,1066Mhz) meg DDR1-es DDR2-es ja és az idõzítés se utolsó.Nálam 1gb rammal max 1percet tölt de az a leghoszabb idõ.

gondolom nálatok is sokáig tölt a játék. azt olvastam hogy a tesztelõgép 2.4 GHz-es processzorral és 1 GB Rammal lett felszerelve. És azon elméletileg folyamatosan megy a játék. nálam mégis nagyon sokáig tölt, és sokszor akadozik. valószínüleg azért mert tölti az objektumokat. nem tudom hogy mi lehet a baj, hiszen ilyen gépem van: GeForce 6600 GT 128 MB, 1 GB RAM, 3.00 GHz proci. Lehetséges hogy nem bírja a gépem? elég zavaró hogy percenként akadozik.

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

Leo 1991
hi

aki tud segítesen. vegyen fel msn-re és elküldöm a képeket.
Thx

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Nohab
Szándék a fontos 😊
Boxer HUN
szerintem ettõl nem lett beljebb... <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

gabi89
Igen crackelni kell a DVD image HATRED mappájában találsz egy exe-t na azt bemásolod oda ahova feltelepítetted a játékot és meg is vagy.

sziassztok tudtok nekem segiteni a rail simulátort crackelni kell légyszi segitsetek koszike

Company of Heroes

gabi89
Nehéz nem lesz csak még nem lehet berakni RS-be.Nov.12-én jön a hivatalos program amivel belehet rakni a modelleket.

Nohab
Gmax? Hmm, ha jól emlékszem ezt használják a Trainzhez vagy a Train Simulatorhoz. Vagyis a modellezõknek nem lesz nehéz új gépeket csinálni 😊
bepe79
A marcis oldalon irtak neked, hogy Gmax, es lehet. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

milyen progival lehet hozzá vonatokat készíteni? és lehet akkor hozzá fülkét is?

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

Tuvok
Hát már nagyon itt van az ideje, hogy az MSTS ki legyen váltva valamivel .

bepe79
A Marci oldalan egy topikban lattam, hogy mar keszul egy gyonyoruseges V63 a Rail Simulator-hez. Szerintem iszonyatos jo game ez igy, hogy nyitottra csinaltak, es szabadon MOD-dolhato, es keszithetok hozza mas mozdonyok es palyak is. Ha meg a bugokat is betmik egy-ket patch-el majd, es elkeszulnek a magyar vonatok, magyar palyak, akkor szerintem van eselye letaszajtani az MSTS-t a tronrol. Ti hogy latjatok ezt?

Suzuki Swift GL 1.3

nfs world
hnap kiprobálom kösz a segitséget 😊

bepe79
Game ujrainstall, legujabb DirectX felrakasa, uj hangkartya es videokartya driver, dxdiagban az audio es video hw gyorsitas helyes beallitasa, win swap fixre beallitasa, defrag.. es valamelyik segiteni fog. (:

Suzuki Swift GL 1.3

nfs world
ja és a gépem 512 memo 128 vidi a többit fejböl nemtom XD

nfs world
kösz a válaszokat kiprobálom gabi98 most raktam elöször fel a gamet

Lehet, hogy kéne egy Directx re-install...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

gabi89
Passz
Valami hibás effektrõl rinyál.Milyen géped van? Eddig is csinálta?
Hirtelen annyit tudok csak mondani rakd újra a játékot.

nfs world
kép

tudja valaki hogy ez mitöl van?
elöre is kösz!

Tuvok
A triak fórumra gondoltam . 😊
Sajnos még nem próbáltam, természetesen megvan, de szenvedek még az új gépemmel, amin már elvileg jól futhat . Legkésõbb a hosszú hétvégén ki szeretném már próbálni, bár nem várok sokat a buglistát olvasva ...

PLackó
viszont te elég passzív vagy,nem is tudtam, hogy egyálltalán kipróbáltad már a játékot 😊

Tuvok
Lám-lám, többen is látogatjuk 😊

bepe79
OK, thx! Mar regeltem is, mar csak a visszaigazolo e-mailre es az aktivalasra varok.

Suzuki Swift GL 1.3

gabi89
Oda azt kell beírni,hogy msts meg trainsimulator (mondjuk ez ott le is van írva) aztán bent vagy a fórumon és már csak reggelni kell.

bepe79
Koszi a linket, de nem tudok a forumba ott belepni, mert felhasznalonevet es jelszot ker.
Regisztralasi lehetoseget pedig nem talaltam azon a web oldalon.

Suzuki Swift GL 1.3