RailWorks 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23
Amúgy a Microsoft oldaláról is lelehet szedni nem eredeti XP-vel is legalábbis én most néztem meg és símán jött (innen)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Sajnos gondjaim adódtak a játékkal. Elõször a laptopomra tettem fel (acer aspire 1024 Ram, 1,6 mobilcerka, intel grafikus csipp, win xp home) A gém simán felment csak nem indult el, nem bírtam beállítani neki olyan felbontást ami megfelelt volna (widescreen 15,4 collos kijelzõ), meg szerintem kevés is neki a GPU (a játékon belül csak atik meg nvidiák vannak, lehet h ez nem támogatott)
Ez után az asztali gépemre akartam feltenni (2,66 cerka d 1024 ram Radeon 9600XT) de itt meg egybõl a net framework frissítést kér, kapcsolódik a netre, de ez meg megbukik mert régi és feltört xp prof van rajta (ha meg nincs bedugva a net kábel akkor is bukta).
Tudtok valami megoldást? A legjobb az lenne ha nem kérné a frissítést. Vagy létezik olyan framework frissítés (valami crack vagy ilyesmi) ami nem ellenõrzi az xp eredetiségét?
Köszi elõre is!
De itt már szépen leírták, és még más dolgokat is.
http://marci.triak.hu/msts/ Jelszót, Felhasználónévet kér, de ott van az is.
Elõzetes informálódások miatt azonnal Expert módban kezdtem játszani, mivel a teljes élethûség híve vagyok, azaz amit egy mozdonyvezetõnek kell végrehajtani, azt meg is akarom tenni .
Rengeteg hibát (bugot) és hiányosságot tudnék sorolni, de nem kezdek bele, mert holnap is írnék, azonban az keserít el a legjobban, hogy olyan dolgok maradtak ki, amik egy "Simulator" szóval fémjelzett játékban alapvetõnek és magától értetõdõnek kellene lennie .
Kettõt emelnék ki, az egyik az éberségi berendezések hiánya, másik pedig a vonatbefolyásolás . Míg elõbbinek idõ-, vagy útarányosan kellene adnia a felhívást, addi utóbbinak a következõ fõjelzõ jelzési képét kellene megismételnie a vezetõálláson . Gõzmozdonyokon értelemszerûen ezek nincsenek, de az angol és a német pályán alapvetõ lenne . Mivel a német jelzési rendszerbõl hiányos a tudásom (amit hamarosan pótolok, de még nem találtam angol nyelvû jelzési utasítást, németül sajnos nem tudok), így a minimális szintû beépített vonatbefolyásolásnak köszönhetõen egyes jelzõknél "levágott" gyorshajtás miatt, de a vezetõálláson sehol nem találtam bármilyen kijelzõt, illetve amire tippelek, hogy az lenne, nem változott sosem, így elkönyveltem, hogy nem mûködik jól . A BR101 vezetõállását ismerve pedig elkönyvelhetõ, hogy kimaradt . Az egyik brit gépen találtam valami erre utaló mûszert, de 2 színképen kívül semmit sem mutatott, így sebesség kijelzésére szintén alkalmatlannak tituláltam .
Egyetlen pozitívum az MSTS-hez képest a jövõre nézve a motor (fõmegszakító) kikapcsolásának lehetõsége, ez késõbb a leendõ magyar jellegû pályákon jól fog jönni (fázishatár) .
A hangokra nem fecsérlem az idõt, silány és irreális mind, viszont a jó minõségû hangfájlok használatának lehetõsége szintén a jövõt tekintve kecsegtet lehetõségekkel, gondolok a magyar jármûvek használatára (magam is dolgozok több jármû valós hangcsomagján, folyamatosan veszek fel hangokat utazásaim során) .
Összegezve a véleményem az, hogy a készítõk egyszer sem vették a fáradtságot, hogy felüljenek (neadj'isten utazzanak valamennyit) egy mozdonyra, hogy megízleljék milyen fizikát, dinamikát kellett volna lemodellezni . Az alapjáték talán ad egy kis szájízt a jövõbeli kihasználhatóság terén, de önmagában semmit sem ér, egyszerûen összedobtak egy unalmas esték elütésére alkalmas árkád (és semmiképp nem szimulátor) jellegû játékot, mely alkalmas lehet egy kis szórakozásra azok számára, akik a valóságban nem próbálhatják ki ezt, de kárukra (vagy talán örömükre) meg sem közelíti a valóságos vezetést sem technikailag, sem hangulatban . A hangulat és realitás, a nem 2 kar mozgatásán alapuló vezetéstechnika megteremtése az elkövetkezendõkben a lelkes amatõrök kezében van, de ennek feltétele, hogy a készítõk kiadnak kompatibilis javításokat, és még több lehetõséget biztosítanak a valóság szimulálása érdekében .
De ez nem 2 hónapba fog telni ...
Suzuki Swift GL 1.3
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
aki tud segítesen. vegyen fel msn-re és elküldöm a képeket.
Thx
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Company of Heroes
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Valami hibás effektrõl rinyál.Milyen géped van? Eddig is csinálta?
Hirtelen annyit tudok csak mondani rakd újra a játékot.
Sajnos még nem próbáltam, természetesen megvan, de szenvedek még az új gépemmel, amin már elvileg jól futhat . Legkésõbb a hosszú hétvégén ki szeretném már próbálni, bár nem várok sokat a buglistát olvasva ...
Suzuki Swift GL 1.3
Regisztralasi lehetoseget pedig nem talaltam azon a web oldalon.
Suzuki Swift GL 1.3