RailWorks 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem olyan gondom van hogy egyszerüen feltelepitem és elinditom és utána kilép a windowsba mindenféle hibaüzenet néklül!
Ha a hivatalos MK1 és MK2 kiegészítõkkel kapcsolatos gondod problémád van, olvasd el ezt - megspórolsz magadnak idõt és idegességet.
1) A kiegészítõk a játék hivatalos weboldalán érhetõk el ingyen: www.railsimulator.com
2) A feltelepítés sorrendje fontos: elõször MK1 és utána MK2. (az MK2 nem fog mûködni az MK1 nélkül)
3) A híresztelések ellenére bárhová telepítheted a gépeden, nem muszáj a "C" meghajtóra
4) szûzjáték installjakor ügyelj az "options" menüben fekínált nyelvre. A "default"-ot állítsd át "English"-re. MK1 felinstall, majd ellenõrizd az "options" menüben újra a nyelvet: Defaultról, ha kell újra álltsd be English-re. MK2 felinstall, s láss csodát.
Különösen a 4. pontra ügyelj. Ha ezt nem teszed, jön a hibaüzenet.
Jó játékot.
Captain Sonar 2024 Remake
Azt szeretném kérdezni, hogy felrakta-e már valaki a hivatalos kiegészítõt?
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Lécci nagyon kéne!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Viszont az F3-al elõhozható képernyõn végre mutatja a következõ sebességhatárt, és, hogy az mikor következik. Ez nagy segítség.
Hivatalos oldal
ERROR: Could not find valid technique for effect 40107932
FILE: C😄ev/RailSim/code/Libs/Heracles/Engine/Draw/DxCommon/cHcEffectDx.cpp
LINE:250
aki tud segítsen pls
THX
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Nem tegnap jelent meg elvileg az US verzió?
Szerintem nagyon hangulatosak lehetnek az amcsi pályák, és remélem kerültek bele ujdonságok is,hibajavítások.
Remélem valahogyan kipróbálhatjuk majd mi is..
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Magyarositást keresek hozzá! és kiegészitöket
Tudna valaki nekemsegiteni benne???
A segitséget elöre is köszi!!
PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Laptopon futtatja valaki a játékot? Fel szerettem volna rakni arra is hogy mgnézzem hogyan bírja. A natív felbontása 1280x800 a képernyõjének, olyat a játék konfig menüjében nem is lehet választani. Nem is volt hajlandó elindulni semmilyen felbontásban. Laptopra fel sem lehet rakni akkor?
Ebben is vannak emberek a peronon, de ha mentél a német pályán lévõ halloweenes küldetésben, akkor nem lesz már többet a játékban várakozó utas. Egy patch javítani fogja (Nem tudom mikorra adják ki).