RailWorks 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elmondaná valaki hogy kell ezt játszani? mert nem tudom:S
hello

nekem olyan gondom van hogy egyszerüen feltelepitem és elinditom és utána kilép a windowsba mindenféle hibaüzenet néklül!
TitaniumRR

Ha a hivatalos MK1 és MK2 kiegészítõkkel kapcsolatos gondod problémád van, olvasd el ezt - megspórolsz magadnak idõt és idegességet.

1) A kiegészítõk a játék hivatalos weboldalán érhetõk el ingyen: www.railsimulator.com
2) A feltelepítés sorrendje fontos: elõször MK1 és utána MK2. (az MK2 nem fog mûködni az MK1 nélkül)
3) A híresztelések ellenére bárhová telepítheted a gépeden, nem muszáj a "C" meghajtóra
4) szûzjáték installjakor ügyelj az "options" menüben fekínált nyelvre. A "default"-ot állítsd át "English"-re. MK1 felinstall, majd ellenõrizd az "options" menüben újra a nyelvet: Defaultról, ha kell újra álltsd be English-re. MK2 felinstall, s láss csodát.

Különösen a 4. pontra ügyelj. Ha ezt nem teszed, jön a hibaüzenet.

Jó játékot.

Captain Sonar 2024 Remake

Nekem is ez volt, egy másik cspat áltar feltört kiegészítõ viszont megy. 😄 Jah az alapjátékom eredeti.

w77d
csak az NBA a szar, ez simán nem indul XD pontosítva a kieg nem indul

leho94
nálad minden szar?😄D NBA is ^^

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

w77d
sziasztok! föl akarom telepíteni a hivatalos kiegészítõt, de a telepítés megkezdése után egy másodpercre beugrik egy loading kép, eltûnik és semmi sem történik...

nesto
hatred verzióm van, ezzel megy a peccs ha feltelepítem?

Nohab
Nekem megtalálni sem sikerült...
Van itt valaki?

Azt szeretném kérdezni, hogy felrakta-e már valaki a hivatalos kiegészítõt?

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Nohab
Azt hiszem, mikor újat tezsel le és nyomod közben a Ctrl-t, akkor járhatóan rakja össze.
Sanyix
Hogy lehet két pályaszakasz NORMÁLISAN összeilleszteni a szerkesztõben? Úgy hogy változtassa az alakját a pályának, és nem csak úgy odailleszti az egyik végét, a másik végét meg leszedi ahova illesztve volt.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Tuvok
A valóságban folyamatosan rajta kell tartani a lábad .

Sanyix
ilyen ügyes találmány lenne, ami 10 perc után veszi észre hogy alszik a vezetõ? És ráadásul a fékek, és a gáz változtatásáról nem tûnik fel ennek a szuper eszköznek, hogy valószínûleg nem egy szellem kezeli? Ha a valóságban is ilyen, akkor csak dísznek jó.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Mnemomic
Az az éberségi. "q"-val lehet kikapcsolni, ha nem nyomod meg sokáig akkor vészfékezz a vonat.

Sanyix
Meg tudná nekem mondani, hogy a német villanymozdonyon az idióta barom elmebeteg sipolós sírógépet hogyan lehet kezelni. Elindítottam a scenariot, jópár percig mentem, közeledtem az állomáshoz, majd ez a fos 80-as sebesség korlátnál mikor 45-el mentem, és lassultam elkezdett sípolni satufék motor leáll, amit nem is lehet újraindítani. Hogy lehet ezt a baromságot kikapcsolni? Vagy honnan szüljem meg a kezelését a semmitmondó manualból? Legalább az angol mozdonyokon nincs ilyen hülyeség, csak a csörömpölõ izé.

Hali! Nekem a DevTools-hoz kéne crack (railsimeditor.exe)
Lécci nagyon kéne!
norbi56
az lenne a baj hogy kb 5 perc után kiirja kék háttérnél hogy a windows károsodása megelõzésében a gép leáll vagy valami ilyesmi és mondja hogy állítsam vissza a bios-t de akkor sem jó hiába húztam vissza a procit 2.6ghz-re PLS HELP

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

gabi89
Igen megy csak másik crack kell hozzá (1.1-es) amit a gémkopiwörld.pont.kom címen megtalálsz

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Másolttal megy a patch?

Mnemomic
Érdemes feltenni. Mostmár széles képernyõt is támogatja, bár ahogy most nézem a 1280x800-at még mindig nem de majd megnézem mit szól hozzá ha feltelepítem a gépre.

Viszont az F3-al elõhozható képernyõn végre mutatja a következõ sebességhatárt, és, hogy az mikor következik. Ez nagy segítség.

PLackó
Kijött az elsõ patch!
Hivatalos oldal

Leo 1991
mi lehet a gond?ezt írja ki a játék inditása után
ERROR: Could not find valid technique for effect 40107932
FILE: C😄ev/RailSim/code/Libs/Heracles/Engine/Draw/DxCommon/cHcEffectDx.cpp
LINE:250

aki tud segítsen pls
THX

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

T gomb.....

leho94
NM..De sztem enter😄

ja kösz majd kiprobálom 😄
leho94
Kilincsel.

az ajtókat hogy lehet kinyitni?
PLackó
Emberek!
Nem tegnap jelent meg elvileg az US verzió?
Szerintem nagyon hangulatosak lehetnek az amcsi pályák, és remélem kerültek bele ujdonságok is,hibajavítások.
Remélem valahogyan kipróbálhatjuk majd mi is..

gabi89
Nincsen hozzá magyarítás.Kiegészítõk pedig készülgetnek szépen lassan.Hivatalos patch is jön nemsokára amit hivatalos oldalon láthatsz is.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

leho94
He-heXDDDD

[HUN]FaTaL
tegyél a monitorra egy tányér paprikás krumplit és kész a magyarosítás

http://goo.gl/gd6Zi5

Hali!
Magyarositást keresek hozzá! és kiegészitöket
Tudna valaki nekemsegiteni benne???
A segitséget elöre is köszi!!

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

Tuvok
Az activity editorral .

leho94
Tom h nem MSTS topik de sztem vannak itt olyanok akik játszanak az MSTSel...Na szval annyit akarok azzal kapcsolatban hogy activityket hogyan tudok készíteni??<#rolleyes>

Honositás várható hozzá?

Próbltam rákötni a laptopot külsõ monitorra hátha 800x600-ban vagy 1024x768-ban elindul, de nem 😞

Mnemomic
Hát igen nekem is ez volt a gondom. Pedig új játék, és elvileg azok már szokták támogatni a wide felbontásokat. Ez nem <#szomoru1>

Laptopra fel lehet tennni de elindulni sose fog, legalábbis nálam. Valami felbontás vagy akármi problémát ir ki... de legalább elindulna kisebb felbontásban, nem?!

Nohab
Ki kell jelölni, és jobb oldali panelnél be tudod állítani, hogy legyen felsõvezeték, milyen hangot adjon ki, és a sebességet.
Mnemomic
Hi!

Laptopon futtatja valaki a játékot? Fel szerettem volna rakni arra is hogy mgnézzem hogyan bírja. A natív felbontása 1280x800 a képernyõjének, olyat a játék konfig menüjében nem is lehet választani. Nem is volt hajlandó elindulni semmilyen felbontásban. Laptopra fel sem lehet rakni akkor?

Hello! Pályaszerkeszõben hogy lehet villanyvezetéket a sin fölé tenni hogy villanymozdonyok is tudjanak menni a sinen?

már kiadták, eredeti játékkal megy csak....

Tuvok
Idõvel, van mit javítani ...

Nohab
Az elsõ kérdést, azt én sem tudom.
Ebben is vannak emberek a peronon, de ha mentél a német pályán lévõ halloweenes küldetésben, akkor nem lesz már többet a játékban várakozó utas. Egy patch javítani fogja (Nem tudom mikorra adják ki).
Köszi! És azt nem tudod véletlenül hogy honnan lehet letölteni az amerikai pályákat??? Meg én úgy olvastam valahol és képeken láttam hogy vannak emberek az állomásokon! Nekem max.-ra van állítva grafika és egész szép,de emberek sehol...???
Nohab
Kék vonal és a szemafor is, ha ismered. Igen lehet váltani, a kék "bogyókra"(a térképnél) katt és vált, ha jól tudom.
Hali! Kéne egy kis help! Ha el szeretnék jutni egyik vágányról a másikra.Akkor honnan tom hogy jól vannak beálítva a váltók? A kék vonal számít a térképen vagy a szemafor? És még annyi hogy lehet-e a térképen váltót állítani,vagy csak a g-betûvel??? Elõre is köszi...
[HUN]FaTaL
cserélj winxp kulcsot, egy kulcs van amit krekkeltnek észlel az sp2

http://goo.gl/gd6Zi5