RailWorks 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suzuki Swift GL 1.3
Sokan csodálkoztak azon a Rail Simulator megjelenése után, hogy nem tudnak saját modelleket betenni a programba, illetve normális küldetéseket készíteni, ugyanis hiányoznak az ehhez szükséges kiegészítések, vagy egyszerûen csak menüpontok. A Kuju a minap bejelentette, hogy a mindezekhez szükséges fejlesztõi eszközöket tartalmazó csomagot (DevToolPack) november 12-én teszi ingyen letölthetõvé a honlapján. Mivel õk is tudják, hogy ezek használatát nem két másodperc megtanulni, ezért leírásokat, nagyon részletes dokumentációt is közzétesznek hozzájuk. Kíváncsian várjuk…
Rail Simulator-hoz kapcsolódó hír még, hogy készül a patch a Track IR névre hallgató hardvereszközhöz is, hogy együttmûködjön a programmal. Aki nem ismerné ezt, annak egy kis gyorstalpaló: a Track IR használatával érzékelõk segítségével a gép beazonosítja a fejünk mozgását, így belsõ nézetes módban ezzel együtt változik a kép is amit látunk. Ha jobbra kezdjük el fordítani a fejünket, akkor a kép is úgy változik, mintha jobbra tekintenénk. Érdekes móka lehet: bár forgalmazzuk, sohasem használtam még ilyet, de hogy ki fogom próbálni és megírni róla a véleményemet, az szinte biztos.
Forras: virtualisvasut.hu
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
mert akkor egy próbát megér
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
talán mûködik
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Hogyan kell a vagonokat összekapcsolni??már 1 órája próbálkozom, de sikertelenül
elõre is thx
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
ha az utolso modra lépek akkor kiir a játék egy hibát és vége a küldetésnek,megprobáltam valamit a mappájába csinálni és akkor ráléptem egy exe-fáljra és kékhlalál lett belöle az után a játék még elnidult de ha belyön a pálya és rálépek az mozdonyra akkor egyböl kilép a játékbol error hiba nélkül,pls ha valaki tud segitsen!
Azt olvastam, hogy magyar nyelvû kézikönyvet adnak hozzá. Nincs meg valakinek? Köszi.
Szép, szép munka.
Beszállás!
http://www.railsimulator.com/
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Segéd ablakok:
F1: Feladat információi, és Billentyûzet kiosztás megjelenítése /F11, F1/
F2: Mentés /nincs változás/
F3: Track Monitor, Következõ állomás, kapcsolás /F4, F10, F9/
F4: Alap információk (sebesség, kontroller állása, fék állása, irány váltó állása) megjelenítése (ezeket az adatokat a track monitor, és a HUD is megjeníti) /ilyen nem volt/
F5: HUD -minden adat /nincs változás/
F6: Állomások, leágazások neveinek megjelenítése /nincs változás/
F7: Kocsi számok megjelenítése /nincs változás/
F8: Szerelvények nevének megjelenítése /ilyen nem volt/
Kamera állások:
1: Vezállás
2: Külsõ kamera (elöl)
3: Külsõ kamera (hátul)
4: Külsõ kamera (egy pontból)
5: Utasnézet
6: Kapcsoló szerkezet
7: Rendezõ kamera
8: Szabad kamera
Irányítás:
Q: Éberségi
W: Elõre
Z: Motor indítás, villanymozdonynál szellõzõ
P: Áramszedõ le-fel eresztése
Ö: Vonatfék behúzása
É: Vonatfék oldása
Õ: Mozdonyfék behúzása
Ú: Mozdonyfék oldása
A: Vonoerõ növelése
D: Vonoerõ csökkentése
Egyébb:
G: Váltó váltása elöttünk
Shift+G: Váltó váltása mögöttünk
H: Lámpa felkapcsolása
Shift+H: Lámpa lekapcsolása
X: Homokoló
V: Ablaktörlõ
Teher fel rakodása, utascsere: T
Teher lerakodása: Shift+T
vesszõ és pont: villamos-ellenállásfék
Space: kûrt
Shift+kötõjel: Vezállás váltás
Az áramszedõt csak Expert módban lehet fel-le ereszteni.
ha valakinek meg van a jó crack az pls küldeje el e-mailen vagy vegyen fel msn -re
[email protected]
elõre is köszönöm!!!
Nekem a Hatred verzió van meg. És megfelel a gépem a minimum követelményeknek. Aki tud az pls segítsen kérem!!!
Esetleg ha a videókárya driverprogramján levesztek mindent alacsonyra, akkor nem valószínû hogy szaggatni fog. Legújabb drivereket és az PhysX akármit fel kell telepíteni.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ati
A lényeg nálam mûködik az a pálya is nem értem mi lehet nálad a gond... <#nemtudom>#nemtudom>
Vagy már megoldódott?
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
ahogy rányomok a free módra kiírja hogy loading és lefagy legalább is nem megy tovább ez mitõl lehet
elakadtam a telepítésnél mert ezt irja ki : ERROR 2350.FDI server error ez m a f*sz??
hiába megyek rá h kihagyás meg ismét ugyanezt dobja ki
vki tud segiteni h ne irja ezt ki?
PLZ!!
hajrá,lilák!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64