1131
-
#409 Nekem megy 64 biten.
Win7 64 bit.
Eredeti játék. -
Arkuzz #408 Senki nem mondta, hogy nem megy 64biten, csak te. :) Nincs tesztelve rajta, ennyi a tény. :) -
#407 Nem tudom. De melyik program nem megy 64biten és 32-n igen. Ja igen a railworks egyedül... -
Arkuzz #406 Melyik vonat szimulátor támogatja hivatalosan a 64bites gépeket, amelyik összevethető a RailWorksel? -
#405 Tehát 500 forintot sem ér. -
Arkuzz #404 Ja és még valami: ha a readme tartalmazza az infót, hogy 64-biten nem tesztelték, és hivatalosan nem támogatott.
-
Arkuzz #403 Én feltelepítettem a RailWorksot, előtte a RailSim is fent volt. A gépem nem egy nagy cucc, egy notebook feltelepítve minden friss driverrel. A RailSim úgy futott rajta, mint egy álom. Most a RailWorks sem különben.
Fizikai hibák: ez többnyire a pályák elhamarkodott kiépítése okozza. Maga a szimulátor tudja, csak be kell(ett volna) állítani a pálya íveken a sodródás minimum sebességét. Én már olyat is csináltam, hogy egy minimális íven is elszállt a vonat, mert átléptem a megengedett sebességet.
Bugokból jóval kevesebb van, mint MSTS alatt, és ha nem egy krekkelt szarral játszol, akkor az accountoddal lejönnek a frissítések, amik már réges régen kijavították az összes script hibát, a betöltődési problémákat, és folyamatosan frissítik a vonatok fizikáját.
Összességében az RW valószínűleg a legerősebb grafikájú vonatszimulátor, és mérföldekkel az MSTS előtt jár a motor is benne. A legutolsó verzió adaptív szűrőket tartalmaz a videokártya erejéhez mérten. Azért az nem semmi.
Egyszerűen meg kell venni, és telepíteni minden frissítést hozzá. Ez az MSTS-el sincs másképp, csak az már régi, ezért senki nem akar hasznot húzni belőle, és ingyen adnak hozzá mindent. Cserébe viszont olyan bugok vannak benne, amik tényleg kényelmetlenek. Szóval jó az RW, és fejleszteni is jó rá. -
#402 Elég hosszú küldetések? kb fél napnyit lehetett vele játszani aztán elfogyott. -
#401 van metrószimulátorom is(openBVE); hát annak a fizikája mintha jobb lenne, mint a RailSim. MSTS-hez megvan minden magyar cuccom, csak nem szeretem a diavetítést egy core5200+2GRAM+4850+XP konfiggal. az a grafika igencsak 6-7 éves.(az openBVE szintén 15fps-sel megy.) egyelőre elleszek a RailSimmel, elég hosszú küldetések vannak benne. csak kevesek. a Trainzben meg azt utálom, hogy tele van script-bugokkal, meg félkész küldetésekkel; egy csomószor mellékvágányra futtat. jó lenne már végre egy normális vonatszimet kihozni. -
#400 A railsim már semmire sem jó... kiadták a "folytatást" a railworksot (aranyáron) arra kéazülnek a kiegészítők, (többnyire pénzért, elég elmebeteg összegekért (10k huf)). fizika semmi, pl 140-el be lehet venni egy 40-es kitérőt (physiX-es...).
Bugzik mint az állat. Én pl a railworksot egyszer sem tudtam játszani, mert betöltésnél behal script erroral. Full friss install vista x64 sp1-en, sp2-n, és win7-en is ugyanazzal a hibával. Másnak meg fel sem települ, megint másnak betöltéskor egyszerűen kilép.
Semmi magyar nincs hozzá, semmi értelmes.
Ha magyar cuccot akarsz msts ott olyan dolgokat adnak ingyen amiről a trainzhoz moddolók is csak álmodhatnak, miköz közülük sokan pénzért csinálják a 0 pályákat.
Hátránya hogy egy instabil lassú bugos szar, dehát a railworks is csak a lassú részt oldotta meg, a többi befigyel...
Az egyetlen remény a jobb vonatozásra az openrails projekt, egy nyílt forráskodú msts kompatibilis játékmodor, de az még sok idő mire elkészül. -
#399 köszi. már megvan. :) kicsit a fizika tényleg fura, olyan élettelen. nagy féknél sem mozdul be a kabin. 2000.-ot simán megért. -
Arkuzz #398 Szia! A bugok nem jellemzőek, de fizikai modellezésben kicsit alul marad az MSTS-el szemben, ami azért érdekes, mert elvileg ugyanők készítették azt is...
Grafikában egyébként tényleg verhetetlen, néhol már filmszerű. Mindenképp érdemes megvenni.
Üdv:
Arkuzz
http://arkuzz10.spaces.live.com/
-
#397 Üdv!
Nekem eddig a MS TrainSim, ill. a Trainz 2009 WBE volt meg. jövő héten veszem meg a RailSim-et. mi a tapasztalat, fizikában, hangokban, látványban mennyire veri a fentieket? képek alapján grafikában erősen odapörköl a Trainz WBE-nek. bugok mennyire jellemzőek? még nem mélyedtem el nagyon a témában, de úgy látom hogy magyar kiegek még csak készülőben vannak. :( -
#396 jó már nem is kell -
#395 a fórumok nem telepítési kódok megadására/kéregetésére használható... -
#394 Sziasztok!
Valaki le tudná írni a Rail Simulatorhoz tartozó telepítési kódot ?
( nem találom ) -
#393 na jó... Torrentről le lehet tölteni de kell hozzá egy torrent letöltő progi amivel le tudod tölteni a játékot. Kiegészítőket a hivatalos oldalon találsz. -
#392 Tescon a harmadik oldalról lehet leszedni! XD -
zetorkapitány #391 sziasztok! valaki megtudná mondani hol lehet letölteni a Rail Simulatort? Vagy elküldené nekem e-mailon? Előre is köszi!
E-mail. [email protected] -
prkelha #390 -
prkelha #389 hali all^^ valaki tudna segíteni hogy honnan lehet leszedni a Rail Works-höz vonatokat???! ha valaki segít azt megköszönöm:) -
#388 sziaztok, a railsimulator kiegeszitok mennek railworks alatt ? -
cash888 #387 ez a legújabb/legjobb eddigi vonatszimulátor? -
#386 Na erre még én se jöttem rá!
Arra se, hogyan tudom lerakodni a szenet a vagonokból. ??? -
ibanez1 #385 ....sikerült rájönnöm a dolgokra. Amit nem tudok megfejteni, hogy a gőzőst hogy kell feltölteni vizel. Beállok az állásra a töltő alá és semmi. Mit csinálok rosszul?? Bármit nyomok, kapcsolok semmi reakció. Help. -
ibanez1 #384 Sziasztok.
Nemrégen (3napja) játszottam először a Rail sim mel és lenne pár kérdésem:
Honnan tudom, hogy mikor és melyik állomáson kell megálnom.
Mi a menetrendem?
Tehervonattal hová kell mennem és hol kell leakasztanom a kocsikat esetleg új fuvart felvennem?
Honnam tudom, hogy a rendező állomásokon meg bármelyik megállóban melyik vágányra kell hajtanom (csak mert én is tudom a váltókat kezelni) .
Tök jó a játék csak a céltalan volnatozás uncsi.
Vagy csak én nem figyeltem eléggé????
Köszi a segítséget előre is. -
Norbert97 #383 Akkor szerintem nekem van valami baj a játékkal! -
#382 Megnyomod a "P" gombot, az fölnyomja az áramszedőt, akkor a Cabview-ben a menetirány váltót előre, aztán menetszabályzó, fékek ki, azt megy a vonat! Dízelvonatokon ugyan ez, csak áramszedő nélkül! Nálam működik az RS semmi gond nincs vele! -
Norbert97 #381 de írjátok leee.
-
Norbert97 #380 Dee letöltöttem és ..............ezért nemtom:( -
#379 A DVD mellett ott egy használati utasítás. Olvasd el, aztán megtudod. -
Norbert97 #378 Ja meg amikor betölt a játék(bejön minden vonat me a pálya is)akkor ha megnyomom a bal gombot akkor kilép a játékból.Nemtom hogy mi a baja:S.nektek is olyan.A zálaszra írjatok ide vagy az email címemre:[email protected] Előre is köszönöm:D -
Norbert97 #377 Meik gombal kell elindítani a vonatot? -
#376 Használd a jó öreg Google-t! XD Ő mindig segít! -
krisz6930 #375 lécci valaki linkeljen a crackot a rail simulatorhoz nagyon meg köszöném!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#374 1 gőzös, és 1 tehervagon itt: http://www.railsimulator.hu/?action=download -
Szpecnyaz #373 Hy
Vannak már hozzá magyar vonatok? -
#372 Hali! Letöltöttem az RS-hez az egyik magyar gőzöst!Csak sehogy se megy! Tudna valaki segíteni? Köszi. -
berapeti #371 hali beléptem a pályámra és nem találok semmit.
de most kerestem az épületeket meg a síneket még a minitérképen is rajta van de nem találok oda hogyan lehet az építményhez odajutni.? -
#370 #318