20
  • Magnumrolcsi
    "Ezenkívül megjelentetett egy 20 oldalas dokumentumot, amelyben pontról pontra leírta, hogy miként lehet feltörni egy weboldalt és ezután felhasználni propagandacélokra."
    Nincs meg valakinek véletlen ez a dokumentum?
  • noss
    úgy tudom a bbc angliában már elismerte, hogy valójában nem is létezik az al-Kaida...
  • uniu
    Kevin Mitcnik ?
  • gordonmail
  • SlyFory
    Ahogy az amikat ismerem, a csávó már a pentagonban dolgozik egy olyan biztonsági rendszeren, amin ő sem tudna bejutni:D A nagy hackerek sosem kerülnek börtönbe..
  • sono zeg
    Én egy szóval sem mondtam hogy bármilyen rokonszenvet is ébresztettek volna bennem aladdin meg a haverjai, csak nagyon elegem van az amcsikból.
    Egyébként HAJRÁÁÁÁ MAGYAROK!!!
  • MacrosTheBlack
    R u complete? Te csak azt hiszed hogy ezek vmi nemes célért küzdenek, kizárólag, amcsik / zsidók / globális izék, minden "rossz" ellenm, csak azt felejted el hogy ezeknek te is csak egy "hitetlne" nyugati célpont vagy. Simán a hátadba szúrnák a kést ha megtehetnék. Aki a saját gyilkosait támogatja az nem normális!
  • tothzozo
    Ja :))))))
  • Myron
    Álláh ákábar!
  • Gauge
    Chuck Norris könnye gyógyítja a rákot... kár , hogy sosem sír

:)
  • sono zeg
    most akkor képzeljétek el mit csinálhattak az amerikaiak!!! Nekem elgem van belőle hogy mindenbe beleugatnak meg azt hiszik hogy sérthetetlenek!!
    Remélem majd jön valami csoda hacker és az egész amerikai kormányzatot a saját rakétáikkal löveti szét!
  • kBagyula #9
    Horridzsál! :))
  • lpapi
    narancsos hackerekt is igy fogják majd el??? : > : > : > : >
  • tothzozo
    Internet terrorista.
    És Csók Norris mi a sz... csinál???????
  • Monoton
  • uniu
    "A férfi fedőneve a világhálón stílusosan Irhabi (terrorista) 007 volt" ertem mar miert sikerult ennyire hatekonyan rejtoznie:)
    "Igazi szakembernek számított, csak nagyon kevesen értettek úgy a házi propagandafilmek elkészítéséhez, valamint utóbbiak gyors, pontos, biztonságos és hatékony elterjesztéséhez, mint ő."
    most akkor hacker vagy egy mini Spielberg volt ?:)
  • norbre
    így van. a terrorizmus a megoldás, úgyis túlnépesedik a Föld
  • exxile
    nem szeretem ezeket a kifejezeseket, hogy "jo" meg "rossz". lehet, hogy o gondolkodik "helyesen", mi meg rosszul. minden relativ.
  • sylas
    van tehetsége, csak rossz "agyba" jutott - kár érte
  • Kaadi
    vajon a fényképen látható sok fegyver mit jelent? ezekkel "törte" fel a szervereket? mert RPG-vel és géppuskával én is könnyen megtanulnék hackelni :D