TrackMania United + Forever

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
okés köszi:) tervezem a játék megvételét mert már csak 2000FT. Egyébként a uniteddel fel lehet menni az összes többi trackmania szerverre? (tm, tms, tmn, tmu)

http://goo.gl/gd6Zi5

Balintrial
hali bazs :D

tõlem... :)
bazs1
lehet lennénk elegen HTMT újra élesztéséhez<#zavart1>

Balintrial
igen, de magyarok kevesen.
[HUN]FaTaL
Zsír:) És játszák sokan neten?:)

http://goo.gl/gd6Zi5

Balintrial
jól lement az ára...
gabi89
Mondjuk itt vagy itt is megkapod

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Tobacco
hol lehet kapni 1990-ért?

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Helló!

Most vettem meg, de nem sikerül elindítani multiban.
Mit kell csinálni, ha nem akar csatlakozni?
Nem kért se mail címet se kódot se országot nem lehetett beállítani.
HELP GYORSAN PLZ!!!Letöltöttem papámnál a játékot torrenten.felnyomtam.De kellett neki egy Update Patch.Le is töltötte csak nem tom hova!Mondjátok plz!!!!Fontos lenne mert otthon nincs netem!Plz help

c115

Lement az ára 1990-re!!!! Szerintem szuper játék. Megyek, megveszem, kíváncsi vagyok a multira...:)
HF
Nah végül megvettem. Érdekes, a Media marktban 7000Ft, az 576ban 4000ért vettem. Mingyárt kész a telepítés<#vigyor0>

Balintrial
Ha megveszed, benne lesz az összes rész.Más rész szerverein nem tudsz játszani, de a Nadeo mos dolgozik egy kiegészítõn, ami ezt lehetõvé teszi, de csak a Nations szervereken, és fordítva is mûködik...Vedd meg, megéri.:)
HF
Üdd mindenki
A napokban elõvettem az elsõ trackmania-t, és megint elkapott a trackõrület<#idiota>
Dehát sajnos nem eredeti, ezért gondoltam megveszem. Épp a cd Galaxis árait nézegettem, amikor megláttam az untied változatot az említett áron. Egyedül egy dolog tart vissza. Ha ezt megveszem, ebben bennelensznek a sunrise meg az original elemei is? Úgyértem az összes rész benne van? A sunrise eredetiben is megvan, bár a simával többet jáccom. És ha megveszem az untied változatot, azzal tudok jáccani pl. nations vagy sunrise servereken?
Nagyjából ennyi. Holnap lehet hogy meg is veszem<#buck>

cd galaxisban is 3990

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

Én tegnap vettem meg a camponai 576-ban, ott is 3990 FT, nem tudom hogy a többi boltukban is annyi-e, mindenesetre a dobozra még 6998 van írva, de amikor a srác lehúzta a blokkot, 4000 Ft-ot kért el. Úgyhogy ha vki ott akar hozzájutni, elvileg ott is olcsóbb!

Nem vagyok bolond!!! Megmondták a hangok is...

Plebii
Sziasztok!

Csak azoknak akik még most tervezik venni!

Én is most vettem meg, az amexnél jelenleg a magyar változat 3990+postaköltség!

Sztem megéri!

Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Gigabyte Aorus RX 5700 XT 8G, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; Oculus Rift S

tomas10
írdbe újra nekem egyszer kérte a kódot

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

valaki meg tudná mondani, hogy milyen disc keyt kér mután beírtam cd key-t??
ngcsnet
dokumentumok/Trackmania United/Skins/Vehicles/CarCommon

berczely
tud valaki segítnei?Hogyan kell autót berakni?

Nem tudom mér kell szaroznotok hogy nem adjátok oda akinek nincs eredetibe meg.Akkor mér van fenn a sunrise meg a Original magyar nyelvje az oldalon? az is szerzõi joggal védett?Tudom hogy NGcs segített a magyarosításba akkor én odaadom neki ha még nincs meg neki.

Intel Pentium D 925 2X3,00ghz,1024 MB DDR2,Nvidia GeForce 8600 GT 256 GDDR3,250 GB HDD

desigo
HBD <#pias>
jobb késõn, mint soha: TrackMania United Coming to Steam

kb. 5400Ft elõrendelve.

zolo
Balázs ne húzz fel !
Tudom hogy a játék eleve magyarul jelent meg itthon , és ugyanugy ottvan a nyelvi fájl a játék mappájában, mint az angol verzióban a angol nyelvi fájl. Most tényleg ennyire elfogult vagy ezzel a játékkal , hogy csak az játszon vele , aki megvette? <#gunyos1>

Még mindig nem hiszem el , hogy sokból tartana elküldeni....

http://flickr.com/photos/zolika90/

bazs1
én nem rendelkezek magyarosítással, és mivel magyarországon csak magyarul jelent meg boltokban ezért nem fogják magyarosítani=>nem szolgálhatunk magyarosítással

zolo
Ezt nem is állítottam ,de mit szaroztok vele a magyarosítással? Nehéz lenne elküldeni?

bazs1
én nem akarok semmitse megváltani, de minek állítja folyamatosan, hogy eredetije van miközben mindenki tudja, hogy nem?

tomas10
hát azért mert szeretem a nyelvemen játszani

zolo
Nem hiszem Balázs, Csaba ,hogy ezzel a szarakodással fogjátok megváltani a warez világot...
Lehet valakit nem izgat annyira a játék , hogy kiadjon érte 7000 Ft-ot, de azért szeretné a saját nyelvén élvezni , ha már van rá lehetõség.

Tomas :Minek ehhez a pár szóhoz magyarosítás?Ha egy komplexebb játékról lenne szó, aminek bonyolult története van ,akkor még elhinném hogy kéne, de ez nem az a játék.

tomas10
bizonyíték bízonyíték megörülök nem igaz hogy ennyire félted

ngcsnet
nem hiszem el hogy a mai világba csak lopkodással lehet élni, ha már nem vagy hajlandó megvenni a játékot (gondolom azért, mert nem tetszett) akkor legalább angolul taluljál meg.

bazs1
tehát nem eredeti van
ha az lenne akkor már rég beraktál volna egy képet

tomas10
nem hiszem el hogy a mai világba mindent bizonyítani kell a barátaidnak is csak akkor teszel meg valamit ha bebizonyítja?régen az emberek mindig segítettek egymásnak és nem úgy elötte bizonyísd be.csak mondom

Balintrial
lehet módosítani az országot a profilba<#banplz>
bazs1
csinálj egy képet hogy egy szerveren fent vagy

ngcsnet
na jó hagyjuk ezt, a magyarítás szintén szerzõi joggal védett => nem adom oda<#smile>

tomas10
most hogyan bizonyicsam be?nem állitottam be jól nem igaz hogy most le kell írni ezer szót hogy elküld.tényleg azt csak kaptába állitottam

Balintrial
nem...ez egy portugál login
tomas10
login :tomas

Balintrial
Azzal tudod bizonyítani, ha leírod a loginod. :)
tomas10
akkor léci küld el [email protected] tényleg eredeti

ngcsnet
a játék alapból tartalmazza a magyar nyelvi fájlt, ha igazalod hogy a nadeótól neten keresztül vásároltad, akkor odaadhatom :)

Hidd el nagyon jól tudom :)
AtiRadish
Gondolom mert nem eredeti azert. Es h. neten jatssz a legujabb patch kell hozza, es ahhoz meg nincs crack tho. De ez csak feltetelezes h. azert nem tud neten jaccani.

tomas10
hol lehet magyarosítást szerezni léci küldjétek el a [email protected]

Minek a hamachi? A TMU-ban kitûnõ netes mód van. Akkor minek a hamachi?
barnie1990
Nem jön velem valaki játszani hamachin?

Zene nélkül mit érek én?

ngcsnet
Starforce driver kell hozzá, starforce.com-ról keress egyet;)