905
  • MerlinW
    Nem akarok vele játszani, csak beszélt róla és elgondolkodtam. Köszi a választ, majd ráterelem a helyes útra:)

• [HUN]FaTaL
    A United egyrészt olcsóbb (2000FT), tartalmazza a Sunriset de nem tudtok közös szerveren játszani.
  • MerlinW
    Gyors kérdés: egy ismerősöm meg akarja venni a Sunrise Extreme-et (valszeg mert olcsóbb mint United, nem tudom), nekem viszont megvan a United. Tehát a kérdés, a United tartalmazza az SE-t? Mert ha igen akkor lehülyézem és odaadom neki az accountom:)
  • Dodo55
    Ide is linkelem: TrackMania United és Nations Forever FAQ
  • [HUN]FaTaL
    Köszi:)
  • ngcsnet
    Valószínűleg az előadó Doo.
    doo trackmania myspace
    doo myspace
    http://doomusic.net/

A számot egyébként kevés eséllyel találod meg, de legalább az előadót ismered:)
  • [HUN]FaTaL
    A TMNF trailer zenéje nem tudja valaki hogy micsoda?
  • Casillas
    a menü hátteréből a zöld földgömb esetleg nincs meg valakinek kép formátumban európa felé fordulva?
    nem találtam meg a játék könyvtárában a fájlok közt sehol
  • [HUN]FaTaL
    Nincs belső nézet ez egy arcade játék
  • Plebii
    Olyan nincs, én is keresgettem, de nincs. Elvileg a videókészítők tudják csak "odahelyezni" a kamerát. Ha nem így van örülnék ha kijavítanának. :D
  • Kaszi46
    Hello, belső nézetet elő lehet valahogy csalogatni a játékban?(nem a 3-asgombal elérhető nézetre gondolok, hanem rendes cockpit view-ra)
  • Plebii
    Sziasztok!

Én is leszedtem a forevert. Egyszerre öröm meg csalódás is, jó mert végre összevont lett az új design sem rossz, de a menü.... hogyan lehetett valamit ennyire elszúrni, sajnos sztem átláthatatlan a tmu-s szoló rész. Nehézségi fokok vannak azon belül meg minden egyben. Miért nem lehetett a jól beváltat meghagyni. Nem értem. Remélem valami frissítésben orvosolják, addig is kettó tmu-val nyomom. :D
  • HF
    Egyébként én is "megismertettem" a játékot valakivel, azóta isteníti :D
  • HF
    Arra valaki rájött már, hogy miért jó megosztani a játékot? Azt írja, hogy te szponzorálod. De az mire jó? :D
    Azt a 3D-s dolgot énis kapcsolgattam, de sajna nincs hozzá szemüvegem :(
  • xido
    vagy akkor egy összevont forever topik..mert most a nations forever a friss újdonság...és az a teljesen ingyenes!!...a unitedhez kell az alapjáték!!...és a nations forever 3d-s is,kék-piros szemüveggel:)
  • [HUN]FaTaL
    Az kihalt senki sem olvassa én csak azért gondoltam hogy nyissunk mert kevés magyar játszik és az új topicokat talán többen figyelik. Már lealább 3 emberrel szeretettem meg a játékot aki azt sem tudta hogy ilyen létezik. Meg az emberek jó része még a Stuntsot sem ismeri, szóval ha azt mondom neki hogy olyan mint a Stunts azt sem tudja hogy miről beszélek:D
  • bazs1
    annak ott a sima nations topik...
  • [HUN]FaTaL
    de én a nations forevernek mondtam hogy nyissunk topicot
  • HF
    Nagyon várom. Egyébként az új cuccok totál odab@sznak :D
    Főleg a Rally-s dolgok teccenek nagyon. Nem bántam meg, hogy anno 4 rugóért megvettem a játékot! :D
  • ngcsnet
    Magyar marad, de a fordítás még nem egészen van kész. Napokon belül elkészül a teljes magyar fordítás;)
  • Evin
    A Nation azért más.

Ahogy a Sunrise-nál láttam, az lenne itt a legcélszerűbb; átnevezni ezt a topikot is "Trackmania United & Forever"-re.
  • HF
    Szerintem egyszerűbb lenne átnevezni ezt a topikot, simán track maniára (vagy Az összes Trackmania, vagy egyeb). Egyébként már szedem le a TMUF-et, érdekes módon a sima TMU nem kért frissítést. Valaki telepítette már? Ha igen, marad magyar a játék az upgrade után?
  • [HUN]FaTaL
    Igaz, de a nationsnek is volt.
  • Evin
    Szerintem fölösleges. A Sunrise eXtrem-hez sem lett külön.
  • [HUN]FaTaL
    Na megjelent a TMNF is. Ne csináljunk neki külön topicot? Úgy talán több ember észreveszi.
  • [HUN]FaTaL
    Köszi megtaláltam már a hivatalos lapon :)

Micsoda nap, TDU carpack, TMUF nyamm-nyamm:D
  • Balintrial
    Innen
  • [HUN]FaTaL
    :o) honnan szedhető?:)
  • bazs1
    ááá, de várom
  • Evin
    TMUF Patch már tölthető. 903MB. Hivatalosan majd holnap, a TMNF-el együtt a honlapjukról.
  • [HUN]FaTaL
    Még egy kérdés:) A letöltött autóknál a locator fájl mire jó? Mert csak egy link van benne az autóhoz.
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudja valaki milyen zene megy a Nations FOREVER trailer alatt?:)
  • [HUN]FaTaL
    Okés köszi:)
  • bazs1
    nem jobb, csak támogatod a készítőjét
    amúgy vannak olyan dolgok amik csak manialinken vannak fent

garast hivatalos módban tudsz szerezni soloban, vagy néhány szerver is ad, de főleg úgy tudsz szerezni ha valamit felraksz manialinkre és megveszik
  • [HUN]FaTaL
    Értem. És ez miért jobb mint ha webről letöltöm ingyen és berakom?:D Másik láttam hogy valahol garasért meg lehet venni mégegyszer a játékot (30000 garas). Hogy lehet garast szerezni?
  • Balintrial
    Manialinkekről tudsz letölteni skint, avatart, mapot, és minde egyéb dolgot..és ezeket garasért tudod megvenni
  • [HUN]FaTaL
    Valaki el tudná mondani mi ez a manialink és mire jó? Meg a garas érdekelne még hogy mire jó hogy lehet szerezni satöbbi:D
  • bazs1
    szerintem dudára volt berakva a zene
  • HF
    Sajnos a TMUF megjelenése még odébb van :(
    Viszont a napokban játszottam egy island only szerveren, és egy olasz játékos a játék utolsó 20 másodpercében benyomta a Godfather zenéjét... :D A játékban hogy lehet ilyet csinálni? Érdekelne :)
  • [HUN]FaTaL
    Ez úgy lenne jó ha egyszerre jönne ki a TMNF és a TMUF:)