905
  • HF
    Hátha valaki nem látta még :)
    TrackMania Nations Forever videó
    Egyébként főleg az United forevert várom, ami remélem tényleg ingyen lesz, ha van Unitedem. Azzal állítólag mindenfajta Trackmania szerverhez lehet csatlakozni. Nem hangzik rosszul! :)
    Egy TM United Forever videó
  • [HUN]FaTaL
    Igen csak ha jól látom a TMUF nem egyserre jelenik meg a TMNF-el, legalábbis a TMUFről még semmi konkrét hír nincsen.:(
  • [HUN]FaTaL
    Na találtam újabb "okosságot" és működik vele a játék:)
  • [HUN]FaTaL
    Nem frissítettem SF-t, és a játék sem kért patchet, patchelt dvd-n adták ki? Mert én csak a RELOADED crackről tudok.
  • ngcsnet
    szerintem lesz multi crackelt exe-vel is, az nem folyásolja be az eredeti kulcsodat, viszont másik kérdés, hogy ehhez a verziójú SF-hez van-e már crack, a régiekhez lévőről tudok.
    egyébként én már 4 éve pörgetem (minden használatnál, a régi SF mindig kérte) a régi TMO lemezét, igaz már egy fél éve nem nagyon használtam, de ha most kipróbálnám, akkor is tökéletes állapotú lenne.
  • [HUN]FaTaL
    Mert gondolom ha crackelem (nem szeretném) akkor nem lesz multi.
  • [HUN]FaTaL
    HM nem is tudtam hogy SF-es a game. Nincs valami módszer hogy ne pörgesse a lemezt? Esetleg le lehet másolni valahogy? Nem szeretném ha szétkarcolódna:(
  • Dodo55
    Jaja, akinek megvan a TMU, az ingyen letöltheti hozzá a TMUF kiegészítőt, és felmehet vele majd TMNF szerverekre is, így együtt játszhat azokkal, akiknek nincs TMU, csak letöltötték a TMNF-et.

Legalábbis erről volt szó, amikor megjelentek az első infok a Foreverről.
  • bazs1
    szerintem nem lesznek olyanok akik tmu(f)-ről áttérnének tmnf-re
    tmuf-ben ugyanazok meglesznek mint tmnf-ben
  • [HUN]FaTaL
    Mondjuk 1990Ft-ért szerintem bőven megérte az árát.
  • [HUN]FaTaL
    Az igaz, csak kérdés hogy ki fog vele játszani mikor megjelenik a TMNF..
  • bazs1
    nem hinném hogy kár volt megvenni, kaptál még +6 környezetet, és azok is nem soká újítva lesznek stadiummal együtt
  • [HUN]FaTaL
    TRACKMANIA NATIONS FOREVER - FREE AND FOR ALL! (INFO AND TRAILER)

Launched two years ago, TrackMania Nations became a true video game phenomenon. The free racing game attracted an unbelievable number of players and was downloaded more than 30 million times.
    Its highly awaited sequel, TrackMania Nations Forever, will be available as a free download starting on April 16th and will offer a new "Forever" version of the Stadium environment...

Április 16-n jön a TMNF, tehát még egy ingyenes verzió. Lehet hogy kár volt megvenni:D
  • [HUN]FaTaL
    Na megvettem a játékot, este ki is próbálom:) Utoljára a nationsel toltam, meg kis united singleban.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor jó, megveszem a TMU-t meg a TDU-t és elleszek egy darabig:D
  • Dodo55
    TMUF időpont még nincs?

Kérdezem ezt, mint TM Hungary admin
    (Sajnos a jól értesültség, és egy idegen ember véletlenül majdnem megtámadása este 10-kor nem fér össze általában :D)
  • ngcsnet
    jaja
  • Evin
    Magyarul olyan kieg, mint az Xtreme volt?
  • ngcsnet
    Hamarosan boltokba kerül a TMUF, amellyel elérhetőek a TMNF szerverek is, persze ha TMU-t veszel, akkor sem vesztesz semmit, mert TMU>TMUF patch ingyen elérhető, nem új rész, hanem upgrade;)
  • bazs1
    csak tmu szervereken tudsz játszani
  • [HUN]FaTaL
    okés köszi:) tervezem a játék megvételét mert már csak 2000FT. Egyébként a uniteddel fel lehet menni az összes többi trackmania szerverre? (tm, tms, tmn, tmu)
  • Balintrial
    hali bazs :D

tőlem... :)
  • bazs1
    lehet lennénk elegen HTMT újra élesztéséhez
  • Balintrial
    igen, de magyarok kevesen.
  • [HUN]FaTaL
    Zsír:) És játszák sokan neten?:)
  • Balintrial
    jól lement az ára...
  • gabi89
    Mondjuk itt vagy itt is megkapod
  • Tobacco
    hol lehet kapni 1990-ért?
  • fpunto
    Helló!

Most vettem meg, de nem sikerül elindítani multiban.
    Mit kell csinálni, ha nem akar csatlakozni?
    Nem kért se mail címet se kódot se országot nem lehetett beállítani.
  • c115
    HELP GYORSAN PLZ!!!Letöltöttem papámnál a játékot torrenten.felnyomtam.De kellett neki egy Update Patch.Le is töltötte csak nem tom hova!Mondjátok plz!!!!Fontos lenne mert otthon nincs netem!Plz help
  • Gordianmail
    Lement az ára 1990-re!!!! Szerintem szuper játék. Megyek, megveszem, kíváncsi vagyok a multira...:)
  • HF
    Nah végül megvettem. Érdekes, a Media marktban 7000Ft, az 576ban 4000ért vettem. Mingyárt kész a telepítés
  • Balintrial
    Ha megveszed, benne lesz az összes rész.Más rész szerverein nem tudsz játszani, de a Nadeo mos dolgozik egy kiegészítőn, ami ezt lehetővé teszi, de csak a Nations szervereken, és fordítva is működik...Vedd meg, megéri.:)
  • HF
    Üdd mindenki
    A napokban elővettem az első trackmania-t, és megint elkapott a trackőrület
    Dehát sajnos nem eredeti, ezért gondoltam megveszem. Épp a cd Galaxis árait nézegettem, amikor megláttam az untied változatot az említett áron. Egyedül egy dolog tart vissza. Ha ezt megveszem, ebben bennelensznek a sunrise meg az original elemei is? Úgyértem az összes rész benne van? A sunrise eredetiben is megvan, bár a simával többet jáccom. És ha megveszem az untied változatot, azzal tudok jáccani pl. nations vagy sunrise servereken?
    Nagyjából ennyi. Holnap lehet hogy meg is veszem
  • gettobuxa
    cd galaxisban is 3990
  • Kopinger
    Én tegnap vettem meg a camponai 576-ban, ott is 3990 FT, nem tudom hogy a többi boltukban is annyi-e, mindenesetre a dobozra még 6998 van írva, de amikor a srác lehúzta a blokkot, 4000 Ft-ot kért el. Úgyhogy ha vki ott akar hozzájutni, elvileg ott is olcsóbb!
  • Plebii
    Sziasztok!

Csak azoknak akik még most tervezik venni!

Én is most vettem meg, az amexnél jelenleg a magyar változat 3990+postaköltség!

Sztem megéri!
  • tomas10
    írdbe újra nekem egyszer kérte a kódot
  • riser
    valaki meg tudná mondani, hogy milyen disc keyt kér mután beírtam cd key-t??
  • ngcsnet
    dokumentumok/Trackmania United/Skins/Vehicles/CarCommon