6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#4735 nálunk nincs külön megadóztatva az ilyen régebbi típusú dizel mint németbe? -
#4734 Ááá basszus,nekem kell egy ilyen Dti! De gyönyörűen dörmög a 6 henger.
videó -
#4733 Ahh!! Merénylet ellenem. :D -
#4731 -
#4729 Igazából ezek csak külsőségek. A lényeg,hogy szerkezetileg és motorikusan rendben legyen. A motorja viszont nagyon jó volt,hidegen egyből indult a váltó meg ha nem ránt akkor az is jó. Mondjuk azt nem vártam meg,hogy bemelegedjen,akkor hogyan indul. De a hangjából ítélve ez rendben volt. Belsőt meg egyébként is cseréltem volna bézsre (nem szeretem a fekete belsőket). Az ajtó kattogás az típushiba,de orvosolható 5 perc alatt. A nyikorgás is,csak egy kis zsír kell. -
#4728 Ez 5 sebességes automata! 2.5Dti,azokba nem 4 sebességes került.
csináltam videót is. -
#4727 jó lenne ez ennyiért de nem automatába:S:S:S -
#4726 Hát, már a hirdetésben látszottak ezek a hibák. Persze, úgy volt beállítvca a kocsi, hogy ennyire ne látszódjon azért :D -
#4725 Nos,megnéztem a fekete B2-est. A motorja tökéletes! A karosszéria hagy némi kívánni valót maga után.
-
Hoztam nektek 1 képet:) :
-
#4723 A gyári rács nincs már meg. Mindent benne hagyok,nem veszek ki semmit. -
#4722 gyári rácsot és egyebeket visszarakod a tiedre? Mert nemhiszem, hogy többet adnának érte azokkal, mint nélkülük. Eladni viszont eltudod ezeket a kiegészítőket. -
#4721 Holnap elmegyek megnézni őkelmét,vélemények a 2.5 DTi-ről?
link
Aztán ha jó áron beveszik az enyémet és ez is rendben van akkor enyém lesz! :D -
#4720 Bár az egyik haverom kint lesz ezzel az autóval:
-
#4719 Nem megyek,tavaly voltam. Eléggé béna volt... -
#4717 Megszüntettem az Omegákra jellemző ajtó kattogást a sajátomon. :)
Videó -
#4716 -
#4715 Van nagyjából alattam a kipufogón egy hővédő lemez. Ami már nagyon zörög,ha úgy kap terhelést a rendszer. Azon gondolkoztam,hogy levágom a francba és rátekerek arra a részre ilyen kerámia szálas bondázst,azt írják 1300fok-ig hőálló. Na most azon a részen 300 foknál csak nincs melegebb...
-
#4714 megreped, majd betekerem ragasztószalaggal, oszt jobb lesz mint újkorában XD -
#4713 Ugyanezt a egy 1,6 16v is elkérte anno városban és az csak egy Astra G volt.. -
#4712 Mondhatni,bár nem sokkal többet. Én eljárkálok főként városban 8-9 liter között klímával. Jó,télen ez felmegy 10 literre is,de akkor mindegyik többet zabál. Viszont azt a kényelmet amit nyújt cserébe (MV6 ülésekkel) abszolút megbocsájtható,szerintem. -
#4711 magyarul többet kajál mint a 16v... -
#4710 Az a motor baromi jó,de nem Omegába. Annyira hervatt lepke,főleg ha van még egy klíma is hozzá,hogy csak szenved. Bár van egy ismerősöm aki ilyennel húzott trélert,rajta egy F Astraval. Összegezve,szerintem kell bele a 16V,az se versenygép,de egész jól mozgatja ezt a bódét. Ami érdekes,hogy előbb szedi össze magát mint a V6-osok. De a 130-as utazót 3400-as fordulaton produkálja,ami kellemes és onnan ha odalépek neki akkor szó szerint ugrik és pillanat alatt fent van 160-on. -
#4709 ja az s80 1.6d adatai -
#4708 Végsebesség 185 km/h
Gyorsulás ideje 0-ról 100 km/h-ra 12,8 s
Maximális forgatónyomaték 270 Nm (1750 1/perc fordulatszámon)
Maximális teljesítmény 84 kW, 115 LE (3600 1/perc fordulatszámon)
nekem még sosem volt olyan autóm ami ennél többet tudott:) -
#4707 Csak nehogy Lajoska is hasonló képp lássa a motorját. Mondjuk szobadísznek se utolsó darab. :DD
-
#4706 Tényleg mennyire gáz a X20SE motoros B Omega...kell e a 16V bele? Persze sok mindent olvastam már de nem tudni mi a valós.. -
#4705 eljön még az az idő sajnos...lásd Volvo S80 1,6D...:(( -
#4704 Vajon,hogy mozgatná az 1600 kg-os testet az 1.2-es szívó? -
#4703 Omega???:))) -
#4702 *mellette -
#4701 De,hogy te is tudjál kicsit röhögni. Én most adtam le a légkondisnál az autót,mert tömítőgyűrűt kell benne cserélni. Melette meg huss elvitte a bagoly a klímagázt. :DD -
#4700 Egyébként megnyugtatás képpen írom,hogy megszokott repedni a leömlő ennél a motornál. Na nem attól,hogy kitaposod a belét,hanem egyébként is. Szép álmokat Lajoska! XD -
#4699 nekünk pont ezerkettesünk van (nem a Lada :D) -
#4698 Hengerfejes lesz .... nem szabad... -
#4697 milyen kééényes? ma is szarrá pörgettem a cadit a kurva anyját, levezettem a feszültséget XD -
#4696 *mondtam -
#4695 Annak is kitapostad a belét,ahogy most a Cadillacnek is. Pedig mondta,hogy kényes motor. :D -
#4694 nekem vót 1.2-es C Corsám, sajnos 70ezernél eldurrant a motor így nem érte meg csórikám az olajfolyós korszakot XD -
#4693 Igazi családi autó...:)))