6347
banner
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac

• Kicsizoli
    No majd meglátom 7. hóban lejár a műszaki a Clioról, utána gyanus hogy menni kell..
  • Willi Betz
    98 körüli 1.4,1.6 16V-el vigyázzál,bár ezt szerintem tudod. 1,2 millióig Omegából már inkább B2-t,bár eléggé gyatra belőlük a kínálat idehaza. B Veci-t bevállalnám ennyiért és ez már a facelift. G Astraból meg a jobban felszerelteket,CD vagy CDX. Szerintem az alap ülése kényelmetlen. C Vectra az még lehet ennyiért rizikó faktoros... :( De mindegyik jó választás lehet,ha sikerül belőlük kifogni egy jót.

Focus meg gyakorlatilag kenterbe veri futóművileg a kompakt kategória összes autóját.
  • Kicsizoli
    Ami még szóba jöhet és biznék benne az a Nissan Almera N15 /Primera P11-144(P12) 106 lovas 1,6, vagy 2,0TD 90Le

Ford Focus 1,8 TDDi vagy gázzal a 1,6 16v...
  • Kicsizoli
    Értem én a viccet:)

Megnéztem egy csomó Opel Corsa C 1,2 meglepve tapasztaltam hogy 10ból- 7nél folyik az olaj a fötengelynél

Igy kilótem a 1,2 motort mint alternativa, marad az 1,4 1,6 1,7DI/DTI Corsa C, Astra G, Vectra B/C ha belefér.

Elképzelés az hogy ráköltésmenytes autót találjak max 1,2 ig...és mondjuk 10 évesnél ne legyen öregebb..

Igy első körben.

Persze tetszik az Omega is de kidobnának vele itthonról "Minek akkora autó kisfiam" jelszóval...
  • Willi Betz
    Van valami elképzelésed? Villámos márka vagy esetleg VW?
  • Kicsizoli
    No, igen meggyőző ereje van:)

Nem találok normális autót...:(
  • Willi Betz
    Most vezettem egy 2.5 TD Omegát...hááát,megy mint akit seggbe rúgtak,de magamnak nem vennék.
  • Willi Betz
  • kifli
    igen, azt tudom, pont ezért nincs egy szem rozsda sehol a kocsin, azon kívül amit javítottak :)
  • Falkon
    Sziasztok!
    Eladóvá vált 4 darab vadonatúj, dobozban lévő Dezent L Dark alufelni, egyedi antracit fényezéssel. H Astrához vettük, de végül is nem került fel.
    - 6.5Jx15H2
    - 4x100 osztókörrel.

Egyéb részletek itt

Gabec, köszi a megértést! :D
  • Willi Betz
    Na de 98-ban jött ki a G Astra,az még nem lehetett classic II. :D Egyébként ez a lemezkezelés az Opelnél sose sikerül normálisan.
  • kifli
    classic, és classic 2 amúgyis gyengébb minőségű fényezést kapott. Így azok kevésbé bírják.
  • báttyó02
    nekünk a két hátsó sárvédőíven volt púposodva mikor megvettük a kocsit (98as g astra) de meglett csinálva,és kapott két hátsó műanyag dobot. ezen kívül máshol egy szem rozsda sincs
  • kifli
    necsináljátok már, mingyár megyek le , és átnézem énis az astrát :D
  • Willi Betz
    Csak halkan mondom én is,de nálunk az Astra csomagtartóajtaja rozsdásodott,két hete lett újrafényezve. Sajnos típushiba a krómdíszléc alatt ledörzsölődött a festék és ugyi a víz mindenhova bejut...szépen elkezdte enni a rozsda ott a csupasz fémet. 5 és fél éves autó...
  • Kicsizoli
    Most nézedetem pár hete a kocsikat a '05 Astra Classic-on virágzik a rozsda az ablak tömitő alatt, majd lesett az állam.:(

egy Corsa C néztem 680 ért itt kecsón, 75000 áll az órája és orrán szájján folyik a motorból az olaj, az nem is kell mondanom hogy vezet szervizkönyves...muhahaha...

kezdek kiábrándulni az autó vételből..lehet hogy megmarad a Clio...
  • Willi Betz
    Vissza lapozgattam a topikban...mikor vettem az autót. Rá sem ismerek :D Annyi minden változott rajta ez alatt a két és fél év alatt. Többek közt megjelent pár rozsda folt is.
  • Willi Betz
    Ismerem a gyereket. Igaz amit leír róla,folyton pepecselt rajta. Meg is lepődtem,hogy eladja,mikor már készen van. :D
  • kifli
    VINNÉM ha lenne kesem :D
  • kifli
    mármint 6-os golfra :)
  • báttyó02
    szia,ugyanezen gondolkozok énis (g astrára)
    az tény hogy hamarabb szétmegy,cserébe viszont sokkal jobban néz ki,szóval e kettő között dönts hogy melyik a fontosabb
    vagy esetleg a másik variáció,amin én gondolkozok ugyanígy 15ös van a kocsin,hogy másik felni helyett inkább ültetés,és így a 15colos is tökéletes lenne,illetve kb 30ezerből kijönne
  • PogEe
    Értem köszönöm szépen a gyors választ, szerintem akkor marad a 15 Kicsi gumival.
  • kifli
    haver 7-es golfra tett 19-est :D

Egy szezont bírtak a csapágyak XDDD
  • Willi Betz
    Volt gyárilag 17-es hozzá. De a magyar utakra szerintem nem épp jó választás.
  • PogEe
    Sziasztok. Szerintetek g astra alá tegyek 17"-os felnit vagy hagyam meg a mostani 15"-os felnim. nem nagyon viszi szét a futómüvet? Köszi sziasztok.
  • Willi Betz
    Ez jó verda,kár,hogy fekete. Én biztos kékben vagy fehérben venném,ha tehetném.
  • w77d
    egy pár napot ismerkedtem vele:

szerelmes lettem...
  • Willi Betz
    Annyi hibája volt,hogy a jobb sarkán meg van húzva a lökhárító (látszik a képen is).
  • Willi Betz
    Hétvégén voltam haveromnál,hát a szívem szakadt mikor megláttam a bekarikázott autót...majdnem darabokban. 2002-es évjárat,2.2-16V automata. Full extra bőrön és napfénytetőn kívül.
  • Willi Betz
    Csak ebben van. Persze lehet megjelent másban is,csak az nem ehhez a sorozathoz tartozik.
  • Kicsizoli
    Ne fájdísd a szívem, a kocsi egyik fele készül már bettem az új nyulványt...:)))

Más színben nincs?:)
  • Willi Betz
    Zoli,nézd csak! :)
  • Kicsizoli
    Tudom sajnos...nem egyezek a a faterral...:( rá várok..
  • Willi Betz
    Zoli,ne tedd! Gondolj a Kapitányra,még ő sincs kész.
  • Kicsizoli
    Blitz

Valaki mentse meg, rezeg léc hogy felhívjam e...
  • krisz940122
    Így könnyebb :)
  • krisz940122
    Még mindig!!! http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectra_c/opel_vectra_c_1.8_gts_sport-5654331
  • Falkon
    Szép! :)
  • Willi Betz
    Jöjjön aki tud. Én is ott leszek.
  • Willi Betz
    Találtam ma egy kék lámpát :D