Devil May Cry 3 PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nemrég létrehoztam egy közvéleménykutató oldalt, azzal a céllal, hogy objektív és tanulságos véleményt állíthassak ki az emberek szokásairól, érdeklõdésérõl különféle témákban.
Persze ahhoz, hogy valami objektív legyen, kell az, hogy minél többen nyilvánítsanak véleményt."
Nekem az a véleményem, hogy az sg.hu fóruma ezután sem ingyenes reklámfelület.
3 buntipontos 😄
(Kis reklám nem árt 😛 😄 )
My Hero is Vergil :)
nah,de OFF vége, nem akarok büntit 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
nem foglak házhoz hivni,ha nem probléma...
a cimem nagyon nem publikus...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
rofl😄
gyõrbe kéne jönnöd a gamepadért (rezgõs),ha erre jársz, dobj + PÜ-vel
amugy nemtom...
én alappal játszottam, rühellek patch-eket rakni játékra,mer jopár hibát javitanak,de ugyanannyit csinálnak...
inkább maradok az alap hibáknál, addig is megy a játék...
sztem patch nélkül probáld meg elinditani igy:
DT4
mount DMC3 minidisc
és ennyi...
ha kell, akkor az sd4hide letölthetõ akárhonnan
ha nem kell hozzá az sd4hide, akkor fasza minden 😊
amugy azért nem tom,mit hogyan,mer én USB-s CD/DVD rack-be tettem a belsõ DVD meghatjtokat, igy játék elõtt lehuzom,és annyi 😄
játék után visszadugom,és gépet se kell szerelni 😛
Erre inkább nem mondok semmit, nem tudom miért nem akar mûködni a játék, de az biztos, hogy az egész gépet nem fogom újratelepíteni csak emiatt, ráadásul ha még akkor se lesz jó... És azt is hozzá kell hogy tegyem, kevesebb mint 1 hónapja volt a C: leformázva, szal halvány lila gõzöm sincs, hogy mi nem tetszik a játéknak. Majd esetleg megpróbálom újratelepíteni a Deamon Tools-t, hátha úgy észhez tér jó lesz és végre nem kell hozzá patch.
Áh köszike, szívesen elfogadnék egy gamepad-ot! Hová is kell menjek?<#smile>#smile> Csak tudod azzal az a gond, hogy még ahhoz is hozzá kellene szoknom, ami megint egy újabb hónap, hogy tök jól és profin menjen minden mint billentyûzeten.
Tudod... csak ez az én csekély problémám.<#vigyor>#vigyor>
de akkor most szolok önmagam ellen is,és elismerem,h pancser vok 😊
nem tok játszani gamepaddal GTA-kat, Tomb Raider-eket 😄
de akkor van 1 tanácsom, meg 1 ajándék gamepadom (mivel van 4),csak gyere ide érte,mer én nem postázok semmit sehova 😊
tanács:
a gombokat ugy állitsd be,h minden gombot elérj 1 kézzel, rövid uton,de ne 1más mellé,mer akkor aztán tuti nem csak a kiszemelt gombokat nyomod meg,ha gyors reakcios harcokban vagy 😊
viszont ugye a winfos "3-gombos" hibája közismert, ugyh az ALT gombot hagyd ki a beállitando gombok listájábol 😊
amit csak tudsz, állits be egérre (ugrás, speciális mozgás,v h van a játékban megnevezve (amivel pl. vergil csak teleportál,semmi más), stb stb
ezzel is gombokat takarithatsz meg 😊
másik tanács: gyakorolj,szokd a saját billentyüzeted 😊
és 1 kis érdekesség képp:
ugye vannak mini billentyüzetek játékokhoz 😊
pl. legutobb COD2höz láttam olyat,h van rajt kb 10 gomb, azt kifujt 😊
és CS-hez is láttam ilyen "mini-speciális bill.t",meg jopár játékhoz 😊
vmi ilyesmire lenne szükséged,ha végképp nem megy 😊
De ha senkinek semmi ötlete....
teljesen szubjektiv a dolog , azert mert neked par dolog nem ment billentyuzettel meg nem feltetlenul jelenti azt hogy masnak ne mehetne , nekem van ps2-m is , szoval a gamepad sem tul idegen , de teljesen feleslegesnek ereztem hogy pc-hez is vegyek amikor mindent meg lehet oldani billentyuzettel is , ez csak egy jatek , kis gyakorlassal mindent meg lehet oldani ugyanolyan jol mint egy gamepaddal ... azt meg kifejezetten viccesnek tartom hogy sorokon at allitod hogy a sok pancser mennyire nem ert hozza aki nem ert egyet veled mert gamepad az kell , de azert nem akarsz te meggyozni senkit sem 😄 ... hajra.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
most az aláirásomban lévõ gamepadom van...
nincs játék,ami ne támogatná,és még az NFS is sokkal jobban megy vele!!!
és az ilyen játékokhoz tényleg gamepad valo (pl. PoP trilogia)
de ah érzed...
vannak dolgok,amiket személyesen kell átélned!!! nem pedig a pancser, kezetlen haverok véleményére kell adni
nem megsérteni akarlak, jopáran vannak ezen a véleményen,h ehhez a játékhoz gamepad valo...
végigvittem a PoP minden részét billel (kivéve az 1.t,mer az nem ment a leszakado cseppköveknél)... aztán megvettem a gamepadot...
aztán hirtelen elsõ nekifutásra megcsináltam minden kombot, minden akadályt, minden szuper volt!
nem meggyõzni akarlak, de aki játszani akar, annak igenis el kell fogadnia,h vannak olyan dolgok,amikbe megéri beledobni pár 1000-t,v kérni karácsonyra (aktuális lett vna) 😊
azt én is aláirom,h mire mexoktam a gamepadot, az kb. fél évembe telt 😊
most azt mondom, megérte!!!
de nem foglak,és nem is akarlak meggyõzni!
de te tod...
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
minden sokkal könnyebb vele, tescoban lehet kapni már brutto 2400 HUF-ért is...
PS átiratokat bill.el nem nagyon éri meg!!!
(tapasztalat)
Látogassátok mert nincs semmi éprtelme így... És kommenteljetek és írjatok bátran! 😄
A régi taktika nem válik be, hogy: lock on+elõre+ütés vagy lock on+balra+ütés vagy lock on+jobbra+ütés vagy lock on+hátra+ütés Ezzel így nem kombózik. Akkor hogyan lehet még kombózni? Mert néha ha nagyon ideges vagyok és verem a klaviatúrát kombózik egyet. De akkor azt melyik gombok lenyomásával lehet megcsiálni? Amióta fönn van a patch nem jó a régi taktikám...
Kérem... valaki... SEGÍTSEN!!!<#rinya>#rinya>
..ki ez a szörny a tükörben..
És amúgy, van másik verzió, ami simán megy crack-kel, én nem kell meghajtókat lehúzni?
Bár ez Off
Szal ON.
Jó kis játék,szerezd meg a kódot oszt próbáld ki.4. rész jön PC-re vmikor v az már végképp nem?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Most szedtem le a reloaded verziót, és rar-ba van,és kér jelszót! Nem tudja vki véletlenül?? Nagyon kellene! Elõre is köszi