2320
-
#1960 Hányas mission??? -
#1959 Nem tudom hogy van-e ilyen, mert én a saját játékomat rögzítettem....
De nézz utána Youtube-on a videók között hátha valaki megcsinálta....
Én rá tudtam nyomorgatni egy dvd-re úgy hogy a legerőssebb fokon vittem végig a Dante Must Die-on, mert a Heaven Or Hell-en könyebb végigvinni mint easy nehézségi szinten!!!!
Nekem 4.08GB lett és először rosszul mondtam, mert nem avi-ban van, hanem mpeg-ben...asszem dvd formátum..... -
KOVU #1958 ott tartok ami után legyöztem a bohocot aztán kimegyek fel a lépcsön a tetejére és ott a gépet használom fogas kerekek elindulnak.
mutatja hogy valahol beljebb megy a fal oda megyek megszerzem ami ott van a vajura vagy mi az és onantol kezdve nem tom hogy hova kéne menni.
thx a linket de nekem nem játsza le kis filmeket. -
Gabe18 #1957 Végigjátszás. -
KOVU #1956 valahol hozzá lehet jutni ehez a filmes végig játszáshoz?
de harcoltam valami nagy röpködő kukac szerű akármi ellen is. meg ilyen piros röpködö valamik ellen is de mék emegnézem. -
Gabe18 #1955 Hát mivel nextgen konzolokra jön,ezért pc-n biztos kell neki gép majd szépen. -
#1954 Hű bazz!!! De biztos minimum Nvidia 8xxx kő neki:'( -
Gabe18 #1953 DMC 4 multiplatform... -
#1952 Forrás? -
#1951 Lesz DMC 4 PC-re!!!!!!!!!! -
#1950 6-osban megszerzel 2 kavicsot......
Nézd meg légyszíves a chapterszámot... -
#1949 Ok és utána van ez a rész vagy már a következő chapter-ben....?
Mert a lift után 2 főellenség van!!!!!!!
Minnya nézem tovább lehet hogy 6-osban vagy már... -
KOVU #1948 az az a lift amelyiken szétt kellet törni a szobrokat? mert ha igen akkor azzal már fel mentem. -
#1947 Az 5-ös szinten van egy lift!!!
Az előtt vagy vagy az után.....
Kicsit pontosabban, mert nekem aviban van meg a végigjátszás és másképp nem tudok segíteni.... -
KOVU #1946 Hi
elakadtam az 5 dik pályán aszem az 5 dik.
olyant csináltam hogy fel kellet mennem valamilyen magas kör körös lépcsöre ott beleraktam valamilyen követ egy gépbe és fogaskerekeket inditott el. ha még egyszer rá nyomok valami 2 nd floort mond de nem találok semmit. pls help me
elöre is thx -
#1945 Valszeg már elkészült, ebben a videóban van egy kis előzetes képsor a filmről...
Még nem ellenőriztem, ezt csak egyébb forrásbőól halottam, nézd csak meg....:
Többek közt DMC filmből előzetes.... -
Hydroceph #1944 hát de elvileg már keszul/elkszeult a dmc film nem? -
#1943 Ez nem füződik szorossan a témához, de most volt szerencsém látni a Casshern-t ami teljessen tükrözi az izlésemet és a kedvencemé vált, ahhogy megnéztem....
[URL=http://www.mandiapple.com/snowblood/casshern.htm]Casshern a "Japán Mátrix"[/URL]
A lényeg, hogy a film 1/3-ánál van egy jelenet amikor lefut egy épület oldalán Yusuke....namost ennél a néhány percnél valami oknál fogva nekem a DMC3 torony tetején játszódó események jutottak eszembe, de hogy ki honnan lopott ihletet azt nem tudnám megmondani, de a hold meg a falon futás....háát....és a szőke hajú gonosz boss...mint Virgil hasonmása....
Mindenesetre egy látványos képregényről készült állítólag a film és én még eddig nem láttam ehhez még csak hasonlót sem.....a 2. helyezet nálam az Equlibrium, de csak jóval lemaradva a Casshern-től....!!..:D -
#1942 Ezt nem tudom hogy mi, de ha ezt lehet, szerintem akkor is csak kis ideig....énnekem nem sikerült.... -
mon #1941 Ezt vágom...
Kipróbálná valaki, akinek van 2 kontrolere, hogy ami ps2-n megy, az PC-s verzióba is be lett-e rakva(azt vágom, hogy addig lehet különválni, ahány demonorbod van(fingom sincs, hogy hogy hívják;), de ahogy itt le van írva elméletben lehet multiplayert nyomni)
Use the Doppleganger style with the Super Dante costume. Activate the Doppleganger style at any time, then press Start on controller two. The second player will now control the Doppleganger.
a link:
http://sonsofsparda.com/Content/DevilMayCry3HintsAndSecrets.aspx -
#1940 Ketté lehez válni, de ez nem 2 külön játszható karaktert eredményez, hanem egy amolyan árnyékféleséget, ami 2-3másodperc eltéréssel leutánozza a mozgásodat, vagyik ugyanazt a támadást 2x viheted be a szörnyeknek egy gombnyomásra..... -
mon #1939 Sziasztok!
Csak azt akarom kérdezni, hogy tudja-e valaki azt, hogy hogyan lehet ketten játszani a devil may cry-jal(azt hallottam, hogy ps2-n, ha 2 kontrolered van, s mikor azt a stílust használod, ahol ketté lehet válni egy időre, s a másik kontroleren megnyomják a start-ot, akkor lehet a másik karaktert is irányítani)
PC-s verzóban ez megvan?
Nekem csak 1 kontrolerem van. Feltettem egy virtuális kontrolert(ppjoy), de ezzel ugyanazt a karaktert tudtam csak irányítani, szóval nem igazán ment :(
Valaki próbálta már? -
Hydroceph #1938 du67120631759495
-
Hydroceph #1937 www.serials.ws -
squall #1936 Sziasztok!
A napokban töltöttem le a devil may cry c. játékot és ahhoz kellene a serial number.Segítsen valaki rajtam!!!!!! -
joe1980 #1935 van egy tábla.amire ezek vannak irva:-controllers found,ide beteszed a gamepadod nevét.és akkor ott ezt iraja ki :Name:és a gamepaded neve.utána "add"-olni kell._activate controller:ide is a gamepedod neve kell.és csinálsz egy profilt itt is "Add".kijön egy kis ablak és bármi nevet megadhatol.X axis-:Vk_A,X axis+:VK_D,Y axis -:VK_W,Y axis+ :VK_S.ennyi.de ebböl a control MK ból ne lépj ki hanem elöször ezt inditsd el utána a játékot mert csak igy fog müködni.ha esetleg vmit nem értettél akkor nyugodtan kérdezd meg!ha pedig sikerült akkor jó játékot.
-
LALLER22 #1934 Hi, csak azt szeretném megkérdezni h azzal a controlMk-val hol lehet beállitani h a bal analoggal mozogjon?? -
#1933 Jobbra majd balra (be a kék ajtón) fel a lépcsőn majd ha legyőztél mindenkit akkor üsd le a liftről a szobrokat és ennyi!Ha ez nem segít akkor küldj egy képet a helyről ahol vagy mert nekem minden pálya avi-ba le van rögzítve és akkor megmondom. :) -
joe1980 #1932 Szeretném,ha segitene vki.Nem tudom van e valakinek olyan problémája mint nekem,hogy néhány pályán belassul a játék.próbáltam már patchekkel de nem segitett.Szóval szeretném megkérdezni,hogy mit tegyek ,hogy ne legyen ilyen probléma,hogy orvosolhatnám. -
joe1980 #1931 ma egy haverom letöltött egy programot ,ami a gamepad beállitásába segit,ugyhogy ez a progi jó.megcsináltuk és már jó a gamepaddal.rendesen mozog.A bal oldali analóggal.a neve a proginak ControlMk
-
Hydroceph #1930 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ =)
ezekszerint mégis szar xD
nemtom, btw kicsike barack nem jo barack :) dobd ki :) -
Miguel125 #1929 Default-ról magasabbra, nemtudom a lépcsőket mert abban a pillanatban kidob amint változtatni próbálok. forceware 93.71(6600GT), DirectX 9c eléggé friss... -
Hydroceph #1928 menynirol mennyire?:) driver? dx?:) -
Miguel125 #1927 Valaki segítsen please! Optionsba ha a felbontást szeretném módosítani abban a pillanatban kidob windowsba.("aaa ...exe hibát észlel, ezért leáll.")Ha nem nyúlok hozzá akkor megy a játék csak minimal grafon... -
Hydroceph #1926 xD vegigjatszas kb 147x lett linkelve, combok meg menuben le vannak irva h melyik billkombinaciot kell lenyomni -
NiGhTM4R3 #1925 Hi
Elakadtam már rögtön az elején asszem 3. vagy 4. pálya, aho legy "barlangban" vagyok, miután legyőztem Cerberust és egy nagy szobor van a terem/barlang közepén. Ha megyek felfele elakadok a falba, ötletek?
A másik kérdés, unlockoltam valami spec. kombot vagy mit de nem tudom előhívni. Hogy lehet? -
#1924 Kösz! -
#1923 alt+enter??? -
#1922 Hogy lehet elérni hogy full srceenbe fusson a game? -