Devil May Cry 3 PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nem szaggat a játék pedig tényleg nincs erõs gépem, ATI9600pro, 512MB ram, AMD2000+ proci.
mert a TRAOD-ra ráraktam mindhárom patchet és utána nem szaggatott, elõtte meg igen. ja van hozzá crack nekem is, de nem raktam fel, mert nem lehet tõle elindítani a játékot<#vigyor3>#vigyor3> inkább elindítom cd-rõl...
A következõ kérdésem/problémám van. Nem tudok lõni az artemis nevû fegyverrel valamint a pisztolyokkal sem megy a charge shot. Értem én, hogy be kell célozni az ellent, és lenyomva kellne tartani a lövésgombot egy ideig, majd elengedni, de semmi sem történik bárhogyan is próbálkozom. Billentyûzetrõl játszom, ha ez számít. Léci segítsetek!
az a rohadnagy problema h PC-s ajtekoakt nem optimalizaljak mert megkeresik magukat a hardwareekkel, reklamokkal iylesmi, konzolon meg nem fogsz 2 Ps-t venni egy jatekhoz, muszaj nekik mivel cak a gammábol van pénz😛 ezt az eszmefuttatast mi? 😄 jovan benyaltam 😄 de ne offoljunk 😛
csak ugye a PS játékok ha jol emléxem (v csak én vtam hülye,h megtaláljam),PC-re átirás nélkül fix felbontáson futnak...
na,és PS2-t soha nem kötnék TVre,mer baromi ronda 😄 (nem véletlenül kezdõdik (majdnem) minden játék ugy,h oránként tartson a játékos 10 perces szünetet 😊
amugy a popban nagyon nem volt rendben a kamera,bár a PoP uccso része már kapizsgálta,hogy is kell mozognia 😊
de ha már igy szoba hoztam (és ezzel ki is viszem) 😊, a DMC3ban jobb a kamerakezelés PC-n is,PS-en is,mint akármelyik PoPban 😊
ha választanom kéne,h melyikeg vegyem meg, DMC-t választom 😊
irányithatoság:
PoPban hirtelen kameraváltások vtak,igy amikor jobbra nyomtam az analog kart, hirtelen elindult lefelé,balra, felfelé, stb,stb... fõleg dahaka féle üldözéseknél volt idegesitõ...
namost DMC3:
ilyennel 1 helyen találkoztam az egész játék folyamán, de az se élet-halál kérdésnél történt,hanem ha jol emléxem,akkor ott,amikor 1 vizesés szerü barlangba valo belépésnél,ahol hirtelen kimentem,ha ugyanabban az irányban tartottam az analog kart 😊 de nem üldözéses / halálra menõ küzdelem közben történt!!!
khmmm... ugyebár...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
én is toltam popokat ps2-n havernál és itthon pc-n paddal
mindkettõnél rendben volt a kamera, irányíthatóság
na de az átlag háztartásokban lévõ tv-t nehogy már összekeverd egy monitorral, na barátom ez a kurva nagy difi
egyébként ilyen játékokat télleg nem szabad billel és egérrel nyomni
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
a PoP is gagyi PC-n, Ps2-n gamepad gyilkos 😄
vhogy 2 külön világot nem kéne összehasonlitani...
az ilyen stilusu játékok pad kezelése PS2-n sokkal jobb,ezt aláirom...
de nem mindenki akar külön PS-t venni... na,azoknak be kell érnie a kompromisszumokkal,és az egyéb kiadásokkal (pl. gamepad)
csak az a gáz,h nagyon sok ember asziszi,h 1 gamepadot 1 játékér megvenni felesleges... és soha nem jönnek rá emiatt,h nagyon sok játékhoz jobban használhato,mint egér + bill (max payne-hez is jobb a gamepad)
de ettõl függetlenül én is jáccottam Ps2-es verzioval,meg PC-ssel is a DMC3-at...
fura volt...
PC-n elég nehéz volt rászokni a kamerára,és a gamepadra
PS2-n fura fogása volt a gamepadnak, viszont hihetetlenül könnyebb volt irányitani dante-t (számomra legalábbis)
de PS2 után már könnyü volt PC-n is tolni,és ugyanigy tesztbõl kiprobáltam a PoP:WW-t is 😄
hát igen...
na,annál ég és föld a PS2 és a PC,de ott azért pl. jobban észrevehetõ a külömbség,mint ennél a DMC3-nál...
remélem lesz DMC4 is,mer akkor a rohadt tekken 5 miatt már muszály lenne vennem ps2-t nekem is 😄
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
(ma tesztelem be a játékot)
Eddig bármely konzolos átirattal játszottam is mindig jól be tudták lõni a pc-hez az irányítást.
Úgy tünik,hogy ez nem minden esetben jön össze.<#shakehead>#shakehead>
Igaz,hogy konzolon is szinte füstölt az ujjam a hatalmas akciók alatt.<#eplus2>#eplus2>
Többek között ezzel a játékkal is játszottam (még a DMC1-el is).
Ezért nem értem,hogy a gamepad vagy billentyûzet+egér konfig közt váltani miért okoz gondot bárkinek is?
Nekem percekbe tartott megszokni a pc irányítást ami egyáltalán nem nehéz és a game se veszít (ebben az esetben) az értékébõl.
És konzolon a gamepad segítségével igen is játszható volt szinte minden játék.
Aki nem hiszi próbálja ki,hogy elég alkalmazkodóképes-e és csak aztán sírjon ,ha nem elég ügyes hozzá.<#nevetes1>#nevetes1>
anno az irányitással vtak gondjaim...
analok karokkal (bal kar: fel-le, jobb kar: felfele = jobbra, lefele = balra)
benyomtam a 2990 Ft-os tescoban vásárolt gamepadot,azzal jol ment minden 😛
aztán jött a winfos pucolás, utána az enyém is jol muzsikál
aláirásban van,h milyenem van 😊
amugy szokni meg összetörni inkább 1 tescos jobb,mint 1 méregdrága
mer pl. én 1 gamepadom összezuztam már,hála a GTA:SA -nak 😄 nem tom elképzelni,h lehet gamepaddal irányitani TPSeket 😄DD
na,akkor még örültem,h nem volt pénzem komolyabb gamepadra 😊
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
nah, asszem nekiállok majd vmikor megint,mer ez megérdemli,h még1x végigtoljam mind1ikkel 😊
azért hidd el, kapsz már használhato gamepadot 3e-ért, nem kell mindjárt 10-ért venni 😊 elõbb törj össze olcsobbat (tapasztalat) 😊))
TR???Az mi???<#idiota>#idiota>
gamepadre nem költök, így is most winchit veszek + routert is, mert a tesómmal el kell osszuk a netet, nem fog rá jutni, de viszont igazad van, talán azzal jobban menne a játszás is, akárcsk a repülõs gamek játszása
Qwerty4
na,azokban aztán tényleg ratyi a kamera...
anno a PoP: WW topikban én is fikázodtam a kamera nézet miatt, amit tulképp csak és kizárolag a TR miatt utáltam meg (TR 2-3,azota nem is pazarlok rájuk sávszélességet)
aztán jött a PoP:WW + gamepad...
aztán jött a PoP: TTT (term. gamepaddal),és ismét változott a véleményem...
és az aláirásomban ott van,h TPS suxXx, de csak a TR miatt,mer az ilyen tipusu játék hiába TPS/akcio, mégse 20 km-rõl kell kilõni az ellenfelet (amugy a GTA:SA szvsz sokkal rosszabb épületben gamepad ide / oda)
sztem jobban jársz,ha veszel 3000-ér 1 tescos gamepadot,és azzal nyomod, és akkor rá fox érezni,h ez igenis nagyon kuuul játék 😊
vergillel meg fõleg 😊 mégcsak most fogok nekinyomulni a vámpircsajszinak, bár nemtom h fog sikerülni,ha danteval is mexenvedtem vele 😄DD
hidd el, jo,ha van gamepad a háznál 😊
(ez a létezõ összes PS2-es átiratu hasonlo tipusu és verekedõs játékra igaz)
mondjuk ezt is csak azért töltöttem le,mer láttam a trainert,és megfogott,ah a kiscsáko gördeszkázik 1 fekvõ ellenségen,és össze vissza lövöldözik 6 irányba 😄
aztán leszedtem,és nem csalodtam,mer jo...
csakhát ya... gamepad... ennyi a kulcsszo...
Nekem nem tetszik ebbe a játékba a zenén, filmeken kívül semmi, szóval nem nekem való, de nem lehetünk egyformák, lehet ami nekem bejön azt éppen te utálod, de ez természetes is.<#smile>#smile>
Qwerty4
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ma felinstaláltam, elsõ benyomás jó volt, a videók nagyon tetszettek meg a zene is.Következõ lépés a menü, jól néz ki, még mindig tetszik a játék, természetesen jön a billentyû + grafika + minden beállítása, innen kezdõdnek a bajok, az egérrel nem lehet használni a menüt, na a nyilakkal lehetett, vittem ide-oda(New Game, Load Game, Options), nyomtam az ENTER-t, nem reagált, majd valahogy felfedeztem hogy a 0Ins gombbot kell használni, irány beállítások, ott próbálgattam a beállításaimat végezni, az istennek se sikerült, a billentyûzetbeállításnál egy csomó érthetetlen dolog volt, ezért fel is adtam, gondoltam nekifogok a játéknak, de elõbb meg akartam nézni a Load Game menürészt hogy hogyan néz ki, majd alig tudtam kilépni, ott volt 2 gomb mellé írva hogy Exit, nyomtam mindegyik 2-õst a billentyûzeten és az 0Ins-et, nem lépett ki semmiképen.Majd valamit összevissza nyomogattam valahogy kijuttam a fõmenübe, majd próbáltam új játékot kezdeni, ott is egy csomó barom beállítás, azt sem értettem hogy mi minek van, majd elindítom nagy nehézséggel a játékot és kiderül hogy joystick kell neki(de lehet be lehet állítani a billentyûzetet is), persze nem tudtam mozogni sem, meg a kameraállást is utáltam.Majd ki akartam lépni és nem tudtam, akármit nyomhattam nem müködött, még a Task Manager sem jött elõ, ezért a Reset gombot kellett használjam.<#falbav>#falbav>
Újraindult a gép, elsõ dolog az uninstall volt.Szova még ilyen gyatra, nem felhsználóbarát játékot nem láttam, vagy legalábbis nem nekem való + nincs is türelmem kísérletezgetni ezen a játékon.<#duhos2>#duhos2>
A fórum lehetõséget ad a negatív kritikának is, úgyhogy kritizáltam.<#smile>#smile>
Qwerty4
amugy 1 kérdés:
csak nálam nem lehet sebezni a BOSSokat kispisztolyokon kivül semmivel, vagy van,akinek sikerült akármi mással (aknavetõ, spiral, az a lila fényt kilövö izé, shotgun, stb stb) megsebezni a BOSSokat közvetlen közelrõl???
Ezt kell megszerezni és ezzel be lehet állítani a gamepad-et.
Nekem nincsen vele semmi problémám. És bejön a játék nagyon.
[email protected]
tom hogy nem a temahoz kapcs de hatha
amugy a DMC is odakur megvolt csak veletlenul format 😄
http://www.stuckgamer.com/gui_devil_may_cry_3_01.shtml