Devil May Cry 3 PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak neked kell lépkedned, hogy melyik missio-ban akarsz gyüjtögetni tovább, ha akarod, akkor 1 missio-t 200x is meg csinálhatsz ha neked, csak 1 tetszik....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
kijátszottam a gamet de a többi kasztot is felakarom fejleszteni azt hogyan tudom?
mert betöltöm az utcsó mentést 20(cleared) ilyen és be adja a 20 ik pályát hogy csináljam meg.
thx de már sikerült télleg vol a youtuben video 😄 thx.
az lenne a kérdésem hogy ha a yellowot keztem el és ha valahol meghalok egy pályán akkor muszály elöröl kezdenem a pályát?
mert én eddig mindig azt csináltam -.-"
elöre is thx
az lenne a kérdésem hogy ha a yellowot keztem el és ha valahol meghalok egy pályán akkor muszály elöröl kezdenem a pályát?
mert én eddig mindig azt csináltam -.-"
elöre is thx
Majd lebutítják, ha másképpen nem megy...mint a resident evil 4-t.....
Hogy basszák meg....<#kuss>#kuss>
De nézz utána Youtube-on a videók között hátha valaki megcsinálta....
Én rá tudtam nyomorgatni egy dvd-re úgy hogy a legerõssebb fokon vittem végig a Dante Must Die-on, mert a Heaven Or Hell-en könyebb végigvinni mint easy nehézségi szinten!!!!
Nekem 4.08GB lett és elõször rosszul mondtam, mert nem avi-ban van, hanem mpeg-ben...asszem dvd formátum.....<#vigyor3>#vigyor3>
mutatja hogy valahol beljebb megy a fal oda megyek megszerzem ami ott van a vajura vagy mi az és onantol kezdve nem tom hogy hova kéne menni.
thx a linket de nekem nem játsza le kis filmeket.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
de harcoltam valami nagy röpködõ kukac szerû akármi ellen is. meg ilyen piros röpködö valamik ellen is de mék emegnézem.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nézd meg légyszíves a chapterszámot...
Mert a lift után 2 fõellenség van!!!!!!!
Minnya nézem tovább lehet hogy 6-osban vagy már...
Az elõtt vagy vagy az után.....
Kicsit pontosabban, mert nekem aviban van meg a végigjátszás és másképp nem tudok segíteni....
elakadtam az 5 dik pályán aszem az 5 dik.
olyant csináltam hogy fel kellet mennem valamilyen magas kör körös lépcsöre ott beleraktam valamilyen követ egy gépbe és fogaskerekeket inditott el. ha még egyszer rá nyomok valami 2 nd floort mond de nem találok semmit. pls help me
elöre is thx
Még nem ellenõriztem, ezt csak egyébb forrásbõól halottam, nézd csak meg....:
Többek közt DMC filmbõl elõzetes....
Casshern a "Japán Mátrix"
A lényeg, hogy a film 1/3-ánál van egy jelenet amikor lefut egy épület oldalán Yusuke....namost ennél a néhány percnél valami oknál fogva nekem a DMC3 torony tetején játszódó események jutottak eszembe, de hogy ki honnan lopott ihletet azt nem tudnám megmondani, de a hold meg a falon futás....háát....és a szõke hajú gonosz boss...mint Virgil hasonmása....
Mindenesetre egy látványos képregényrõl készült állítólag a film és én még eddig nem láttam ehhez még csak hasonlót sem.....a 2. helyezet nálam az Equlibrium, de csak jóval lemaradva a Casshern-tõl....!!..😄
Kipróbálná valaki, akinek van 2 kontrolere, hogy ami ps2-n megy, az PC-s verzióba is be lett-e rakva(azt vágom, hogy addig lehet különválni, ahány demonorbod van(fingom sincs, hogy hogy hívják😉, de ahogy itt le van írva elméletben lehet multiplayert nyomni)
Use the Doppleganger style with the Super Dante costume. Activate the Doppleganger style at any time, then press Start on controller two. The second player will now control the Doppleganger.
a link:
http://sonsofsparda.com/Content/DevilMayCry3HintsAndSecrets.aspx
Csak azt akarom kérdezni, hogy tudja-e valaki azt, hogy hogyan lehet ketten játszani a devil may cry-jal(azt hallottam, hogy ps2-n, ha 2 kontrolered van, s mikor azt a stílust használod, ahol ketté lehet válni egy idõre, s a másik kontroleren megnyomják a start-ot, akkor lehet a másik karaktert is irányítani)
PC-s verzóban ez megvan?
Nekem csak 1 kontrolerem van. Feltettem egy virtuális kontrolert(ppjoy), de ezzel ugyanazt a karaktert tudtam csak irányítani, szóval nem igazán ment 😞
Valaki próbálta már?
A napokban töltöttem le a devil may cry c. játékot és ahhoz kellene a serial number.Segítsen valaki rajtam!!!!!!
ezekszerint mégis szar xD
nemtom, btw kicsike barack nem jo barack 😊 dobd ki 😊
infidel
infidel
Elakadtam már rögtön az elején asszem 3. vagy 4. pálya, aho legy "barlangban" vagyok, miután legyõztem Cerberust és egy nagy szobor van a terem/barlang közepén. Ha megyek felfele elakadok a falba, ötletek?
A másik kérdés, unlockoltam valami spec. kombot vagy mit de nem tudom elõhívni. Hogy lehet?