2320
  • dante26
    hello az lenne a kérdésem hogy a 7-es pálya végén vergilt az Agni&Rudra vagy a ceberus sebzi meg jobban?
  • dante26
    hello azt szeretném kérdezni hogy letöltöttem a dmc anime változatát de nem tudom elindítani hogyan kell?
  • dante26
    kösz
  • Seth
    Küldetés kezdete előtt a Customize menüpontban, vagy ha már elkezdted akkor azoknál a homokóráknál lehet kicserélni, mivel egyszerre csak 2 fegyver és két lőfegyver lehet nálad
  • dante26
    hello azt szeretném kérdezni hogy megcsináltam az 5-ös mission-t de a hatosban nem tudom elővenni az agni&rudrát hogyan lehet elővenni?
  • bedevil
    Oda, ahol kikell ütni két tükröt. Magyarán, ahol található az arany, meztelen, guggoló nő és a két tenyere összenéz.
  • vergil
    meg tudjátok mondani hogy a 19. pályán hova kell beteni amit a nagy homok órárol kell levenni
  • bedevil
    Már megvan. Elég megölni Cerberust(kék), Agni&Rudra(zöld) és Gorgo-t vagy, hogy is hívják(fehér).
  • bedevil
    Öhöm, öhöm. Szóval. Ugyebár van a 18. pálya, ahol újra felsorakoztatják az összes főbb ellenfelet. Van valami olyan módszer, hogy ne kelljen 2 órahosszát azzal kínlódni, hogy végig menjek rajtuk?
  • Prof William
    Azt hiszem a 14. pályán amikor ambrosia kristályt 3 -at kells zerezni és a torony folyton változik hogy kell megszerezni mind a 3-at?
  • gregtom6
    Ezt a videót nézzétek meg!!!:)
    http://uk.youtube.com/watch?v=MKP0B3gls8c
    Ez a Devil May Cry Tears of Sparda trailerje,pár lelkes rajongó csinált egy filmet,hát ahhoz képest elég jó,h ilyen alacsony költségvetésű,de elég nevetséges:) XD
  • gregtom6
    Lehet,h több játékmódban/nehézségben kell végigvinni a többi dologhoz,még így készült videód is lesz majd.Meg gondolom,ha Vergillel viszed végig,akkor is kapsz vmit.
  • Radian
    Ma végigjátszottam és feloldott egyet:)
  • gregtom6
    Állítólag azt csak a ps2-es special edition-ben lehet elérni.
  • Radian
    Sziasztok hogyan lehet elérni hogy Dantenak más legyen a ruhája?
  • Evin
    Mi már küzdünk a problémával, és hidd el, nem is olyan kevés szöveg van benne.
    Bonyolítja a dolgot, hogy nem 1-2program kell ahhoz, hogy bármi is elérhető legyen(kép, szöveg).
    A legfőbb gond, hogy az angolban nincs ékezet, de más nyelven, meg semmi sem angol nyelvű már, és ami képként van szöveg, azt szerkeszteni nem lehet! :(
  • gregtom6
    És az angol felirat melyik fájljában van?Mert magyarítást nem csináltak hozzá,de nincs olyan sok szöveg benne,és lefordítanám.
  • gregtom6
    Mind1,jó volt hozzá az amerikai patch,viszont a gamepadnál hogy tudom beállítani,h a bal gombával,és ne a jobbal mozogjon?
    Mert 2 gamepadom van,ps2-n vittem végig az 1-et,és az teljesen kézreálló beállítás volt.Viszont itt a ps2-es gamepadnál a jobb gombával mozog,de fordítva,ha lenyomom,felfelé megy,a mozgást sztem nem tudom a játékban beállítani.És amúgy is rossz a bal kezemmel a jobb gombát nyomni,gyakorlatilag a gamepad felét kell fognom.
    A másik gamepadomnál is a jobb gombával hajlandó mozogni,ott már normálisan mozog,viszont a felső gombokból 2 van 4 helyett,és nagyobb is maga a gamepad,tehát elég kényelmetlen fognom a gamepadot.
    Még billentyűvel lenne a legkönnyebb,de rengeteg a billentyű,amiket használnom kell,tehát ezerszer jobb lenne gamepaddal.A bill csak legislegvégső eset.PLS Help hogy tudjak ps2-es gamepaddal játszani.
  • gregtom6
    Hogy tudom megállapítani,h az európai,az amerikai vagy a sima patchet kell leszednem a dmc3-hoz?
  • gregtom6
    Hy dante26,lehet,h későn szóltam,de van egy oldal,amiről jobb minőségben tudod leszedni,és nem csak azt,de inkább pm-ben küldöm el a honlap címét.
  • kozitomee
    és ha lehet ingyen legyen... [email protected] ide írjatok
  • kozitomee
    Ezt a séget... Nem hiszem el. 2 hete egéssz állónap megy ez a csavarosfagyi hogy lejöjjön mert a batyam leszedte es 98%-nál mitörténik? FELBORUL A TRACKER... Hát nem hiszem el... Már végleg kikészített ez az egéssz... istenkém... Valaki áldjon meg 1 linkel honnan tudom anélkül leszedni hogy az alábbi feliratot olvasnám->torrent
  • pecabot
    hello
    a 19 misonba hogy kell tovább jutni
    miután mgszereztem a samsara és be teleportált megint oda
    a sok lépcsöhöz
    segitsetek pls
  • gregtom6
    Hy! De tudja vki.Én.A Youtube.com-on ott vannak az eddigi részek asszem 5 rész kifogástalan minőségben,és van egy progi,amivel le lehet szedni őket,vmi youtube-os progi,majd utánanézek.Én is le akarom szedni.
  • dante26
    hello azt szeretném kérdezni hogy az5-ös mission végén a tüzes szörnyet meg tudom ölni de a szeleset nem annak mi a gyengéje? előre is kösz adam
  • dante26
    hello nem tudja valaki honnan lehet letölteni DMC3 anime részeket?
    thanks adam
  • KOVU
    hi all
    ugy pár honap szünet után megint felraktam a játékot de sokat felejtettem pl: hogyan tudom easy-re álitani?
    és mit kell ahoz bekapcsolnom hogy magátol csinálja a különböző ütéseket hogy körbetekeri a kardot maga körül felüti az elenfelet stb..
    elöre is thx
  • gregtom6
    Hy! Olvasgattam a topicban,a konzoplátiratoknál mindenki az irányítás miatt sír...Én meg röhögök,ugyanis általában a konzolportoknál van gamepad irányítás,szóval csak ki kéne adni annyi pénzt 1x egy gamepadra,és vígan játszhatsz.Én személy szerint azért szeretem az ilyen játékokat,mert használnom kell a gamepadot,a többinél úgysincs haszna.Simán játszható volt az Onimusha 3 is.Azok közé tartozok,akik szeretnének DMC1 és 2 portot is.:)
  • Prof William
    Egy kis segítség kéne. Van gamepadom de nincs rajta az a kis joystik szerű cucc ecért nem megy... Nem lehetne megcsinálni hogy dante a gamepad nyilakkal mászkáljon? Van erre valami program? Előre is kösz...
  • Prof William
    Nekem tetszet a Japó dantehang. Tlaána zért mert animésként már kicsit jobban hozzászoktam a japán szinkrionszinészek szövegeihez. :) + Eredetileg ez dante hangja (Mármint a japán verziós játékban. :) )

A animeeddig nekem is tetszet. :)
  • Shep
    Nem tudom tudtátok-e, hogy készült a játékból egy anime sorozat is. el is kezdem leszedni, az első részt most nézem és elég jó, csak kár, hogy Dante hangja nem olyan fellengzős, laza mint a játékban, hanem a szokásos japó mondoton hang.
  • jpkmester
    Vki nemtudja h hol van a 11. rejtett küldetés? már mindet végigvittem de azt nem találom sehol. ha vki jobban tudja így, akkor az amelyikben dárdák elől kell ugrálni.
    előre is kösz
  • DarkSector
    2x asszem
  • dante26
    hello vergillel hányszor kell majd megküzdenem?
  • DarkSector
    Tudtommal csak analóg joy-nál lehet...
  • ricsa008
    sziasztok nem tudjátok nencs valami mód arra hogy a nyilakkal lehessen mozogni?
  • DarkSector
    Az gáz...
  • wander01
    "An error (sok szar szám) has occured while running the setup. Pls make sure u have finished any previous setup and closed other apps. if the error still occures contact vendor: CAPCOM"

ezt a hibaüzit kapom setup inditásnál. nem megy más install, és nem megy semmi. valakinek ötlet esetleg?

bövebb alatt ezt irja:

Error Code: -5009 : 0x8002802b
    Error Information:
    >CtorObjectWrapper.cpp (163)
    >CtorObjectWrapper.cpp (402)
    >KernelComponent.cpp (1163)
    >KernelCABFile.cpp (389)
    >SetupDLLSetupDLL.cpp (1541)
    pAPPevil May Cry 3 Special Edition
    PVENDOR:CAPCOM
    PGUID4A8FCAB-9D30-4509-A3F1-D0B7E1BE9F00
    $11.50.0.42618
    @Windows XP Szervizcsomag 2 (2600) IE 6.0.2900.2180

volt már valakinek ilyen baja?

bocs ha már kérdezték de valamiért safarirol nem megy a topic keresö :S
  • Voltan
    Eh, már nem fontos. Megoldottam, a játék viszont pocsék :(((. A PoP-okat csíptem, sőt, még az Onimushát is, de ez nagyon nem jön be. Del.
  • Voltan
    Helló! Lenne egy problémám. Most szereztem meg a játékot, de gáz van a gamepadommal. Saitek 2600 Rumble Pad. A jobb analóg kar fordítva reagál. Ha felfele tolom lefele mozdul a pali, ha balra tolom, akkor jobbra. Így játszhatatlan... Most tettem fel új drivert is pedig...
    Help!!