Devil May Cry 3 PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én visszamentem a játék legeléjére mert nem vettem észre a szobrot😞
De legalább meg van a válasz a továbbjutásra😄
Felvettem ezt a Samsorát, csak nem tudom hova kéne vinni.Már vagy 1 órája bolyongok a toronyban, szinte mindent körbejártam már.
Pls, valaki mondja meg hova kell vinni ezt a szutykot<#integet2>#integet2>
Így elõre sikerült.Tényleg nem volt nehéz.Igazán gondolhattam volna arra hogy külsõ segiséget kell igénybevenni ahhoz hogy le tudjam gyõzni😊
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nem, nem itt járok.😊
Felmentem a torony tetejére(2. alkalommal, elöször ugye Vergilt kellet kinyírnmi)bementem 1 kör alakú térre és ott van az a dög.Hiába ütöm, nem megy le az élete.Nem sebzõdik egyáltalán😞
Azt csak ütni kõ pedig,a kis dögökre meg Rakettavetõ!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gondolom ez annak a csajnak (akit Dante csak Ladynek hív) az apja, miután a kardot kihúzta a sziklából.
Lényeg hogy ez 1 teljesen árnyból álló valami és hiába ütöm-vágom nem lehet sebezni😞
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hogy tudnám megsebezni?<#integet2>#integet2>
Elvileg ezzel a progival lehet, gamepadozni a játékkal. Nekem pl jól mûködött, csak irányítani nem tudtam a karakterem.😞
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Nekem irányítás beli gondok vannak!Ilyen Gampaddal nyomnám:http://www.pixmania.com/hu/hu/73864/art/logitech/precision-gamepad-joystic.html#
De sajna 4-1-2-es gombokat ismeri be fegyver-kard-ugrás megy rolla az írányítás meg bill-rõl meg a többi!Tud rá vki megoldást?Vagy csak az Analógos joyok jó hozzá!?Billt meg amilyenre beállítom nem lehet ugy elmenteni...Help!
Kössz!
remélem segitettem
Vinsanity is back!!
egyébként most ugy nyomom h az iránygombaokkal a billentyüzeten a többit gamepaddal elég viccesen nézhetek ki játék közbe<#hehe>#hehe>
My Hero is Vergil :)
probáltam már az itt leirt modszert de az se vált be tud valaki vmi más megoldást erre?
elöre is köszönöm
Vinsanity is back!!
Vinsanity is back!!
ahol leszaadt alattad a híd, ott most át tudsz menni!
valameik zöld ajtó!
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Vinsanity is back!!
Vinsanity is back!!
Vinsanity is back!!
Azér reméltem hogy a végén összejön Lady-vel 😊
Jah, és most kezdem Vergil-el 😊
Nagyo jó játék szerintem!
Mindenkinek ajánlom!!! 😊
a kutyust meg úgy kell megölni hogy lövöd, lövöd, lövöd, és mikor neked akar ugrani akkor ugorj és üd.
Vinsanity is back!!