2320
  • Hydroceph
    ilyet találtam :D

"Nemrég létrehoztam egy közvéleménykutató oldalt, azzal a céllal, hogy objektív és tanulságos véleményt állíthassak ki az emberek szokásairól, érdeklődéséről különféle témákban.

Persze ahhoz, hogy valami objektív legyen, kell az, hogy minél többen nyilvánítsanak véleményt."
    Nekem az a véleményem, hogy az sg.hu fóruma ezután sem ingyenes reklámfelület.

3 buntipontos :D
  • Pepee999
    MIva???!! Ne legyél szenya... :'(
  • Hydroceph
    törölve lesz hsz ha valaki benéz :D
  • Pepee999
    Szia! Te akarod megválasztani, hogy ki legyen 2006 legjobb férfija vagy nője? Ha igen, szavazz a blogomon: http://emp.blogol.hu A szavazás csak pár napig tart, hidd el megéri! :D
    (Kis reklám nem árt :P :D )
  • Hydroceph
    deeeeeeeeeee nevetni akarok :P
  • Pepee999
    Ne nevess! :P
  • Hydroceph
    PÜ ez miiiiiiiii?:D milyen nyomorék egy rövidítés :D ezen nevettem...:D de mostmár rajtad:D
  • soulhunter
    előbb utobb ugyis jársz erre :P

nah,de OFF vége, nem akarok büntit :)
  • Pepee999
    Ööö okés csak az a gond, hogy kicsit kurva messze vagy. :D
  • soulhunter
    megbeszélünk püben 1 időpontot és helyet...
    nem foglak házhoz hivni,ha nem probléma...
    a cimem nagyon nem publikus...
  • Hydroceph
    "...dobj + PÜ-vel.."
    rofl:D
  • soulhunter
    ja,ez minden játékra igaz, ennél nem huztam még le soha semmit :)
  • soulhunter
    az szimpi,h vergil párti v :D
    győrbe kéne jönnöd a gamepadért (rezgős),ha erre jársz, dobj + PÜ-vel

amugy nemtom...
    én alappal játszottam, rühellek patch-eket rakni játékra,mer jopár hibát javitanak,de ugyanannyit csinálnak...
    inkább maradok az alap hibáknál, addig is megy a játék...
    sztem patch nélkül probáld meg elinditani igy:

DT4
    mount DMC3 minidisc
    és ennyi...
    ha kell, akkor az sd4hide letölthető akárhonnan
    ha nem kell hozzá az sd4hide, akkor fasza minden :)

amugy azért nem tom,mit hogyan,mer én USB-s CD/DVD rack-be tettem a belső DVD meghatjtokat, igy játék előtt lehuzom,és annyi :D
    játék után visszadugom,és gépet se kell szerelni :P
  • Seth
    és nem lehet hogy patch után más a bill. kiosztás?
  • Pepee999
    De nem érted meg? Nem működnek a kombók. Már végképp nem. Brémit nyomogatok össze-vissza nem működik. Ebből csak arra tudok következtetni, hogy a patch az oka, az nem tett jót neki. Használnám én patch nélkül is, de akkor viszont nem indul a játék. Próbálgattam már azt is, hogy fölrakom a játékot a patch-et és a hozzá tartozó crack-et is, de úgy nincs kombó. Aztán legutóbb azt próbáltam, hogy fölraktama játékot és csak a patch-es crackel megcrackeltem. Így megy, de továbbra sincs benne kombó. Valaki azt javasolja nekem, hogy win reinstall...
    Erre inkább nem mondok semmit, nem tudom miért nem akar működni a játék, de az biztos, hogy az egész gépet nem fogom újratelepíteni csak emiatt, ráadásul ha még akkor se lesz jó... És azt is hozzá kell hogy tegyem, kevesebb mint 1 hónapja volt a C: leformázva, szal halvány lila gőzöm sincs, hogy mi nem tetszik a játéknak. Majd esetleg megpróbálom újratelepíteni a Deamon Tools-t, hátha úgy észhez tér jó lesz és végre nem kell hozzá patch.
    Áh köszike, szívesen elfogadnék egy gamepad-ot! Hová is kell menjek? Csak tudod azzal az a gond, hogy még ahhoz is hozzá kellene szoknom, ami megint egy újabb hónap, hogy tök jól és profin menjen minden mint billentyűzeten.
    Tudod... csak ez az én csekély problémám.
  • soulhunter
    én is pancser vtam,vok,leszek :)
    de akkor most szolok önmagam ellen is,és elismerem,h pancser vok :)
    nem tok játszani gamepaddal GTA-kat, Tomb Raider-eket :D

de akkor van 1 tanácsom, meg 1 ajándék gamepadom (mivel van 4),csak gyere ide érte,mer én nem postázok semmit sehova :)

tanács:
    a gombokat ugy állitsd be,h minden gombot elérj 1 kézzel, rövid uton,de ne 1más mellé,mer akkor aztán tuti nem csak a kiszemelt gombokat nyomod meg,ha gyors reakcios harcokban vagy :)
    viszont ugye a winfos "3-gombos" hibája közismert, ugyh az ALT gombot hagyd ki a beállitando gombok listájábol :)
    amit csak tudsz, állits be egérre (ugrás, speciális mozgás,v h van a játékban megnevezve (amivel pl. vergil csak teleportál,semmi más), stb stb
    ezzel is gombokat takarithatsz meg :)

másik tanács: gyakorolj,szokd a saját billentyüzeted :)

és 1 kis érdekesség képp:
    ugye vannak mini billentyüzetek játékokhoz :)
    pl. legutobb COD2höz láttam olyat,h van rajt kb 10 gomb, azt kifujt :)
    és CS-hez is láttam ilyen "mini-speciális bill.t",meg jopár játékhoz :)
    vmi ilyesmire lenne szükséged,ha végképp nem megy :)
  • Hydroceph
    ez hülye :D
  • Pepee999
    Én nem gamepad-ot, hanem tanácsokat szerettem volna kérni...
    De ha senkinek semmi ötlete....
  • BEAST #1902
    rofl ...

teljesen szubjektiv a dolog , azert mert neked par dolog nem ment billentyuzettel meg nem feltetlenul jelenti azt hogy masnak ne mehetne , nekem van ps2-m is , szoval a gamepad sem tul idegen , de teljesen feleslegesnek ereztem hogy pc-hez is vegyek amikor mindent meg lehet oldani billentyuzettel is , ez csak egy jatek , kis gyakorlassal mindent meg lehet oldani ugyanolyan jol mint egy gamepaddal ... azt meg kifejezetten viccesnek tartom hogy sorokon at allitod hogy a sok pancser mennyire nem ert hozza aki nem ert egyet veled mert gamepad az kell , de azert nem akarsz te meggyozni senkit sem :D ... hajra.
  • soulhunter
    én is fikáztam a gamepadot, mig nem szoktam rá az EPSX -re...
    most az aláirásomban lévő gamepadom van...
    nincs játék,ami ne támogatná,és még az NFS is sokkal jobban megy vele!!!
    és az ilyen játékokhoz tényleg gamepad valo (pl. PoP trilogia)

de ah érzed...
    vannak dolgok,amiket személyesen kell átélned!!! nem pedig a pancser, kezetlen haverok véleményére kell adni

nem megsérteni akarlak, jopáran vannak ezen a véleményen,h ehhez a játékhoz gamepad valo...
    végigvittem a PoP minden részét billel (kivéve az 1.t,mer az nem ment a leszakado cseppköveknél)... aztán megvettem a gamepadot...
    aztán hirtelen első nekifutásra megcsináltam minden kombot, minden akadályt, minden szuper volt!

nem meggyőzni akarlak, de aki játszani akar, annak igenis el kell fogadnia,h vannak olyan dolgok,amikbe megéri beledobni pár 1000-t,v kérni karácsonyra (aktuális lett vna) :)

azt én is aláirom,h mire mexoktam a gamepadot, az kb. fél évembe telt :)
    most azt mondom, megérte!!!

de nem foglak,és nem is akarlak meggyőzni!
    de te tod...
  • Pepee999
    Bocs nem pazarlom a pénznem szar gamepad-okra azokkal már egy csomó ismerősömnek megvolt a baja. Szal szerintem egy nagy szar. Nekem a billentyűzet 1000x jobb.
  • constantin
    Ebony and Ivory live together in perfect harmona.
  • soulhunter
    továbbra is: gamepad...
    minden sokkal könnyebb vele, tescoban lehet kapni már brutto 2400 HUF-ért is...
    PS átiratokat bill.el nem nagyon éri meg!!!
    (tapasztalat)
  • Pepee999
    Csináltam egy blogto: http://devilmaycry.blogol.hu és van egy hozzá tartozó fórum is: http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=DevilMayCry
    Látogassátok mert nincs semmi éprtelme így... És kommenteljetek és írjatok bátran! :D
  • Pepee999
    Próbáld meg leszedni az eredeti patch-et és annak a crack-jét. Nekem is az javította meg a játékot.
  • Pepee999
    VALAKI SEGÍTSEN MÁR KÉREM!!!!!!!!!!!!
    A régi taktika nem válik be, hogy: lock on+előre+ütés vagy lock on+balra+ütés vagy lock on+jobbra+ütés vagy lock on+hátra+ütés Ezzel így nem kombózik. Akkor hogyan lehet még kombózni? Mert néha ha nagyon ideges vagyok és verem a klaviatúrát kombózik egyet. De akkor azt melyik gombok lenyomásával lehet megcsiálni? Amióta fönn van a patch nem jó a régi taktikám...
    Kérem... valaki... SEGÍTSEN!!!
  • wcsaby
    direct x 9.c fenn van de mondom eredeti cd-t illetve dvd-t kér a ge...i és ezt nem értem miért pedig meg van crackelve és a kép fájlis benn van a daemon tools-ban!de akkor majd probálkozom vele még !
  • Hydroceph
    hát erre nem is gondoltam, meg sem fordult fejemben, hogy van még OLYAN ember (igen, itt meg kell sértődni, mert természeesen leszoltalak vele...=/) akinek nincs fenn legujabb dx :P
  • Pepee999
    Tudtommal azonban igenis kell, méghozzá Direct X 9.c ha jól emlékszem.
  • Hydroceph
    nincs=/ tudtommal nincs
  • wcsaby
    Hy all!Kelle egy kis segitség!Van valamilyen progi ami még kell a devil may cry 3 mellé hogy fusson!????Mert meg Crackeltem de ugy is a dvd-v.-cd-t kér!!Arra gondoltam a meléétartózó program alatt mint ami a Nfs most wanted hez is kellet(sh4de1)!Ha valaki tud, segitsen pls!!Elöre is köszönöm !!
  • Pepee999
    Igen pls!!! Ls kommenteket is kérek, de dögivel!!
  • Hydroceph
    pls? :D
  • Pepee999
    Látogassátok nemrég megnyílt blogomat: http://devilmaycry.blogol.hu
  • Hydroceph
    mondom, csak CRACK kell sf sem emg semmi mas :D, nemvagom amr h honnan szedtem le =/ kb 3 honapja volt...=/ hasznalok vagy 10 warezt, fater mint az ipar vazze :D
  • Okisz
    Nah, de olyan verzióra gondoltam, aminél SF-ot sem kell használni, csak telepítem crackellem, és fut a game! Tudnál linket adni lécci, ha nem lenne gond...
  • Hydroceph
    de probald SFt sztem mielott lehuzogatod meghajtokat :D
  • Hydroceph
    enyém crackes
  • Okisz
    Áhh, nem megy! De még próbálkozom...
    És amúgy, van másik verzió, ami simán megy crack-kel, én nem kell meghajtókat lehúzni?
  • Hydroceph
    csak psre =(