Devil May Cry 3 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, mekkora láma vagyok😄
Én visszamentem a játék legeléjére mert nem vettem észre a szobrot😞
De legalább meg van a válasz a továbbjutásra😄
Na megint elakadtam😞
Felvettem ezt a Samsorát, csak nem tudom hova kéne vinni.Már vagy 1 órája bolyongok a toronyban, szinte mindent körbejártam már.
Pls, valaki mondja meg hova kell vinni ezt a szutykot<#integet2>
Hogy kell beállítani analog gamepadra a gamet ? Bocs ha már kérdezték de szar az explorer és nem tok legörgetni :'(
Köszönöm<#worship>
Így elõre sikerült.Tényleg nem volt nehéz.Igazán gondolhattam volna arra hogy külsõ segiséget kell igénybevenni ahhoz hogy le tudjam gyõzni😊
berlinboy6329
Ja,rakétavetõre meg lock-on kell csak akkor mûködik!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Ha arra a nagy feketeségre gondolsz,pfff.Nem igaz h elakadtál!Legkönnyebb!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vannak olyan félkör izék a falak szélén azokat megcsapkodod,és felvillan a fény.Akkor cspkodod.Ha meg végmész minden lámpán,akkor tovább csapkodhatpd!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Rakétavetõ valamiért nálam nem müködik😞
Nem, nem itt járok.😊
Felmentem a torony tetejére(2. alkalommal, elöször ugye Vergilt kellet kinyírnmi)bementem 1 kör alakú térre és ott van az a dög.Hiába ütöm, nem megy le az élete.Nem sebzõdik egyáltalán😞
berlinboy6329
Az nagy massza,ahol mindig lemegy vmi lyukba és rádküld 1 halom maszaszörnyet és jön majd Vergil!

Azt csak ütni kõ pedig,a kis dögökre meg Rakettavetõ!

Én 18. pályát írtam😄
Shep
te várjál szerintem az nem a 8. pálya, de ettõl még nem emlékszem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem, nem a vámpír.Azon már rég túl vagyok😄
Gondolom ez annak a csajnak (akit Dante csak Ladynek hív) az apja, miután a kardot kihúzta a sziklából.
Lényeg hogy ez 1 teljesen árnyból álló valami és hiába ütöm-vágom nem lehet sebezni😞
Shep
a vámpír? lõjjed sokáig egyszer csak elpattan rajta a pajzs akkor lesüllyed, na olyankor kell ütni vágni, vagy másik módszer szentletvízzel megkínálod.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem tudom hanyadik pályán(ha jól emlékszem 18) elakadtam a torony tetején lévõ árnyszerû démonnál.Hiába ütöm nem akar lemenni az élete.
Hogy tudnám megsebezni?<#integet2>
Evin
Google->Joytokey

Elvileg ezzel a progival lehet, gamepadozni a játékkal. Nekem pl jól mûködött, csak irányítani nem tudtam a karakterem.😞

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Fonixxx
Hello!

Nekem irányítás beli gondok vannak!Ilyen Gampaddal nyomnám:http://www.pixmania.com/hu/hu/73864/art/logitech/precision-gamepad-joystic.html#
De sajna 4-1-2-es gombokat ismeri be fegyver-kard-ugrás megy rolla az írányítás meg bill-rõl meg a többi!Tud rá vki megoldást?Vagy csak az Analógos joyok jó hozzá!?Billt meg amilyenre beállítom nem lehet ugy elmenteni...Help!

Kössz!

Ott allul nézz körül ahol van az a "Busz" vagy mi én ennek láttam, ami mellett közvetlen van egy ilyen izé. A secret mission és a busz között kell lennie egy barlang félének ahova bejutva kapásból elötted lesz a negyedik... majd ebbõl a barlangból felfel vezet az ut és végül ráfogsz találni at 5.-re is...
remélem segitettem
Vinsanity15
Szasztok.Elakadtam a hal gyomrában.Rögtön a legelején 5 db csáp elzárja az ajtót ,ebbõl 3 at ki tudtam iktatni de a többi kettõt nemtalálom.Hol vannak?van egy ajtó de az meg secret missionhoz vezet,amikor a liftel fel kell menni a tetõre.Please help

Vinsanity is back!!

visszaolvastam már és aláltam is egy megoldást #1730 de sajna az nem müködött<#szomoru1>
egyébként most ugy nyomom h az iránygombaokkal a billentyüzeten a többit gamepaddal elég viccesen nézhetek ki játék közbe<#hehe>
Pepee999
Valaki azt nem tudja itt véletlenül, hogy milyen gombok lenyomásával lehet kitérni a dögök támadása elõl? Próbálkoztam már több gomb egyszeri lenyomásával, de nem sikerült. JAh és azt még azért ideírom, hogy Vergillel megyek. Vele ezt meg lehet csinálni vagy csak Dantéval?

My Hero is Vergil :)

Hy! sok embernél tapasztalható volt ez a fajta hiba.Sajnos nem tudok segiteni mi lehet a hiba mert még sosem volt dolgom gamepaddal de azt ajánlom kicsit olvass vissza hátha lesz valahol megoldás mert párszor láttam ezzel kapcsolatos hozzászolásokat a forumban.
hali nah megszereztem énis a játékot és van hozzá gamepadom is de az a baj h az analogal elég furán lehet mozgatni ha jobrra nyomom megy fel ha balra le stb...
probáltam már az itt leirt modszert de az se vált be tud valaki vmi más megoldást erre?
elöre is köszönöm
Vinsanity15
nah sikerült végre ezt a részt megcsinálni,most gyõztem le a szájaskodó kardokat<#idiota>

Vinsanity is back!!

watto
mmilyen lánzsa?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Vinsanity15
á bocs mégis megy a link

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
Amugy meg én csináltam azt a save data vagy save stat ot és most ha kezdem a pálya elejétõl akkor megvan a lándzsa is meg a medál is de nemtom berakni egyiket sem a helyére.ez miért van?

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
Nem megy a kép linkje

Vinsanity is back!!

kastil
kastil
ha leverted bohocot, es betetted azt a szutyok landzsat v mit, akkor ahol a szazlabu volt kimesz azon a piros ajtonv isszafele, es atballagsz a levegon, bar oylan mintha vmi viz szeru lenne, ertsd mar emg XD

watto
Én tom mit kell ott tartok vergil-el!
ahol leszaadt alattad a híd, ott most át tudsz menni!
valameik zöld ajtó!

Vinsanity15
Nagyon köszi

Vinsanity is back!!

kastil
Tudodmit, mar ugyis regen toltam dmc-vel, megcsinalom ezt a mapet es leirom h mivan^^

Vinsanity15
Nem tudnád légyszives megnézni helyettem a videt?mert nekem sajna nem akarja megnyitni<#rinya>Köszi<#worship>

Vinsanity is back!!

kastil

Vinsanity15
nem arra gondolsz amikor elhúzódtak a falak?mert ott volt a kõ.én semilyen másst nem találtam

Vinsanity is back!!

kastil
kastil
kastil
van oylan h ne kelljen palya elejerol, nemtom, lehet vlasztani h gold vagy mittomenmi, az egyik az az h nem kell elorol kezdeni....bocs de nem vagom h melyik az es nincs kedvem belépnji megnézni;p

kastil
Van eg hely ahol leszakadt a lépcsõ, oda kell menned, ahol leszakadt, ott oylan mintha nem lenne semmi, pedig van csak nem latszik, remélem érted 😊

Vinsanity15
Valaki?

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
Szasztok!Mit kell csinálni ott amikor a bentvok már a toronyban és felhúztam azzal a kõvillával a ketrecet és volt benne valami kõ.Azt hova kell bedugni?

Vinsanity is back!!

watto
Most vittem végig Date-val!
Azér reméltem hogy a végén összejön Lady-vel 😊
Jah, és most kezdem Vergil-el 😊
Nagyo jó játék szerintem!
Mindenkinek ajánlom!!! 😊

watto
nincs olyan hogy a pályát ne kelljen elõröl kezdeni!
a kutyust meg úgy kell megölni hogy lövöd, lövöd, lövöd, és mikor neked akar ugrani akkor ugorj és üd.

Vinsanity15
Csõ.Még a game elején vok amikor a 3 fejû kutyulit kéne megölni.Valami tipp rá?sehogy se akar megdögleni a nyavalyás!!És valami olyan nincs hogy ne keljena pály elejétõl kezdenem?

Vinsanity is back!!

watto
Na megcsináltam, igaz mégpicit Bug-os az oldal!

watto
dolgozom rajta!

watto
kész az oldal de kiszedte a net a logót meg elcsúszott az egész<#violent><#gun>

watto
töltöm fel a honlapot! kb 5 perc és lehet nézni!

watto
nem matto hanem watto 😄

watto
elõbb írtam hogy valószínüleg délután lessz!

Pepee999
Heló matto!
Az oldalad mindössze annyi, hogy ki van írva a képernyõre, az oldal tulajdonosa nem töltötte fel a fõoldalt.
Sorry nem lehet megnézni!

My Hero is Vergil :)