Késik az Office 2007 is
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit a Win különbözõ verzióiban felhasznált, az már mind létezett korábban más oprendszerekben. Bill a marketinggel bánt nagyon jól, felfutott és övé lett a világ. A sok különbözõ oprendszer kommunikációjához csak annyit: szabványosság. Sajna pont az MS az, ami sz*rik a nemzetközi szabványok betartására. Legegyszerûbb példaként az IEt hozhatnám fel, egy 1szerûbb webfejlesztés során is 1bõl kibukik, hogy ott szinte semmi sem (úgy) mûködik, ahogy elõírja a szabvány, s ahogy a többi böngészõben érdekes módon frankón megy...
Megszólalt az Isten, mert csak az Isten tudja mindíg arra a választ, hogy mi lett volna HA, szerintem ha bill gates nincs, akkor most OS2 lenne, esetleg még mindíg dos mode, vagy csak próbákozás a grafikus módra, DE LEHET, hogy instabilabb lenne a net mint most, de lehet hogy stabilabb mint most, DE lehet, hogy ugyanolyan. 1 a lényeg, a net igazi elterjedésében FONTOS szerepet játszott a windows 95 a MÁR rajta lévõ - most az mindegy, hogy milyen igényes - IE3-mal!
Az kinek lenne jó ha többfajta lenne? Valóban mókás lenne 1 filet 20 féle formátumban elküldeni, hogy a világ másik felén élõ Mari néni is megtudja nyitni az ottani cég megfelelõ szoftverével.
Azért biztosan örülnélneki. <#circling>#circling>
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Nem kell nekem gyorsabb ,stabilabb rendszer mint ami van.
"Nélkülük másak lennének az oprendszerek." Ja, biztonságosabbak gyorsabbak és többfajta lenne, kicsiket nem nyomná el ez a dög...
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Én nem haragszom MS-re. Nélkülük másak lennének az oprendszerek. De persze történelemben nincs olyan, hogy mi lenne, ha..
Jó és megbízható cég ez a microsoft.
😊))
😊))
no comment...
← ElőzőOldal 2 / 2