Késik az Office 2007 is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt végképp nem értem. Mit jelent a file felismerése, és miért ne tudná megoldani a win?
"De sajna ilyen szempontból nem éppen fényes, még rosszabb a win bizonyítványa. Lásd a korábban említett kodekes mizéria."
Ez csak kis részben az MS hibája. A kodek rendszer alapvetõen jó ötlet, mert rugalmasan bõvíthetõ 3rd party cuccossal. Tehát pont egy open interface, amit mindíg hiányolnak az MS-nél. Bárki szabadon fejleszthet hozzá.
A probléma az, hogy egy nagy halom szar kodek meg fõleg filter van, ami összebarmolja a rendszert. Emiatt meg kell válogatni, hogy mit raksz fel, és mit nem.
A másik lehetõség, hogy csak az MS ír kodeket, és mindenki másnak kuss van. Biztos, hogy stabilabb lenne, de az is biztos, hogy sokan nehezményeznék.
Ugyanez van a driverekkel is, valaki ír egy szart, ami kifagyasztja a wint, és persze mindenki az MS-t hibáztatja.
De sajna ilyen szempontból nem éppen fényes, még rosszabb a win bizonyítványa. Lásd a korábban említett kodekes mizéria.
Ezzõl függetlenül én a wint, a 2000-tõl egy használható, elfogadható stabilitású rendszernek tartom.
Sajnos alapvetõ, továbbra is kijavítatlan hibákkal.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Szerintem sokkal biztonságosabb, ha nem lehet olvasni az éppen változó fájlt (pláne írni).
Sõt ott simán lehet törölni is, attól még hogy nyitva van, ezt pedig tudhatná az NTFS is, mert nem egy nagy cucc.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
a szabvanyt nem tartottak be az oldal keszitesekor (a validator eredmenyeit cache-eltem)
Én röhögtem, és használtam a netcápát.
Ezt már a win 3.0 is tudta. De asszem a DOS is. csak írásra nem leeht többször megnyitni, se szerintem ez érthetõ.
Ekkor tette BG azt a roppant jövõbelátó kijelentést a netrõl és az egyemistákról."
A win95 elsõ kiadásában azért nem volt benne az IE, mert nem készült el idõre, és emiatt nem akarták már elhalasztani a kiadást. Akkor még nem volt olyan fontos a net.
"Minekután mindenki azon röhögött, hogy az M$-nek zéro internet stratégiája se nincs, és a Netscape bizony kedte felszívni magát"
Nem röhögött senki. Használtuk a netcápát meg a mosaic-ot, oszt kész.
eljátszom a gondolattal mi lett volna belõle anno ha, az Szovjetunióba születik...<#vigyor2>#vigyor2>
Persze az O.O csípi a M$ szemét de, nem tulajdonít túl nagy jelentõséget neki...egészen mostanáig. Alapvetõen érthetõ a M$ álláspontja, hisz kapitalizmus van vagy miafene...
Csak épp meg kellene eggyezni a szabványosításról (pl. DirectX más op. renszerek alá...Különbözõ GUI importálása ide-oda) Csak hát a mesés összegek miatt ezekrõl a monpóliumokról nme könnyû lemondani...
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Jajj Djano, mindent ilyen pontosan tudsz? A DOS-t az MS egy vadidegentol vette meg, hogy eladja az IBM-nek, hogy azok el tudjak adni a Gepeiket. Maradjunk annyiban, hogy egymast tettek ismertte.
Igaza volt?<#idiota>#idiota>
Én is úgy emléxem, hogy tud menteni docba.
Nekem mindegyik kiakad tõle. Legyen az bárkinek a terméke.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
A videoformátumokhoz telepített kodekekkel meg nagyszerûen szét lehet barmolni a rendszert, ami sajna szükségszerû, mert nincs általánosan használható formátum kezelés.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Csakhogy, ami általánosan is mûködik az IT-ben az nem az amit valami cég kiszakított magának, hanem amit nyílt szabványként elfogadtak. A net nem azért mûködik, mert benne van az explorer a winben. Hanem mert van egy szekéraljnyi olyan szabvány, amihez a M$ is alkalmazkodnia kell.
Az egy dolog hogy általános nyílt szabvány nem létezik sajnos a GUI-ra. Sõt amit lehet a M$ s megpróbál levédetni (progressbar, duplaklikk stb)
Ha lenne egy nyílt sztenderd erre is, ami akár alapulhatna a winen is (miért ne?), akkor mindenki leszarná, hogy milyen OS van a gépén, mert a lényeg az legyen, hogy duplaklikk az duplaklikk, az ablak az ikon meg az ami.
Jelenleg a M$ tartja a kezében a piac 90%-át sajna nem nyílt szabványok segítségével. Ezek után könnyû úgy versenyeznie, hogy ad magának 300 m elõnyt a 400 m-es síkfutáson.
Szokas szerint tevedsz. A word eddig az un. structurd storage-t hasznalja a word belso formatumahoz. A structured storage pedig rendszer szolgaltatas.
Mert most akkor én is mondhatom, hogy DE HÁT VOLT DOS ALÁ IS BÖNGÉSZÕ... attól még nem lesz überkönnyû lámák számára az OS TELJES használata, mert hogy van alá egy jó böngészõ...
Mindegy, hülyén fogalmaztam, de gondolom át még 1x 😊
Semmi, feltalálta volna más, mert igény volt rá.
(helyesebben Papin találta fel, de õ nem verte nagy dobra, és az övé dugattyús is volt
meg persze már a görögök is csináltak gõzturbinát, de az eszükbe sem jutott, hogy mire lehetne használni)
nem lenne nagy különbség més cég is foglalkozott volna op rendszerekkel és bill sem az egyetlen igazgato egy cégnek
Meg mindenki kedvence, az office-segéd 3d-ben ugrál majd a képernyõn; vidám hangulatot teremtve<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor2>#vigyor2>
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Van olyan feature a winekben, ami egyszerre lehetõvé teszi az OS alatt mûködõ minden progi számára az adott fájlhoz való hozzáférést, mint pl az Amiga 20 éves datatypes rendszere?
Nincs!
Nem gondolod, hogy elég ciki, hogy a M$ a saját OS-ébe a saját kifinomultabb szövegszerkesztõjének saját fájlformátumát csak úgy tudja olvashatóvá tenni, hogy egy lebutítított wordot tesz bele, ami ráadásul menteni sem tud ebben a formátumban.
Höhöhöhö.
Ha csak az nem hogy a win-ben OS szinten nem igen támogatnak semmilyen fájl formátumot.
Lásd ugye a Winhez mellékelt Wordpad NEM tud word formátumban menteni!!!!!!!!!!!!
Hogy miért, a pénzért, hogy vedd meg a Zoffisztot.
NO COMMENT!
Leszámítva persze a formázott szöveg elmentésére képes RTF-et, amelyet viszont egy csomó más szövegszerkesztõben meg lehet nyitni, melyeknek pedig semmi köze a MS-hoz. Márpedig a szoftverfüggetlen fájlformátum nem MS-szoftverekrõl szóló vitáknál kifejezett elõny szokott lenni, nemdebár?
Hogy is írtad?
NO COMMENT!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Örülök, hogy boldogságot tudok valakinek az életébe hozni.
Másrészt ezek szerint amiket leírtam, neked nem újdonságok, ha ilyen uncsinak találod.
Vagy csak beépített M$ fikaszûrõvel rendelkezel. Ha már zavar ez a funkció, majd segítek hogy kell kioperálni a regisztridbõl.
😉)))
(Másnak se megy mostanában Opera alól a hozzászólás? Mindig közli SG a nickemnek betûvel vagy számmal kell kezdõdni-e)
Ekkor tette BG azt a roppant jövõbelátó kijelentést a netrõl és az egyemistákról.
Minekután mindenki azon röhögött, hogy az M$-nek zéro internet stratégiája se nincs, és a Netscape bizony kedte felszívni magát, akkor kapott észbe a M$, és felvásárolta az egyik cégtõl az IE õsét. Asszem Mosaic-nak hívták.
Szal azt amit most a M$ nek tulajdonítasz, köszönd meg szépen a Netscapenek, az egyetemistáknak, és általában a communitynek.
És csak ez után jöhet a kézcsók BG-nek
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Ha csak az nem hogy a win-ben OS szinten nem igen támogatnak semmilyen fájl formátumot.
Lásd ugye a Winhez mellékelt Wordpad NEM tud word formátumban menteni!!!!!!!!!!!!
Hogy miért, a pénzért, hogy vedd meg a Zoffisztot.
NO COMMENT!