Elder Scrolls: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunter azon a gépen amit leirtál,simán fog menni.
HY all
is hogy fog futni ezen a gepen? plz valaszojatok...
P4 2.4Ghz 512 Ram is 6600GT... mar szeretnek megvenni ezt a jatekot😊
Nekem GF_6800_GS en gyonyoruen megy. Igaz csak 1024*768 ban.

1280 nal mar elvezhetetlenul szaggat.
Nagyon jo a progi igaz meg csak az elejen vagyok.

Bar a GTA ujabb reszeit is kidolgoznak ilyen grafikaval.

Annyi nem tetszet hogy pl a hordokat nem lehet szet verni. Ennyit a teljes szabadsagrol.
NEM 😄 nekem FX 5600-om van és akad 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

a videókártyát cseréld le legalább valami Radeon 9600 vagy GF 6600 szintûre. Valamiféle alapkártya ezekbõl a szériákból már kb. 15-16 ezer ft-tól beszerezhetõ. Az árak keresésére ajánlom a kiskerarak.hu-t.
frods
Nekem egy GeForce 2 videókártyám nem igen értek a hardverekhez szóval nemtom hogy jó e hozzá :-D CPU: 2.4 GHz
RAM:768 Mb
és ha fölteszem a jatekot akkor marad még kb 10 Gb
a gépemen.
Kérlek õszintén válasszoljatok hogy menne-e így lovon a jatek. Ha nem akkor kérlek mondjátok el hogy mit kell kicserélnem a gépemen. és az mennyibe fog kerülni ha jó hejen veszem.
Én ezt a játékot még csak tegnap láttam meg és ott nagyon megtetszett. Szóval szrintem is fa_za a jatek
Kössz na pá

A játék nem fut Nvidia Geforce Ti4xxx-nél, és ATI Radeon 9250-nél régebbi kártyákon. Ha sebességnövekedést akarsz, akkor a view distance-ból vegyél visszább, ez jelentõsen gyorsít a játékon. A min. konfignál gyengébb géppel nem érdemes próbálkozni. Ezenkívül a játék már elindul Geferce FX 5200al, de ezen a kártyán még min. grafon is élvezhetetlen, tehát enneél mindenképpen erõsebb kártyával érdemes próbálkozni.
nekem 64 3200+, 1,5giga RAM, 7800GTX van, és ha mimdent fullra tolok, amit csak lehet, plussz a HDR-t is bekapcsolom, 1280*1024-ben azért néha durván be tud szaggatni................
szal kell vas alá rendesen!

de minden idõl legjobb játéka..ez nem kérdés
frods
Hello mindenkinek
Amit fönt írtak a minimum gépigényhez, és az meggvan akkor lagg nélkül eltudok vele játszani low grafikon???????
Köszi na pá

Az ajánlott konfig annyiban pontos, hogy akkor már hasonlóan néz ki mint a screenshootokon. Egy 6800GT+2giga ram+A64 3200+ gépen nagyon killerül nézett ki. Egy sima barton magos athlon, giga ram, meg radeon9600pron is jól nézett ki de már csak 800x600 és medium vagy small textúrákkal és extrák nélkül. A játék lényege nem a grafikában van, viszont ha valakinek van elegendõ vasa hozzá, akkor utolérhetetlen lesz az élmény. Nem kell sokat erõlködni, hogy beleéld magad.

Én valahol ugyan ezt a rendszerkövetelményt olvastam a Crashday-hez és nekem nincs meg ez a konfiguráció mégis fut.<#confuse>

Pontos ez a rendszerkövetelmény?

Több helyen azt olvastam hogy a GF4x00 szérián nem indul el, minimum ötös kell hozzá. De nincs vele személyes tapasztalatom.

MEdievil
low grafikán elvileg kell futnia elég jól szerintem nyugodtan megpróbálhatod

F

a konfigom AthlonXP 2400+(~2,2GHz-en), 1GB RAM, GF4 Ti4200 128MB. Plz írja mán meg vki, hogy elfut-e ezen (itt fõleg a videokarira gondolok). <#conf>
486-oson akad. Talán RAMot kéne bõvíteni?<#nevetes1>
Tapasztalat:

Egy 3.5-ös Athlon64 / 2Gb Mem / 7800GT -vel Ultra High Detaillal, self shadow stb.-t is bekapcsolva 1024x768 / no AA mellett tökéletesen játszható!

Ja és az aggódóknak: pont úgy néz ki mint a képeken!

Ezzel én is így vok! Várok a G80-ra.
Sõt, egybõl a dx20-at, mert mi lesz ha közben megjelenik vmi mégújabb?

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Esrohnoil
Akkor inkább várd meg mire kijönnek a 100GHz-es procik. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Lehet hogy érdemesebb már megvárni a Dx 10-et támogató kártyákat vásárlás elõtt, hiszen már nem 1 game készül azzal.... Az NVidia meg ugye nemsokára be is mutatja a hozzá való vasakat...
nekem 32 7900Gt van sorba kötve és mellé az a gép, ami volt a héten a híradóban (meteorológiai szuperszámítógép) egész jól fut 😊

óóó dehogynem veszek majd belõle 4-et is és Quad-SLI-be rakom õket...
SinClaiR
csak egyet? nem lesz kevés?.. vegyél mindjárt 2 t.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Jó neked, hogy 7900GT-vel tolod! És persze nem csak ezt!<#idiota> Hát Nekem most SLI 6800 GT-m van de majd én is veszek nemsokára egy új VGA-t. Valszeg megvárom az NV G80-at...
Tower Guard
Ez a game nagyon odabasz legszivesebben egyhuzamban végigtolnám de vannak sajnos gátló tényezõk😄

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

rpg rlz 😊

nem szeretem<#violent><#violent><#violent><#banplz>
Akkor a tegnapi nap épp belefér. 😊

Lehet nem 9800 prora optimalizáltak. 😊

Matyóhímzés
Asszem megszületett álmaim játéka. 😊
Bár tökéletesíteném még, de így is iszanyatos. Egyébként tényleg megcsinálhatnák onlineban. Végre lenne valami nem arcados MMORPG is.

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

Tényleg megérdemli a 95%-ot, bár nem ártott volna egy Advanced fül a grafika tuningolóknak, mert szerintem alapértelmezésben (mai szemmel) iszonyat ronda a víz és illúziórómboló-szintetikus a távoli hegyek textúrája. Ezt azért mondom, mert csupán egy 9800prom van 1,5Giga rammal, meg 3.7-es P4-el, de a grafikai tuning még emellett a vidkari mellett is szignifikáns grafikai javulást eredményez.
Bár ehhez már tényleg külön topic kéne. Ez a játék megér ennyit hogy mindenki kihozza a gépébõl a maximumot.
Atisz
Tényleg gyönyörû a game, kár hogy a sztori hasonló a Morrowind-hez és a szörnyek is ugyanolyan semmitmondóak. Remélem a questes rendszer jobban meg lesz oldva, mert az valami nevetséges volt az elõzõ részben.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

NEOreg3
én kérek elnézést=) de hozzáteszem, hogy itthon kb 11 napja lehet kapni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Az nVidia elméletileg ezt a drivert direkt az Oblivion kedvéért adta ki 22.-én.
Csekk:
84,25

Tomo15
ha gépen nem is de x360-on böven! kinéz igy a játék😊
San Andreas? 😛

demó van?
vagy manapság nem divat?

Akkor biztos vmi ufótechnológia van a gépemben. 😊

FEAR:

Tinman
+vagyok

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ne magadból indulj ki.

Ad 4. dolgozom...
Ad 5. öreg gamer vagy...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

NEOreg3
7900GT még nem létezik<#vigyor2>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Én is a FEAR meg emiatt váltottam 7900gt-re. 😊

NEOreg3
szóval pillanatok alatt lehet utazgatni a városok között?😄

én meg negyed órákat lovagoltam és a km-rekkel odébb lévõ városban azonnal tudta az õr, hogy azt a lovat honnan szereztem...

Íme a legjobb játék az egész bolygón 😊

Én azért lehet fejlesztek vidi kártyát emiatt a játék miatt. 😊 Memóriát biztosan. Vidi kártya azért is elkélne, mert ott van még a FEAR, azt sem játszottam végig, itt a TES4 is. Szal így már ideje lenne a 9600-os atit lecserélni. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

inkább _kemény_ fába

nem! te nem iszod el a pénzed. ad 1. vagy buzi vagy ad 2. vagy te vagy szemlédi andrás 3. 😊

dungeonokba tök ugyanugy nézz ki mint a képeken , max a szabadba nem olyan szép, nézzd én is lennék maximalista de egy játékért biztos nem rohanok majd a boltba uj videó kártyát is venni

a másik bár biztos nem szabad párhuzamot huzni a két játék között de azért mégiscsak mind kettõ rpg (bár szerintem a wow inkább fantasy-akció játék, legalábbis nekem)

izmunk nõheta a gémben ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;