114
-
spk202 #74 kár hogy nem FPS -
spk202 #73 nelem a grafika bejön - lehet a végén még rá szokok az RPG-kre pedig utálom őket, de lehet mégis...
-
moltam #72 Megy is: 2.8 Celeron, 1 GB RAM, 6600 GT @ 1024x768, medium beállítások -
alien47 #71 Hi all
Ujra raktam a gepem +kapott 1GB RAM ot.
Modositanom kell a nemreg leirtakat.
GF_6800_GS en 1280*1024 ben maximalis elsimitas mellett is gyonyoruen megy!!!! Kijutottam a katakombakbol es elmentem a varosba. Valami hihetettlen ez a program.
Mindenkinek csak ajanlani tudom.
6600 GT n is menni kell rendesen. -
moltam #70 Hunter13: csodát ne várj, egy kicsit jobban fog futni. A töltés viszont gyorsabb lesz, és játék közbe se fog annyit tölteni. Szerintem mindenképpen megéri 512 megát még venni, nem csak az oblivion miatt. -
Totomamas #69 Pedig új nvidia driverem van (Inno3D Geforce Tornado) -
Totomamas #68 Szerintetek ilyenkor mi van?[IMG] [/IMG]
-
Hunter13 #67 ha p42.4 ghz 512 ram is 6600gt-hez veszek meg 512 ramot akkor jobban fog futni?
-
Hunter13 #66 KIBB@@@@@@@@@@@SSZOOOOOOOTT JOOOOOOOOOOOO GAAAAAAAAAAAME
-
AlienGod #65 Nekem ATI 9600-al 1024-ben tűrhetően megy,
,persze nem full beállitásokkal.
-
AlienGod #64 Hunter azon a gépen amit leirtál,simán fog menni. -
Hunter13 #63 HY all
is hogy fog futni ezen a gepen? plz valaszojatok...
P4 2.4Ghz 512 Ram is 6600GT... mar szeretnek megvenni ezt a jatekot:) -
alien47 #62 Nekem GF_6800_GS en gyonyoruen megy. Igaz csak 1024*768 ban.
1280 nal mar elvezhetetlenul szaggat.
Nagyon jo a progi igaz meg csak az elejen vagyok.
Bar a GTA ujabb reszeit is kidolgoznak ilyen grafikaval.
Annyi nem tetszet hogy pl a hordokat nem lehet szet verni. Ennyit a teljes szabadsagrol. -
Cat 02 #61 NEM :D nekem FX 5600-om van és akad :D -
szurka #60 a videókártyát cseréld le legalább valami Radeon 9600 vagy GF 6600 szintűre. Valamiféle alapkártya ezekből a szériákból már kb. 15-16 ezer ft-tól beszerezhető. Az árak keresésére ajánlom a kiskerarak.hu-t. -
Nekem egy GeForce 2 videókártyám nem igen értek a hardverekhez szóval nemtom hogy jó e hozzá :-D CPU: 2.4 GHz
RAM:768 Mb
és ha fölteszem a jatekot akkor marad még kb 10 Gb
a gépemen.
Kérlek őszintén válasszoljatok hogy menne-e így lovon a jatek. Ha nem akkor kérlek mondjátok el hogy mit kell kicserélnem a gépemen. és az mennyibe fog kerülni ha jó hejen veszem.
Én ezt a játékot még csak tegnap láttam meg és ott nagyon megtetszett. Szóval szrintem is fa_za a jatek
Kössz na pá -
moltam #58 A játék nem fut Nvidia Geforce Ti4xxx-nél, és ATI Radeon 9250-nél régebbi kártyákon. Ha sebességnövekedést akarsz, akkor a view distance-ból vegyél visszább, ez jelentősen gyorsít a játékon. A min. konfignál gyengébb géppel nem érdemes próbálkozni. Ezenkívül a játék már elindul Geferce FX 5200al, de ezen a kártyán még min. grafon is élvezhetetlen, tehát enneél mindenképpen erősebb kártyával érdemes próbálkozni. -
dniworrom #57 nekem 64 3200+, 1,5giga RAM, 7800GTX van, és ha mimdent fullra tolok, amit csak lehet, plussz a HDR-t is bekapcsolom, 1280*1024-ben azért néha durván be tud szaggatni................
szal kell vas alá rendesen!
de minden idől legjobb játéka..ez nem kérdés -
Hello mindenkinek
Amit fönt írtak a minimum gépigényhez, és az meggvan akkor lagg nélkül eltudok vele játszani low grafikon???????
Köszi na pá -
aDannyBoy #55 Az ajánlott konfig annyiban pontos, hogy akkor már hasonlóan néz ki mint a screenshootokon. Egy 6800GT+2giga ram+A64 3200+ gépen nagyon killerül nézett ki. Egy sima barton magos athlon, giga ram, meg radeon9600pron is jól nézett ki de már csak 800x600 és medium vagy small textúrákkal és extrák nélkül. A játék lényege nem a grafikában van, viszont ha valakinek van elegendő vasa hozzá, akkor utolérhetetlen lesz az élmény. Nem kell sokat erőlködni, hogy beleéld magad. -
gta04 #54 Én valahol ugyan ezt a rendszerkövetelményt olvastam a Crashday-hez és nekem nincs meg ez a konfiguráció mégis fut.
-
gta04 #53 Pontos ez a rendszerkövetelmény?
-
Zedas #52 Több helyen azt olvastam hogy a GF4x00 szérián nem indul el, minimum ötös kell hozzá. De nincs vele személyes tapasztalatom. -
low grafikán elvileg kell futnia elég jól szerintem nyugodtan megpróbálhatod -
szurka #50 a konfigom AthlonXP 2400+(~2,2GHz-en), 1GB RAM, GF4 Ti4200 128MB. Plz írja mán meg vki, hogy elfut-e ezen (itt főleg a videokarira gondolok).
-
szurka #49 486-oson akad. Talán RAMot kéne bővíteni?
-
Zedas #48 Tapasztalat:
Egy 3.5-ös Athlon64 / 2Gb Mem / 7800GT -vel Ultra High Detaillal, self shadow stb.-t is bekapcsolva 1024x768 / no AA mellett tökéletesen játszható!
Ja és az aggódóknak: pont úgy néz ki mint a képeken! -
Keldor #47 Ezzel én is így vok! Várok a G80-ra. -
MacrosTheBlack #46 Sőt, egyből a dx20-at, mert mi lesz ha közben megjelenik vmi mégújabb? -
Akkor inkább várd meg mire kijönnek a 100GHz-es procik. :D -
shane81 #44 Lehet hogy érdemesebb már megvárni a Dx 10-et támogató kártyákat vásárlás előtt, hiszen már nem 1 game készül azzal.... Az NVidia meg ugye nemsokára be is mutatja a hozzá való vasakat... -
aDannyBoy #43 nekem 32 7900Gt van sorba kötve és mellé az a gép, ami volt a héten a híradóban (meteorológiai szuperszámítógép) egész jól fut :) -
Keldor #42 óóó dehogynem veszek majd belőle 4-et is és Quad-SLI-be rakom őket... -
csak egyet? nem lesz kevés?.. vegyél mindjárt 2 t. -
Keldor #40 Jó neked, hogy 7900GT-vel tolod! És persze nem csak ezt!
Hát Nekem most SLI 6800 GT-m van de majd én is veszek nemsokára egy új VGA-t. Valszeg megvárom az NV G80-at...
-
Ez a game nagyon odabasz legszivesebben egyhuzamban végigtolnám de vannak sajnos gátló tényezők:D -
MacrosTheBlack #38 rpg rlz :) -
spk202 #37 nem szeretem 

-
MacrosTheBlack #36 Akkor a tegnapi nap épp belefér. :) -
MacrosTheBlack #35 Lehet nem 9800 prora optimalizáltak. :)
[/IMG]