Elder Scrolls: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
is hogy fog futni ezen a gepen? plz valaszojatok...
P4 2.4Ghz 512 Ram is 6600GT... mar szeretnek megvenni ezt a jatekot😊
1280 nal mar elvezhetetlenul szaggat.
Nagyon jo a progi igaz meg csak az elejen vagyok.
Bar a GTA ujabb reszeit is kidolgoznak ilyen grafikaval.
Annyi nem tetszet hogy pl a hordokat nem lehet szet verni. Ennyit a teljes szabadsagrol.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
RAM:768 Mb
és ha fölteszem a jatekot akkor marad még kb 10 Gb
a gépemen.
Kérlek õszintén válasszoljatok hogy menne-e így lovon a jatek. Ha nem akkor kérlek mondjátok el hogy mit kell kicserélnem a gépemen. és az mennyibe fog kerülni ha jó hejen veszem.
Én ezt a játékot még csak tegnap láttam meg és ott nagyon megtetszett. Szóval szrintem is fa_za a jatek
Kössz na pá
szal kell vas alá rendesen!
de minden idõl legjobb játéka..ez nem kérdés
Amit fönt írtak a minimum gépigényhez, és az meggvan akkor lagg nélkül eltudok vele játszani low grafikon???????
Köszi na pá
Egy 3.5-ös Athlon64 / 2Gb Mem / 7800GT -vel Ultra High Detaillal, self shadow stb.-t is bekapcsolva 1024x768 / no AA mellett tökéletesen játszható!
Ja és az aggódóknak: pont úgy néz ki mint a képeken!
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Bár tökéletesíteném még, de így is iszanyatos. Egyébként tényleg megcsinálhatnák onlineban. Végre lenne valami nem arcados MMORPG is.
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
Bár ehhez már tényleg külön topic kéne. Ez a játék megér ennyit hogy mindenki kihozza a gépébõl a maximumot.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
vagy manapság nem divat?
FEAR:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ad 4. dolgozom...
Ad 5. öreg gamer vagy...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
én meg negyed órákat lovagoltam és a km-rekkel odébb lévõ városban azonnal tudta az õr, hogy azt a lovat honnan szereztem...
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
a másik bár biztos nem szabad párhuzamot huzni a két játék között de azért mégiscsak mind kettõ rpg (bár szerintem a wow inkább fantasy-akció játék, legalábbis nekem)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ