Elder Scrolls: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a kérdésem, hogy amikor brumai kapu bezárása után beszéltem Mártinal. S fel vettem a Véres valami küldetést ha jól értelmeztem angol fordítás nagyon minimális Blood valamit.
Na szóval utána akár kivel akarok beszélni az egész játékon belül mindig ugyan azt kérdik tõlem. Se kereskedni se infot nem tudok meg senkitõl.
Tudnátok segíteni.
Amúgy wowozok de szerintem ég és föld az multis megragadott de ez a JOBB nem vitatkozom ez az én álláspontom !
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
BÉNA SZAR AZ EGÉSZ<#violent>#violent>
Én ezzel szórakoztam Chorrolban kiírtottam mindenkit... 😄
Robyee meg fog maradni a rangod.
Ui.:mér van majdnem minden screenshoton az emberek karakterén Steel páncél???
Csak nagy függõknek ajánlom...<#crazya>#crazya>
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
Érdemes úgy csinálni,hogy ami megtetszett pl😞pajzs,fegyver,csipkééstanga.....)elõbb kidobod a tatyóból és csak utána veszed fel!(Tudom,mer emiatt,Restartoltam vagy 10szer)
nekem is ugyanígy néz ki a játék.van valakinek valami ötlete, hogyan tehetném játszhatóvá anélkül, hogy videókártyát kellene cserélni?nvidia geforce ti 4200am van.
köszi
Nagyon jó!
Az csak egy monitorvezerlo.Ne csodalkozz,hogy akad...
Az mar 2 eve is gyengenek szamitott.Ki sem kellett volna adniuk.
Bérbe vehet? reklámfelület...
GeForce 6600 GT-vel szépen elfutna ugyanilyen konfig mellett. Nekem síma 6600as van 256 megás, s mediumon 800x600ban szépen megy.
Összefoglalva: az Oblivion valódi RPG.
Félre ne értsetek a játék nagyon jó és élvezetes de nem valódi RPG. Egy igazi RPG-ben semmit sem számít a te valós életbeli ügyességed, reakcióidõd, csakis az számít milyen képességekkel rendelkezik a karaktered és te magad mennyire ismered a környezetet amiben játszol (beleértve persze a karakteredet is). Az online RPG-k már kompromisszumot kötöttek bizonyos vonatkozásokban, hiszen valós idejünek kell lennie a döntéshozatalnak, azaz számít a reakcióidõd (és persze, hogy helyesen is dönts 😊 ). Elég csak mondjuk pl. a WoW-ra gondolni, ahol ha ellõsz egy tûzgolyót, azt gyorsan a megfelelõ gombot lenyomva teszed, de az, hogy találsz-e, már nem tõled függ hanem a játék "kockát dob". Az oblivionban azonban, számít, hogy hova céloztál, elmozdult-e azután az ellenfél, stb. Legfeljebb a sebzés mértékét befolyásolják a képességeid, de ilyen erõvel RPG lehetne mondjuk a ghost recon is. 😊
Na szóval szóval ZSÍR játék lett minden szempontból, a hangulata nagyon ottvan, és sztem elleszek vele egy jó ideig 😊 végre ittvan egy új jó játék amivel elszórakozok, mert számomra a legutolsó élvezetes játék a GTA:SA-volt, meg talán a crashday. Végre nem egy fos grafika techdemo selejt jött ki 😊 jó lenne, ha ilyen többször is elõfordulna <#vigyor3>#vigyor3>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
is max grafikaval jobban fut min medium bealitasokkal xD
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Vamos Argentina!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
*va jól fut default max-on HDR-el. <#duhos2>#duhos2>
Vamos Argentina!
Ujra raktam a gepem +kapott 1GB RAM ot.
Modositanom kell a nemreg leirtakat.
GF_6800_GS en 1280*1024 ben maximalis elsimitas mellett is gyonyoruen megy!!!! Kijutottam a katakombakbol es elmentem a varosba. Valami hihetettlen ez a program.
Mindenkinek csak ajanlani tudom.
6600 GT n is menni kell rendesen.