114
-
#34 Asszem megszületett álmaim játéka. :)
Bár tökéletesíteném még, de így is iszanyatos. Egyébként tényleg megcsinálhatnák onlineban. Végre lenne valami nem arcados MMORPG is. -
Zoliz #33 Tényleg megérdemli a 95%-ot, bár nem ártott volna egy Advanced fül a grafika tuningolóknak, mert szerintem alapértelmezésben (mai szemmel) iszonyat ronda a víz és illúziórómboló-szintetikus a távoli hegyek textúrája. Ezt azért mondom, mert csupán egy 9800prom van 1,5Giga rammal, meg 3.7-es P4-el, de a grafikai tuning még emellett a vidkari mellett is szignifikáns grafikai javulást eredményez.
Bár ehhez már tényleg külön topic kéne. Ez a játék megér ennyit hogy mindenki kihozza a gépéből a maximumot. -
#32 Tényleg gyönyörű a game, kár hogy a sztori hasonló a Morrowind-hez és a szörnyek is ugyanolyan semmitmondóak. Remélem a questes rendszer jobban meg lesz oldva, mert az valami nevetséges volt az előző részben. -
#31 én kérek elnézést=) de hozzáteszem, hogy itthon kb 11 napja lehet kapni -
Zedas #30 Az nVidia elméletileg ezt a drivert direkt az Oblivion kedvéért adta ki 22.-én.
Csekk:
84,25 -
#29 ha gépen nem is de x360-on böven! kinéz igy a játék:) -
MacrosTheBlack #28 San Andreas? :P -
blackgamer #27 demó van?
vagy manapság nem divat? -
MacrosTheBlack #26 Akkor biztos vmi ufótechnológia van a gépemben. :)
FEAR:
-
#25 +vagyok -
#24 Ne magadból indulj ki.
Ad 4. dolgozom...
Ad 5. öreg gamer vagy... -
#23 7900GT még nem létezik -
MacrosTheBlack #22 Én is a FEAR meg emiatt váltottam 7900gt-re. :) -
#21 szóval pillanatok alatt lehet utazgatni a városok között?:D
én meg negyed órákat lovagoltam és a km-rekkel odébb lévő városban azonnal tudta az őr, hogy azt a lovat honnan szereztem... -
unranked #20 Íme a legjobb játék az egész bolygón :) -
Neton #19 Én azért lehet fejlesztek vidi kártyát emiatt a játék miatt. :) Memóriát biztosan. Vidi kártya azért is elkélne, mert ott van még a FEAR, azt sem játszottam végig, itt a TES4 is. Szal így már ideje lenne a 9600-os atit lecserélni. :) -
Flashy #18 inkább _kemény_ fába -
M.A.D. #17 nem! te nem iszod el a pénzed. ad 1. vagy buzi vagy ad 2. vagy te vagy szemlédi andrás 3. :) -
Vucli #16 dungeonokba tök ugyanugy nézz ki mint a képeken , max a szabadba nem olyan szép, nézzd én is lennék maximalista de egy játékért biztos nem rohanok majd a boltba uj videó kártyát is venni
a másik bár biztos nem szabad párhuzamot huzni a két játék között de azért mégiscsak mind kettő rpg (bár szerintem a wow inkább fantasy-akció játék, legalábbis nekem) -
Cat 02 #15 izmunk nőheta a gémben ? :D -
#14 -
#13 Medium grafhoz valóban nem kell komolyabb vas... na de ez pontosan olyan, mint anno a Far Cry volt. Lehetett úgy is játszani vele, hogy 640x480-ban minden low-ra véve ügyködik az ember, de mi értelme volt? Semmi.
Ez a játék végre tényleg egy olyan RPG, amelyben a valósághű megjelenésnek köszönhetően 99%-ig beleélheted magad. Lehet játszani vele gyengébb VGA-val is, csak kérdés, hogy nem éri meg inkább várni...
Nekem 2 Giga 667-es DDR2 rammal, X850XT 256 MB DDR3, és 64 bites 3.2-es Intel prockó mellett kompromisszumokat kellett kötnöm. Na nem olyan sokat, de kellett.
És hidd el még az én high beállításaim szépnek mondható eredményt produkálnak, addig ultra high beállítás mellett az ember az állát keresgéli a padlón. No meg vakarja a fejét, hogy egy ilyen konfigon kint a szabadban akció közben miért csak 18 FPS-t produkál a játék.
Nem azt akarom ezzel mondani, hogy minden a grafika és FPS buzi vagyok, hanem azt, hogy ez a játék szinte TÖKÉLETES, ezért nem árt tökéletes minőségben kiélvezni minden percét, ehhez pedig a medium grafika nem biztos, hogy elégséges.
Vagy csak én vagyok maximalista? -
Thufirhawat #12 Zseniális ötlet egyébként egy offline játékot egy MMORPG-hez hasonlítgatni, tényleg teljesen ugyanaz a stílus... -
#11 pontosan így náz ki a játék élőben is -
katz #10 Azért jó lenne coop-ban is nyomni... -
Cat 02 #9 512 SDR ram ??? -
#8 Meg de... Maradjanak csak offline -
aDannyBoy #7 Két kis anekdota oblivion részekből
Kis bent rekedt katona lohol utánam, én szűken veszem a kanyarokat, a hülyével előtte beszéltem:
dialógus:
-whats the plan?
-follow me!
:)))
Erre ő ezt is csinálta, csak levágott egy kanyart és megsült a lávában :))))
Másik:
kulcsos szörny egy torony tetején, nekem esik félkörívben kaszabolom körbe, ő is kerül, erre lezuhan középen a torony aljára :)) Over. 3 ütésből végülis meghalt :)))
Nem egyszerű dolgok történnek benne. -
Vucli #6 Ja még annyit hogy szerintem egyáltaláb nem olyan óriási a gépigénye, nekem csak egy 9600prom van de medium grafon simán fut -
Vucli #5 Hihetetlen jó játék , nagyon jól jött pont mostanába hagytam abba a WoWot, minden ami valaha jó volt egy rpgben(singleben) ebbe benne van, fejlesztőknek el kéne gondolkodni hogy a következő játékuk online legyen, fantasztikusan jó lett ez a játék, masterpiece -
aDannyBoy #4 Hát mit ne mondjak ma nagyon járt oda vissza a kurzor a wow meg ennek az ikonja között :)
-
#3 A jéták kisebb forradalmat indított el... szinte 100%-os alkotás. Még a nagy konzolosok is Oblivion-t tolnak... PC-sek 95%-ról nem is beszélve :-)
Fake...? Ha van vasad nézd csak meg.
Egy szó találó rá: Döbbenet. A gépigénye is... -
#2 Próbáltad már 7800 GTX-el vagy X1900XT-el és a többi ajánlott alkatrésszel? Mert ha nem akkor hogy állíthatsz olyat, hogy nem néz ki ilyen jól a program? Nálam egy sima 9800 Proval erősen közelíti a látvány a képeket, pedig se HDR-t se AA-t nem kapcsotam be (HDR-t nem is tudnék). -
Grusi #1 Azért ezek a promóképek, melyek a cikk illusztrációiként szolgálnak, igencsak fake-gyanúsak: futás közben azért ENNYIRE nem szép a kicsike, még maxon sem. Fotosop for prezident :)