Csacska Angyal 2. széria

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sapkafej
mé? nem csacska fan club a topik neve

György

Laky
ezek után már csak téged tartalak szánalmasnak 😊
mond meg õszintén, hogy minek látogatod ezt a topikot, ha egyáltalán nem tetszik a sorozat?
az egy dolog, hogy ez egy fórum, és mindenkinek vannak véleményei pozitív, és negatív irányban is, de ha nem tetszik, akkor a normális ember megpróbálja egy hozzászólásba összegyûjteni a mondanivalóját, és utána hagyja a fenébe az egészet...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

akkor hogyan ? + csatolj egy ÉRTELMES magyarázatot ahoz mért nem szereted ezt , kiváncsi vagyok tudsz e olyat mondani

Mr Csé
csicska angyal 😄DDDDDDD

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

nemigyvan

mert te sosem néztél ilyen filmeket ?
Ismerek pár embert ( lányt ) akik igen is sirtak az elõzõ széria egykét epizódján , fõleg amikor a fõhõs emghal az ucso elötti részben.
És azok az igazán jó filmek/sorozatok amik hatnak az emberi érzelmekre. Javits ki ha nem igy van.

Slayerboy
Ne mondd már, hogy ezt komolyan gondolod...

Voltam zárás előtt. _______________

nagyon jó szinészek vannak benne és jól is játszák a szerepüket! Meg ebben a sorozatban sosem lehet tudni hogy mi fog történni , csupa izgalom , érzelem 😊 Lehet sírni amikor valami érzelmes dolog történik. <#szeret><#law><#nevetes1>

sapkafej
bazmeg ez a sorozat a nyomába se ér a Homok titkainak vagy az Esmeraldának<#szomoru1><#guluszem1>

György

DJ Skyline
sosem fogja felül múlni a Star Wars zenei világát!<#smile>

Slayerboy
És ahoz képest, hogy az a legfontosabb díj.. életembe nem hallottam róla 😊 Lehet hogy én vagyok túl mûveletlen. 😛

Slayerboy
És?Attól még szar a sorozat... idióta hiperaktív szappanopera huzadrangú "színészekkel".

Floricienta elnyerte a Gardel Otorgado por Capif. Díjat, ami a legfontosabb díj a zeneivilágban. ---> Google a jóbarátod keress rá , utánna kérdezz. | szóval még a zenei téren is üt <#eljen>

Slayerboy
Már csak hármat kell aludni és kezdõdik a második széria a retek klubbon!!!4 😄

Slayerboy
Hát igen... nagy az isten állatkertje.

ezt most tényleg komolyan gondolod ?

ez vmi írtózatosan számalmas...

Még egy kis érdekesség:

Peticio.hu
(http://www.peticio.hu/index.php3?module=6&pdid=H18487651985&)

Petíció címe : Petició a Csacska Angyal 2 sorozatért!!!
Érkezett/Várt aláírások : 8748 / 5000

úgy látszik ennek kevésbbé 😄
Google:
„Csicska Angyal”: 1–10., összesen: kb. 324 találat.
ja és csak hogy tisztában legyetek a dolgokkal, nem kicsi a rajongótábora 😊 :

Google:
„csacska angyal”: 11–20., összesen: kb. 515 000 magyar nyelvû találat. (0,09 másodperc)

Yahoo:
Results 1 - 10 of about 129,000 for csacska angyal - 0.12 sec. (About this page)

Yahoo: [ Floricienta-ra keresve]
Results 1 - 10 of about 217,000 for Floricienta - 0.14 sec. (About this page)

DJ Skyline

ja minden bizonnyal!

Egy pár magyar csacska angyal rajongói oldal , ami a második szériával is foglalkozik:
Csacska Angyal - G-Portal
Floricienta lapja
Floricienta
Csacska Angyal Lap.hu
Floricienta Rulz
CSacska angyal ATWs

Slayerboy
Felfedted a titkom... tényleg imádom a Csacska Angyalt csak titkolom, hogy menõzzek !!!44 <#hehe>

7. legnépszerûbb téma

eddig még nem nagyon látatm hogy irnának a Csacska fanok , vagycsak titkolják | de az is lehet hogy itt aki ebbe a topiba irt az mind szereti a Csacskát csak titkolja hogy menõ legyen <#nevetes1>

Atkamon
Baszki megnéztem egy részt de a végére má sirtam! Elképesztõ baromság! "Jajj tündérékém segíts visszaszerezni hosé frenando armando stb.-t!! HÜPHÜPHÜP......"
Azt még bõg egy órát......

Fido4life
MIT KERES EZ ITT A LEGNÉPSZERÛKBE !!!!?:????? Amúgy Call of Duty-s létedre ez szégyen, de nekem mindegy...

tedd azt de ez a topic akkor is szánalmas marad

Slayerboy
Te is értelmes szinten vagy, hogy tegnyitsz egy ilyen topicot 😄

Slayerboy
Ezakedvencemmindennapmeknézem <#wilting>

argentin

vaaa
ez magyar sorozat?
csicska angyal?

hi

sweech
lol deszar

Laky
számodra(!) elképzelhetetlen 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Sok mindent lehet választani hobby-nak, sok mindent szerethet az ember, de egyszerûen kétlen, lehetetlennek tartom, hogy az ilyen, és ehhez hasonló mûsorokban leljen valaki örömöt. Számomra elképzelhetetlen, sõt már már visszataszító, undorító. Persze vannak szélsõséges emberek.

Laky
abba te nem szólhatsz bele, hogy ki milyen topicot nyit, és hogy kinek mi teszik
majd fogom magam, és hülyének nézlek az Ace Media Player topicod miatt, mert én Windows Media Playert használok...

azok meg végképp akik az ilyesminek topicot nyitnak

Darukezelő
Úgylátszik szarból mégis lehet várat építeni!<#gonosz1>

sry

Laky
ez a lényegen nem változtat 😊
a topic sikeres <#vigyor>

Harly18
Ezt én is észrevettem, de csak azért, mert sokan fikázni jönnek és nem azok akik szeretik ...mondjuk én is fikáztam, de attól, hogy nekem nagyon nem tetszik, még másnak......

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

meg lehetne egy legszívszorítobb sírás meg egy leghitelesebb rinyálás kategóriát is indítani...tarolnának a szereplõk! <#vigyor>

Legnépszerûbb témák
1. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
2. Football Manager 2006
3. The Godfather
4. Battlefield 2
5. Battlefield 1942
6. World of Warcraft
7. Spy the Ghost
8. Csacska Angyal 2. széria - egyre népszerûbb
9. Atlético de Madrid
10. Humoros és aranyos képek

Erre a sorozatra minimum adnák a legjobb nõi szereplõ oscart és a legjobb zenének jaró oscart 😊 [ szigorúan csak az én véleményem alapján ]

jah..minimum Golden Globe díjas alakítások! :-))

nem

Laky
az utóbbi hónapokban hanyagoltam, de az elsõ évadból elég sok epizódot megnéztem...
sry all <#smile>

a kezdeti hanyatlás után, erõs visszaesés! <#idiota>

Darukezelő
Talán mert van véleményük az embereknek a sorozattal kapcs! Mit vártál,hogy mindenki dícsérõ szavakkal fog bejönni ide? Jaj kedvenc sorozatom! Fantasztikus sorozat,miért nem jelölték még oszkárra' !?

csak pozitív véleményeket szeretnél olvasni ? 😊

Legnépszerûbb témák
1. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
2. Football Manager 2006
3. The Godfather
4. Battlefield 2
5. Battlefield 1942
6. World of Warcraft
7. Spy the Ghost
8. Atlético de Madrid
9. Ki van fent legtovább?
10. Csacska Angyal 2. széria !!!!!!