223
Visszatér hozzánk Flor! :)
-
Az nem az én portálom,csak ugy szolok!
Amikor a müsor ment,a gportál TOP 10-ben volt leglátogatottab!
Ez az én portálom! :)))
amugy nekem Maia,és Pamala volt a kedvencem!
(az első szériában igy hivták őket,lehet hogy uj nevük lesz! -
Honnan tudnak összeszedni ilyen arcokat :D -
Szolnokboy #141 hehe :D -
Jó sokan vannak :D -
abonyitomz #139 ( Rajongóknak kitéve )
Második évad főbb szereplői:
-
Tiszteletemet tettem a vendégkönyvben! -
Szolnokboy #137 -
abonyitomz #136 -
Jó, az, hogy a lányok sírnak mikor meghal a főhős (azok is nemtom milyen csajok lehetnek, de ezt most hagyjuk:)). De eltudom képzelni, hogy fiú létedre ülsz a fotelben a tévére meredve óránként pislogsz egyet és sírsz, hogy meghalt a főhős egy idióta sorozatban :D -
Ez a portál is hozzájárult,hogy a Retek klub leadja a 2 szériát!(a portál sztatisztikáját nézzétek meg) -
Van kereset ezekre a sorozatokra, csak nem magyarországon. -
abonyitomz #132 nekem nem kell érvfelni , GOOGLE a jóbarátod , szépen megkérdezed tőle: Csacska Angyal , meglátogatsz pár rajongói oldalt , ott elolvasod a cikkeket -
abonyitomz #131 -
Szolnokboy #130 jól megcáfoltad őket gratulálok ! legalább érvelj normálisan bazd+ -
abonyitomz #129 ,,Dél-Amerika ontja magából ezeket a baromságokat." --> érdekes, ha baromság lenne akkor nem lenne ez a rengeteg ilyen témájú sorozat , vagyis ami itt a lényeg hogy van kereset az ilyen filmekre!
,,nincs pénzük előfizetni kábelTVre " --> Kábel TV a háztartások 40%-ában van. ( Google ) , tehát itt sincs igazad , majdnem a fele lakosságnak van.
,,Célközönségre visszatérve " ---> ebben sincs igazad , mert nem csak ezek a korosztályok nézik... -
1 részt láttam,az bőven elég volt -
abonyitomz #127 sztem elsőnek nézz meg kb 10 epizodot egymás utánn és utánna alkoss véleményt... most épp itt az ideje a sorozat 4 nap mulva indul -
Szolnokboy #126 többféle sorozat létezik ( mini , szappanopera , most a next gen sorozatok stb ) mind-mind más közönséget céloznak meg. Dél-Amerika ontja magából ezeket a baromságokat. S hogy miért ? mert vannak az idióta kereskedelmi csatornák amik kilószámra veszik meg őket. És azért olyan nagy a néztettségük mert az ilyen csóró országokban (mint pl Magyarhon) az embereknek nincs pénzük előfizetni kábelTVre meg mittoménmire és mit néznek ? Hát az ilyen szennyeket.
"És azok az igazán jó filmek/sorozatok amik hatnak az emberi érzelmekre"
Ez igaz de abból az egy részből amit én láttam belőle ez épp nem az a sorozat, ez inkább egy nagyon erőltetett blődli komédia. Célközönségre visszatérve : nyugdíjasok és tinilányok már a délutáni műsorsávból kiindulva is. -
ilyen topic címmel is ugyanez történne -
engem a Ryan közlegény megmentése jobban meghat mint ez a foslé! -
mé? nem csacska fan club a topik neve -
ezek után már csak téged tartalak szánalmasnak :)
mond meg őszintén, hogy minek látogatod ezt a topikot, ha egyáltalán nem tetszik a sorozat?
az egy dolog, hogy ez egy fórum, és mindenkinek vannak véleményei pozitív, és negatív irányban is, de ha nem tetszik, akkor a normális ember megpróbálja egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalóját, és utána hagyja a fenébe az egészet... -
abonyitomz #121 akkor hogyan ? + csatolj egy ÉRTELMES magyarázatot ahoz mért nem szereted ezt , kiváncsi vagyok tudsz e olyat mondani -
csicska angyal :DDDDDDDD -
Szolnokboy #119 nemigyvan -
abonyitomz #118 mert te sosem néztél ilyen filmeket ?
Ismerek pár embert ( lányt ) akik igen is sirtak az előző széria egykét epizódján , főleg amikor a főhős emghal az ucso elötti részben.
És azok az igazán jó filmek/sorozatok amik hatnak az emberi érzelmekre. Javits ki ha nem igy van. -
Ne mondd már, hogy ezt komolyan gondolod... -
abonyitomz #116 nagyon jó szinészek vannak benne és jól is játszák a szerepüket! Meg ebben a sorozatban sosem lehet tudni hogy mi fog történni , csupa izgalom , érzelem :) Lehet sírni amikor valami érzelmes dolog történik. -
bazmeg ez a sorozat a nyomába se ér a Homok titkainak vagy az Esmeraldának -
sosem fogja felül múlni a Star Wars zenei világát! -
És ahoz képest, hogy az a legfontosabb díj.. életembe nem hallottam róla :) Lehet hogy én vagyok túl műveletlen. :P -
És?Attól még szar a sorozat... idióta hiperaktív szappanopera huzadrangú "színészekkel". -
abonyitomz #111 Floricienta elnyerte a Gardel Otorgado por Capif. Díjat, ami a legfontosabb díj a zeneivilágban. ---> Google a jóbarátod keress rá , utánna kérdezz. | szóval még a zenei téren is üt -
Már csak hármat kell aludni és kezdődik a második széria a retek klubbon!!!4 :D -
Hát igen... nagy az isten állatkertje. -
Szolnokboy #108 ezt most tényleg komolyan gondolod ? -
shiftáj #107 ez vmi írtózatosan számalmas... -
abonyitomz #106 Még egy kis érdekesség:
Peticio.hu
(http://www.peticio.hu/index.php3?module=6&pdid=H18487651985&)
Petíció címe : Petició a Csacska Angyal 2 sorozatért!!!
Érkezett/Várt aláírások : 8748 / 5000 -
neménvoltam #105 úgy látszik ennek kevésbbé :D -
neménvoltam #104 Google:
„Csicska Angyal”: 1–10., összesen: kb. 324 találat.