Csacska Angyal 2. széria

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Kész!Te tényleg nem vagy normális!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Mert ahoz betegnek kell lenni hogy valaki élvezze ezt a sorozatot!!!

ez most olyan mintha valaki megnézte a Lost 1. évadját és most nézi a 2.at , az is beteg a te nézõpontod szerint...

Laky
"viszont a srac,ha komolyan nezi,akkor beteg..."

miért tartjátok ideggennek, hogy valakinek komolyan tetszen a sorozat?
miért olyan hihetetlen ez?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

leveskocka
szerintem csak marhul...nekem is volt olyan haverom,aki aki brahibol nezte a vadangyalt...meg plakatot is ragasztott...de sikreszegen bevallotta,hogy tobbet nem fogad...merthogy fogadasbol megnezte az osszes reszt😊megnyerte😊
viszont a srac,ha komolyan nezi,akkor beteg...
erre már nem lehet mit mondani...

egy kis OFF:

REALista
Szerezzük meg neki az elsõ helyet!!!!!!!!!!!!!<#mf1><#hehe>

REALista
És még büszke is rá!!!<#buck>

ngcsnet
fú, és most ezzel vagy nagymenõ hogy a legnépszerûbbek között van a topik? ha nem vetted volna észre csak MI tartjuk életben a topikot, és csak a fikázások tönkelege miatt van 4. helyen a topig<#smile>

REALista
Méé nem az??<#wow1>

amig meg nem néztem a profilod, komolyan azt hittem csaj vagy 😊

ismerek pár hasonló korú fiút aki szokta nézni a sorozatot ( egy-egy szereplõ végett ) , lányokról meg nem is beszélve ( 10-30ig biztos van egy rakat )

ngcsnet
18-25 közötti fiú létedre hogy nézhetsz ilyet...

nem mondod komolyan hogy 20éves vagy és zokogsz florenszitián? 😮 😄

jé egy rajongó <#vigyor3>

tudom hogy OFF , de azért csak megemlitem neked hogy készzül a DALLAS film , Travolta meg ilyenek játszanak benne ( Fókuszban láttam )

Tojesz
Dallast a népnek!😊
Inkább mint ez...

joebacsi
áhh nagyon félreismerhettél eddig, ha nem vágod, hogy a csacska angyal radikális csoport öngyilkos turbónyugdíjas alakulatának vagyok megbecsült tagja 😊
a mi nyomásunkra indul a második széria, így legalább újra értelmet nyertünk az életünknek 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Nézzek akinek szüksége van rá<#zavart2>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

leveskocka
hozzatennem,hogy nem a hozzadhasonlo szintu emberek miatt kerult a TOP10-be a topic,hanem az altalad torolni kivant hozzaszolasok tehetnek errol<#eplus2>.jah,es itt nem arrol van szo,mint peldaul mikor ket fel fikazza egymast(pl.rock vs. techno),hogy melyik a jobb;ez nyilvan ertelmetlen.de ezek a sorozatok tenyleg ertelmetlenek.aki ezt szereti annak valami baja van...egyszeruen annyira keptelen dolog,amit ezekben a sorozatokban muvelnek...200 reszben kinlodnak egymassal,olyan dolgokon,amit epelmeju emberek kb fel ora alatt tisztaznak...
banner: #41

ügyes vagy , legnépszerûbbek között van bent a topic ( nagyobb neveket megelõzve ) , nincs rá nagy esélyed hogy töröljék , ugyis nemsoká bekerül a szép banner az oldalra és akkor már csini lessz 😊

megyek nyitok egy petíciót hogy töröljék a topicot

te is értelmesen hozzáfûztél valamit a témához...<#banplz>

egyre szánalmasabb vagy :/

Franco - Olivia
Tomas - Roberta
Floricienta - Maximo
Boni - Malala

ezek 100% , a többi kiderül

Tarajos Sül
Ok köszi!

Most arra leszek kiváncsi,kik lesznek a szerelmes párok,akikrõl a sorozat fog szolni!

Mert ugye Fede meghalt 😞(
pfejjjjj !!!!!!!!! vigyétek innen mert kiolvad aszemem <#violent><#banplz>

2. évad szereplõi (hivatkozas javitva)

Tarajos Sül
Az nem az én portálom,csak ugy szolok!
Amikor a müsor ment,a gportál TOP 10-ben volt leglátogatottab!

Ez az én portálom! 😊))

amugy nekem Maia,és Pamala volt a kedvencem!
(az elsõ szériában igy hivták õket,lehet hogy uj nevük lesz!
Slayerboy
Honnan tudnak összeszedni ilyen arcokat 😄

Voltam zárás előtt. _______________

hehe 😄

Slayerboy
Jó sokan vannak 😄

( Rajongóknak kitéve )
Második évad fõbb szereplõi:

Darukezelő
Tiszteletemet tettem a vendégkönyvben!<#smile>

<#levele>

<#eljen>

Slayerboy
Jó, az, hogy a lányok sírnak mikor meghal a fõhõs (azok is nemtom milyen csajok lehetnek, de ezt most hagyjuk😊). De eltudom képzelni, hogy fiú létedre ülsz a fotelben a tévére meredve óránként pislogsz egyet és sírsz, hogy meghalt a fõhõs egy idióta sorozatban 😄

Slayerboy
Van kereset ezekre a sorozatokra, csak nem magyarországon.

nekem nem kell érvfelni , GOOGLE a jóbarátod , szépen megkérdezed tõle: Csacska Angyal , meglátogatsz pár rajongói oldalt , ott elolvasod a cikkeket

jól megcáfoltad õket gratulálok ! legalább érvelj normálisan bazd+

,,Dél-Amerika ontja magából ezeket a baromságokat." --> érdekes, ha baromság lenne akkor nem lenne ez a rengeteg ilyen témájú sorozat , vagyis ami itt a lényeg hogy van kereset az ilyen filmekre!

,,nincs pénzük elõfizetni kábelTVre " --> Kábel TV a háztartások 40%-ában van. ( Google ) , tehát itt sincs igazad , majdnem a fele lakosságnak van.

,,Célközönségre visszatérve " ---> ebben sincs igazad , mert nem csak ezek a korosztályok nézik...

DJ Skyline
1 részt láttam,az bõven elég volt

sztem elsõnek nézz meg kb 10 epizodot egymás utánn és utánna alkoss véleményt... most épp itt az ideje a sorozat 4 nap mulva indul

többféle sorozat létezik ( mini , szappanopera , most a next gen sorozatok stb ) mind-mind más közönséget céloznak meg. Dél-Amerika ontja magából ezeket a baromságokat. S hogy miért ? mert vannak az idióta kereskedelmi csatornák amik kilószámra veszik meg õket. És azért olyan nagy a néztettségük mert az ilyen csóró országokban (mint pl Magyarhon) az embereknek nincs pénzük elõfizetni kábelTVre meg mittoménmire és mit néznek ? Hát az ilyen szennyeket.

"És azok az igazán jó filmek/sorozatok amik hatnak az emberi érzelmekre"

Ez igaz de abból az egy részbõl amit én láttam belõle ez épp nem az a sorozat, ez inkább egy nagyon erõltetett blõdli komédia. Célközönségre visszatérve : nyugdíjasok és tinilányok már a délutáni mûsorsávból kiindulva is.

Laky
ilyen topic címmel is ugyanez történne

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

DJ Skyline
engem a Ryan közlegény megmentése jobban meghat mint ez a foslé!<#gonosz1>