223
Visszatér hozzánk Flor! :)
-
abonyitomz #183 ez most olyan mintha én azt mondom : a spanyol focit csak nyomortelepen élők nézik... -
#182 nem erted.en az OSSZES sorozatot utalom,1-2 kivetellel.de nem zavar a tobbi.hadd nezze,aki akarja.de a latinamerikai sorozatok annyira kifacsartul idetlenek...valoszinuleg azert,mert az egy mas vilag...meg azert is mert tenyleg szarok:) -
#181 Ezeket a sorozatokat az ostoba, nyomortelepeken élő Dél-amerikaiaknak gyártják azért is játszák túl a szerepeket hogy megértsék!!! -
#180 Már elmondtam az Utálom a Dél-amerikai sorozatokat topicban! -
#179 Buzi-e vagy? -
#178 persze szeretheti, de akkor ne higgye azt hogy mások is szeretik:D -
#177 ennek a szemétkedésnek semmi értelme (mind két fél részéről), miért nem veszed ki a favból a topicot?
bár, ha jobban belegondolok: csináld csak a forgalmat :) -
Phat Smoker #176 te nézed ? :) -
#175 rendes érvekkel ezt már el sem tudnád magyarázni...
valahogy úgy érzem, hogy az is beteg, aki Montoyat szeret, mert hát én Schumi fan vagyok :) -
Szolnokboy #174 nem csak marhul, valóban beteg -
#173 Kész!Te tényleg nem vagy normális! -
#172 Mert ahoz betegnek kell lenni hogy valaki élvezze ezt a sorozatot!!! -
abonyitomz #171 ez most olyan mintha valaki megnézte a Lost 1. évadját és most nézi a 2.at , az is beteg a te nézőpontod szerint... -
#170 "viszont a srac,ha komolyan nezi,akkor beteg..."
miért tartjátok ideggennek, hogy valakinek komolyan tetszen a sorozat?
miért olyan hihetetlen ez? -
#169 szerintem csak marhul...nekem is volt olyan haverom,aki aki brahibol nezte a vadangyalt...meg plakatot is ragasztott...de sikreszegen bevallotta,hogy tobbet nem fogad...merthogy fogadasbol megnezte az osszes reszt:)megnyerte:)
viszont a srac,ha komolyan nezi,akkor beteg... -
Szolnokboy #168 erre már nem lehet mit mondani... -
abonyitomz #167 egy kis OFF:
-
#166 Szerezzük meg neki az első helyet!!!!!!!!!!!!! -
#165 És még büszke is rá!!! -
#164 fú, és most ezzel vagy nagymenő hogy a legnépszerűbbek között van a topik? ha nem vetted volna észre csak MI tartjuk életben a topikot, és csak a fikázások tönkelege miatt van 4. helyen a topig -
#163 Méé nem az?? -
Coco #162 amig meg nem néztem a profilod, komolyan azt hittem csaj vagy :) -
abonyitomz #161 ismerek pár hasonló korú fiút aki szokta nézni a sorozatot ( egy-egy szereplő végett ) , lányokról meg nem is beszélve ( 10-30ig biztos van egy rakat ) -
#160 18-25 közötti fiú létedre hogy nézhetsz ilyet... -
Coco #159 nem mondod komolyan hogy 20éves vagy és zokogsz florenszitián? :O :D -
abonyitomz #158 jé egy rajongó -
abonyitomz #157 tudom hogy OFF , de azért csak megemlitem neked hogy készzül a DALLAS film , Travolta meg ilyenek játszanak benne ( Fókuszban láttam ) -
#156 Dallast a népnek!:)
Inkább mint ez... -
#155 áhh nagyon félreismerhettél eddig, ha nem vágod, hogy a csacska angyal radikális csoport öngyilkos turbónyugdíjas alakulatának vagyok megbecsült tagja :)
a mi nyomásunkra indul a második széria, így legalább újra értelmet nyertünk az életünknek :) -
Aspyrin #154 Nézzek akinek szüksége van rá -
#153 hozzatennem,hogy nem a hozzadhasonlo szintu emberek miatt kerult a TOP10-be a topic,hanem az altalad torolni kivant hozzaszolasok tehetnek errol.jah,es itt nem arrol van szo,mint peldaul mikor ket fel fikazza egymast(pl.rock vs. techno),hogy melyik a jobb;ez nyilvan ertelmetlen.de ezek a sorozatok tenyleg ertelmetlenek.aki ezt szereti annak valami baja van...egyszeruen annyira keptelen dolog,amit ezekben a sorozatokban muvelnek...200 reszben kinlodnak egymassal,olyan dolgokon,amit epelmeju emberek kb fel ora alatt tisztaznak... -
abonyitomz #152 banner: #41 -
abonyitomz #151 ügyes vagy , legnépszerűbbek között van bent a topic ( nagyobb neveket megelőzve ) , nincs rá nagy esélyed hogy töröljék , ugyis nemsoká bekerül a szép banner az oldalra és akkor már csini lessz :) -
Szolnokboy #150 megyek nyitok egy petíciót hogy töröljék a topicot -
abonyitomz #149 te is értelmesen hozzáfűztél valamit a témához... -
shiftáj #148 egyre szánalmasabb vagy :/ -
abonyitomz #147 Franco - Olivia
Tomas - Roberta
Floricienta - Maximo
Boni - Malala
ezek 100% , a többi kiderül -
#146 Ok köszi!
Most arra leszek kiváncsi,kik lesznek a szerelmes párok,akikről a sorozat fog szolni!
Mert ugye Fede meghalt :(( -
Szolnokboy #145 pfejjjjj !!!!!!!!! vigyétek innen mert kiolvad aszemem -
abonyitomz #144 2. évad szereplői (hivatkozas javitva)