Csacska Angyal 2. széria
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
miért tartjátok ideggennek, hogy valakinek komolyan tetszen a sorozat?
miért olyan hihetetlen ez?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
viszont a srac,ha komolyan nezi,akkor beteg...
a mi nyomásunkra indul a második széria, így legalább újra értelmet nyertünk az életünknek 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Tomas - Roberta
Floricienta - Maximo
Boni - Malala
ezek 100% , a többi kiderül
Most arra leszek kiváncsi,kik lesznek a szerelmes párok,akikrõl a sorozat fog szolni!
Mert ugye Fede meghalt 😞(
Amikor a müsor ment,a gportál TOP 10-ben volt leglátogatottab!
Ez az én portálom! 😊))
amugy nekem Maia,és Pamala volt a kedvencem!
(az elsõ szériában igy hivták õket,lehet hogy uj nevük lesz!
Második évad fõbb szereplõi:

Voltam zárás előtt. _______________
,,nincs pénzük elõfizetni kábelTVre " --> Kábel TV a háztartások 40%-ában van. ( Google ) , tehát itt sincs igazad , majdnem a fele lakosságnak van.
,,Célközönségre visszatérve " ---> ebben sincs igazad , mert nem csak ezek a korosztályok nézik...
"És azok az igazán jó filmek/sorozatok amik hatnak az emberi érzelmekre"
Ez igaz de abból az egy részbõl amit én láttam belõle ez épp nem az a sorozat, ez inkább egy nagyon erõltetett blõdli komédia. Célközönségre visszatérve : nyugdíjasok és tinilányok már a délutáni mûsorsávból kiindulva is.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M