Csacska Angyal 2. széria
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
ha tuttok irjatok mán olyan old. ahonnal le lehet szedni a csacska angyal 2. széiát.
elõre is köszi!
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Meg hogy milyen a szinkron?????
Én se szeretem az ilyen sorozatokat, és ennek megfelelõen egyetlen részt se láttam még ebbõl.
Nem tudom hogy jössz ahhoz, hogy itt lefikáod, és te magad is nézed.
Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!
Már bocsánat de tényleg egy rakat sz*r az egész. A legjobb az egészben hogy mindig minimum hárman ordibálnak egyszerre, a karakterek kib*szottul idegesítõek, Nico (remélem jól írtam) mindig elbõgi magát ha megjelenik a csaja, jól pofán kéne rúgni az ilyen elkényztetett kis taknyos kölyköket. A szinkron hihetetlen retek. Egy rakat pénzük van, kínjukban már nem tudják mit csináljanak balfasz banda az egész. Nem mondom hogy ez kritika, sõt... De én nagyot csalódtam az RTL Klubban hogy ilyen mûsorokat sugároznak (a Balázs, Mónika, Gyõzike showról nem is beszélve) és elég szégyen hogy az embereket ilyen mûsorok kötik le ahelyett hogy gazdasági mûsorokat dokumentumfilmeket, vagy élvezetes mûsorokat néznének. Ha valakit megsértettem elnézést érte ez az én magánvéleménem.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
REAL MADRID
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
,,Az irodalom mellett a szórakozás egyéb formái is jól "futottak" 2005-ben. A sorozatok közül toronymagasan a Csacska Angyal gyõzött, megelõzve a Bûbájos boszorkákat és a Jóbarátokat, "
Tehát a következtetéseket levonva 2x több lesz a rajongótábora most mint volt ..
ForrásNOL
csak nyuszorogne!
teged meg aki nyitotta remélem szívrohamott kapsz mikor megdoglik a sorozat foszereploje az a floricintányér! hulye gyoker vagy ha tenyleg ilyet nezel!
jaj!!!!!!!!!!!44
fiu vagyM? hahahahhaha nyomi buzi!
Divatcsapatok OLÉ!
bár, ha jobban belegondolok: csináld csak a forgalmat 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
valahogy úgy érzem, hogy az is beteg, aki Montoyat szeret, mert hát én Schumi fan vagyok 😊