A közösséget pénzelné a Mozilla

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rigidus
"a végleges verziót az év közepére ígérik."

Oktober v. november.

De tudja, fél perc meló árán. Kit érdekel, hogy gyári, vagy nem? Az számít, hogy eccerû van és stablian müxik.

"cask egy extension-t kell feltenni"
- Tehát nem tudja.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

dokar
ez az ext eddig kimaradt az életembõl

CPU Tuning Toplista http://cputuning.net

"illetve a bezárt fülek visszatöltésének lehetõsége"

Ezt a kezdetektõl tudja, cask egy extension-t kell feltenni.

az valoban egy nagyon hasznos ujitas, nekem is az egyik kedvencem

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

WGL
én tudok: keresés megkezdése beíráskor ... nincs szükség az f3 -ra ^^

én kérek elnézést...

Sziasztok!

Ha valaki tudja, hogy én mennyire ellene voltam/vagyok minden segégprogram telépítéssel szemben. Az elsem hiszi hogy Firefoxot használok.
Egyszerüen _Nekem_ tökéletes.
F3 beírom mit keresek az oldalon és ott van. Aki tud ennél gyorsabbat kérem írja meg.

Az IE7 rss-e hát nem tudom mit is mondjak finoman. _Baromság_!!!!!!

ennyi rand voltam.

505thZajcev[PT]
En igenis orulok a sikeruknek!!
Ha belegondolok, hogy meg mindig azzal a szerencsetlen explorerem lenne, ha nem mutatjak a meg a firefoxot...................uhhhh...........jobb bele se gondolni.
Otletes es hasznos kiterjesztesei, egeszen egyedive tudja tenni az amugy sem rossz alap firefoxot. Jobban elek a firefoxal mint 4 eve explorerrel az a nagy budos helyzet <#mf1>

h4x0r
SnapBack Tab erre ad nemi megoldast, amig nem integraljak.

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

noss
aki kemény munkát és fáraccságot öl bele, az megérdemli a zsetont! 😊

bezárt ablakok újranyitása...
copy: Opera? =)

________ `_~_\" noss

Én nem sajnalom, ha kapnak egy kis pénzt, amig ingyen adják, és jól mûködik a böngészõjük.
BuzzFuzz
Neked meg gyorsan be kellett írnod egy baromságot, mert csak ennyire telik tõled lol <#violent><#banplz>

Firefox a legjobb, csak igy tovább !! <#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship>

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

mozillám van. Nem firefox. Otthon firefox van. Amúgy az 1.5-ben van egy durva sechole.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Gyorsan ki kellett találni valamit, rossz visszhangja volt, amikor kiderült a 70 milliós profit:Ð

Ügyes a Firefox marketingje, ezért terjed, mint egy járvány. Személy szerint maradok az alternatíva alternatívájánál: Opera.

smv
😄 Meg se szólalok. 😄

Starcraft + Diablo III - esemve

dokar
"illetve a bezárt fülek visszatöltésének lehetõsége"

<#eljen>
Ez jó, mert sokszor a nagy kapkodásban be szoktam zárni olyan füleket, amelyeket nem kellett volna.

CPU Tuning Toplista http://cputuning.net

Gyorsan ki kellett valamit találni hogy most is meglegyen a heti 2 firefoxos hír

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?