19
-
#19 "a végleges verziót az év közepére ígérik."
Oktober v. november. -
BiroAndras #18 De tudja, fél perc meló árán. Kit érdekel, hogy gyári, vagy nem? Az számít, hogy eccerű van és stablian müxik. -
Emmegki #17 "cask egy extension-t kell feltenni"
- Tehát nem tudja. -
#16 ez az ext eddig kimaradt az életemből -
BiroAndras #15 "illetve a bezárt fülek visszatöltésének lehetősége"
Ezt a kezdetektől tudja, cask egy extension-t kell feltenni. -
fflx #14 az valoban egy nagyon hasznos ujitas, nekem is az egyik kedvencem -
#13 én tudok: keresés megkezdése beíráskor ... nincs szükség az f3 -ra ^^ -
randomly #12 Sziasztok!
Ha valaki tudja, hogy én mennyire ellene voltam/vagyok minden segégprogram telépítéssel szemben. Az elsem hiszi hogy Firefoxot használok.
Egyszerüen _Nekem_ tökéletes.
F3 beírom mit keresek az oldalon és ott van. Aki tud ennél gyorsabbat kérem írja meg.
Az IE7 rss-e hát nem tudom mit is mondjak finoman. _Baromság_!!!!!!
ennyi rand voltam.
-
#11 En igenis orulok a sikeruknek!!
Ha belegondolok, hogy meg mindig azzal a szerencsetlen explorerem lenne, ha nem mutatjak a meg a firefoxot...................uhhhh...........jobb bele se gondolni.
Otletes es hasznos kiterjesztesei, egeszen egyedive tudja tenni az amugy sem rossz alap firefoxot. Jobban elek a firefoxal mint 4 eve explorerrel az a nagy budos helyzet -
#10 SnapBack Tab erre ad nemi megoldast, amig nem integraljak. -
#9 aki kemény munkát és fáraccságot öl bele, az megérdemli a zsetont! :)
bezárt ablakok újranyitása...
copy: Opera? =) -
Walaki #8 Én nem sajnalom, ha kapnak egy kis pénzt, amig ingyen adják, és jól működik a böngészőjük. -
#7 Neked meg gyorsan be kellett írnod egy baromságot, mert csak ennyire telik tőled lol
Firefox a legjobb, csak igy tovább !! -
irkab1rka #6 mozillám van. Nem firefox. Otthon firefox van. Amúgy az 1.5-ben van egy durva sechole. -
jzombi #5 Gyorsan ki kellett találni valamit, rossz visszhangja volt, amikor kiderült a 70 milliós profit:Ð -
unranked #4 Ügyes a Firefox marketingje, ezért terjed, mint egy járvány. Személy szerint maradok az alternatíva alternatívájánál: Opera. -
#3 :D Meg se szólalok. :D -
#2 "illetve a bezárt fülek visszatöltésének lehetősége"
Ez jó, mert sokszor a nagy kapkodásban be szoktam zárni olyan füleket, amelyeket nem kellett volna. -
Emmegki #1 Gyorsan ki kellett valamit találni hogy most is meglegyen a heti 2 firefoxos hír