19
  • rigidus
    "a végleges verziót az év közepére ígérik."

Oktober v. november.
  • BiroAndras
    De tudja, fél perc meló árán. Kit érdekel, hogy gyári, vagy nem? Az számít, hogy eccerű van és stablian müxik.
  • Emmegki
    "cask egy extension-t kell feltenni"
    - Tehát nem tudja.
  • dokar
    ez az ext eddig kimaradt az életemből
  • BiroAndras
    "illetve a bezárt fülek visszatöltésének lehetősége"

Ezt a kezdetektől tudja, cask egy extension-t kell feltenni.
  • fflx
    az valoban egy nagyon hasznos ujitas, nekem is az egyik kedvencem
  • WGL
    én tudok: keresés megkezdése beíráskor ... nincs szükség az f3 -ra ^^
  • randomly
    Sziasztok!

Ha valaki tudja, hogy én mennyire ellene voltam/vagyok minden segégprogram telépítéssel szemben. Az elsem hiszi hogy Firefoxot használok.
    Egyszerüen _Nekem_ tökéletes.
    F3 beírom mit keresek az oldalon és ott van. Aki tud ennél gyorsabbat kérem írja meg.

Az IE7 rss-e hát nem tudom mit is mondjak finoman. _Baromság_!!!!!!

ennyi rand voltam.
  • 505thZajcev[PT]
    En igenis orulok a sikeruknek!!
    Ha belegondolok, hogy meg mindig azzal a szerencsetlen explorerem lenne, ha nem mutatjak a meg a firefoxot...................uhhhh...........jobb bele se gondolni.
    Otletes es hasznos kiterjesztesei, egeszen egyedive tudja tenni az amugy sem rossz alap firefoxot. Jobban elek a firefoxal mint 4 eve explorerrel az a nagy budos helyzet
  • h4x0r
    SnapBack Tab erre ad nemi megoldast, amig nem integraljak.
  • noss
    aki kemény munkát és fáraccságot öl bele, az megérdemli a zsetont! :)

bezárt ablakok újranyitása...
    copy: Opera? =)
  • Walaki
    Én nem sajnalom, ha kapnak egy kis pénzt, amig ingyen adják, és jól működik a böngészőjük.
  • BuzzFuzz
    Neked meg gyorsan be kellett írnod egy baromságot, mert csak ennyire telik tőled lol

Firefox a legjobb, csak igy tovább !!
  • irkab1rka
    mozillám van. Nem firefox. Otthon firefox van. Amúgy az 1.5-ben van egy durva sechole.
  • jzombi
    Gyorsan ki kellett találni valamit, rossz visszhangja volt, amikor kiderült a 70 milliós profit:Ð
  • unranked
    Ügyes a Firefox marketingje, ezért terjed, mint egy járvány. Személy szerint maradok az alternatíva alternatívájánál: Opera.
  • smv
    :D Meg se szólalok. :D
  • dokar
    "illetve a bezárt fülek visszatöltésének lehetősége"

Ez jó, mert sokszor a nagy kapkodásban be szoktam zárni olyan füleket, amelyeket nem kellett volna.
  • Emmegki
    Gyorsan ki kellett valamit találni hogy most is meglegyen a heti 2 firefoxos hír