Oblivion karakterek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
„...és szebben is néznek ki, na meg rengeteg sok nõi ruhát tesz be a játékba.”
És igen ez tényleg az igényességhez kell 😄
Nah igen, ez tényleg inkább az igényességhez kell. 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Lenne egy olyan kérdésem, hogy kész karaktereket lehet letölteni valahonnan, mert nekem nem sikerül normális karaktert létrehozni és szeretnék valami jót!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A negyedik egy kicsike mod Natural Faces. Ez egy sima ráncfelvarrás azaz a karakterek arca sokkal szebb lesz tõle. Életszerûbb.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Race-t meg nem merek váltani nehogy elállítódjon valami 😞
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Ren barátunk érdeme (meg a haja is Ren Mod). 😊)
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Jól végzett munka után.

Egy Data mappa és azon belül azon belül meg Meshes,Textures Könyvtár alatta meg két esp. kiterjesztésû file.
Szal ezt nem tom telepíteni.Felülírni se tudom mert ilyen könyvtárak nincsenek is benne.Szal nem tom mit tegyek<#szomoru1>#szomoru1>Please valaki Help!
Nekem játék közben sima printscreennel nem sikerült ! Pedig a FAQ szerint átállítottam 1-re azt a bizonyos értéket.
Aztán bepipálod a mod-oknál az indítókonzolban, aztán #1096.
Please Help!
PiszkosFred írta:_
"1. konzol
2. showracemenu
3. allitsd be a dolgokat, de fajt illetve nemet ne valts
4. esc, majd save game
5. reload
a konzolt ne zard be a folyamat alatt, es semmikepp' se kattints a DONE-ra. ha kesz vagy, akkor mentsd el savegamenek, majd load. Igy nem lesz gond, az esetek 99%ban. Ha viszont FaceGEN-bol importaltal arcokat, akkor a showracemenu sajnos bekavarhat, illetve ahogy megjelenik az karakterallitas, osszeugrohat az arc.
Mentesekrol csinalj masolatot, es akkor nem lehet gond. Aztan mar csak probalkozni kell, es menni fog."
létezik magyarítás a játékhoz?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
kb az a problémám mint DeathJr-nek?
köszi elõre is.
Ren_BeautyPack_v1_0_onlyhairs
de honnan lehete leszedni???nekem nagyon kéne péyan haj😊
hogyan lehet megváltoztatni a karakterem haját ?
gondolom nem kell újrakezdenem a game-t hozzá ?
olvastam errõl a haj-pakkról ami nemrég kijött.. azzal át lehet változtatni?
köszi elõre is