Oblivion karakterek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Általában, ha valakin nincsen semmiféle ruha, akkor az meztelen, ilyen egyszerû.

Esrohnoil
De sikerült, de minek az igényességhez a meztelenség? Ezt nem vágom...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

CS@
Az egész mondatot már nem sikerült elolvasnod?
„...és szebben is néznek ki, na meg rengeteg sok nõi ruhát tesz be a játékba.”
És igen ez tényleg az igényességhez kell 😄

Esrohnoil
"Ez annyit csinál, hogy a nõi karakterek alapban meztelenek..."
Nah igen, ez tényleg inkább az igényességhez kell. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Ja pontosan. Nekem is azért van fenn. Az Oblivionnal kizárólag alzószerként játszok már...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CS@
Hát persze természetesen errõl van szó… és nem arról, hogy netán azért készülne, hogy a játékos karaktere szebb és igényesebb legyen.

Esrohnoil
Ez már csak azoknak jók, akik erre akarják verni a lompost...

PiszkosFred
Tessource-n a savegame-k kozozz valogass, legtobbnel van screen is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

berczy
Helló!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy kész karaktereket lehet letölteni valahonnan, mert nekem nem sikerül normális karaktert létrehozni és szeretnék valami jót!

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

Az orvgyílkos karakterem újra beteszem, mert a designváltásnál változott a hivatkozási cím.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én egyébként a hivatalos modokon kívül öszvisz 4 modot használok az elsõ kettõt lentebb leírtam. A harmadik az Eshme's Female Bodies v3.0. Ez annyit csinál, hogy a nõi karakterek alapban meztelenek és szebben is néznek ki, na meg rengeteg sok nõi ruhát tesz be a játékba.
A negyedik egy kicsike mod Natural Faces. Ez egy sima ráncfelvarrás azaz a karakterek arca sokkal szebb lesz tõle. Életszerûbb.

Az a másik kedvenc modom. Ren BeautyPack v1.1 (vagy röviden Ren). Alapvetõen a mod két részbõl áll: egy új faj a Mystik elf és rengeteg új haj és szem minta, de valami félelmetessen szép kivitelben. A kettõ fel lehet tenni egyben, de akár külön külön is, vagy éppen csak az egyiket.

A legnagyobb és legjobb mód ami a legtöbb ésszerû és logikus felszerelést és tulajdonság korrigálást csinálja az a Oscuro's Oblivion Overhaul v1.3 (vagy röviden ooo1.3). Ezzel a kiemelt npc-k is különleges egyedi felszerelést kapnak. Bekerül a tárba alapból a köpeny pl, de rengeteg egyebet is változtat. Ha azt fe akarod tenni gondosan olvasd át elõtte, bár aki feltette mind roppant elégedett volt vele.

DaemoonHunter
Hogyan lehet ilyen szép hosszú hajat növeszteni neki?

Milyen modokkal?ÉS honnan tudok modokat letölteni?
PiszkosFred
Modokkal. Vagy ha magad akarod, akkor TESCS+Kepszerkeszto prog+converterek.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

hi hogy lehet a felszerelés színét váltani?Egy csomó oldalon láttam hogy PL.:Az imperial legion felszerelés piros a Játékos karakterén.Ha valaki tudja Írja meg!Elõre is köszi.
Takimate
hát a dark elf-nek nem aktív a szem választás... kipróbáltam hogy elállítom, akkor megy, de egy dark elf-nek mindig piros a szeme... na mind1 😊
Race-t meg nem merek váltani nehogy elállítódjon valami 😞

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Ha most akarod a szemét megváltoztatni, akkor (csinálj egy mentést a biztonság kedvéért) konzolba írd be "showrace menu" és ott rögtön változtasd meg a szemét, majd ne okézd le, hanem "Esc" és mentsd el. Ha betöltöd az új állást már az új szeme lesz, csak ellenõrizd le a statjait, mert van akinél átalakítja (állítólag, nálam nem volt semmi baj, pedig én anno fajt is váltottam, az arcát is átalakítottam).

Thx 😊
Ren barátunk érdeme (meg a haja is Ren Mod). 😊)

Takimate
Szép szeme van 😊

IntelP4 3.2 MHz, 2 giga DDR2 Ram, Nvidia GF7900 GT

ChevyG work
megkérdezhetem milyen a konfigod?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Az orvgyílkos karakterem.

Jól végzett munka után.

Takimate
Szóval Õ Lianne...

Takimate

Takimate

ok!sajna én nem tudom berakni,mert 2 külõn gépen megy a dolog,de vhgy megoldom
Takimate
Mert szorosan a témához kapcsolódik. De ja.. egyébként tényleg inkább képek kellenének, és sok a szöveg... Este fel is rakom majd új hajjal Lianne képeit :-))

nem értem meg h miert a karaktertopikba irkáltok,itt képeket nézne az ember---oblivion forumba kellene talán
DeathJr
Oks megtudtam csinálni😊

DeathJr
De ez csak egy 7zip file kicsomagoltam és ez volt benne:
Egy Data mappa és azon belül azon belül meg Meshes,Textures Könyvtár alatta meg két esp. kiterjesztésû file.
Szal ezt nem tom telepíteni.Felülírni se tudom mert ilyen könyvtárak nincsenek is benne.Szal nem tom mit tegyek<#szomoru1>Please valaki Help!

Takimate
Screenshot-ot miért csak pause alatt lehet készíteni ?
Nekem játék közben sima printscreennel nem sikerült ! Pedig a FAQ szerint átállítottam 1-re azt a bizonyos értéket.

Takimate
Egyiket (full ) elég feltenni, tartalmazza a másikat. Ahova felinstalláltad a játékot van egy DATA könyvtár. (ha nincs akkor ez lesz a DATA könyvtárad😊
Aztán bepipálod a mod-oknál az indítókonzolban, aztán #1096.

DeathJr
És ezeket hova kell rakni vagy hogy kell telepíteni??? mert nem nagyon találtam olyat ahol felül lehetne ezeket a fileokat/mappákat írni.
Please Help!

DeathJr
1000 köszike
mind a 2-õt fel kell tennem?

Afe
Ren_BeautyPack

PiszkosFred írta:_

"1. konzol
2. showracemenu
3. allitsd be a dolgokat, de fajt illetve nemet ne valts
4. esc, majd save game
5. reload

a konzolt ne zard be a folyamat alatt, es semmikepp' se kattints a DONE-ra. ha kesz vagy, akkor mentsd el savegamenek, majd load. Igy nem lesz gond, az esetek 99%ban. Ha viszont FaceGEN-bol importaltal arcokat, akkor a showracemenu sajnos bekavarhat, illetve ahogy megjelenik az karakterallitas, osszeugrohat az arc.

Mentesekrol csinalj masolatot, es akkor nem lehet gond. Aztan mar csak probalkozni kell, es menni fog."

szasztok!
létezik magyarítás a játékhoz?
ez karaktertopik!
Sir Quno Jedi
".7z" a Seven ZIP file-ok kiterjesztése, azaz elõször ki kell bontani 7Zip-pel, ha bármit is akarsz vele kezdeni. Gúgli és találsz 7Zip-bõl letölthetõ verziót.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Takimate
Leszedtem a simát és a full-t is, de ennek .7z a kiterjesztése... Ha berakom a DATA könyvtárba, nem engedi kiválasztani a mod menuben. Ez miért van ?
kb az a problémám mint DeathJr-nek?
köszi elõre is.

Takimate
másik topik?

BeautyPackot hogy kell telepíteni?

DeathJr
asszem ez a progi neve nem?
Ren_BeautyPack_v1_0_onlyhairs
de honnan lehete leszedni???nekem nagyon kéne péyan haj😊

CS@
Írd be a másik topik keresõjébe, hogy „showrace” és rögtön megtalálod.

CS@
Azt, hogy miért van nem tudom(nálam is ez van), de ha a „következõ (2)” –t kiválasztod, akkor jó néhány hozzászólás kimarad a fórumból. Viszont ha onnan visszajössz az „Elõzõ (1)” –el akkor már megjelenik.

Takimate
sziasztok !
hogyan lehet megváltoztatni a karakterem haját ?
gondolom nem kell újrakezdenem a game-t hozzá ?
olvastam errõl a haj-pakkról ami nemrég kijött.. azzal át lehet változtatni?
köszi elõre is

DeathJr
Nem tudom megnézni a #986. hozzászólást😞 lécci megírnád levélben??

DeathJr
Ezt nem értem a 900-as szériát nem mutatja nekem.... ez miért van??

DeathJr
Én mentést nem kérek mert teljesen magamtól akarok minent megcsinálni én csak az infót kértem hogy hogy kell megcsinálni.igaz még csak most fogom elovlasni a #986- os hozzászólást.